1 δυσκολια στη σχεση με τον κουνιαδο Πεμ Αυγ 16, 2012 2:10 pm
Νινα
Σιωπηλή δύναμη
Ο αδερφος του αρραβωνιαστικου μου, ειναι παντρεμενος και εχει δυο αξιολατρευτα παιδακια σε μικρη ηλικια. Τα παιδακια τα ξερω απο ημερων και εχω αναπτυξει στενες σχεσεις μαζι τους. Ειναι αξιαγαπητα και δεν χανω ευκαιρια να βρεθω μαζι τους. Ενω ομως αισθανομαι ετσι γι'αυτα με τον πατερα τους, τον κουνιαδο μου, δεν υπαρχει καμια επαφη. Σημερα λοιπον ετυχε να ειμαστε ολοι μαζι στο σπιτι των πεθερικων μου. Ο μικρος επαιρνε απο το πακετο τα τσιγαρα του πατερα του, κ εκανε ταχα, οτι καπνιζει. Απο αγαπη ειπα στο παιδι, επειδη το εκανε μπροστα μου, οτι τετοια πραγματα οι αλητες κανουν και οτι δεν ειναι σωστο. Και πεταγεται ο κουνιαδος μου και μαλιστα μπροστα σε πεθερα και στον αρραβωνιαστικο μου, μου ειπε να προσεχω πως μιλαω μπροστα στα παιδια. Εμεινα κοκκαλο! Ντραπηκα. Προσβληθηκα. Και μαλιστα μου ειπε οτι και το πρωι σε μια συζητηση που ειχαμε για πλακα μεταξυ μας οι μεγαλοι, κουτσομπολιστικη δηλαδη για καποια διασημοτητα, ειπα τη λεξη γκομενος. Και ολα αυτα με αυστηρο υφος. Παιδια δεν το περιμενα. Ανθρωπος ποτε στα 30 χρονια δεν μου εχει κανει παρατηρηση, ολοι για τους τροπους μ παντοτε ειχαν να πουν . Το θεμα ειναι οτι ενιωσα ασχημα εκεινη την ωρα κ εκανα κατι που σιχαινομαι μπροστα σε τριτους. Αρχισα να κλαιω σιωπηλα, εκεινος ειχε φυγει απο το δωματιο. Η πεθερα μου στςνοχωρηθηκε, το ιδιο κ ο αρραβωνιαστικος μου . Και αμεσως σηκωθηκαμε κ φυγαμε. Δεν ξερω, μπορει να αντεδρασα υπερβολικα, αλλα μακαρι και τα δικα μου παιδια να παρουν τοση αγαπη απο τον θειο τους οσο εχω δωσει εγω στα δικα του. Α, και επειδη απι το πρωι το μικρο του κοριτσακι κρεμοταν απο την αγκαλια μιυ, σε καποια φαση μαλωσε το παιδι, να μην ερχεται στην αγκαλια μου (οι πολλες αγαπες μαλλον βλαπτουν). Πειτε μου κοριτσια σας παρακαλω, ηταν σωστη η παρατηρηση του αυτη;ειναι σωστη η συμπεριφορα του; γιατι γενικα αισθανομαι οτι δεν με πηγαινει κ ιδιαιτερα. Συγνωμη αν σας κουρασα με το μεγαλο ποστ.