Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
544 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 544 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελλούκο!!!!!!Τι κάνεις;Μου λείψατε!Καλά τα πέρασα, αν και την Κυριακή πήγα για δυσάρεστα στο χωριό...Αποχαιρετήσαμε τον παππού μου...Με παρηγορεί όμως η σκέψη πως έφυγε στα 91 του χρόνια, χωρίς να ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα και με παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα να τον συνοδεύουν με αγάπη στην τελευταία του κατοικία...
Καλά θα κάνετε να ξεκινήσετε σιγά σιγά τις εξετάσεις.Κι εγώ πιστεύω ότι θα ακολουθήσω προσεχώς.Δεν νομίζω να περιμένω να περάσει χρόνος!Εύχομαι όλα να πάνε καλά για όλες μας!

goldangel1990

goldangel1990
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ναι ελλουκο μου!!!!σιγουρο ανυπομονω όλα να ειναι καλα..οι γονεις μου ειναι συνέχεια διπλα μου,και μετα απ αυτα που πέρασαν με τα μωράκια της αδελφής μου,εχουν εναποθεσει τις ελπίδες τους σε αυτο το παιδάκι...μακάρι με την βοήθεια και το θέλημα του θεού να γεννήθει καλα και υγιές γιατι θα μας κάνεις πολυ ευτχισμένους..εχω γινει πολυ ευαισθητούλα σας τα γράφω και κλαιω  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 28 534787

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stauroulinaa έγραψε:Ευχαριστω boubou και ευουλι!!ναι ναι καινουρια στην παρεα σας goldenangel!!characy δεν ειχαδιαβασει οτι εχεις καθυστερηση..αντε αντε μακαρι!!!!

Σταυρούλα είναι το όνομά σου;Προσπαθείτε καιρό;Εύχομαι σύντομα να μάθεις τα πιο ευχάριστα νέα!

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
characy έγραψε:Που εισαι Ευουλι μου???Εχασα την πρωινη μου παρεα!!!! Εισαι καλα?????
Ναι μακαρι να ναι το θαυματακι...ειμαι σε δευτερη μερα καθυστερησης...ελπιζουμε Smile
αφου εισαι σε καθυστερηση πως και δεν κανεις χοριακη?

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
goldangel1990 έγραψε:ναι ελλουκο μου!!!!σιγουρο ανυπομονω όλα να ειναι καλα..οι γονεις μου ειναι συνέχεια διπλα μου,και μετα απ αυτα που πέρασαν με τα μωράκια της αδελφής μου,εχουν εναποθεσει τις ελπίδες τους σε αυτο το παιδάκι...μακάρι με την βοήθεια και το θέλημα του θεού να γεννήθει καλα και υγιές γιατι θα μας κάνεις πολυ ευτχισμένους..εχω γινει πολυ ευαισθητούλα σας τα γράφω και κλαιω  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 28 534787

Ολα καλά θα πάνε Εβελιν μου!Η Παναγίτσα θα σας βοηθήσει κι εσένα και την αδερφή σου και η οικογένεια θα γεμίσει μωράκια!

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:
stauroulinaa έγραψε:Ευχαριστω boubou και ευουλι!!ναι ναι καινουρια στην παρεα σας goldenangel!!characy δεν ειχαδιαβασει οτι εχεις καθυστερηση..αντε αντε μακαρι!!!!

Σταυρούλα είναι το όνομά σου;Προσπαθείτε καιρό;Εύχομαι σύντομα να μάθεις τα πιο ευχάριστα νέα!
ναι καλη μου Σταυρουλα με λενε..παντρευτηκαμε πριν ουτε ενα μηνα αλλα ψιλοπροσπαθειες κανουμε εδω και 2 μηνες..ε ενταξει μην βρισετε ξερω οτι ειναι νωρις και πολλες κοπελες ισως προσπαθουν πολυ περισσοτερο καιρο αλλα...το συναισθημα ιδιο δεν ειναι?

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σταυρούλα μου σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί κι εγώ είχα την ίδια αγωνία και ανυπομονησία από την αρχή!Το μόνο που αλλάζει με τον καιρό -τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση- είναι η απογοήτευση όταν έρχεται η ακατανόμαστη!Και αυτό γιατί οι σκέψεις ότι κάτι συμβαίνει γίνονται εντονότερες...Ελπίζω να μη χρειαστεί να το βιώσεις αυτό και πολύ πολύ σύντομα να μας ανακοινώσεις Θετικό!! !

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να σαι καλα Ευουλι μου!!!ελπιζω οι συζητηση μαζι σας να ειναι γουρλιδικη..ενταξει μπορει να εκανα τστ (ανυπομονηηη!!) αλλα παλι δεν παυω να ελπιζω...  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 28 215994
προσπαθειτε και εσεις καλη μ?

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και καλά κάνεις που δεν παύεις να ελπίζεις!Εφόσον είσαι πριν την καθυστέρηση, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να μην έδειξε! Very Happy

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια χάθηκα γιατί έκανα μπαλκόνι φφ κάνουν έργα και θα αργήσουν να τα ολοκληρώσουν και γίνεται χαμός από σκόνη κάθε μέρα θέλει πλύσιμο!!

Ευούλι καλώς ήρθες, ζωή σε εσάς. Πώς τα πέρασες?

Καλημέρα Έλλη και Έβελιν!

Εγώ δεν είμαι σε καθυστέρηση περιμένω αύριο αλλά από την 28η μέρα του κύκλου είχα πόνους στη μέση το περασμένο μήνα μου ρθε στη 29η μέρα! Τώρα ή άλλαξε κάτι ή έχουμε μπεμπάκι!

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:Κορίτσια χάθηκα γιατί έκανα μπαλκόνι φφ κάνουν έργα και θα αργήσουν να τα ολοκληρώσουν και γίνεται χαμός από σκόνη κάθε μέρα θέλει πλύσιμο!!

Εγώ δεν είμαι σε καθυστέρηση περιμένω αύριο αλλά από την 28η μέρα του κύκλου είχα πόνους στη μέση το περασμένο μήνα μου ρθε στη 29η μέρα! Τώρα ή άλλαξε κάτι ή έχουμε μπεμπάκι!

τι να πω μακαρι!!!!βλεπω εισαι Ηρακλειο ε??και εγω....

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:καλημερα!!!!!

ina* έγραψε:να σου πω την αληθεια εχω βαρεθει να πηγαινω στην θάλασσα....ασε που ευχαριστιεμαι την θάλασσα οσες φορες μονο μπορω να παω με τον αντρουλη μου..αλλιως δεν εχω ορεξη Sad

καλε παρε το μικρο αντρακι που εχεις στην φωτο αφου ειναι και κολυμβητής και πηγαινε να το ευχαριστηθείτε και οι 2!!! Wink Wink

Ευααααααααααααααααααααααα  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 28 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 28 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 28 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 28 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 28 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 28 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 28 654316 καλως ηρθες κοριτσακι μου!! χαιρομαι πολυ που περασες τοσο ομορφα και σου ευχομαι στην Τηνο να περασεις ακομη καλυτερα!! Μα τι καλα που μπορεις να κανεις τοσα ταξιδια!!Εισαι πολυ τυχερη!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 28 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 28 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 28 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 28 654316 περιμενουμε τωρα να γυρισεις να μας κανεις μια απο τις υπεροχες περιγραφες των περιπετειών σου!! και η εκπληξη του καλου σου ειναι τελεια!! μπραβο του!!!

Δεσποινακι καλα αποτελεσματα και σημερα στον γιατρο σας!!κοιτα να χαιρεσαι να ειναι χαρουμενη και η μπεμπουλα σου και ασε τα αγχη!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 28 35468

Μαιρη εγω παντως την φανταζομαι πολυ γλυκια την σκηνη που το μωρακι μου προσπαθει να φαει και γινεται ενα με το φαγητο!!!χερια μουτρακια τα παντα!!!θελω να φιλησω την Αννουλα!!!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 28 875502  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 28 875502  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 28 875502

Μαρια queen ελπιζω να εισαι καλυτερα σημερα!!!

Χαρα  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 28 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 28 417472

Αννα  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 28 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 28 417472

Οδυσσεια  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 28 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 28 417472

stauroulinaa καλως ηρθες στην παρεα μας!! οσο δν ερχεται η αλεκα ελπιζουμε ε? μη σε παιρνει απο κατω!! ειναι νωρις ακομη για να δειξει το τεστ!!

Εβελινακι τι μου κανεις? ανυπομονεις για την αυχενικη ε??? αχ τι καλα που θα ειναι!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 28 875502

Ευουλι μου !!!!!!!!!!!! που χαθηκες εσυ?? πως τα περασες??

εμεις παλι αρχισαμε να συζηταμε με τον αντρα μου να κανουμε εξετασεις..ισως απο Σεπτεμβριο να ξεκινήσουμε λοιπον!

Έλλη μου είναι αστεία και χαριτωμένη εικόνα αλλά, αν έχεις ένα βομβαρδισμένο σαλόνι από τουβλάκια πέρα δώθε κ να θέλει να σέρνεται κ κάτω και να πας να την βάζεις στο νερό και να τσιρίζει και να είσαι κ μόνη εεε μετά χάνεται η χαριτωμενιά και τρελαίνεσαι!!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stauroulinaa έγραψε:
maryz-iraklio kritis έγραψε:Κορίτσια χάθηκα γιατί έκανα μπαλκόνι φφ κάνουν έργα και θα αργήσουν να τα ολοκληρώσουν και γίνεται χαμός από σκόνη κάθε μέρα θέλει πλύσιμο!!

Αλήθειααα??? Ποια περιοχή? Έχουμε άλλες 3 Ηρακλειώτισσες θα τις γνωρίσεις! Με τις 2 Μαράκι και Χαφτουνάκι έχουμε κάνει και συνάντηση!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="maryz-iraklio kritis"]Ευούλι καλώς ήρθες, ζωή σε εσάς. Πώς τα πέρασες?

Ευχαριστώ Μαράκι!Κατα τ'άλλα καλά τα πέρασα.Ξεκουραστήκαμε, κάναμε και τα μπανάκια μας (τα τελευταία απ' ό,τι προβλέπεται!) και ήρθαμε ανανεωμένοι να αναμένουμε το φθινόπωρο! Very Happy

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:
stauroulinaa έγραψε:

Αλήθειααα??? Ποια περιοχή? Έχουμε άλλες 3 Ηρακλειώτισσες θα τις γνωρίσεις! Με τις 2 Μαράκι και Χαφτουνάκι έχουμε κάνει και συνάντηση!
απο θεσσαλονικη ειμαι αλλα μενω Ηρακλειο τα τελευταια 3,5 χρονια!!τωρα μενω αι γιαννη στην κνωσσου...εσυ??

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="Ευούλι"]
maryz-iraklio kritis έγραψε:Ευούλι καλώς ήρθες, ζωή σε εσάς. Πώς τα πέρασες?

Ευχαριστώ Μαράκι!Κατα τ'άλλα καλά τα πέρασα.Ξεκουραστήκαμε, κάναμε και τα μπανάκια μας (τα τελευταία απ' ό,τι προβλέπεται!) και ήρθαμε ανανεωμένοι να αναμένουμε το φθινόπωρο! Very Happy

αχ κ εγώ κάθομαι και περιμένω το φθινόπωρο  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 28 99132  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 28 99132 αλλά εδώ πέρα αργεί!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stauroulinaa έγραψε:
stauroulinaa έγραψε:

απο θεσσαλονικη ειμαι αλλα μενω Ηρακλειο τα τελευταια 3,5 χρονια!!τωρα μενω αι γιαννη στην κνωσσου...εσυ??

ααα ωραίαα και ποιος καλός άνεμος σε έφερε τόσο νότια?
Εγώ Ατσαλένιο μένω!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="maryz-iraklio kritis"]
Ευούλι έγραψε:

αχ κ εγώ κάθομαι και περιμένω το φθινόπωρο  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 28 99132  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 28 99132 αλλά εδώ πέρα αργεί!

Τουλάχιστον περιμένεις παραγωγικά!Θα έχει βγει και κανά πλεκτό ως τότε! Laughing Laughing Laughing Εδώ πάντως η θερμοκρασία είναι σαφώς χαμηλότερη απ'ό,τι όταν έφυγα!Ελπίζω οπότε! Very Happy

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stauroulinaa έγραψε:
stauroulinaa έγραψε:

Εγώ Ατσαλένιο μένω!
η δουλεια..ειμαι δασκαλα..ευτυχως να λεω που πηρε και ο αντρας μεταθεση και ειμαστε μαζι...ελπιζω συντομα να γινουμε 3...!!!αχ ναι ναι παλι εκει το μυαλο μου!!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="Ευούλι"]
Ευούλι έγραψε:

Τουλάχιστον περιμένεις παραγωγικά!Θα έχει βγει και κανά πλεκτό ως τότε! Laughing Laughing Laughing Εδώ πάντως η θερμοκρασία είναι σαφώς χαμηλότερη απ'ό,τι όταν έφυγα!Ελπίζω οπότε! Very Happy

η αλήθεια είναι ότι θέλω να μάθω να πλέκω αλλά η καλή μου γιαγιάκα δε ζει πια κ όσο ζούσε δε με άγγιζε το σπορ!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stauroulinaa έγραψε:
stauroulinaa έγραψε:
stauroulinaa έγραψε:

Εγώ Ατσαλένιο μένω!
η δουλεια..ειμαι δασκαλα..ευτυχως να λεω που πηρε και ο αντρας μεταθεση και ειμαστε μαζι...ελπιζω συντομα να γινουμε 3...!!!αχ ναι ναι παλι εκει το μυαλο μου!!!

μια χαρά τότε! θα έρθει κ αυτό που θα πάει!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="maryz-iraklio kritis

η αλήθεια είναι ότι θέλω να μάθω να πλέκω αλλά η καλή μου γιαγιάκα δε ζει πια κ όσο ζούσε δε με άγγιζε το σπορ![/quote]

Είδες πώς αλλάζουν τα θέλω μας;Κι εγώ παλιά ούτε που να το ακούω!Τώρα τελευταία αρχίζω και το βλέπω διαφορετικά...Λες να γερνάμε; Shocked

stauroulinaa

stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:[quote="maryz-iraklio kritis

η αλήθεια είναι ότι θέλω να μάθω να πλέκω αλλά η καλή μου γιαγιάκα δε ζει πια κ όσο ζούσε δε με άγγιζε το σπορ!

Είδες πώς αλλάζουν τα θέλω μας;Κι εγώ παλιά ούτε που να το ακούω!Τώρα τελευταία αρχίζω και το βλέπω διαφορετικά...Λες να γερνάμε; Shocked [/quote]

αχαχαχαα!!!!να σαι καλα με εκανες και γελασα!!ακου να γερναμε...  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 28 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 28 215994

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλά, καλά...Γέλα εσύ!Αυτά δεν είναι καλά σημάδια!!! Laughing Laughing Laughing Μάλλον έχω επηρεαστεί γιατί την Παρασκευή έχω γενέθλια... Razz
Ασχετο, αλλά να ευχηθώ στο Λεμονάκι να ζήσουν, να ευτυχήσουν και σύντομα να γεμίσει το σπίτι τους παιδικές φωνούλες!Ελπίζω σύντομα να μπει να μας πει πώς ήταν ο γάμος! I love you

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:Καλά, καλά...Γέλα εσύ!Αυτά δεν είναι καλά σημάδια!!! Laughing Laughing Laughing Μάλλον έχω επηρεαστεί γιατί την Παρασκευή έχω γενέθλια... Razz
Ασχετο, αλλά να ευχηθώ στο Λεμονάκι να ζήσουν, να ευτυχήσουν και σύντομα να γεμίσει το σπίτι τους παιδικές φωνούλες!Ελπίζω σύντομα να μπει να μας πει πώς ήταν ο γάμος! I love you

λες?? ήδη τα πρώτα σημάδια γήρανσης εμένα μου φάνηκαν προχθές πονεί η μέση μου κ ώρες ώρες δε μπορώ να σαλέψω !! χιχιχιχιχι

Ναι όντως στις 18 ήταν άντε να μπει να μας πει πως ήταν!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις