26 Απ: Επιτέλους Φεύγω! Πεμ Ιουλ 15, 2010 3:36 am
tsourekaki
Πανταχού παρούσα!
στο καλοοοοο!καλα να περασετε!!!!!!!!!!!1
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
teleio!!!!!!!!!!!!!ladycat έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧ ΑΠΑΙΧΤΟ ΠΟΛΥ ΟΥΑΟΥsktv έγραψε:teleio!!!!!!!!!!!!!ladycat έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Dimitra_Elena έγραψε:Mαράκι να περάσετε τέλεια...!
Η Αίγινα είναι ένας προορισμός που επιλέγω συχνά,παρότι κάποιοι λένε ότι είναι κοντά και ξενερώνουν.Εγώ την λατρεύω,και το Αγκίστρι επίσης.
Να κολυμπάτε ώρες,να φάτε πολύ,να ξεχάσεις τα σίδερα που τράβηξες(αχ,αυτό το θέμα με νευριάζει και με πονάει απερίγραπτα!),και να γυρίσεις ανανεωμένη!Σε περιμένουμε με τα νέα των διακοπών σου!
φιλεναδα ευχομαι να περασετε τελεια και την επομενη φορα σας περιμενουμε θεσ/νικηΜαρία έγραψε:Dimitra_Elena έγραψε:Mαράκι να περάσετε τέλεια...!
Η Αίγινα είναι ένας προορισμός που επιλέγω συχνά,παρότι κάποιοι λένε ότι είναι κοντά και ξενερώνουν.Εγώ την λατρεύω,και το Αγκίστρι επίσης.
Να κολυμπάτε ώρες,να φάτε πολύ,να ξεχάσεις τα σίδερα που τράβηξες(αχ,αυτό το θέμα με νευριάζει και με πονάει απερίγραπτα!),και να γυρίσεις ανανεωμένη!Σε περιμένουμε με τα νέα των διακοπών σου!
καλή μου... με έβλεπες από κάπου? μιλάμε για πολύ σίδερο! για πολύ όμως! και μου μένουν κάτι ψιλά ακόμα...
δεν βρήκαμε πουθενά και είπαμε να πάμε Αίγινα που δεν έχουμε πάει ποτέ και είναι και κοντά! ελπίζω να είναι καλά! σε ευχαριστώ για τις ευχές σου, ελπίζω να ευχαριστηθούμε θάλασσα και φαγητό!
ευχαριστουμε συμπεθερα τι κανει ο γαμπρος μου; ελπιζω να μην βρει εκει που θα πατε καμια αλλη χιχιχι .Μαρία έγραψε:συμπεθέρα!!!!!!!! Φαίη μου θα τον ζαλίσω τον άντρα μου από τώρα να έρθουμε Θεσσαλονίκη τον χειμώνα! δεν πάει άλλο!
σε ευχαριστώ και ελπίζω και εσείς να περνάτε καλά!
προσεξε μονο μην βρει εκει καμια επιτηδεια και τον τυλιξει γιατι για απλες περιπετειες δεν ανησυχω χιχιχι. Εξαλλου αντρας ειναι , ακομα ελευθερος ειναι ας κανει λιγο κεφι βρε αδερφε . Οπως και οι δικες μου εξαλλου. χιχιχι. Οι ζεστη με εχει κανει να λεω οτι μου κατεβει χιχιχ .Μαρία έγραψε: έχω να σου πω ότι λίγο γκομενιάρης είναι! τι ψέματα να πω?
αλλά θα πάρει όποια του πω εγώ!
peppy-mama έγραψε:"TI MWRO EISAI ESY..!!!!"
AXAXAXAXXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAXAXAXAAXAXAXXAXAXAXAXAXAXA
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης