Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
524 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 524 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 41]

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 33 50580  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 33 50580  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 33 50580  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 33 50580  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 33 50580  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 33 50580  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 33 50580  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 33 50580  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 33 50580  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 33 50580 ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ! ΔΕΝ ΕΞΕΠΛΑΓΗΝ! ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ! ΝΟΝΑ ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΚΑΙ ΧΑΖΗ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!! Laughing Laughing Laughing

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλώς την! Ευχαριστώ πολύ Αφρούλα μου να σαι καλά!! Smile Smile Smile Για πες εσυ τα δικά σου τι έγινε με το φλέγον ζήτημα? Διάβασα ότι έστειλες mail και ότι δε σηκώνανε τα τηλ! Θα το προχωρήσεις κ αύριο? Με τα χρήματα τι θα γίνει , γιατί μπορει να κάνανε λάθος όμως δε πήγες 2μισι μήνες εθελοντικά!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΧΘΕΣ Η' ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑ! Very Happy ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ! ΝΑΙ ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΗΣΑ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ!ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΠΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΑΠΛΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΩ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ Η' ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΑΥΡΙΟ-ΜΕΘΑΥΡΙΟ!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΕΠ? ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΓΙΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ (ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ)!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΕΠ? ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΓΙΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ (ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ)!

Δεν έχω ιδέα ! Ναι ρώτα κάποιο δικηγόρο ή ακόμα κ αυτό που είπε η Εύα για το σύνταγμα του πολίτη (κάπως έτσι)! Πάντως είναι κουφό δε μπορεί ως καθηγητή σε σχολείο να σε προσλαμβάνει με τη ειδικότητα του "Φιλόλογου" κ στις υόλοιπες προκηρύξεις να σε βγάζει από Φιλόλογο κ να σε δηλώνει Ψυχολολόγο! Αν είναι έτσι δε τους λες να σε απορροφήσουν κάπου με την ειδικότητα του Ψυχολόγου να κερδίσεις κ κάτι με το λάθος τους!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΗΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ! ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΥΠΟΚΙΝΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ 5ΜΗΝΟΥ ΣΕ 2 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΜΕ! ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΤΗ ΧΑΡΗ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΘΑ ΦΤΑΣΩ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΩ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ! ΕΧΩ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΗΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ! ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΥΠΟΚΙΝΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ 5ΜΗΝΟΥ ΣΕ 2 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΜΕ! ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΤΗ ΧΑΡΗ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΘΑ ΦΤΑΣΩ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΩ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ! ΕΧΩ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ!

Εννοείται πως αυτό θέλει ξεσήκωμα! Γιατί υποτίθεται πως ήταν κάτι αξιοκρατικό αλλά τι να περιμένεις!! Τελοσπάντων μια χαρά για την ωορυξία! Οι πόνοι που είχες πέρασαν?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΥΤΥΧΩΣ! ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΠΕΖ-ΡΟΖ ΥΓΡΑ ΣΗΜΕΡΑ! ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΧΘΕΣ ΕΠΑΘΕ ΣΠΑΣΜΟΥΣ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΙΠΛΩΘΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ! Mad

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ Αφρούλα μου ωραία τα λέμε! Αλλά αύριο πρέπει να ξυπνήσω πρωί κ να τρέχω για εξωτερικές δουλειές Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ώρα για ξύλο δηλαδή! χιχιχι

Σε καληνυχτώ κ θα τα πούμε αύριο!! Φιλιά πολλάαα!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 33 531909  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 33 531909  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 33 379767  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 33 379767

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ! ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 33 531909  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 33 379767  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 33 379767  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 33 379767

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!
ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ???????
ΕΥΟΥΛΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ??????

lila77

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αφρουλα έγραψε:ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΕΠ? ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΓΙΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ (ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ)!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια. Αφρούλα μου η νύφη μου, όταν χρειάστηκε να κινηθεί κατά του ΑΣΕΠ καθοδηγήθηκε από ιδιώτη δικηγόρο, όχι από τον συνήγορο του πολίτη. Δικαιώθηκε κιόλας. Εκπαιδευτικός και δεν της είχαν αναγνωρίσει κάποιους μήνες προυπηρεσίας με αποτέλεσμα να χάσει πολλά μόρια και να μείνει απ'έξω.

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια!!!
τι κανετε?εμεις καλα ειμαστε αλλα μας λειπει ο μπαμπας μας....εχω καιρο να τον αποχωριστω τοσο καιρο κ ειναι πολυ δυσκολο!!!
29 του μηνα θα παμε τα 2 μας σε γαμο στην ζακυνθο οι δικοι μου θα κρατησουν τα μικρα εδω στο σπιτι μας...τελεια!!!!
ειναι καμια εδω?

mama tereza

mama tereza
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟΝΙΑ...ΤΙ ΑΚΟΥΩ?ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΣΕ ΖΑΚΥΝΘΟ? Very Happy Very Happy Very Happy

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama tereza έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟΝΙΑ...ΤΙ ΑΚΟΥΩ?ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΣΕ ΖΑΚΥΝΘΟ? Very Happy Very Happy Very Happy

καλημερα ντινα...ναι θα παμε σε εναν γαμο ενος πολυ καλου μας φιλου!!!ευκαιρια να μεινουμε μια μερα μονοι μας...απλα θα παμε αθηνα για την αυχενικη μετα επιστρεφουμε πυργο ερχονται οι δικοι μου κ μετα ζακυνθο στα αλλα πατρια εδαφη!!!

καλα εισια?

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟΝΙΑ.
ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΥΝΗΓΑΩ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!
ΑΧ ΘΑ ΠΑΤΕ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΤΙ ΚΑΛΑ!!
ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ?Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ?ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΣΩ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ Η ΣΤΙΒΑ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟΝΙΑ.
ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ?Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ?ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΣΩ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ Η ΣΤΙΒΑ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ..ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ..Κ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΙΑΣ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ...ΕΓΩ ΘΑ ΒΑΛΩ 2 ΠΛΗΝΤΥΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑΣ ΕΜΕΙΣ ΞΕΜΕΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΡΟΥΧΑ....
Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΚΟΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ..ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ..ΑΧ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ....ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΑΝΕΙ 300 ΕΥΡΩ...ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΡΕΛΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΡΑΔΙΝΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ Κ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ

mama tereza

mama tereza
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="toniach29"]
mama tereza έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟΝΙΑ...ΤΙ ΑΚΟΥΩ?ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΣΕ ΖΑΚΥΝΘΟ? Very Happy Very Happy Very Happy

καλημερα ντινα...ναι θα παμε σε εναν γαμο ενος πολυ καλου μας φιλου!!!ευκαιρια να μεινουμε μια μερα μονοι μας...απλα θα παμε αθηνα για την αυχενικη μετα επιστρεφουμε πυργο ερχονται οι δικοι μου κ μετα ζακυνθο στα αλλα πατρια εδαφη!!!

καλα εισια?[/quotΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΝΑΝΕΩΣΕΤΕ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ..ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝΑΥΧΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΓΕΡΗ ΚΟΡΟΥΛΑ,ΑΦΟΥ ΑΠΟΤΙ ΕΙΔΑ ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ ΑΓΟΡΙΑ..ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ..ΠΟΝΑΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΑΥΧΕΝΑΣ...

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΤΙΝΑ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΑΓΟΡΑΚΙ ΑΝ Κ ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ..ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ!!!

Κ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ

mama tereza

mama tereza
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
toniach29 έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟΝΙΑ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ..ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ..Κ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΙΑΣ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ...ΕΓΩ ΘΑ ΒΑΛΩ 2 ΠΛΗΝΤΥΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑΣ ΕΜΕΙΣ ΞΕΜΕΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΡΟΥΧΑ....
Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΚΟΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ..ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ..ΑΧ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ....ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΑΝΕΙ 300 ΕΥΡΩ...ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΡΕΛΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΡΑΔΙΝΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ Κ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΕΛΑ ΒΡΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ..ΤΟΝΙΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ...ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ.. Smile

mama tereza

mama tereza
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ....ΣΗΚΩΣΕΣ ΒΑΡΟΣ?

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΤΙΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ. Very Happy
ΤΟΝΙΑ ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΑΦΕΝΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ!!!ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΛΙΑ Κ ΘΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama tereza έγραψε:ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ....ΣΗΚΩΣΕΣ ΒΑΡΟΣ?

ΝΤΙΝΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ Κ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ..ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΥΓΡΑΣΙΑ ΕΔΩ Κ ΜΕ ΤΑΡΑΖΕΙ..
ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΟΥ ΝΟΡΜΑΛ ΟΠΩΣ Κ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΝΤΟΥΡΑΣΕΛ...ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΜΙΑΣ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΟΝΤΑ!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΝΤΙΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ. Very Happy
ΤΟΝΙΑ ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΑΦΕΝΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ!!!ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΛΙΑ Κ ΘΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!!

ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΠΑΙΡΝΕΡΙ ΗΔΗ 1200 ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 900 800?ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ....Κ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ Κ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..ΠΩΣ?ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ...ΟΠΩΣ Κ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ..ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ

mama tereza

mama tereza
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
toniach29 έγραψε:
mama tereza έγραψε:ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ....ΣΗΚΩΣΕΣ ΒΑΡΟΣ?

ΝΤΙΝΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ Κ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ..ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΥΓΡΑΣΙΑ ΕΔΩ Κ ΜΕ ΤΑΡΑΖΕΙ..
ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΟΥ ΝΟΡΜΑΛ ΟΠΩΣ Κ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΝΤΟΥΡΑΣΕΛ...ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΜΙΑΣ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΟΝΤΑ!!!
ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ... Wink Wink Wink Wink

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις