1 eimai kainourgia sto site Παρ Αυγ 31, 2012 5:24 am
asteraki fwtino
Σιωπηλή δύναμη
geia sas koritsia....eimai kainourgia sto forum... euxomai se oles sas ta kalitera..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ!!!!!!!!asteraki fwtino έγραψε:geia sas koritsia....eimai kainourgia sto forum... euxomai se oles sas ta kalitera..
ευχών δημιουργίες έγραψε: ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΣΤΟ FORUM!!!!!!!!!!!!!!!
ευχών δημιουργίες έγραψε: ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΣΤΟ FORUM!!!!!!!!!!!!!!!
Eleni12 έγραψε:Καλημέρα! Μόλιε έκανα κι εγώ την εγγραφή μου στο όμορφο σαιτ που καιρό παρακολουθώ. Είμαι μητέρα 2 παιδιών.
Και εγω συζηγος στρατιωτικου ειμαι ακου κανονικα στα δημοσια νοσοκομεια η ασφαλεια του στρατου σε καλυπτει σε ολα και υπαρχει και ενα βοηθημα σαν επιδομα γυρω στα 700 ευρω περιπου που το περνεις μετα τη γεννα αν πας σε ιδιωτικκο πληρωνεια κανονικα δηλωνεις ομως οτι εχεις ασφαλεια και σου επιστρεφει η σασφαλεια σου καποιο συγκεκριμενο ποσο.δεν εχω γεννησει ακομα αλλα επειδη και ο αντρας μου ειναι στο στρατο και κοντευουμε το ψαξαμε πειραμε και τηλεφωνο στα νοσοκομεια καναμε ερωτησεις μιλησε με συναδελφους με παιδια και πηραμε και καποια τηλεφωνα στο 424 αν δεν κανω λαθος που ειναι οι υπευθηνοι για θεματα ασφαλισης.μανουλα25 έγραψε:ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΣΟΥ!!ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΣΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗ.ΙΣΧΥΕΙ?ΕΧΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ...
KaterinaChristou έγραψε:Καλώς σας βρήκα! Είμαι η Κατερίνα, μαμά της Μαρκέλλας και του Στρατή.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης