876 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 Δευ Αυγ 20, 2012 11:05 am
maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
κάναμε μπανάκι θα την κοιμίσω κ επιστρέφω!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
maryz-iraklio kritis έγραψε:φφφφφφφ έσκασα να διαβάζω ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ Χαράααα!!! με το καλό άντε γιατρούλη αύριο!! Καλησπέρα σε πιγκουλινάκι, Ινα, Γειτόνισσα και Αφρούλα!! ααα Αφρούλα έχεις φιλιάααα από Εύααα πάει Τήνο και τη Παρασκευή γυρίζει και μετά πάει Ρόδο!
maryz-iraklio kritis έγραψε:καλησπέρες! ακούστε τι έπαθα έβλεπα το αυριανό trailer της Σιλά κ δείχνει ότι χάνει το μωρό της και με έπιασε ένα σφίξιμο στο στήθος και πονώωω έχω ξεφυσήξει τόσες φορές και τπτ
pigkoulinaki έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:καλησπέρες! ακούστε τι έπαθα έβλεπα το αυριανό trailer της Σιλά κ δείχνει ότι χάνει το μωρό της και με έπιασε ένα σφίξιμο στο στήθος και πονώωω έχω ξεφυσήξει τόσες φορές και τπτ
μην βλεπεις τετοια!!!!!!!!!!!!!!!!απαγορευονται!!!!!!!!!!!
αφρουλα έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ! ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ!ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ?ΑΝΕΒΗΚΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ?
maryz-iraklio kritis έγραψε:καλησπέρες! ακούστε τι έπαθα έβλεπα το αυριανό trailer της Σιλά κ δείχνει ότι χάνει το μωρό της και με έπιασε ένα σφίξιμο στο στήθος και πονώωω έχω ξεφυσήξει τόσες φορές και τπτ
αφρουλα έγραψε:ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!ΕΙΝΑΙ ΝΕΥΡΟΠΟΝΟΣ!ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ?
xaftounaki έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:καλησπέρες! ακούστε τι έπαθα έβλεπα το αυριανό trailer της Σιλά κ δείχνει ότι χάνει το μωρό της και με έπιασε ένα σφίξιμο στο στήθος και πονώωω έχω ξεφυσήξει τόσες φορές και τπτ
Τι τρελοκομειο που είσαι!!!!
Χαλάρωσε λίγο και θα σου περασει! Βλέπω να μας ανακοινώσεις τα επόμενα ευχάριστα
xaftounaki έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:καλησπέρες! ακούστε τι έπαθα έβλεπα το αυριανό trailer της Σιλά κ δείχνει ότι χάνει το μωρό της και με έπιασε ένα σφίξιμο στο στήθος και πονώωω έχω ξεφυσήξει τόσες φορές και τπτ
Τι τρελοκομειο που είσαι!!!!
Χαλάρωσε λίγο και θα σου περασει! Βλέπω να μας ανακοινώσεις τα επόμενα ευχάριστα
αφρουλα έγραψε:ΑΥΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ 32Η!ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?
maryz-iraklio kritis έγραψε:Το Μάη μου ρθε τη 38η μέρα οπότε πατάω στη γη γ αυτό αλλιώς θα το σκεφτόμουνα!
pigkoulinaki έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:Το Μάη μου ρθε τη 38η μέρα οπότε πατάω στη γη γ αυτό αλλιώς θα το σκεφτόμουνα!
πω πω...και γω μαρακι δεν εχω σταθερο κυκλο...και δεν ξερω τι μου γινεται...αυτο το μηνα 29 μερες κυκλο!πρωτη φορα στη ζωη μου!!!!
που γενικα εχω απο 30-34 μερες....!
maryz-iraklio kritis έγραψε:pigkoulinaki έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:Το Μάη μου ρθε τη 38η μέρα οπότε πατάω στη γη γ αυτό αλλιώς θα το σκεφτόμουνα!
πω πω...και γω μαρακι δεν εχω σταθερο κυκλο...και δεν ξερω τι μου γινεται...αυτο το μηνα 29 μερες κυκλο!πρωτη φορα στη ζωη μου!!!!
που γενικα εχω απο 30-34 μερες....!
σταθερός ήταν χάλασε τότε και ξανά μετά σταθεροποιήθηκε μάλλον γιατί είχα αρχίσει τις επαφές γ αυρό χάλασε ξέρω εγώ!
αφρουλα έγραψε:ΟΥΤΕ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΤΕΤΟΙΟ ΟΧΙ!ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ ΜΗΝ ΕΡΘΩ ΚΡΗΤΗ ΚΟΛΥΜΠΩΝΤΑΣ!ΑΝΤΕ!ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΥΧΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ?ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΣΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΣΟΥ?
maryz-iraklio kritis έγραψε:
έχεις τέτοιο ένστικτο?
αφρουλα έγραψε:ΑΝΝΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ, ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!ΤΟ ΔΙΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ!ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΗ!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης