1001 Απ: ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 Δευ Αυγ 27, 2012 8:34 am
odysseia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
H Χρυσα ειναι τσουπαρωνα εχω να πω!ακουγα πιγκουλινακι περιμενα κανα κοριτσακι!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 22 ... 39, 40, 41
απο μενα οδυσσεια!!!μπες στο προφιλ μου και ψαξτες!!!!odysseia έγραψε:πως να σασ βρω?
odysseia έγραψε:H Χρυσα ειναι τσουπαρωνα εχω να πω!ακουγα πιγκουλινακι περιμενα κανα κοριτσακι!
odysseia έγραψε:H Χρυσα ειναι τσουπαρωνα εχω να πω!ακουγα πιγκουλινακι περιμενα κανα κοριτσακι!
τσουπα=κοριτσι/κοπελαmaryz-iraklio kritis έγραψε:odysseia έγραψε:H Χρυσα ειναι τσουπαρωνα εχω να πω!ακουγα πιγκουλινακι περιμενα κανα κοριτσακι!
Tι σημαίνει αυτό????
Καλως ορισες asteraki!asteraki1989 έγραψε:με εχουν πιασει σχεδον ολα τα συπτωματα ελπιζω να μην ειναι της περιοδου....
καλως ορισες ελα εδω:eva evaki έγραψε: KORITSAKIA POLLES KALHSPERES EIMAI KAINOURGIA STO FOROUM KAI THELW NA SAS GNWRISW KAI NA MPW KAI EGW STHN PAREA SAS AN ME THELETE FUSIKA.. ! NA EUXITHW STIS EIDEI FOUSKWMENES ME THAUMATAKI KULITSES MIA UPEROXH TELEIOMHNH EGUMOSINH..KAI STIS UPOPSIFIES MANOULES MIA TEEEEERAAAAAAAASTIIAAAAA (X O R I A K H).....TO IDIO EUXOMAI KAI STON EAUTOULH MOU...
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 22 ... 39, 40, 41
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης