126 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #62!! Τετ Αυγ 29, 2012 9:30 am
odysseia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κουβεντιαζε...toniach29 έγραψε:ΕΙΜΑΙ 20 ΠΑΡΑΠΑΝΩΩΩΩΩΩ
ΠΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
κουβεντιαζε...toniach29 έγραψε:ΕΙΜΑΙ 20 ΠΑΡΑΠΑΝΩΩΩΩΩΩ
ΠΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
odysseia έγραψε:Θα μπαινοβγαινω γιατι εχω κατι δουλιτσες, πες μου ομως πρωτα οσο κραταει αυτο με τον υπνο κανει και την ημεργα τρελες?γιατι δεν το θυμαμαι.
odysseia έγραψε:οκ!
εγω να σου πω την αληθεια οταν ειναι ετσι του δινω παυσιπονο για 2-3 μερουλες.καλο που εχεις τη μαμα σου κοντα ειναι μια βοηθεια κι αυτη, εστω να ηρεμεις λιγο οταν λυσσαει, εμενα μενει εξω απ΄τον Πυργο και ετσι τον π...ο! τρωω ολη τη λυσσα μονη μου!
xaftounaki έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια
Καλοριζικο το νέο θεματακι!!! Πως τρέχουν τα νούμερα βρε πολυλογούδες!!!
Δεσποινακι πολύχρονη και πάντα ευτυχισμένη! Με το καλο να κρατήσεις την κόρη σου στην αγκαλια σου!!
Ευουλι μου μην πέφτεις κοπέλα μου, σημασία εχει να έχεις ένα σωστό γιατρο δίπλα σου κι θα βρείτε την άκρη! Πίστη να έχεις και θα πανε όλα καλα!!!! Σου εύχομαι τα καλύτερα
Αφρούλα διάβασα καλα;;;; Μπραβο βρε κοριτσάκι μου! Θα περιμένουμε και την επιβεβαίωση αύριο!!
Ευα μου το σκηνικό δεν υπήρχε!! Θα περάσατε τέλεια! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!!
Εγω κορίτσια σας διαβάζω καθημερινά αλλα αυτές τις μέρες είμαι λίγο στα κάτω μου και δεν έχω όρεξη!!θα μου περασει που θα παει!!!
Πες μου ποιός σε έριιξε να τον αρχίσω στις γρήγορες.xaftounaki έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια
Καλοριζικο το νέο θεματακι!!! Πως τρέχουν τα νούμερα βρε πολυλογούδες!!!
Δεσποινακι πολύχρονη και πάντα ευτυχισμένη! Με το καλο να κρατήσεις την κόρη σου στην αγκαλια σου!!
Ευουλι μου μην πέφτεις κοπέλα μου, σημασία εχει να έχεις ένα σωστό γιατρο δίπλα σου κι θα βρείτε την άκρη! Πίστη να έχεις και θα πανε όλα καλα!!!! Σου εύχομαι τα καλύτερα
Αφρούλα διάβασα καλα;;;; Μπραβο βρε κοριτσάκι μου! Θα περιμένουμε και την επιβεβαίωση αύριο!!
Ευα μου το σκηνικό δεν υπήρχε!! Θα περάσατε τέλεια! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!!
Εγω κορίτσια σας διαβάζω καθημερινά αλλα αυτές τις μέρες είμαι λίγο στα κάτω μου και δεν έχω όρεξη!!θα μου περασει που θα παει!!!
eva34 έγραψε:Γειά σας και από μένα!!!!
Μετά από ένα εξουθενωτικό απόγευμα, επιτέλους επέστρεψα σπίτι.
ΚΑι πεινάω σα λύκος.Ευτυχώς αύριο θα μπορέσω να φάω κάτι
eva34 έγραψε:Μαιρούλα helloooooooo
Είδες για να μου έχεις βάλει το διαδικτυακό λάδι;;;;maryz-iraklio kritis έγραψε:eva34 έγραψε:Μαιρούλα helloooooooo
Ταυτόχρονα στείλαμε! χιχι
δεν ειναι ευκολο με τα μνμ, εμενα οταν λεω κανει τρελες οταν το πονανε τα δοντια εννοω κλαιει με το παραμικρο θελει ολη την ωρα αγκαλια αλλιως παλι κλαιει τρωει με δυσκολια και το βραδυ δεν κοιμαται καλα ειναι ανησυχο για περισσοτερο απο μια μερα. Τοτε εννοω οχι οταν ειναι απλα ειναι ζωηρος και θελει παρεα και παιχνιδια.maryz-iraklio kritis έγραψε:odysseia έγραψε:οκ!
εγω να σου πω την αληθεια οταν ειναι ετσι του δινω παυσιπονο για 2-3 μερουλες.καλο που εχεις τη μαμα σου κοντα ειναι μια βοηθεια κι αυτη, εστω να ηρεμεις λιγο οταν λυσσαει, εμενα μενει εξω απ΄τον Πυργο και ετσι τον π...ο! τρωω ολη τη λυσσα μονη μου!
γιατί δίνεις παυσίπονο? Βασικά πιο πολύ την κατεβάζω για να την βλέπει κιόλας γιατί τώρα το καλοκαίρι δουλεύει κ δε την χορταίνει!
καλως τα κοριτσια!eva34 έγραψε:Είδες για να μου έχεις βάλει το διαδικτυακό λάδι;;;;maryz-iraklio kritis έγραψε:eva34 έγραψε:Μαιρούλα helloooooooo
Ταυτόχρονα στείλαμε! χιχι
Όλα μαζί τα κάνουμε.
Εγώ απόψε θα φάω σταφυλάκι. Δε το χάλασα όλη μέρα.Δε θα το χαλάσω και τώρα. Άλλωστε η μέρα τελειώνει πια.
Το σαλόνι, θα πάω να το φωτογραφίσω και θα το στείλω.
Δε θέλω να βγάλω με τίποτα όμως την καρδούλα βρε νουνά μου....
Να σου πω...Τί θα κάνουμε να ανεβάσουμε το κοριτσάκι μας. Δε θέλω να αισθάνομαι την Αννούλα θλιμμένη
odysseia έγραψε:δεν ειναι ευκολο με τα μνμ, εμενα οταν λεω κανει τρελες οταν το πονανε τα δοντια εννοω κλαιει με το παραμικρο θελει ολη την ωρα αγκαλια αλλιως παλι κλαιει τρωει με δυσκολια και το βραδυ δεν κοιμαται καλα ειναι ανησυχο για περισσοτερο απο μια μερα. Τοτε εννοω οχι οταν ειναι απλα ειναι ζωηρος και θελει παρεα και παιχνιδια.maryz-iraklio kritis έγραψε:odysseia έγραψε:οκ!
γιατί δίνεις παυσίπονο? Βασικά πιο πολύ την κατεβάζω για να την βλέπει κιόλας γιατί τώρα το καλοκαίρι δουλεύει κ δε την χορταίνει!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #62!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης