276 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #62!! Τετ Αυγ 29, 2012 1:39 pm
αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
ΕΕΕΕ?!ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αφρουλα έγραψε:ΣΤΗΝ ΑΑΡΧΗ ΕΙΧΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΗ ΔΙΑΣΠΑΡΤΗ ΜΕ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ!ΣΥΝΗΛΘΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΦΙΛΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΩ ΠΡΩΤΑ, ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΧΩ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!ΑΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ!ΟΧΙ ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΠ΄ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!
αφρουλα έγραψε:ΕΕΕΕ?!ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ!
αφρουλα έγραψε:ΟΝΤΩΣ 15ΠΟΝΤΑ! ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ !ΝΙΩΘΩ ΠΤΩΜΑ! ΚΑΙ ΑΛΛΑ
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑ ΜΑΙΡΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...
ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΙΗΝΗ ΣΗΜΕΡΑ?
xaftounaki έγραψε:Καλημέρα κυρίες μου!!! Τι κάνετε;
Τονια μου να χαίρεσαι το αγόρι σου!!! Να τον δεις όπως ποθεις!!!
Μαρακι καλημέρα! Πως και έτσι πρωι γειτόνισσα; Θα πέσει μελέτη ε;
Εχθές σκεφτόμουν ότι αφου θα πας στη Βιαννο πανε οι βόλτες!!! Θα ερχομαι εκει να πίνουμε καφε
xaftounaki έγραψε:Ο καιρός είναι τέλειος!!! Αέρας, δροσουλα και που και που συνεφια!!! Έρχεται το φθινόπωρο
xaftounaki έγραψε:Μια νέα μέρα ξεκινά και είμαι καλύτερα!!! Πρέπει να βγω έξω βέβαια να πάω στην τράπεζα και βαριέμαι αλλα άντε!! Θα πάω και λίγο σούπερ, και έλεγα να περάσω και απο τον ΟΑΕΔ αλλα Κουράστηκα και μόνο στη σκέψη! Πάω αύριο, είναι και κοντα εξάλλου!
Τονια
Γειτόνισσα όταν θα κατεβαινεις θα βρισκόμαστε και μεχρι να φύγεις σίγουρα!!! Ωραίο ωράριο ο άντρας σου!!!
Να αφήνεις την Αννουλα να ξεσαλωνει μέσα στη μέρα και μετα να πέφτει ξερή!!!
toniach29 έγραψε:xaftounaki έγραψε:Ο καιρός είναι τέλειος!!! Αέρας, δροσουλα και που και που συνεφια!!! Έρχεται το φθινόπωρο
ΕΙΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ..ΕΔΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΥΓΡΑΣΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!
ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ!!
odysseia έγραψε:Καλημερα! τι κανετε?
Τονια να χαιρεσαι το παιδακι σου, καλη προοδο να εχει!
odysseia έγραψε:Καλημερα! τι κανετε?
Τονια να χαιρεσαι το παιδακι σου, καλη προοδο να εχει!
maryz-iraklio kritis έγραψε:toniach29 έγραψε:xaftounaki έγραψε:Ο καιρός είναι τέλειος!!! Αέρας, δροσουλα και που και που συνεφια!!! Έρχεται το φθινόπωρο
ΕΙΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ..ΕΔΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΥΓΡΑΣΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!
ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ!!
Μακάρι να ναι για πολύ γιατί εδώ το καλοκαίρι κρατάει πολύ!
Θα κάνεις γιορτούλα του Άλεξ?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #62!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης