Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
591 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 591 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 41]

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα και από εμένα!! Πως είστε? Εγώ έκανα δουλίτσες όλη μέρα για να είναι έτοιμο το σπίτι για τον 15Αύγουστο μήπως κ φανεί κανείς!

Μαράκι δε σε πρόλαβα!! Καλό ταξίδι και καλά να περάσετε!!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε? Εδώ υποτίθεται πως δρόσισε αλλά εγώ ζεσταίνομαι!!

xrysaki!

xrysaki!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μαρακι τι κανεις?αυριο φευγετε?σιγα τη δροσια..

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα Χρυσακι Και Καλοκαιράκι (πες μας και το όνομα σου αν θες) και Γειτόνισσα

Γειτόνισσα σήμερα εχει λίγο συνεφια εδω, εκει; Χαχα

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysaki! έγραψε:μαρακι τι κανεις?αυριο φευγετε?σιγα τη δροσια..

αυτό λέω κ εγώ σιγά τη δροσιά έχω λιώσει!! Αν δε γίνει γκρι ο ουρανός δροσιά δε καταλαβαίνουμε εδώ!!
Ναι αύριο γιούπι γιούπι!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Καλησπέρα Χρυσακι Και Καλοκαιράκι (πες μας και το όνομα σου αν θες) και Γειτόνισσα

Καλησπέρα γειτόνισσα!!! Εδώ στα βόρεια ζεσταινόμαστε!! Έχει ήλιο με αραιές νεφώσεις αλλά επικρατεί ο ήλιος!! χιχιχι Πώς είσαι ? Πώς και δεν είσαι θάλασσα? ή είσαι?

xrysaki!

xrysaki!
γεια σου καλοκαιρακι..καινουρια?δεν σε εχω ξαναπετυχει..τι κανεις αννουλα?
ωραια μαρακι να περασετε ομορφα.. Very Happy

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysaki! έγραψε:γεια σου καλοκαιρακι..καινουρια?δεν σε εχω ξαναπετυχει..τι κανεις αννουλα?

Να σαι καλά Χρύσα!! Εσύ τι κάνεις?

φφφ έβαλα να σιδερώσω κάτι τελευταία της μικρής κ βαριέμαι απίστευτα μπρος πίσω σιδέρωμα φφφ φούσκωσα κ από το μεσημεριανό!

xrysaki!

xrysaki!
maryz-iraklio kritis έγραψε:
xrysaki! έγραψε:γεια σου καλοκαιρακι..καινουρια?δεν σε εχω ξαναπετυχει..τι κανεις αννουλα?

φφφ έβαλα να σιδερώσω κάτι τελευταία της μικρής κ βαριέμαι απίστευτα μπρος πίσω σιδέρωμα φφφ φούσκωσα κ από το μεσημεριανό!
ας τα λεμε καλα μαρακι..βγηκαμε το πρωι μια βολτουλα μεχρι τις κουνιες κ γυρισα σπιτι εξαλλη..ηταν κ αλλες μαμαδες με τα παιδακια τους κ κλασσικα αρχισαν τα σχολια αν μιλαει γιατι δεν μιλαει εχει προβλημα?..αστα..

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Καλησπέρα Χρυσακι Και Καλοκαιράκι (πες μας και το όνομα σου αν θες) και Γειτόνισσα

Καλησπέρα γειτόνισσα!!! Εδώ στα βόρεια ζεσταινόμαστε!! Έχει ήλιο με αραιές νεφώσεις αλλά επικρατεί ο ήλιος!! χιχιχι Πώς είσαι ? Πώς και δεν είσαι θάλασσα? ή είσαι?

Δεν πήγαμε θάλασσα σήμερα! Πήγαμε για καφε στο μάρε, με εφημερίδες, και τσιμπήσαμε κάτι ελαφρυ, χιχι, και γυρησαμε πριν λίγο!!

Καλα είμαι Χρύσα μου εσυ; Ο γιόκας σου;

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysaki! έγραψε:
ας τα λεμε καλα μαρακι..βγηκαμε το πρωι μια βολτουλα μεχρι τις κουνιες κ γυρισα σπιτι εξαλλη..ηταν κ αλλες μαμαδες με τα παιδακια τους κ κλασσικα αρχισαν τα σχολια αν μιλαει γιατι δεν μιλαει εχει προβλημα?..αστα..

Πλάκα κάνεις; Τι μιλάς με τις κλώσες δεν έχω καταλάβει!!! Τι περιμένουν απο 10 μηνών παιδι να απαγγέλει;;; Πω πω κόμπλεξ

xrysaki!

xrysaki!
αννουλα δεν τους εδωσα πολυ σημασια κ μολις ξεκινησαν οι συγκρισεις με τα δικα τους παιδακια φυγαμε..υπαρχει πολυ κακος κοσμος παντως ρε κοριτσια..δεν σας κρυβω πως στεναχωρηθηκα..

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysaki! έγραψε:

και δε τους έφερες κολάρο τη κούνια στο κεφάλι αν είναι δυνατόν!!! έλεοςςςςς δε πιστεύω να σε επηρέασαν και να κάθεσαι να σκέφτεσαι χαζά πράματα!!αααα

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:

Δεν πήγαμε θάλασσα σήμερα! Πήγαμε για καφε στο μάρε, με εφημερίδες, και τσιμπήσαμε κάτι ελαφρυ, χιχι, και γυρησαμε πριν λίγο!!

Καλα είμαι Χρύσα μου εσυ; Ο γιόκας σου;

αχ τι ωραίες Κυριακές είναι αυτές μου θυμίζουν χειμώνα άσχετο χιχι έχει ωραίο φαγητό εκεί!

Εμείς φουσκώσαμε με τις μπιφτεκόπιτες τις σπιτικές είχαμε καιρό να φτιάξουμε!! Η συνονόματη σου δε , δε δοκίμασε καθόλου το φαγητό της μου ήθελε σκέτη πίτα σαν ψωμάκι αφού τσατίστηκα κ λέω δε της μαγειρεύω φαγητό για την εκδρομή!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysaki! έγραψε:αννουλα δεν τους εδωσα πολυ σημασια κ μολις ξεκινησαν οι συγκρισεις με τα δικα τους παιδακια φυγαμε..υπαρχει πολυ κακος κοσμος παντως ρε κοριτσια..δεν σας κρυβω πως στεναχωρηθηκα..

Είναι δυνατόν να μην σε στεναχωρούσαν, αλλα μη δίνεις σημασία, τι κακιά Θεέ μου, είναι και μάνες! Ντροπή τους

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysaki! έγραψε:αννουλα δεν τους εδωσα πολυ σημασια κ μολις ξεκινησαν οι συγκρισεις με τα δικα τους παιδακια φυγαμε..υπαρχει πολυ κακος κοσμος παντως ρε κοριτσια..δεν σας κρυβω πως στεναχωρηθηκα..

Να μην έφευγες χάλασες τη βόλτα σας για βλακείες μερικών δε μιλάει σε ξένους έπρεπε να τους πεις να σκάγανε!! Κάτι τέτοια μου τα κάνουν εμένα στο χωριό όταν πάω είναι εκεί μια θειά που μας λέει για τις εγγονές της λες και κατέκτησαν το φεγγάρι εντάξει τους έχεις αδυναμία κάθεται κ μου λέει περπάτησε τότε έκανε αυτό έκανε το άλλο είναι σπαστικό εγώ τώρα έχω αρχίσει κ το χειρίζομαι αλλά πρώτα στενοχωριόμουν!!

Α ρε Χρύσα να σε είχαμε εδώ θα έκανε κάτι καμάκια η μικρή μου στο Ηλία σου όλα τα αγοράκια τα έχει βγάλει οφ μόλις δει αγοράκι ή κοριτσάκι ρίχνει κάτι στριγκλιές και τα τρομάζει χιχιχιχιχ

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

αχ τι ωραίες Κυριακές είναι αυτές μου θυμίζουν χειμώνα άσχετο χιχι έχει ωραίο φαγητό εκεί!

Εμείς φουσκώσαμε με τις μπιφτεκόπιτες τις σπιτικές είχαμε καιρό να φτιάξουμε!! Η συνονόματη σου δε , δε δοκίμασε καθόλου το φαγητό της μου ήθελε σκέτη πίτα σαν ψωμάκι αφού τσατίστηκα κ λέω δε της μαγειρεύω φαγητό για την εκδρομή!

Ναι ήταν ωραία!
Η κόρη σου είναι απρόβλεπτη, αυτο της άρεσε αυτο έφαγε!!χαχα! Μπορει να πεινάσει και να φάει αργότερα! Θα μαγειρευες να της κρατάς μαζι ε; Δεν μπορείς να κάνεις μόνο ένα φαγητο για δυο μέρες η θα το βαρεθεί;

xrysaki!

xrysaki!
xaftounaki έγραψε:

Είναι δυνατόν να μην σε στεναχωρούσαν, αλλα μη δίνεις σημασία, τι κακιά Θεέ μου, είναι και μάνες! Ντροπή τους
αυτο ειναι που με ενοχλησε περισσοτερο οτι ειναι κ μανες..θες δεν θες επηρεαζεσαι οταν ακους τετοια..τσακωθηκα κ με τον αντρα μου..σκατα..τεσπα βρε κοριτσια μην σας ζαλιζω με τα δικα μου..

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysaki! έγραψε:
xaftounaki έγραψε:

αυτο ειναι που με ενοχλησε περισσοτερο οτι ειναι κ μανες..θες δεν θες επηρεαζεσαι οταν ακους τετοια..τσακωθηκα κ με τον αντρα μου..σκατα..τεσπα βρε κοριτσια μην σας ζαλιζω με τα δικα μου..

Τι μας ζαλίζεις βρε!! Χαζό είσαι;
Δεν πιστεύω να τσακώθηκες με τον άντρα σου γι αυτο το λόγο;

Να κάνετε κονέ τον Ηλία και την Αννουλα, αλλα αν τη δείτε όλες οι αγορομανες θα πέσει ξύλο ποια θα την πρώτο πάρει!!!!

xrysaki!

xrysaki!
xaftounaki έγραψε:
xrysaki! έγραψε:
xaftounaki έγραψε:

Να κάνετε κονέ τον Ηλία και την Αννουλα, αλλα αν τη δείτε όλες οι αγορομανες θα πέσει ξύλο ποια θα την πρώτο πάρει!!!!
ω ναι γι αυτο το λογο..γιατι του ειπα να τον παμε σε γιατρο γιατι ακομα δεν μιλαει..
χαχα κ ας μην την εχουμε δει θα ειναι μια μικρη πριγκιπισσα!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:

Ναι ήταν ωραία!
Η κόρη σου είναι απρόβλεπτη, αυτο της άρεσε αυτο έφαγε!!χαχα! Μπορει να πεινάσει και να φάει αργότερα! Θα μαγειρευες να της κρατάς μαζι ε; Δεν μπορείς να κάνεις μόνο ένα φαγητο για δυο μέρες η θα το βαρεθεί;

Για 2 μέρες φαγάκι της κάνω είχα σκοπό να έπαιρνα αλλά λέω όχι !! Θα της κρατάω τα φρούτα της το γιαούρτι της έχουμε κ το γάλα ε και όπου πάμε για φαγητό θα της δώσω κάτι της!! Όχι θα μου κάνει εμένα κόνξες πολύ κανακεμένο το έχουμε κ έχει αρχίσει και μας κουμαντάρει από τώρα η Κυρία αλλά θα της βάλω στοπ!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysaki! έγραψε:
xaftounaki έγραψε:
xrysaki! έγραψε:
xaftounaki έγραψε:

ω ναι γι αυτο το λογο..γιατι του ειπα να τον παμε σε γιατρο γιατι ακομα δεν μιλαει..

Θα πάρω το αεροπλάνο και θα έρθω να σε χαστουκίσω τόσο απλά!!! Μη λες βλακείες, μα για αυτές τις γελοίες θα χαλάσεις τη ζαχαρένια σου έλα τώρα ρε Χρύσα!! Αγοράκι είναι αργούνε γιατί βαριούνται κ στο κάτω κάτω είναι 10 μηνών όποτε θέλει θα μιλήσει!! Η δικιά μου είναι 15 μηνών και πέρα από τα βασικά δε λέει κάτι άλλο τσιρίζει μόνο!! Όποτε θέλουν αυτά θα μιλήσουν και θα περπατήσουν το βρήκαμε τώρα στη μόδα να τρέχουμε σε λογοθεραπευτές σε συμβούλους θηλασμού(αυτό πάει για άλλο θέμα) και σε γιατρούς!! Θα έρθει η μέρα που θα σου τα πει μαζεμένα μην ανησυχείς!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysaki! έγραψε:

Θα σε έβρισε ο άνθρωπος και θα είχε και χίλια δικιά!!!!!!
Χωρίς παρεξήγηση ε;
Η Αννουλα είναι πραγματική πριγκίπισσα τώρα κάνει και κουμάντο για το φαΐ!! Χαχα

Μαρακι πάρε μαζι τα μπισκότα της και το πεπονακι και θα είναι κομπλέ

xrysaki!

xrysaki!
εχεις δικιο μαρακι απλα δεν θα επρεπε τωρα να λεει εστω μαμα η μπαμπα?λεει μονο αντε,τα τα κ πριν καιρο ελεγε και μαμ μαμα..

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
επειδη θελω να παω για μπανακι θα στειλω φιλακια στις Αννες και στην Μαιρουλα και
Χρυσα εσενα θα σε μαλωσω!!Γιατι παιδι μου χαλιεσαι με ανουσιους ανθρωπους!?? δν εχει τιποτα το παιδακι σου, ειναι πολυ μικρό!!! κι εγω ξερω μια κοπελιτσα που κοντευει 2 και λεει πολυ λιγες λεξεις και ολα τα αλλα ειναι αλαμπουρνεζικα, δν καταλαβαινεις τιποτα!! ...μερικα μιλανε γρηγορα και μερικα τα λενε ολα μαζεμενα οπως λεει και η Μαιρουλα!!! Αλλα εσενα ειναι πολυ μικρος ουτως η αλλως!! μη σε αγχωνει τιποτα !!!!
να χαιρετισω και το Καλοκαιρι (αν θες μας λες και το ονοματακι σου!) και φευγω για μπανιο...

χθες δροσισε παρα πολυ, τοσο που βαλαμε φορμες και ζακετες...και σημερα βγηκα λιγο εξω για ενα λεπτο και εσκασα..τοση ηταν η δροσια!!!

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 26 531909 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 26 334590

xrysaki!

xrysaki!
γεια σου boubou μου..μαλωσε με εχετε δικιο βρε κοριτσια αλλα μου ακουστηκαν καπως..αντε με την καθε καρακαξα..
καλο μπανακι Razz

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις