Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
550 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 550 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αααααααααααα έχω φρικάρει όλη την ώρα γκρίνιαζε κ ήθελε να κατέβει κάτω και την έχω κάνει μπάνιο 3 φορές σήμερα αχ δεν αντέχω η μάνα!! πότε θα κοιμηθεί επιτέλους??? φφφφφφ

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:
maryz-iraklio kritis έγραψε:
eva34 έγραψε:Επέστρεψα!!!!!Είπα να δώσω το παρόν ενώ ταυτόχρονα θα φτιάχνω τη νέα βαλιτσούλα μου.
Αννούλα μου, τί έχει γίνει;;;Δε κατάλαβα. Θα μπω αν μπορε΄σω λίγο αργότερα να διαβάσω παλαιότερες δημοσιεύσεις.Αν τα έχεις γράψει, θα τα δω. Αν όχι, ενημέρωσέ με με πμ.
Μαράκι μου όμορφο με τη γλυκιά μπουμπού σου και για σένα τί κατάλαβα;;;;;;;Παίζει να έχουμε ευχάριστα;;;
Αχ!έχω μείνει πολύ πίσω τελικά.
Μακάρι όλα να είναι καλέ φιλεναδούλες μου

ε εντάξει μη φανταστείς..εδώ κ 3 μέρες σήμερα είναι η 3η έχω υπεερβολικούς πόνους στη μέση! Περιμένω την Αλέκα στις 21 και σήμερα είμαι στη 30η μέρα του κύκλου οπότε ή η Αλέκα είναι ή μπεμπέ! Σε πιάνει λέει κ η μέση ξέρω εγώ ρε φιλενάδα τι να πω!!

Μακάρι να είναι μπεμπέ, μακάρι να είναι μπεμπέ, μακάρι να είναι μπεμπέ.
Αύριο που θα πάω στην Παναγία, θέλεις να σου ανάψω ένα κεράκι;;;

να μου ανάψεις αλλά αν δε σου στείλω ψιλά δε θα πιάσει μόνο έτσι πιάνει το κερί Sad Sad

eva34

eva34
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
characy έγραψε:
eva34 έγραψε:
characy έγραψε:Γεια σου Ευα!!!! Τι καλα που εχεις τοσα ταξιδακια στο προγραμμα, να περασετε τελεια και να γυρισεις ανανεωμενη!!!

Ευχαριστώ Χαρούλα μου. Φέτος αυτό με τα ταξίδια ήταν το κάτι άλλο.Του έδωσα και κατάλαβε.Εξωστερικά, εσωτερικά, στεριές,θάλασσες, κάμποι....Όλα στο πρόγραμμα Very Happy Very Happy

και πολυ καλα εκανες...τιποτα υλικο δεν αξιζει οσο ενα ταξιδακι με αγαπημενο ατομο...ποσο μαλλον 2 και 3 και 4 Smile
Ελπιζουμε και μεις να καταφερουμε να παμε το φθινοπωρο καπου!!!
Και το φθινόπωρο είναι εξαιρετική εποχή. Χωρίς πολύ κόμσο, πιο ρομαντικά, πιο ανθρώπινα...Να πάτε και να περάσετε τέλεια. ¨οσο για το 3 ή το 4 ή το 5(εγώ το αύξησα κατά ένα Laughing Laughing ), μακάρι να έρθει...Τί να πω!!!ΘΑ πω αυτό που είπα στη Μαρία και θα συμφωνήσω απόλυτα με τα λόγια της. Όχι άγχος και συνεχής σκέψη στο θέμα.Ευχαριστιώμαστε τους ανθρώπους μας και τις στιγμές, είμαστε χαλκαρές και όταν είναι η ώρα του να έρθει, θα έρθει. Είναι σίγουρο Wink

characy

characy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ετσι πιανει αν το ζητησεις, αφου η ευα το σκεφτηκε να το κανει για σενα θα ναι απο αυτην το κερακι!!!Και θα πιασει σαν ευχουλα κανονικα!

characy

characy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γιαυτο Ευα μου ειπαμε να παμε φθινοπωρο, να μαστε και μεις πιο χαλαροι. θα θελαμε ενα πιο χειμερινο προορισμο..θα δειξει, μαζευουμε λεφτα σε κουμπαρα Smile

eva34

eva34
eva34 έγραψε:
eva34 έγραψε:Επέστρεψα!!!!!Είπα να δώσω το παρόν ενώ ταυτόχρονα θα φτιάχνω τη νέα βαλιτσούλα μου.
Αννούλα μου, τί έχει γίνει;;;Δε κατάλαβα. Θα μπω αν μπορε΄σω λίγο αργότερα να διαβάσω παλαιότερες δημοσιεύσεις.Αν τα έχεις γράψει, θα τα δω. Αν όχι, ενημέρωσέ με με πμ.
Μαράκι μου όμορφο με τη γλυκιά μπουμπού σου και για σένα τί κατάλαβα;;;;;;;Παίζει να έχουμε ευχάριστα;;;

ε εντάξει μη φανταστείς..εδώ κ 3 μέρες σήμερα είναι η 3η έχω υπεερβολικούς πόνους στη μέση! Περιμένω την Αλέκα στις 21 και σήμερα είμαι στη 30η μέρα του κύκλου οπότε ή η Αλέκα είναι ή μπεμπέ! Σε πιάνει λέει κ η μέση ξέρω εγώ ρε φιλενάδα τι να πω!!

να μου ανάψεις αλλά αν δε σου στείλω ψιλά δε θα πιάσει μόνο έτσι πιάνει το κερί Sad Sad

Πήγαινε σε μία οποιαδήποτε εκκλησία και ρίξε τα ψιλά. Η Παναγία, δε θέλει λεφτά. Προσευχή θέλει, να σκέφτεσαι τους ανθρώπους που αγαπάς θέλει και την ώρα που ανάβεις το κερί να τους έχεις στη σκέψη σου.
Εγώ θα σου ανάψω και θα γράψω τα ονόματά σας. Δε ξέρω μόνο του άντρα σου.Αν δε θέλεις να το πεις δημόσια, άσε πμ.Αν πάλι θέλεις, γράψτο μου.
Θα γράψω και την Άννας(της μεγάλης, όχι αυτής που την μπανιαρίζεις 18 φορες τη μέρα.Αυτή που κάνει μόνη της μπάνιο Laughing Laughing Laughing Laughing )

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:
characy έγραψε:
eva34 έγραψε:
characy έγραψε:Γεια σου Ευα!!!! Τι καλα που εχεις τοσα ταξιδακια στο προγραμμα, να περασετε τελεια και να γυρισεις ανανεωμενη!!!

Ευχαριστώ Χαρούλα μου. Φέτος αυτό με τα ταξίδια ήταν το κάτι άλλο.Του έδωσα και κατάλαβε.Εξωστερικά, εσωτερικά, στεριές,θάλασσες, κάμποι....Όλα στο πρόγραμμα Very Happy Very Happy

και πολυ καλα εκανες...τιποτα υλικο δεν αξιζει οσο ενα ταξιδακι με αγαπημενο ατομο...ποσο μαλλον 2 και 3 και 4 Smile
Ελπιζουμε και μεις να καταφερουμε να παμε το φθινοπωρο καπου!!!
Και το φθινόπωρο είναι εξαιρετική εποχή. Χωρίς πολύ κόμσο, πιο ρομαντικά, πιο ανθρώπινα...Να πάτε και να περάσετε τέλεια. ¨οσο για το 3 ή το 4 ή το 5(εγώ το αύξησα κατά ένα Laughing Laughing ), μακάρι να έρθει...Τί να πω!!!ΘΑ πω αυτό που είπα στη Μαρία και θα συμφωνήσω απόλυτα με τα λόγια της. Όχι άγχος και συνεχής σκέψη στο θέμα.Ευχαριστιώμαστε τους ανθρώπους μας και τις στιγμές, είμαστε χαλκαρές και όταν είναι η ώρα του να έρθει, θα έρθει. Είναι σίγουρο Wink

Την Άννα πάντως έτσι την έπιασα, ούτε μέρες μετρούσα, ούτε σήκωνα πόδια, ούτε filicine έπινα, είχα βγάλει από το μυαλό μου και το μπεμπέ κ την Αλέκα και κατέληξα να το μάθω 2μισι μηνών! Οπότε σαν το λέω εκ μιας μικρής πείρας ας το πούμε έτσι!

eva34

eva34
characy έγραψε:Γιαυτο Ευα μου ειπαμε να παμε φθινοπωρο, να μαστε και μεις πιο χαλαροι. θα θελαμε ενα πιο χειμερινο προορισμο..θα δειξει, μαζευουμε λεφτα σε κουμπαρα Smile
'Μπράβο.Καλή κίνηση!!!Εγώ έκανα κάτι παρόμοιο όταν έκοψα το κάπνισμα.Τα χρήματα που έδινα για τσιγάρα κάθε μέρα τα έβαζα στην άκρη, και έχω κάνει του κόσμου τα ταξίδια.Ποιός θα μου το έλεγε πως τρία πακέτα τσιγάρα την ημέρα θα με έκαναν να γυρίσω όλο τον κόσμο!!!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:
eva34 έγραψε:

Πήγαινε σε μία οποιαδήποτε εκκλησία και ρίξε τα ψιλά. Η Παναγία, δε θέλει λεφτά. Προσευχή θέλει, να σκέφτεσαι τους ανθρώπους που αγαπάς θέλει και την ώρα που ανάβεις το κερί να τους έχεις στη σκέψη σου.
Εγώ θα σου ανάψω και θα γράψω τα ονόματά σας. Δε ξέρω μόνο του άντρα σου.Αν δε θέλεις να το πεις δημόσια, άσε πμ.Αν πάλι θέλεις, γράψτο μου.
Θα γράψω και την Άννας(της μεγάλης, όχι αυτής που την μπανιαρίζεις 18 φορες τη μέρα.Αυτή που κάνει μόνη της μπάνιο Laughing Laughing Laughing Laughing )

Το ξέρω Εύα μου ότι για την πίστη δε χρειάζονται χρήματα κ εγώ τις περισσότερες φορές που ανάβω κερί δε ρίχνω στο παγκάρι γιατί ξέρω που πάνε!! Οπότε λοιπόν στη Μεγαλόχαρη και φυσικά θα ανάψεις είχα πάει όταν πήγαινα Α'Γυμνασίου θα θελά να πάω και με τον αγά και το όνομα αυτού "Ευστράτιος" στο λέω βαπτιστικά γιατί έτσι το γράφουν εγώ τον φωνάζω "Στρατή" I love you I love you I love you

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:
characy έγραψε:Γιαυτο Ευα μου ειπαμε να παμε φθινοπωρο, να μαστε και μεις πιο χαλαροι. θα θελαμε ενα πιο χειμερινο προορισμο..θα δειξει, μαζευουμε λεφτα σε κουμπαρα Smile
'Μπράβο.Καλή κίνηση!!!Εγώ έκανα κάτι παρόμοιο όταν έκοψα το κάπνισμα.Τα χρήματα που έδινα για τσιγάρα κάθε μέρα τα έβαζα στην άκρη, και έχω κάνει του κόσμου τα ταξίδια.Ποιός θα μου το έλεγε πως τρία πακέτα τσιγάρα την ημέρα θα με έκαναν να γυρίσω όλο τον κόσμο!!!!

Είσαι παράδειγμα προς μίμηση ειλικρινά τις προάλλες που πηγαίναμε στη Σητεία το έλεγα στον άντρα μου μπας και κάνει κάτι και το κόψει!!

characy

characy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
eva34 έγραψε:

Σωστη!!!

Παντως κοριτσια εγω πιστευω οτι σε καθε μια λειτουργει διαφορετικα, δηλαδη ερχεται οταν ειναι να ρθει. Σιγουρα παιζει ρολο και το αγχος αλλα εχουμε ακουσει και ενα σωρο ιστοριες για κοπελες που ενω ηταν σε κακη ψυχολογικη κατασταση εμειναν εγκυες, δεν ξερω αν πιανει να χεις ψηλα τα ποδια ή ενα σωρο που ακουμε, ξερω οτι δεν χανεις να τα δοκιμασεις και ετσι και αλλιως αυτο θα ρθει απο μονο του οταν θα ειναι να γινει!

eva34

eva34
eva34 έγραψε:
eva34 έγραψε:

Το ξέρω Εύα μου ότι για την πίστη δε χρειάζονται χρήματα κ εγώ τις περισσότερες φορές που ανάβω κερί δε ρίχνω στο παγκάρι γιατί ξέρω που πάνε!! Οπότε λοιπόν στη Μεγαλόχαρη και φυσικά θα ανάψεις είχα πάει όταν πήγαινα Α'Γυμνασίου θα θελά να πάω και με τον αγά και το όνομα αυτού "Ευστράτιος" στο λέω βαπτιστικά γιατί έτσι το γράφουν εγώ τον φωνάζω "Στρατή" I love you I love you I love you
Θα γράψω τα ονόματά σας, στο υπόσχομαι. Κρίμα να μη μπορώ να σου πω: Μαρία μου, μόλις σου άναψα το κεράκι σου και έγραψα καιτα ονόματα.Αλλά αφού δε μπορώ να στο πω ακριβώς εκείνη τη στιγμή,θα στο πω ή αν μπω από τον υπολογιστή του φίλου μας ή την Παρασκευή το βράδυ.

eva34

eva34
eva34 έγραψε:

Είσαι παράδειγμα προς μίμηση ειλικρινά τις προάλλες που πηγαίναμε στη Σητεία το έλεγα στον άντρα μου μπας και κάνει κάτι και το κόψει!!

Όσο και αν ακουστεί εγωιστικό, είναι από τα πράγματα που είμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΗ!!!!! Και μάλιστα αφού τα κατάφερα εγώ να το κόψω, πιστέψτε με....ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ.
Εγώ ήμουν τόσο εθισμένη που αν τύχαινε να σηκωθώ το βράδυ να πάω τουαλέτα, άναβα τσιγάρο. Και το πρωί, πριν ακόμα σηκωθώ από το κρεβάτι να πάω να πλυθώ, άναβα τσιγάρο(τα είχα πάντα μέσα στο συρτάρι του κομοδίνου, αφού το βράδυ κάπνιζα πριν κοιμηθώ και ίσως να το χρειαζόμουνα πάλι αν τύχαινε να ξυπνήσω  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 26 679259  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 26 679259 .Τώρα τα λέω και ντρέπομαι αλλά μπορεί κάποιον να βοηθήσω.Το έυχομαι δηλαδή)

eva34

eva34
Δώστε μου 10 λεπτάκια να βάλω κάποια πράγματα στη βαλίτσα και να κάνω ένα τσεκ και επανέρχομαι Very Happy

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:
eva34 έγραψε:
eva34 έγραψε:

Θα γράψω τα ονόματά σας, στο υπόσχομαι. Κρίμα να μη μπορώ να σου πω: Μαρία μου, μόλις σου άναψα το κεράκι σου και έγραψα καιτα ονόματα.Αλλά αφού δε μπορώ να στο πω ακριβώς εκείνη τη στιγμή,θα στο πω ή αν μπω από τον υπολογιστή του φίλου μας ή την Παρασκευή το βράδυ.

Ναι βρε σιγά μη σκας! να σαι καλά που μας σκέφτεσαι!! Και ξέρεις εε σε περιμένω στη Κρήτη!!

odysseia

odysseia
χαθηκα γιατι σχοληθηκα με το Θαναση μπας και κοιμηθει και τελικα τα καταφεραμε!

Γεια σου Ευα μπραβο σου που πατε τοσα ταξιδια και που εκοψες το καπνισμα. Εγω το εκοψα πριν 3 χρονια οταμ ειδα τι μπορει να προκαλεσει!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
odysseia έγραψε:χαθηκα γιατι σχοληθηκα με το Θαναση μπας και κοιμηθει και τελικα τα καταφεραμε!

Γεια σου Ευα μπραβο σου που πατε τοσα ταξιδια και που εκοψες το καπνισμα. Εγω το εκοψα πριν 3 χρονια οταμ ειδα τι μπορει να προκαλεσει!

Ηρωίδαααααα εμένα τίποτα ακόμα κάθεται στο πάτωμα και φωνάζει "ατα ατα ατα"

eva34

eva34
odysseia έγραψε:χαθηκα γιατι σχοληθηκα με το Θαναση μπας και κοιμηθει και τελικα τα καταφεραμε!

Ηρθα πάλι Very Happy Very Happy Γειά σου και σε σένα Οδύσσεια!!!!Μπράβο που κατάφερες να κοιμήσεις το μικρό.
Τώρα στέλνουμε όλη τη θετική μας ενέργεια και τα πιο γλυκά νανουρίσματα μ,πας και κοιμηθεί και η μικρή της Μαρίας  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 26 377361  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 26 377361  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 26 377361

eva34

eva34

Θέλω και εγώ "ατα ατα ατα" και επιπλέον θέλω "αγκου αγκου αγκού" Crying or Very sad
Και το θέλω Τ Ω Ρ Α (απόψε εννοώ γίατί αύριο φεύγω Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing )

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:

όλη μέρα γυρνάει το σπίτι το έχει αλωνίσει δεν έχει κουραστεί εγώ θέλω να κοιμηθώ αλλά μόνη μου γιατί η κυρία το έχει βρει το κόλπο θέλει να κοιμάται μαζί μας αλλά θα της την κόψω τη χαρά!! Κάθεται κάτω την αφήνω να δω τι θα καταφέρει!

Θέλω και εγώ "ατα ατα ατα" και επιπλέον θέλω "αγκου αγκου αγκού" Crying or Very sad
Και το θέλω Τ Ω Ρ Α (απόψε εννοώ γίατί αύριο φεύγω Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing )

odysseia

odysseia
κοριτσια μου, παω για υπνο!καλη συνεχεια!
Ευα μου, χαρηκα καλο ταξιδι να εχεις και που θα παει το μπεμπε θα ερθει και εκει να δεις ατα τα!
Χαρα, μακαρι και αυριο να εισαι καθαρη!
Μαρια, υπομονη και καλο κουραγιο!Και ειθε οι πονοι να ειναι απο μπεμπε και οχι απ΄την παλιοαλεκα!
 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 26 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 26 531909  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 26 531909  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 26 531909

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
odysseia έγραψε:κοριτσια μου, παω για υπνο!καλη συνεχεια!
Ευα μου, χαρηκα καλο ταξιδι να εχεις και που θα παει το μπεμπε θα ερθει και εκει να δεις ατα τα!
Μαρια, υπομονη και καλο κουραγιο!Και ειθε οι πονοι να ειναι απο μπεμπε και οχι απ΄την παλιοαλεκα!
 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 26 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 26 531909  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 26 531909  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 26 531909

Καληνύχτα Οδύσσεια σ'ευχαριστώ πολύ να σαι καλά!! Φιλιά και καλή ξεκούραση!

characy

characy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια καληνυχτα και απο μενα!
Οδυσσεια μου ελπιζω και αυριο να μαι πεντακαθαρη Smile Θα ενημερωσω φυσικα!
Ευααα να περασεις τελεια!!!
καλο βραδυ σε ολες!

eva34

eva34
odysseia έγραψε:κοριτσια μου, παω για υπνο!καλη συνεχεια!
 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 26 379767  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 26 379767  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 26 379767  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 26 379767  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 26 531909  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 26 531909  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 26 531909  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 26 531909

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΑ καλο ταξιδι και απο μενα!!!!αυριο πρωι πρωι λεω να κανω ενα τεστακι να σιγουρευτω (οσο ειναι δυνατο αυτο...)μαλλον clearblue..καληνυχτα κοριτσια...καλη συνεχεια!!! Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις