26 Απ: Γεια σας και απο εμένα!:)))) Πεμ Αυγ 30, 2012 7:53 am
goldy213
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλησπέρα Εύη,να το χαίρεσαι το μωρακι μου,εμένα με λένε Χρύσα και έχω τρία παιδάκια λίγο μεγαλύτερα 8,7,και 3.Χάρηκα πολύ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Εγώ είχα ξεκινήσει κάνοντας πρώτα κάποιες τυπικές εξετάσεις στις οποίες ανακαλύψαμε ότι ο καλός μου είχε προστατίτιδα η οποία μείωνε την κινητικότητα του σπέρματος. Έκανε 1 μήνα αγωγή με αντιβίωση. Πέρασε άλλος ένας μήνας για να αφήσει το σπέρμα να "ηρεμήσει" από τα φάρμακα κ μετά ξεκινήσαμε συστηματική προσπάθεια. Σε δύο μήνες ήμουν εγκυούλα...Aria έγραψε:Απο το Μαιο αλλα εχω αστατο κυκλο.εχω να αδιαθετήσω απο τις 20 ιουνιου λογω ΣΠΩ!Εσείς?
Aria έγραψε:Καλημέρα Ντοριτάκι!Θέλει και αυτό το χρόνο του!Λεω να κάνω μια χοριακή το σαββατο ετσι για να μην το έχω στο μυαλό μου...και μέτα θα συνεχίσω χαλαρα τις προσπαθειες!Παιζει ρόλο που αισθανομαι τη μέρα της ωορρηξιας στο οτι ασχολουμαι!Αν δε γνώριζα λογικα θα ήμουν πιο ''ησυχη''.Ενω τωρα...εχω να παιζω με πιθανότητες! χαχα!
Aria έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!Καλώς σας βρήκα!Ειμαι η Αγγελική 30 ετων και μένω Αθηνα!Ειμαι παντρεμένη σχεδόν ενα χρόνο και¨αρχισαμε το μαιο την προσπάθεια για μωράκi!
Aria έγραψε:
Doritaki!Λοιπόν θα περναω τα απογευματα απο τη δουλεια του να του δινω καρυδια με μελι και το βραδυ θα ετοιμάζω θαλασσινα-αφροδισιακα!ε και για να σπαει η μονοτονια που και που θα τον κερναω και κανενα αφεψημα Τζίνσενγκ!χαχαχαχα!
Aria έγραψε:Αν μπορούμε ευχαρίστως!για πες... [/quo
euxaristw poli gia to endiaferon sas koritsia.....loipon egw epairna gia 6 mines antissiliptika logo akmis...stis 15/5 adiathetisa k den ta ksanapira stis 22/8 kai stis 24/8 irthame se epafi xwris profilaksi me tin gnwsti methodo tou travigmatos...apo tin teleutaia omws fora tis epafis exw sixna ponous xamila k niwthw polles fores tin koilia mou poli prismeni...iparxei periptwsi na dw tin koilia mou na fouskwnei?????i mipws einai ola auta tixai?/den einai kapws nwris gia na niwthw ola auta???
asteraki fwtino έγραψε:Aria έγραψε:Αν μπορούμε ευχαρίστως!για πες... [/quo
euxaristw poli gia to endiaferon sas koritsia.....loipon egw epairna gia 6 mines antissiliptika logo akmis...stis 15/5 adiathetisa k den ta ksanapira stis 22/8 kai stis 24/8 irthame se epafi xwris profilaksi me tin gnwsti methodo tou travigmatos...apo tin teleutaia omws fora tis epafis exw sixna ponous xamila k niwthw polles fores tin koilia mou poli prismeni...iparxei periptwsi na dw tin koilia mou na fouskwnei?????i mipws einai ola auta tixai?/den einai kapws nwris gia na niwthw ola auta???
Χμμ... Αστεράκι... Πότε είναι να σου έρθει περίοδος? Όταν έγινε αυτό ήσουν στις γόνιμες μέρες? Αν έχεις κανονικό κύκλο νομίζω ότι ήσουν. Κοίταξε μπορεί να έχει συμβεί κάτι μπορεί κ όχι. Κ εγώ η αλήθεια είναι ότι είχα τέτοια συμπτώματα. Από την άλλη μπορεί να είναι πονάκια που προέρχονται από το έντερο. Αν θέλεις παιδάκι απλά θα περιμένεις να δεις την κατάληξη. Αν πάλι δεν θες ίσως θα πρέπει να το κοιτάξεις...
doritaki έγραψε:asteraki fwtino έγραψε:Aria έγραψε:Αν μπορούμε ευχαρίστως!για πες... [/quo
signwmi 12 septemvri ekana lathos..
Χμμ... Αστεράκι... Πότε είναι να σου έρθει περίοδος? Όταν έγινε αυτό ήσουν στις γόνιμες μέρες? Αν έχεις κανονικό κύκλο νομίζω ότι ήσουν. Κοίταξε μπορεί να έχει συμβεί κάτι μπορεί κ όχι. Κ εγώ η αλήθεια είναι ότι είχα τέτοια συμπτώματα. Από την άλλη μπορεί να είναι πονάκια που προέρχονται από το έντερο. Αν θέλεις παιδάκι απλά θα περιμένεις να δεις την κατάληξη. Αν πάλι δεν θες ίσως θα πρέπει να το κοιτάξεις...
den eixa kati tetoio sto programma gia autin tin stigmi..alla an eimai tha xairomoun para poli...:)idi mono stin skepsi xamogelaw...imoun sis gonimes meres kathws me ta antissiliptika pou epairna prin eixa stathero kiklo...periodo tha perimenw kapou stis 12 augoustou...apla den einai ligaki nwris mesa se mia vdomada apo tin teleutaia epafi na exw auta ta simptwmata????
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης