Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
636 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 636 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

26Ψηφοφορία Απ: eimai eguos? Τετ Αυγ 29, 2012 9:49 pm

tasoulak

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kalimera koritsia... den ksero ti ginete me mena... lipon perno antisiliptika edo k ligous mines, alla gia 2-3 meres den ta pira sosta mes ton mina...dld argisa misi mera na ta paro k me ton andra mou kanoume elefthera sex... 28/8 perimena periodo... mou irthe elaxisto ema 28/8 to proi(pou ekana paralavi stin doulia mou- sikona vari... polla) olin tin ipolipi mera tpt... ixa pali ligo tin epomeni to proi pou ekana pali paralavi k oli tin mera pali tpt... k simera 30/8 proi proi ekana emeto molis ipia to gala... k genika ixa nafties tis teleutes meres... k periodos tpt... ti lete na ine olo auto? exi tixi se kamia?

27Ψηφοφορία Απ: eimai eguos? Τετ Αυγ 29, 2012 10:41 pm

Popisofia

Popisofia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
eva evaki έγραψε:Σιγουρα θα σας τα στηλω αρκει να ειναι θετικα και να σας ξεκουφανω....αλιος...θα εχω δακρυα.. eimai eguos? - Σελίδα 2 415870
ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.

28Ψηφοφορία Απ: eimai eguos? Τετ Αυγ 29, 2012 10:45 pm

Popisofia

Popisofia
tasoulak έγραψε:kalimera koritsia... den ksero ti ginete me mena... lipon perno antisiliptika edo k ligous mines, alla gia 2-3 meres den ta pira sosta mes ton mina...dld argisa misi mera na ta paro k me ton andra mou kanoume elefthera sex... 28/8 perimena periodo... mou irthe elaxisto ema 28/8 to proi(pou ekana paralavi stin doulia mou- sikona vari... polla) olin tin ipolipi mera tpt... ixa pali ligo tin epomeni to proi pou ekana pali paralavi k oli tin mera pali tpt... k simera 30/8 proi proi ekana emeto molis ipia to gala... k genika ixa nafties tis teleutes meres... k periodos tpt... ti lete na ine olo auto? exi tixi se kamia?
ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΔΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΑΠΙΘΑΝΟ. ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΠΑΦΕΣ? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ? ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ.

29Ψηφοφορία Απ: eimai eguos? Πεμ Αυγ 30, 2012 2:42 am

eva evaki

eva evaki
Καλημερα κοριτσακια μου..ποπισοφακι μου πως εισαι?αγωνια????εγω σημερα που ξυπνισα τεντοθηκα και ενιωσα ενα δυνατο τραβιγμα δεξια αριστερα κ δεν μπορουσα να τεντοθω..τι ειναι αυτο τωρα???
Γεια σου τασουλα εχω μια φιλη που κοιμοτανε αγκαλια με τα αντισυλιπτικα..και τωρα ειναι 4 μηνον μελουσα μανουλα..δεν ξερω αν το θες η οχι που απο το οτι επερνες αντισυλιψη δεν νομιζω οτι το θες..αλλα χωρις να σε τρο.αξω δν ειναι καθολου απιθανο

30Ψηφοφορία Απ: eimai eguos? Πεμ Αυγ 30, 2012 2:54 am

pigkoulinaki

pigkoulinaki
καλησπερα ευα μου,και συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου!!!!! eimai eguos? - Σελίδα 2 50580 eimai eguos? - Σελίδα 2 50580 eimai eguos? - Σελίδα 2 50580 eimai eguos? - Σελίδα 2 50580 eimai eguos? - Σελίδα 2 50580 eimai eguos? - Σελίδα 2 50580 eimai eguos? - Σελίδα 2 50580 eimai eguos? - Σελίδα 2 50580 eimai eguos? - Σελίδα 2 50580 eimai eguos? - Σελίδα 2 50580 σου ευχομαι να εχεις μια ηρεμη τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!

δεν ειναι τιποτα!μη φοβασαι!!!το νινακι σου ειναι!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy!ειναι φυσιολογηκοτατο!!!!!

σημερα το παρατηρισες αυτο?η ειχες μερες???

31Ψηφοφορία Απ: eimai eguos? Πεμ Αυγ 30, 2012 3:16 am

eva evaki

eva evaki
Πιγκουλινακι μ σε ευχαριστω για την ευχη αλλα δεν ξερω αν ειμαι εγκυος ακομα...Sad
Σημερα το παρατηρισα αυτο..κ επιδη μιλαμε πρωτη φορα μαζι..το τεστ π εκαν προχτες το βραδυ μετα απο 24 μερες καθιστεριση ση.ερα 26 μου βγηκε αρνητικο...πεσμου τις γνωσεις σου...

32Ψηφοφορία Απ: eimai eguos? Πεμ Αυγ 30, 2012 4:04 am

pigkoulinaki

pigkoulinaki
eva evaki έγραψε:Πιγκουλινακι μ σε ευχαριστω για την ευχη αλλα δεν ξερω αν ειμαι εγκυος ακομα...Sad
Σημερα το παρατηρισα αυτο..κ επιδη μιλαμε πρωτη φορα μαζι..το τεστ π εκαν προχτες το βραδυ μετα απο 24 μερες καθιστεριση ση.ερα 26 μου βγηκε αρνητικο...πεσμου τις γνωσεις σου...

26 μερες καθιστεριση????????? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

να πας να κανεις χοριακουλα ευακι!!!!!!!!!!!!!

μην τα εμπιστευεσαι τα τεστ!!!!

και να κλεισεις ραντεβου με τον γιατρο σου!!!!!!!
εγω θυμαμαι,στην πρωτη μου εγκυμοσυνη (ατυχη εγκυμοσυνη συγκεκριμενα) ειχα τραβηγματακια!και δεν μπορουσα να τεντοθω με τιποτα!!!ειχα θεμα!
τα ειχα παρατηρησει αν δεν κανω λαθος...οταν ειχα 2 μερες καθιστεριση...!αν δεν κανω λαθος!

επρεπε να πας για χοριακουλα τοσες μερες!!!!τη δευτερα τρεχα για χοριακη!!!!!!!!!ειτε βγει θετικο(που στου το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!!!!!ειτε οχι να πας στον γιατρο σου!!!!!!!!!οκ????θα περιμενουμε νεοτερα σου!!!!!!!!!!

33Ψηφοφορία Απ: eimai eguos? Πεμ Αυγ 30, 2012 4:48 am

eva evaki

eva evaki
Ναι 26 πρισμενη κοιλια εχω μερες και στυθος ποτε με ποναει ποτε οχι..και εκνα ενα μονο τεςτ την τριτη το βραδυ κ δεν εδειξε τιποτα...αλλα το στομαχι μου ειναι συννεχεια ανακατεμενο.υπαρχη περιπτοση να εκανε λαθος το τεστ?αυριο εχω ραντεβου με τ γιατρο μ

34Ψηφοφορία Απ: eimai eguos? Πεμ Αυγ 30, 2012 4:53 am

pigkoulinaki

pigkoulinaki
eva evaki έγραψε:Ναι 26 πρισμενη κοιλια εχω μερες και στυθος ποτε με ποναει ποτε οχι..και εκνα ενα μονο τεςτ την τριτη το βραδυ κ δεν εδειξε τιποτα...αλλα το στομαχι μου ειναι συννεχεια ανακατεμενο.υπαρχη περιπτοση να εκανε λαθος το τεστ?αυριο εχω ραντεβου με τ γιατρο μ

αντε μπραβο σου!!!!
ναι υπαρχει αυτη η περιπτωση να εδειξε λαθος!!!!
θα περιμενουμε νεα σου!!!!!!!!!!

35Ψηφοφορία Απ: eimai eguos? Πεμ Αυγ 30, 2012 5:03 am

eva evaki

eva evaki
Σιγουρα θα σας πω κ ευχομαι να ειμαι αλλη μια απο εσας

36Ψηφοφορία Απ: eimai eguos? Πεμ Αυγ 30, 2012 9:18 am

eva evaki

eva evaki
Ποπισοφια που εισαι τι εγινε τελικα?

37Ψηφοφορία Απ: eimai eguos? Πεμ Αυγ 30, 2012 9:26 am

Popisofia

Popisofia
eva evaki έγραψε:Ποπισοφια που εισαι τι εγινε τελικα?
ΤΙΠΟΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ! ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΡΙΟ Κ ΜΗ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΙΣ! ΣΤΕΙΛΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΓΟΝΙΑ ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΕΙΣ ΑΝ ΚΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΞΕΡΩ!!! ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ!!! eimai eguos? - Σελίδα 2 990599

38Ψηφοφορία Απ: eimai eguos? Πεμ Αυγ 30, 2012 9:45 am

eva evaki

eva evaki
Ακριβος οπως το ειπες κοριτσακι μου εχετε το πρωτο σας αγκελουδακι θα ερθει κ το δευτερο...
Αχ....με ποση σιγουρια μ το λες που θα το πιστεψω..τι σε κανει να το πιστευεις..?

39Ψηφοφορία Απ: eimai eguos? Πεμ Αυγ 30, 2012 10:46 pm

Popisofia

Popisofia
eva evaki έγραψε:Ακριβος οπως το ειπες κοριτσακι μου εχετε το πρωτο σας αγκελουδακι θα ερθει κ το δευτερο...
Αχ....με ποση σιγουρια μ το λες που θα το πιστεψω..τι σε κανει να το πιστευεις..?
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΧΤΕΣ ΕΠΡΠΕ ΝΑ ΒΓΩ. ΕΧΩ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ ΕΞΑΛΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ. ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?

40Ψηφοφορία Απ: eimai eguos? Παρ Αυγ 31, 2012 2:20 am

Popisofia

Popisofia
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΕΥΑΚΙ? ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΑΓΩΝΙΑ. ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ? ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ.

41Ψηφοφορία Απ: eimai eguos? Παρ Αυγ 31, 2012 2:42 am

Klara1985

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλα πως αντεχεις με τοσες μερες καθυστερηση;;;; Χαρα στην υπομονη σου! Παντως να πω οτι τα τεστ εγκυμοσυνης σπανια κανουν λαθος! Smile
Καλη επιτυχια!

42Ψηφοφορία Απ: eimai eguos? Παρ Αυγ 31, 2012 4:04 am

eva evaki

eva evaki
kalhmera...anthrwpe mou.. Very Happy den exw paei akoma sto giatro to vradu mou ekleise o vlakas k autos..8 30 tha paw...exw anxos toso oso den eixa kamia allh mera...!oxi tipota allo tha mou pei oti den eimai kai exw tipota allo kai ekei na deis klaaaama...meta h pentagiothsa..oxi tipota allo niothw toso mesa mou pws eimai..pou fovamai to antitheto...kai o pws leei kai h kristh apo panw..ta test den kanoun lathos..pantos ama deite th koilia mou re koritsia pragmatika tha peite auth ton exei kleisei to 3 mhna sigoura... Rolling Eyes eimai eguos? - Σελίδα 2 534787 eimai eguos? - Σελίδα 2 522194

43Ψηφοφορία Απ: eimai eguos? Παρ Αυγ 31, 2012 4:04 am

eva evaki

eva evaki
H KLARA...SUGNWMH HTHELA NA PW..

44Ψηφοφορία Απ: eimai eguos? Παρ Αυγ 31, 2012 4:33 am

Popisofia

Popisofia
eva evaki έγραψε:kalhmera...anthrwpe mou.. Very Happy den exw paei akoma sto giatro to vradu mou ekleise o vlakas k autos..8 30 tha paw...exw anxos toso oso den eixa kamia allh mera...!oxi tipota allo tha mou pei oti den eimai kai exw tipota allo kai ekei na deis klaaaama...meta h pentagiothsa..oxi tipota allo niothw toso mesa mou pws eimai..pou fovamai to antitheto...kai o pws leei kai h kristh apo panw..ta test den kanoun lathos..pantos ama deite th koilia mou re koritsia pragmatika tha peite auth ton exei kleisei to 3 mhna sigoura... Rolling Eyes eimai eguos? - Σελίδα 2 534787 eimai eguos? - Σελίδα 2 522194
ΤΑ ΤΕΣΤ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ... ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΠΩΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΒΓΗΚΕ ΑΧΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΦΟΥΣΚΩΣΩ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΟΜΕΝΗ. ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΑΓΧΟΝΕΣΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ.

45Ψηφοφορία Απ: eimai eguos? Παρ Αυγ 31, 2012 4:40 am

eva evaki

eva evaki
AMA MOU PEI O GIATROS OTI EIMAI EGUOS...STHLE MOU DHEUTHINSH NA SOU STHLW GLUKA KAI LOULOUDIA...XAXXAXXIXIXIIXI!PRAGMATIKA PROSPATHW NA EIMAI HREMH...MH TUXON KAI TO EPIREASW...DEN PERNANE KAI OI WRES GAMWTO..

46Ψηφοφορία Απ: eimai eguos? Παρ Αυγ 31, 2012 4:52 am

Popisofia

Popisofia
eva evaki έγραψε:AMA MOU PEI O GIATROS OTI EIMAI EGUOS...STHLE MOU DHEUTHINSH NA SOU STHLW GLUKA KAI LOULOUDIA...XAXXAXXIXIXIIXI!PRAGMATIKA PROSPATHW NA EIMAI HREMH...MH TUXON KAI TO EPIREASW...DEN PERNANE KAI OI WRES GAMWTO..
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ flower eimai eguos? - Σελίδα 2 12978 ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ??? ΕΙΧΑΤΕ ΕΠΑΦΕΣ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ?

47Ψηφοφορία Απ: eimai eguos? Παρ Αυγ 31, 2012 5:28 am

eva evaki

eva evaki
AN SOU PW OTI EPIDEI PROSPATHOUME POLU SXEDON MERA PARA MERA ALLES FORES KATHE MERA..OPOTE DEN TO ELENXA.. eimai eguos? - Σελίδα 2 4872 XAZOMARA MOU E?

48Ψηφοφορία Απ: eimai eguos? Παρ Αυγ 31, 2012 5:32 am

Popisofia

Popisofia
eva evaki έγραψε:AN SOU PW OTI EPIDEI PROSPATHOUME POLU SXEDON MERA PARA MERA ALLES FORES KATHE MERA..OPOTE DEN TO ELENXA.. eimai eguos? - Σελίδα 2 4872 XAZOMARA MOU E?
Α ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΦΤΗΣΙΑ eimai eguos? - Σελίδα 2 893968

49Ψηφοφορία Απ: eimai eguos? Παρ Αυγ 31, 2012 5:49 am

eva evaki

eva evaki
XAXXAXXAXXAXXAXXAXXAXXAXA...PO..PO... THA SE LATREPSW SE LIGO....ETSI OPWS TO PAS...AXXAXXAAAXAX AN EIMAI EILIKRINA STO LEW PROSKLISH THA EXEI 100%....AX!MAKARI..EXW ARXISEI KAI ANXWNOMAI TO THELW TOSO POLU..AX! AUTO TO TEST OMWS POU EIXA KANEI...ME KRATAEI PISO...GAMW TA PREDICTOR M GAMWTOOOO Mad Very Happy

50Ψηφοφορία Απ: eimai eguos? Παρ Αυγ 31, 2012 5:51 am

Popisofia

Popisofia
eva evaki έγραψε:XAXXAXXAXXAXXAXXAXXAXXAXA...PO..PO... THA SE LATREPSW SE LIGO....ETSI OPWS TO PAS...AXXAXXAAAXAX AN EIMAI EILIKRINA STO LEW PROSKLISH THA EXEI 100%....AX!MAKARI..EXW ARXISEI KAI ANXWNOMAI TO THELW TOSO POLU..AX! AUTO TO TEST OMWS POU EIXA KANEI...ME KRATAEI PISO...GAMW TA PREDICTOR M GAMWTOOOO Mad Very Happy
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ. ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΦΙΛΑΚΙΑ.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις