576 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57 Σαβ Αυγ 11, 2012 3:46 am
xrysaki!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια?τι κανετε?πως ειστε?εχει μεινει καμια εδω η μονο εγω απεμεινα?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
τονια μου τι κανεις βρε εσυ εδω?βαφεται ε?πως τα περνατε?καλα ειναι ουρλιαζει ολη μερα..toniach29 έγραψε:XRYSAKI ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ..ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?Ο ΗΛΙΑΣ?
παμε για μπανακια καθε μερα..δεν νομιζω να παμε τελικα τονια..βγηκαν αλλες υποχρεωσεις κ δεν μας κοβω..ξεκουρασου οσο μπορεις..ποτε θα πας στο γιατρο?toniach29 έγραψε:ΗΡΘΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΡΕΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ...ΕΓΩ ΧΑΛΑΡΩΝΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΒ...Κ ΕΜΕΝΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΟΛΟ ΓΚΡΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!
ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΚΑΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ?
toniach29 έγραψε:ΣΤΙΣ 23 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!!!
ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΤΟΤΕ....ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ;ΑΤΙ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΟΝ!!!
Πως είσαι?βάφεται σαν τα αρραβωνιασμένα ε? τι καλά!! Τα παιδάκια σου πως είναι?toniach29 έγραψε:ΜΑΡΑΚΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ....ΤΣΑ!!!!
ΠΙΓΚΟΥΛΙΝΑΚΙ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!
pigkoulinaki έγραψε:toniach29 έγραψε:ΣΤΙΣ 23 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!!!
τονια μου ,καλησπερα!!!!εισαι εγκυουλα???? εχω χασει νεα σου!!!!!!!!!!!!!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:pigkoulinaki έγραψε:toniach29 έγραψε:ΣΤΙΣ 23 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!!!
γεια σου πιγκουλινακι!
toniach29 έγραψε:ΜΑΡΑΚΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ....ΤΣΑ!!!!
pigkoulinaki έγραψε:toniach29 έγραψε:ΜΑΡΑΚΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ....ΤΣΑ!!!!
ααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!συγχαρητηρια τονια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σου ευχομαι να εχεις μια τελειομηνη και ηρεμη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!!!ποσο εβδομαδων εισαι???????????????εχω χασει επεισοδια!!!!!!!!!!!!!!μπραβο!!!!!!!!!!!!!
toniach29 έγραψε:pigkoulinaki έγραψε:toniach29 έγραψε:ΜΑΡΑΚΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ....ΤΣΑ!!!!
ααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!συγχαρητηρια τονια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σου ευχομαι να εχεις μια τελειομηνη και ηρεμη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!!!ποσο εβδομαδων εισαι???????????????εχω χασει επεισοδια!!!!!!!!!!!!!!μπραβο!!!!!!!!!!!!!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..ΑΥΡΙΟ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΗΝ 6η....ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!
toniach29 έγραψε:ΒΑΣΙΚΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΒΑΦΕΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ Κ ΚΟΙΤΑΩ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΩ...ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ..
ΤΑΜΙΚΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ Κ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ...ΚΑΤΑ ΤΙΣ 5 Κ ΜΙΣΗ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ Κ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΟΥΜΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ Κ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΘΗΝΑ!!!!!
ΕΣΕΙΣ?
pigkoulinaki έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:pigkoulinaki έγραψε:toniach29 έγραψε:ΣΤΙΣ 23 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!!!
γεια σου πιγκουλινακι!
γεια σου κοπελαρα μου!!!!!!!!καλα εισαι???τι λεει η ομορφη κρητη?????????
pigkoulinaki έγραψε:εδω αθηνα απο χθες...εχει δροσισει!πολυ καλτερα απ της προηγουμενες μερες...παλι καλα!
maryz-iraklio kritis έγραψε:pigkoulinaki έγραψε:εδω αθηνα απο χθες...εχει δροσισει!πολυ καλτερα απ της προηγουμενες μερες...παλι καλα!
άρα εμάς θα μας έρθει ή μετά από 2 μέρες ή καθόλου! εσύ διακοπές θα πας?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης