576 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #62!! Πεμ Αυγ 30, 2012 4:38 am
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ.ΦΙΛΙΑ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
maryz-iraklio kritis έγραψε:eirini7 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:eirini7 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:eirini7 έγραψε:odysseia έγραψε:Eιρηνη, κλεισατε εκκλησια?
το απόγευμα θα πάμε!
ήθελα να του δείξω και μια άλλη μήπως μας αρέσει καλύτερα γιατί την ενορία μας την έχουμε ήδη απορρίψει
Σε ποια θα πάτε? Να πάτε στη Βλαχέρνα στην Αμφιάλη!
ΡΕ Μ...ΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
εκει θα παμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
χαχχαχαχαχαχαχ σοβαρά?????? είναι τέλεια εκεί έχω πάει σε γάμο! αλλά πηγαίναμε κ συχνά με τη παρέα μου κ καθόμασταν!
δεν υπάρχεις λέμεεεεεεε!!!!
με συγκίνησες!
κι εγώ εκεί θέλω αλλά το καμάρι μου δεν έχει ξαναπάει και θα πάμε μαζί
Το καμάρι σου από που είναι? Δεν είναι Κερατσινιώτης?
αφρουλα έγραψε:ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ.ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ TOY PAYPAL.ΑΠΟ ΚΕΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ.
eirini7 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:eirini7 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:eirini7 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:eirini7 έγραψε:odysseia έγραψε:Eιρηνη, κλεισατε εκκλησια?
το απόγευμα θα πάμε!
ήθελα να του δείξω και μια άλλη μήπως μας αρέσει καλύτερα γιατί την ενορία μας την έχουμε ήδη απορρίψει
χαχχαχαχαχαχαχ σοβαρά?????? είναι τέλεια εκεί έχω πάει σε γάμο! αλλά πηγαίναμε κ συχνά με τη παρέα μου κ καθόμασταν!
με συγκίνησες!
ναι μια γειτονιά είμαστε..αλλά από εκκλησίες δεν το έχει..στην αρχή σκεφτόμασταν στη Δραπετσώνα μια(στον Α.Φανούριο)αλλά είναι πολύ μικρή..μετά κοιτάμε Πειραιά αν δεν μας αρέσει και σήμερα στην Αμφιάλη
την ίδια ηλικία έχουν οι μαμάδες μας;;εσύ είχες πει 47;;
pigkoulinaki έγραψε:αφρουλα δεν ξερω τι μ@λ@κια εκανα...αλλα πατουσα απο δω απο κει εφτασα ενα λογατιασμο 85 ευρο!αχχααχχααχ!!!ελεοσ!!!!πας να το ακυρωσω η ηλιθια??????????
Deb έγραψε:Φάγαμε κι εμείς το μεσημεριανό μας!!!Τσίμπησα και ένα παστάκι από το ψυγείο!!χιχι
Σας αφήνω να την πέσω καμία ωρίτσα!!!Τα λέμε αργότερα!!Φιλάκια!!!!
ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΞΑΝΘΙΑ?ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ?ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ COMIT TO BUY?pigkoulinaki έγραψε:αφρουλα δεν ξερω τι μ@λ@κια εκανα...αλλα πατουσα απο δω απο κει εφτασα ενα λογατιασμο 85 ευρο!αχχααχχααχ!!!ελεοσ!!!!πας να το ακυρωσω η ηλιθια??????????
maryz-iraklio kritis έγραψε:eirini7 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:eirini7 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:eirini7 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:eirini7 έγραψε:odysseia έγραψε:Eιρηνη, κλεισατε εκκλησια?
το απόγευμα θα πάμε!
με συγκίνησες!
ναι μια γειτονιά είμαστε..αλλά από εκκλησίες δεν το έχει..στην αρχή σκεφτόμασταν στη Δραπετσώνα μια(στον Α.Φανούριο)αλλά είναι πολύ μικρή..μετά κοιτάμε Πειραιά αν δεν μας αρέσει και σήμερα στην Αμφιάλη
την ίδια ηλικία έχουν οι μαμάδες μας;;εσύ είχες πει 47;;
ναι του 65 γεννημένη! έχω πάει στη Δραπετσώνα αλλά σε βάφτιση καλούλα είναι! Αλλά η Βλαχέρνα έχει άλλη χάρη!!! Να το πείσεις εκεί έχει τα σκαλιά μπροστά να βάλεις διάφορα αν θες έχει πολλά δέντρα για σκιά για τους καλεσμένους που θα κάθονται έξω!
eirini7 έγραψε:pigkoulinaki έγραψε:αφρουλα δεν ξερω τι μ@λ@κια εκανα...αλλα πατουσα απο δω απο κει εφτασα ενα λογατιασμο 85 ευρο!αχχααχχααχ!!!ελεοσ!!!!πας να το ακυρωσω η ηλιθια??????????
ελα μωρέ πάρτα όλα...τι ψυχή έχουν...
αφρουλα έγραψε:ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΞΑΝΘΙΑ?ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ?ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ COMIT TO BUY?pigkoulinaki έγραψε:αφρουλα δεν ξερω τι μ@λ@κια εκανα...αλλα πατουσα απο δω απο κει εφτασα ενα λογατιασμο 85 ευρο!αχχααχχααχ!!!ελεοσ!!!!πας να το ακυρωσω η ηλιθια??????????
pigkoulinaki έγραψε:eirini7 έγραψε:pigkoulinaki έγραψε:αφρουλα δεν ξερω τι μ@λ@κια εκανα...αλλα πατουσα απο δω απο κει εφτασα ενα λογατιασμο 85 ευρο!αχχααχχααχ!!!ελεοσ!!!!πας να το ακυρωσω η ηλιθια??????????
ελα μωρέ πάρτα όλα...τι ψυχή έχουν...
αχχαχαχαχαχαχααχ!!!!ειρηνακι μου καλα εισαι????τα κανα πουτ@ν@!!!!!!!!!σε λιγο θα στησω ενα παγκο στη λαικη και τηα τα πουλαω!!!!!!!!χαχαχααχχαα!!!
ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ!!!!!pigkoulinaki έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΞΑΝΘΙΑ?ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ?ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ COMIT TO BUY?pigkoulinaki έγραψε:αφρουλα δεν ξερω τι μ@λ@κια εκανα...αλλα πατουσα απο δω απο κει εφτασα ενα λογατιασμο 85 ευρο!αχχααχχααχ!!!ελεοσ!!!!πας να το ακυρωσω η ηλιθια??????????
δεν θυμαμαι!!!!!!!!!!!!!
ΤΟΣΑ ΠΑΤΗΣΕΣ! ΕΚΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΣ ΤΩΡΑ?pigkoulinaki έγραψε:εχει διπλα ενα κουτακι που λλεει καταργηση!να το κλικαρω?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #62!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης