26 Απ: Το θετικό πρόωρο τεστ...το λαμβάνουμε υπόψιν μας? Τρι Αυγ 21, 2012 4:49 am
kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
αντε κ με μια χωριακη αυξημενη κ φουσκωμενη
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
pap@ki έγραψε:μακάρι παναγία μου!
Οι χοριακές είδα κοστίζουν κοντά στα 35 αν πας σε ιδιωτικό μικροβιολογικό σωστά???
αχ σε ευχαριστώ για τις ευχές μακάρι να πιάσουν!
pap@ki έγραψε:Σε χιλιοευχαριστώ!
Δεν είναι καιροί για σπατάλες όσο και αν αγωνιώ!
οπότε θα περιμένω να πάω για χοριακή μια και καλή και μετά τρέχω να βρω γιατρό όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα γιατί αν δεν είμαι θα κάνουμε προγεννετικό έλεγχο και αν είμαι θέλω να με παρακολουθήσει ένας απτη πρώτη μέρα! την έχω πατήσει άσχημα με αυτό το θέμα οπότε καταλαβαίνετε πως είμαι λίγο τρομοκρατημένη!χαχαχα
pap@ki έγραψε:Εμ νομίζω πως είμαι πολύ έγκυος τελικά!!!!!!!!!
Υποτίθεται η περίοδος έπρεπε να έρθει σήμερα...άφαντη!
Πήρε ο καλός μου ένα τεστ ακόμη και έκανα (έγραφε πως μπορείς να το κάνεις οποιαδήποτε ώρα αν έχεις καθυστέρηση) το τεστ βγήκε θετικό πάλι λίγο αχνό!
Δεν ξέρω αν κάνω καλά αλλά τα έκανα πάνω μου απτη χαρά μου χαχαχαχαχαχαχα
υγ. επηρεάζει αν το "βρέχεις" πάνω απο 5δευτερόλεπτα????
ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΛΟΓΚΑ ΕΙΣΑΙ!!!ΑΧΝΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΟΥΡΙΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Κ Η ΟΡΜΟΝΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΟΣ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΝΕΡΟΜΕΝΗ ΠΟΥ ΛΕΝΕ!!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑ.Η ΧΩΡΙΑΚΗ Α ΣΟΥ ΔΕΙΕΙ 100% ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Σας ευχαριστώ πραγματικά πολύ για την βοήθεια!Θα κάνω και χοριακή κανονικότατα και θα κλείσω ραντεβού με γιατρούλι!!!!
Εάν έχετε κάποιον να προτείνετε στο Έλενα Βενιζέλου θα σας είμαι ευγνώμον! και πάλι ευχαριστώωωωωωωωωωω
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Το θετικό πρόωρο τεστ...το λαμβάνουμε υπόψιν μας?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης