876 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #62!! Πεμ Αυγ 30, 2012 1:05 pm
αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΝΑΙ!ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΕ ΠΕΡΝΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ!maryz-iraklio kritis έγραψε:Εσένα Αφρούλα? Τεκνάκι?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΝΑΙ!ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΕ ΠΕΡΝΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ!maryz-iraklio kritis έγραψε:Εσένα Αφρούλα? Τεκνάκι?
αφρουλα έγραψε:ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΝΑΙ!ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΕ ΠΕΡΝΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ!maryz-iraklio kritis έγραψε:Εσένα Αφρούλα? Τεκνάκι?
Deb έγραψε:Να'μαι κι εγώ!!Έφυγε ο σύζυγος για δουλειά και το έριξα στον καλλωπισμό!έκανα μπανάκι,ξυρίστηκα(όσο μπορώ δηλαδή με την κοιλάρα),έβαλα τις κρεμούλες μου(που τις έχω χρυσοπληρώσει και δεν τις χρησιμοποιούσα,η χαζή)έκανα πιστολάκι τα μαλλιά μου(και ανακάλυψα ότι έχουν μεγαλώσει πάρα πολύ)έβγαλα τα σκουλαρίκια μου(και είμαι σαν σουρωτήρι τώρα)ήπια και ένα γαλατάκι για να μαλακώσει το στομάχι μου από την πίτσα που έφτιαξα και έφαγα(5 κομμάτια η γουρούνα )πήρα το netbook αγκαλιά και ξάπλωσα στο κρεβατάκι μου!!!!!
Αυτάααααααααααααααα!!!
Τι κάνετε εσείς εδώ;;Το ξενυχτάμε;
pigkoulinaki έγραψε:ηρθα και γω κοριτσια....!!!!ποναει η κοιλια μου πολυ...το αισθανομαι...κατεβαινει η αλεκαρα............!!!!!!!!!!!!!!!
pigkoulinaki έγραψε:ηρθα και γω κοριτσια....!!!!ποναει η κοιλια μου πολυ...το αισθανομαι...κατεβαινει η αλεκαρα............!!!!!!!!!!!!!!!
Deb έγραψε:Γεια σου Μαράκι!!!Έχω ερωτευτεί τα μαλλιά μου!!!Έχει βγει το φυσικό μου,γυαλίζουν και είναι επιτέλους μακρυά!!!!Ο σύζυγος δουλεύει στην ΑΓΕΤ(Τσιμέντα)Βόλου και δουλεύει βάρδιες!!Άσε,το βραδινό είναι πίκρα!!!Είναι και 7 μέρες το άτιμο!!!Αλλά τι να κάνουμε;;;
maryz-iraklio kritis έγραψε:pigkoulinaki έγραψε:ηρθα και γω κοριτσια....!!!!ποναει η κοιλια μου πολυ...το αισθανομαι...κατεβαινει η αλεκαρα............!!!!!!!!!!!!!!!
ήρθε? μπορεί να ξεστρατίσει!
αφρουλα έγραψε:ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ, ΧΡΥΣΑ ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 79!ΑΠΡΙΛΙΟ!
pigkoulinaki έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:pigkoulinaki έγραψε:ηρθα και γω κοριτσια....!!!!ποναει η κοιλια μου πολυ...το αισθανομαι...κατεβαινει η αλεκαρα............!!!!!!!!!!!!!!!
μαιρουλα μου,δεν μου ηρθε,αλλα εχω εντονα πονακια στην κοιλια μου...το στηθος μου τουμπανο.οι θηλες μου,ακομη εχουν αυτην την ξηροδερμια...και πανω στις θηλες και γυρω γυρω...
αφρουλα έγραψε:ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ, ΧΡΥΣΑ ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 79!ΑΠΡΙΛΙΟ!
maryz-iraklio kritis έγραψε:Deb έγραψε:Γεια σου Μαράκι!!!Έχω ερωτευτεί τα μαλλιά μου!!!Έχει βγει το φυσικό μου,γυαλίζουν και είναι επιτέλους μακρυά!!!!Ο σύζυγος δουλεύει στην ΑΓΕΤ(Τσιμέντα)Βόλου και δουλεύει βάρδιες!!Άσε,το βραδινό είναι πίκρα!!!Είναι και 7 μέρες το άτιμο!!!Αλλά τι να κάνουμε;;;
ωχ υπομονή τότε! Εγώ δε τα έβαφα στην εγκυμοσύνη κ μάκρυνε μάκρυνε βγήκε πάλι το φυσικό μου! Από τότε δε τα ξαναβαψα έκανα ένα ρεφλε στις άκρες όταν παντρεύτηκα κ τέλος! Θα αργήσω να τα ξαναβάψω εκτός κ αν φάω καμιά φλασιά!
maryz-iraklio kritis έγραψε:pigkoulinaki έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:pigkoulinaki έγραψε:ηρθα και γω κοριτσια....!!!!ποναει η κοιλια μου πολυ...το αισθανομαι...κατεβαινει η αλεκαρα............!!!!!!!!!!!!!!!
μαιρουλα μου,δεν μου ηρθε,αλλα εχω εντονα πονακια στην κοιλια μου...το στηθος μου τουμπανο.οι θηλες μου,ακομη εχουν αυτην την ξηροδερμια...και πανω στις θηλες και γυρω γυρω...
καλά αυτό με τις θηλές είναι καινούριο σύμπτωμα της αλέκας????
ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΖΥΓΟ ΚΑΙ ΦΟΥΛ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΤΟ ΚΡΙΟ!ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΣΕΛΗΝΗ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ!ΑΣΕ ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ!ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ, ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ?maryz-iraklio kritis έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ, ΧΡΥΣΑ ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 79!ΑΠΡΙΛΙΟ!
κριάρι ή Ταύρος! Εμένα είναι Σκορπιός! Ωροσκόπο δε ξέρουμε γιατί η πεθερά λέει δε θυμάται ! εν τω μεταξύ δε θυμάται αν ήταν βράδυ ή μεσημέρι! είναι δυνατόν
maryz-iraklio kritis έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ, ΧΡΥΣΑ ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 79!ΑΠΡΙΛΙΟ!
κριάρι ή Ταύρος! Εμένα είναι Σκορπιός! Ωροσκόπο δε ξέρουμε γιατί η πεθερά λέει δε θυμάται ! εν τω μεταξύ δε θυμάται αν ήταν βράδυ ή μεσημέρι! είναι δυνατόν
ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΒΡΕ!ΑΣ΄ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ!maryz-iraklio kritis έγραψε:pigkoulinaki έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:pigkoulinaki έγραψε:ηρθα και γω κοριτσια....!!!!ποναει η κοιλια μου πολυ...το αισθανομαι...κατεβαινει η αλεκαρα............!!!!!!!!!!!!!!!
καλά αυτό με τις θηλές είναι καινούριο σύμπτωμα της αλέκας????
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #62!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης