26 Απ: Οικογενειακή και Κοινωνική πίεση για απόκτηση παιδιού Τετ Αυγ 22, 2012 11:58 am
eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
dina kardoyla έγραψε:πιστεψε με Ειρηνακι οσο θα περνανε τα χρονια κ θα μεγαλωνεις θα βλεπεις το πραγματικο προσωπο κ την< αληθινη> αγαπη μερικων ανθρωπων κ θα απογοητευεσαι κ θα δεις οτι καλυτερα μπορει να σε βοηθησει ενας ξενος ναι ενας ξενος παρα πολυ δικα σου ατομα αλλα οπως λες κ εσυ εχει ο καιρος γυρισματα.....δεν βαριεσαι ολα εδω επανω απο την γη μενουν κ το στομα τον ανθρωπων μια φορα κλεινει..eirinaki έγραψε:anabela έγραψε:dina kardoyla να σου πω κατι. γνωριζω μια κοπελα. Πολυ καλο ατομο λιγο μικροτερη μου και ειναι η δασκαλα μου στην ζωγραφικη. εχει δυο κορες και μου εδωσε μια συμβουλη οταν συζητουσαμε αυτο εδω το θεμα. 'Και να μεινεις εγγυος' μου ειπε 'δεν θα πεις τιποτα για καποιο διαστημα γιατι εγω στην εγγυμοσυνη της δευτερης μου κορης ενιωσα την κακια του κοσμου που ημουν εγγυος. Και πετουσαν και σποντες''. Τι ανθρωπος ειναι καποιος που νιωθει κακια για ενα αγεννητο αγγελουδι ρωταω εγω??? Δεν δειχνει αν μη τι αλλο την απολυτη κακια? Να χαιρεσαι με την λυπη η τα προβληματα του αλλου???
ΑΧΧ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΩ Κ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΣΟ ΜΙΣΩ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ...ΦΥΣΙΚΑ Κ ΘΑ ΣΕ ΖΗΛΕΨΟΥΝΕ Κ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΚΑΚΙΕΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ...ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΣΕ ΓΑΜΟ 7-8 ΜΗΝΩΝ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΣΤΙΝ ΕΥΘΕΙΑ ΟΥΤΕ ΧΑΛΙ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΠΟ ΤΙ???ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ..ΕΥΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΓΕΝΙΚΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΖΗΛΕΥΕΙ Κ ΧΑΙΡΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΤΗΧΙΑ ΣΟΥ Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΙΩΣΑ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΟΥ..ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΟΥΤΕ 1 ΚΟΝΤΙΝΟΣ ΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ...ΟΥΤΕ ΘΕΙΟΙ,ΘΕΙΕΣ,ΞΑΔΕΡΦΙΑ ''ΦΙΛΕΣ'' ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ..ΚΑΝΕΝΑΣ...Κ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ 5-10 ΑΤΟΜΑ ΕΤΣΙ..ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 30 ΑΤΟΜΑ ΠΕΡΙΠΟΥ..Κ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ...Κ ΟΙ ΛΟΓΟΙ???ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Κ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ...
ΑΣΕ ΝΤΙΝΑ ΜΟΥ ΑΣΕ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ..ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Κ ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ...ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΓΑΠΗ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥ...ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ