351 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #62!! Πεμ Αυγ 30, 2012 12:10 am
maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Τόνιαααααααααααα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Γεια σου, Ζωη!ειδες τι ωραια που ειναι να εχει ενα ζουζουνι στην κοιλιτσα να στριφογυριζει?ζωάκι έγραψε:Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!
Βλέπω μπήκαμε για τα καλά στο κλίμα το μαμαδίστικο ε;; Μ'αρέσει!!
Εγώ κοιτούσα ονόματα τώρα!
Μα τι ακούω;;; Η Αφρούλα αναμένει χοριακή;;;;!!! Άντεεεε!! Με το καλό εύχομαι! Και γιατί δεν την πήρε ακόμα;
Οδύσσεια τέλειο το παποπουλάκι με το τρακτέρ!! Λίγο μακάβριο το τέλος αλλά έχει γέλιο!
Τόνια πώς πας κορίτσι μου;; Το σποράκι σε τι μέγεθος σπόρου είναι;
Εμείς την είδαμε και τη Δευτέρα στο γιατρό! Ένα ανθρωπάκι σχηματισμένο αλλά μία σταλίτσα!
Τι χαρά!!
toniach29 έγραψε:MARIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ΑΧ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ..ΜΕ ΚΟΛΑΣΕΣ Κ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Κ Ο ΝΙΚΟΣ!!!ΑΧ ΕΡΧΕΤΑΙ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΛΕ ΤΟΥ ΣΤΟΛΗ Κ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ....ΚΟΚΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!!!
Ειναι ενα θεμα κι αυτο με το sex!toniach29 έγραψε:MARIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ΑΧ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ..ΜΕ ΚΟΛΑΣΕΣ Κ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Κ Ο ΝΙΚΟΣ!!!ΑΧ ΕΡΧΕΤΑΙ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΛΕ ΤΟΥ ΣΤΟΛΗ Κ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ....ΚΟΚΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:
Τόνιαααααααααααα
και εσυ!maryz-iraklio kritis έγραψε:toniach29 έγραψε:MARIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ΑΧ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ..ΜΕ ΚΟΛΑΣΕΣ Κ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Κ Ο ΝΙΚΟΣ!!!ΑΧ ΕΡΧΕΤΑΙ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΛΕ ΤΟΥ ΣΤΟΛΗ Κ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ....ΚΟΚΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!!!
χιχιχιχι!! Κόλλημα με τις στολές Τόνια ε?? χιχιχι Εγώ της αντιπαθώ αν κ ο αγάς στη δουλειά φοράει uniform αλλά χμ..σαν το στρουμφάκι είναι!
maryz-iraklio kritis έγραψε:toniach29 έγραψε:MARIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ΑΧ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ..ΜΕ ΚΟΛΑΣΕΣ Κ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Κ Ο ΝΙΚΟΣ!!!ΑΧ ΕΡΧΕΤΑΙ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΛΕ ΤΟΥ ΣΤΟΛΗ Κ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ....ΚΟΚΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!!!
χιχιχιχι!! Κόλλημα με τις στολές Τόνια ε?? χιχιχι Εγώ της αντιπαθώ αν κ ο αγάς στη δουλειά φοράει uniform αλλά χμ..σαν το στρουμφάκι είναι!
odysseia έγραψε:Ειναι ενα θεμα κι αυτο με το sex!toniach29 έγραψε:MARIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ΑΧ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ..ΜΕ ΚΟΛΑΣΕΣ Κ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Κ Ο ΝΙΚΟΣ!!!ΑΧ ΕΡΧΕΤΑΙ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΛΕ ΤΟΥ ΣΤΟΛΗ Κ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ....ΚΟΚΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!!!
Η Αφρουλα που λεει οτι δεν τις αρεσουν οι στολες !το καταλαβαινετε?
maryz-iraklio kritis έγραψε:toniach29 έγραψε:MARIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ΑΧ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ..ΜΕ ΚΟΛΑΣΕΣ Κ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Κ Ο ΝΙΚΟΣ!!!ΑΧ ΕΡΧΕΤΑΙ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΛΕ ΤΟΥ ΣΤΟΛΗ Κ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ....ΚΟΚΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!!!
odysseia έγραψε:και εσυ!maryz-iraklio kritis έγραψε:toniach29 έγραψε:MARIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ΑΧ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ..ΜΕ ΚΟΛΑΣΕΣ Κ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Κ Ο ΝΙΚΟΣ!!!ΑΧ ΕΡΧΕΤΑΙ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΛΕ ΤΟΥ ΣΤΟΛΗ Κ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ....ΚΟΚΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!!!
και η φορμα εργασιας ειναι μια χαρα! εγω περιμενω πως και πως κανα μαστορεμα στο σπιτι ο Αποστολης!
ζωάκι έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:toniach29 έγραψε:MARIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ΑΧ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ..ΜΕ ΚΟΛΑΣΕΣ Κ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Κ Ο ΝΙΚΟΣ!!!ΑΧ ΕΡΧΕΤΑΙ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΛΕ ΤΟΥ ΣΤΟΛΗ Κ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ....ΚΟΚΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!!!
Τι δουλειά κάνει παιδί μου ο άντρας σου και είναι σα στρουμφάκι;
odysseia έγραψε:Αλλο αυτο!Η στολη ομως ειναι ωραια!και εγω πηγαινα στις πορειες αλλα το οι στολες των μπατσων μάρεσουν!
Δε μου αρεσουν τοσο τα επισημα τους, αυτα ομως που φορανε στη ΔΙΑΣ?
και παλι! μαλλον εγω ειμαι της ΄΄φορεσιας΄΄ γενικοτερα!maryz-iraklio kritis έγραψε:ζωάκι έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:toniach29 έγραψε:MARIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ΑΧ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ..ΜΕ ΚΟΛΑΣΕΣ Κ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Κ Ο ΝΙΚΟΣ!!!ΑΧ ΕΡΧΕΤΑΙ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΛΕ ΤΟΥ ΣΤΟΛΗ Κ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ....ΚΟΚΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!!!
Τι δουλειά κάνει παιδί μου ο άντρας σου και είναι σα στρουμφάκι;
Στο αεροδρόμιο δουλεύει στη Olympic Handling και φοράνε μπλε σκούρο παντελόνι κ t-shirt γαλάζιο των στρουμφ!
Γεια σου Χρυσα!Ελα και συ στην αιθουσα αναμονης,θα μας γκαστρωσει σημερα η Αφρουλα!pigkoulinaki έγραψε:odysseia έγραψε:Αλλο αυτο!Η στολη ομως ειναι ωραια!και εγω πηγαινα στις πορειες αλλα το οι στολες των μπατσων μάρεσουν!
Δε μου αρεσουν τοσο τα επισημα τους, αυτα ομως που φορανε στη ΔΙΑΣ?
οδυσσεια θα συμφωνησω μαζι σου!!!!χεχεχεεχ!!!!
toniach29 έγραψε:ΑΧ ΖΩΗ ΜΟΤ Κ ΕΓΩ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΨΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!!ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!!
Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ Κ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ!!!
Καλο καφε!maryz-iraklio kritis έγραψε:Γκερλς έρχεται η γειτόνισσα από δίπλα όπου και συνάμα είναι κ συντέκνισσα για καφεεε οπότε θα τα πουμε αργότερα κλείνω!!!
ζωάκι έγραψε:toniach29 έγραψε:ΑΧ ΖΩΗ ΜΟΤ Κ ΕΓΩ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΨΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!!ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!!
Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ Κ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ!!!
Εκεί κοντά στη μέση της χρονιά αλλάζω γνώμη, αλλά έχουν τη γλύκα τους!
το καλό όταν δουλεύεις σε σχολείο είναι ότι μπορείς να δεις τι θα αποφύγεις στην ανατροφή των παιδιών σου! Όσο γίνεται βέβαια! γιατί αυτά τα άτιμα ρουφάνε και μιμούνται σαν παπαγαλάκια!
Τραγουδάκια, γράμματα, αριθμούς!!! Τι ωραία!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #62!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης