826 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #62!! Πεμ Αυγ 30, 2012 12:18 pm
αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
ΗΡΘΑ!!!!!ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΧΕΡΑΚΙΑ ΨΗΛΑ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΙΡΟΥΛΑ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Αααααα α α α α α α α α α α α α ! Αφρούλα καλώς σας ήρθααφρουλα έγραψε:ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!Η ΕΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
eva34 έγραψε:Ο μικρός της φιλενάδας μου, ενω΄υπήρχε εκεί πλήθος κόσμου, άπλωνε τα χεράκια να έρθει στην αγκαλιά μου. Σε όλους γκρίνιαζε εκτός από εμένα.
Σε κα΄ποια στιγμή τον πήρα στο δωμάτιό μου και τον νανούρισα στην αγκαλιά μου και έκελεισε τα αγγελικά του βλέφαρα και κοιμήθηκε
Τί όμορφο συναίσθημα!!!!
Γιούχου δε θα πεί τίποταmaryz-iraklio kritis έγραψε:Παρούσα κ εγώ κοιμήθηκε η Αννα κ βρήκα ευκαιρία κ έκανα τα beaute moy!!
Αφρούλαααααα
Εύαααααα γιούχου!!
Οδύσσεια είσαι ακόμα εδώ?
maryz-iraklio kritis έγραψε:eva34 έγραψε:Ο μικρός της φιλενάδας μου, ενω΄υπήρχε εκεί πλήθος κόσμου, άπλωνε τα χεράκια να έρθει στην αγκαλιά μου. Σε όλους γκρίνιαζε εκτός από εμένα.
Σε κα΄ποια στιγμή τον πήρα στο δωμάτιό μου και τον νανούρισα στην αγκαλιά μου και έκελεισε τα αγγελικά του βλέφαρα και κοιμήθηκε
Τί όμορφο συναίσθημα!!!!
eva34 έγραψε:Κάτσε να πω και το δεύτερο βασικό νέο.
Η νύφη είναι τρελλή.
Στο γάμο μου είπε, πως σκέφτεται να πετάξει την ανθοδέσμη. Αλλά επειδή ξέρει πως δεν προκειται να πάω να την πιάσω ή θα την πετάξει στα ποδια μου εκεί που θα κάθομαι ή θα μου τη φέρει και θα μου τη δώσει δια χειρός
Πού να πάω να κρυφτώ Παναγία μου;;;;;!!!!!
ΕΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ!!!!ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ!eva34 έγραψε:Κάτσε να πω και το δεύτερο βασικό νέο.
Η νύφη είναι τρελλή.
Στο γάμο μου είπε, πως σκέφτεται να πετάξει την ανθοδέσμη. Αλλά επειδή ξέρει πως δεν προκειται να πάω να την πιάσω ή θα την πετάξει στα ποδια μου εκεί που θα κάθομαι ή θα μου τη φέρει και θα μου τη δώσει δια χειρός
ΣΟΥ΄ΡΧΕΤΑΙ!ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ!ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟΥΛΙΚΟ ΤΟ ΑΤΙΜΟΥΤΣΙΚΟ!eva34 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:eva34 έγραψε:Ο μικρός της φιλενάδας μου, ενω΄υπήρχε εκεί πλήθος κόσμου, άπλωνε τα χεράκια να έρθει στην αγκαλιά μου. Σε όλους γκρίνιαζε εκτός από εμένα.
Τί όμορφο συναίσθημα!!!!
Νομίζω πως με αγάπησε ο μικρός.
Η αλήθεια βέβαια είναι πως μου έβγαζε(όπως και όλα τα μωράκια) μια τρυφερότητα άλλο πράγμα.
Αχ, εγώ πότε θα γίνω μάνα;;;
Τον άλλο φοβάμαι καλέ!!!Τί;;;; Εμένα;;;;αφρουλα έγραψε:ΕΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ!!!!ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ!eva34 έγραψε:Κάτσε να πω και το δεύτερο βασικό νέο.
Η νύφη είναι τρελλή.
Σ'αγαπώ, σ'αγαπώ,σ'αγαπώωωωωωω ω ω ω ω ωω ω ω ω ωωmaryz-iraklio kritis έγραψε:eva34 έγραψε:Κάτσε να πω και το δεύτερο βασικό νέο.
Η νύφη είναι τρελλή.
Κ εγώ τό ίδιο θα έκανα αν είχα μια τέτοια φίλη!
maryz-iraklio kritis έγραψε:Βρε smartpeople Εύα μου το γιούχου πήγαινε κ στις 2 σας
Αφρούλαααα
Εύα (κανονικά αγκύλη) Γιούχουυυυ!
eva34 έγραψε:Τον άλλο φοβάμαι καλέ!!!Τί;;;; Εμένα;;;;αφρουλα έγραψε:ΕΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ!!!!ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ!eva34 έγραψε:Κάτσε να πω και το δεύτερο βασικό νέο.
Η νύφη είναι τρελλή.
Ο άλλος μην τρελλαθεί...
Αλλά κ εγώ εδώ που τα λέμε μπορεί να ψιλοντραπώ . Δεν μου τα έχουνα ξανακάνει αυτά
αφρουλα έγραψε:ΣΟΥ΄ΡΧΕΤΑΙ!ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ!ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟΥΛΙΚΟ ΤΟ ΑΤΙΜΟΥΤΣΙΚΟ!eva34 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:eva34 έγραψε:Ο μικρός της φιλενάδας μου, ενω΄υπήρχε εκεί πλήθος κόσμου, άπλωνε τα χεράκια να έρθει στην αγκαλιά μου. Σε όλους γκρίνιαζε εκτός από εμένα.
Τί όμορφο συναίσθημα!!!!
Νομίζω πως με αγάπησε ο μικρός.
Η αλήθεια βέβαια είναι πως μου έβγαζε(όπως και όλα τα μωράκια) μια τρυφερότητα άλλο πράγμα.
Αχ, εγώ πότε θα γίνω μάνα;;;
eva34 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:Βρε smartpeople Εύα μου το γιούχου πήγαινε κ στις 2 σας
Αφρούλαααα
Εύα (κανονικά αγκύλη) Γιούχουυυυ!
Καλέ...πλάκα έκανα.
Εμένα μου αρέσει το γιούχου
ΥΓ. Η αγκύλη πού κολλάει ;;;;
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #62!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης