Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
596 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 596 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 41]

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΝΙΓΜΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΑΠΟΚΟΙΜΙΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΣ Κ ΟΧΙ ΣΕ ΑΓΚΑΛΙΑ?ΞΕΡΩ ΓΩ ΜΩΡΕ...
ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΑ ΧΑΛΑΝΕ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ Κ ΤΑ ΑΝΕΧΟΜΑΙ....ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ

odysseia

odysseia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
toniach29 έγραψε:ΕΠΑΝΗΛΘΑ!!!ΑΧ ΔΡΟΣΙΣΤΗΚΑ..ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΞΕΜΥΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΤΙ ΒΙΩΝΩ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ...ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΜΩΡΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΑΝΤΟΥ...ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ??ΑΥΤΟΣ ΚΟΛΛΗΣΕ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ Κ ΕΓΩ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ!!!ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ 4 Κ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ...ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΑΙΔΟΠΨΥΧΟΛΟΓΟΣ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΕΤΑ...ΕΧΩ ΑΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΥ Κ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΧΩ ΕΓΩ Κ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ!!!Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ Κ ΤΟΥ ΚΟΨΑΜΕ Κ ΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΟΙΜΙΕΤΑΙ...ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΘΗ!!!ΤΩΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΩ,ΕΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΕΤΣΙ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΚΟ..ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ..
ΕΓΩ ΣΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΕΚΤΙΜΩ...ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ Κ ΑΣ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ..ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!!!ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ΤΟ ΒΙΩΝΩ Κ Η ΙΔΙΑ..ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΑ ΓΟΝΕΙΚΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ!!!
δε ξερω ρε κοριτσια, ο καθε γονιος ξερει καλυτερα το παιδι του και τι ακριβως συμβαινει στο σπιτι του, οτι απο μωρα ειναι πονηρα ναι, αλλα απ΄τη στιγμη που ακομη δε μιλαει πως θα καταλαβει οτι η μαμα εχει δουλεια? επισης ενα παιδι που γκρινιαζει στα ψεματα δε φαινεται? εγω δε λεω να σταματησει να επιμενει για να κοιμαται στη κουνια της, γιατι οντως μετα μπορει να της γινει συνηθεια, αλλα οχι οτι σιγουρα την εχει κακομαθει!καθε παιδι ειναι διαφορετικο και εχει αλλες αναγκες.
απο κει και περα υπαρχουν βιβλια με τεχνικες2 για τον υπνο να συμβουλευτει κανεισ

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Κ ΕΜΑΘΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ...ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ 6ΜΗΝΩΝ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΜΑΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ Κ ΜΕΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ..ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΜΑΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙ...
ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΠΟΛΥ ΜΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΤΝΤΙΑΙ ΟΤΑΝ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ..
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΓΑΠΗ Κ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ!!!

ΑΣΧΕΤΟ..ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΠΑΤΕ?

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κ εγώ βιβλία συμβουλευόμουν κ διάβαζα πολύ γιατί μ αρέσει το αντικείμενο της ψυχολογίας! Όμως δεν υπάρχει καλύτερο από την ανταλλαγή απόψεων με μάμαδες!

Ρε συ Τόνια να σου πω τώρα έχει αρχίσει κ πάει πάνω κάτω υποτίθεται πως θα έπρεπε να κουράζεται κ να πέφτει ξερή αλλά αυτή είναι ντουρασελ! Την αγκαλιά την 'εχουμε λόγω θηλασμού!

odysseia

odysseia
toniach29 έγραψε:ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Κ ΕΜΑΘΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ...ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ 6ΜΗΝΩΝ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΜΑΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ Κ ΜΕΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ..ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΜΑΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙ...
ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΠΟΛΥ ΜΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΤΝΤΙΑΙ ΟΤΑΝ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ..
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΓΑΠΗ Κ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ!!!

ΑΣΧΕΤΟ..ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΠΑΤΕ?
Στο Λιατση
Καταλαβαινω τι λες, απλα ειχα ενα θεμα με τον αντρα μου πριν κανα μηνα που μου κνε ο Θανασης κατι περιεργα, οχι μονο στον υπνο αλλα και την ημερα ενω συνηθως καθοταν και επαιζε μονο του με τα παιχνιδια του για ωρα μια μερα ξαφνικα δεν καθοταν με τιποτα. ολο αγκαλια οπως οταν ηταν πολυ μωρο, μεγαλη ταλαιπωρια και εγω μεσα στα νευρα, με τον αντρα μου το απογευμα δεβ καθοταν καθολου!και με αρχισε ο αντρασ μου το κακομαθες επρεπε να μην το παιρνεις αγκαλια οταν εκλαιγε κτλ.
αυτο κρατησε δυο μερες και μετα παλι ολα καλα.

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΜΕΙΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΖΙΔΟΥ!!

ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΙΣ..ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΞΕΡΕΣ!!!!ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 3.5 ΧΡΟΝΙΑ...ΧΑΧΑΧΑ!!!

odysseia

odysseia
maryz-iraklio kritis έγραψε:Κ εγώ βιβλία συμβουλευόμουν κ διάβαζα πολύ γιατί μ αρέσει το αντικείμενο της ψυχολογίας! Όμως δεν υπάρχει καλύτερο από την ανταλλαγή απόψεων με μάμαδες!

Ρε συ Τόνια να σου πω τώρα έχει αρχίσει κ πάει πάνω κάτω υποτίθεται πως θα έπρεπε να κουράζεται κ να πέφτει ξερή αλλά αυτή είναι ντουρασελ! Την αγκαλιά την 'εχουμε λόγω θηλασμού!
]
δεν ειπα το αντιθετο, το ανεφερα με τη λογικη οτι το παιδι ειναι μια χαρα και απλα θελει εκπαιδευση.

odysseia

odysseia
Μαιρη, την εχεις στο σπιτι ελευθερη ή εχει καπιο δικο της χωρο? εχει καιρο που εξερευνα το σπιτι?

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΕΜΕΙΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΖΙΔΟΥ!!

ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΙΣ..ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΞΕΡΕΣ!!!!ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 3.5 ΧΡΟΝΙΑ...ΧΑΧΑΧΑ!!!

Περιμένω αυτή την ηλικία πιστεύω θα είναι διαφορετικά λίγο ο παιδικός , λίγο τα παραμυθάκια! ξέρω εγώ βοηθάνε όλα αυτά!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΙΡΗ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ..
ΤΑ ΜΟΝΟ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΛΑΙΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ...ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

odysseia

odysseia
toniach29 έγραψε:ΕΜΕΙΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΖΙΔΟΥ!!

καλη ειναι, πηγαινα και μου εγραφε εμβολια.

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
odysseia έγραψε:Μαιρη, την εχεις στο σπιτι ελευθερη ή εχει καπιο δικο της χωρο? εχει καιρο που εξερευνα το σπιτι?

Στο σπίτι ελεύθερη με όλες τις πόρτες κλειστές εκτός του δωματίου της! Από όταν ξεκίνησε το καλοκαίρι κ ούτε σεντόνια ούτε αυτά τα παζλ στο πλακάκι! Καπού εδώ στο blog διάβασα ότι τα παζλ αυτά του Jumbo επιτρέπονται από 3 κ πάνω κ είναι καλά κάτι άλλα από το cosy corner αλλά είναι πανάκριβα! Εν τω μεταξεί ξέρω πολλά παιδάκια στην ηλικία της Αννούλας που κάθονται σε αυτά κ δεν έχουν πάθει κάτι! Ξέρετε κάτι τα χρησιμοποιείται?

odysseia

odysseia
toniach29 έγραψε:ΜΑΙΡΗ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ..
ΤΑ ΜΟΝΟ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΛΑΙΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ...ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ
Ξεδινουν κιολας και εκει αρχιζουν να κοινωνικοποιουνται, εχουμε καιρο ομως μεχρι τοτε!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΜΑΙΡΗ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ..

Δε το συζητώ Τόνια κ είμαι κάθετη σε αυτό για την ΥΓΕΙΑ μας κ την ΠΑΙΔΕΙΑ μας δε με νοιάζει κ να δώσω περιουσίες!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:

Δε το συζητώ Τόνια κ είμαι κάθετη σε αυτό για την ΥΓΕΙΑ μας κ την ΠΑΙΔΕΙΑ μας δε με νοιάζει κ να δώσω περιουσίες!

ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΚΕΓΩ..ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΣΤΕΡΟΥΜΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΩ ΚΑΤΙ!!!ΕΑΝ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ Κ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΙΔΙΚΟ...

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
odysseia έγραψε:
Ξεδινουν κιολας και εκει αρχιζουν να κοινωνικοποιουνται, εχουμε καιρο ομως μεχρι τοτε!

Η κοινωνικοποίηση Οδύσσεια μου ξεκινάει από όταν θα έρθει στο κόσμο κ ειδικά από 3 μηνών κ μετά που αρχίζουν κ βλέπουν! Είναι θέμα γονέων κ αυτό αλλά από πολύ μωρό δείχνουν σημάδια κοινωνικοποίησης!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
odysseia έγραψε:

Η κοινωνικοποίηση Οδύσσεια μου ξεκινάει από όταν θα έρθει στο κόσμο κ ειδικά από 3 μηνών κ μετά που αρχίζουν κ βλέπουν! Είναι θέμα γονέων κ αυτό αλλά από πολύ μωρό δείχνουν σημάδια κοινωνικοποίησης!

ΑΚΡΙΒΩΣ...ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ!!!

odysseia

odysseia
odysseia έγραψε:Μαιρη, την εχεις στο σπιτι ελευθερη ή εχει καπιο δικο της χωρο? εχει καιρο που εξερευνα το σπιτι?

Στο σπίτι ελεύθερη με όλες τις πόρτες κλειστές εκτός του δωματίου της! Από όταν ξεκίνησε το καλοκαίρι κ ούτε σεντόνια ούτε αυτά τα παζλ στο πλακάκι! Καπού εδώ στο blog διάβασα ότι τα παζλ αυτά του Jumbo επιτρέπονται από 3 κ πάνω κ είναι καλά κάτι άλλα από το cosy corner αλλά είναι πανάκριβα! Εν τω μεταξεί ξέρω πολλά παιδάκια στην ηλικία της Αννούλας που κάθονται σε αυτά κ δεν έχουν πάθει κάτι! Ξέρετε κάτι τα χρησιμοποιείται?
αυτα απ΄τα τζαμπο ειναι απο κοινο πλστικο και εχουν BPA που ειναι καρκινογονος ουσια και καποιες αλλες περιεργες, δε φαινεται απο τις παρενεργιες αμεσα.

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:

ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΚΕΓΩ..ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΣΤΕΡΟΥΜΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΩ ΚΑΤΙ!!!ΕΑΝ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ Κ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΙΔΙΚΟ...

Ο δήμος μας έχει παιδικό αλλά δέχεται από 2 κ πάνω αλλιώς θα την είχα μαζί μου εκεί! Του χρόνου! Για την ώρα με τη πεθερά μέχρι να λήξει η σύμβαση του αγά μετά με τον αγά κ με την μάνα μου βέβαια είμαι σαν τον κακό Δικτάκτωρα με της γιαγιάδες να μην έχουμε άλλα κακομαθήματα! Mad Mad Mad

odysseia

odysseia
odysseia έγραψε:

εννοω να μοιραζονται, να κανουν υποχωρησεις κτλ. αν δεν εχει αδερφια ή αλλα παιδακια να παιζι στο σπιτι οπως και να χει ολα δικα του ειναι

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
odysseia έγραψε:

αυτα απ΄τα τζαμπο ειναι απο κοινο πλστικο και εχουν BPA που ειναι καρκινογονος ουσια και καποιες αλλες περιεργες, δε φαινεται απο τις παρενεργιες αμεσα.

Ευτυχώς που έχουμε κ Χημικό στη παρέα! Smile Smile Δηλαδή ούτε να τα πιάνουν δε κάνει?

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
odysseia έγραψε:
odysseia έγραψε:

εννοω να μοιραζονται, να κανουν υποχωρησεις κτλ. αν δεν εχει αδερφια ή αλλα παιδακια να παιζι στο σπιτι οπως και να χει ολα δικα του ειναι

Ε ναι τότε είναι πιο έντονα τα σημάδια!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΡΑΚΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ..ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ 2 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΚΟΝΤΕΥΕΙ!!!

odysseia

odysseia
στο λεω γιατι εγω τον εχω στο καθιστικο και γυριζει ελευθερος, που το εχω χωρισει με τους καναπεδες στη μεση και εκει εχω ολα τα παιχνιδια του γιατι αλλιως θα επρεπε να ειμαι απο πισω ολη την ωρα (ειμαι φοβιτσιαρα). οταν πηγαινει επισκεψη στην πεθερα μου που αλωνιζει ελευθερα δεν καταλαβαινει ουτε κουραση ουτε πεινα.

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ..ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΜΠΑΝΙΩΝ Κ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ...ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ Κ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ!!ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ..
ΕΜΕΝΑ ΠΟΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΛΕΞ 2 ΦΟΡΕΣ ΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΡΕΛΕΣ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις