26 Απ: Πληροφορίες για το Έλενα Βενιζέλου.... Πεμ Σεπ 20, 2012 7:20 am
nicole1981
Η ψυχή της παρέας!
Κοπέλα μου, δεν νομίζω να μην μείνεις ευχαριστημένη από το Νοσοκομείο. Ο δικός μου λέγεται Καπελλάκης. Εσένα ποιος θα σε παρακολουθεί?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
χαιρομε που πηγαν ολα καλα!!!σου πηρε επισκεψη ποσα!!!!κ για το τελος σου ειπε για χρηματα,ειναι μια χαρα παπακι μν ανυσηχεις θα μηνεις πολυ ευχαριστημενη,,γεωργια γτ σε απετρεψε η μαια σου να γεννησεις στο ελενα αν καταλαβα καλα,εγω εκει γεννησα κ ηταν μια χαρα πηγα κ σστο ρεα για μια εξετασει δνε διαφερει κ πολυ μονο εννοειτε στα χρηματαpap@ki έγραψε:ο Παπαδής με παρακολουθεί....είμαι υπερβολικά ευχαριστημένη απο εκείνον!
Δεν νομίζω να τον αλλάξω!!!
Τις εξετάσεις τις έκανες στο νοσοκομείο?
pap@ki έγραψε:ο Παπαδής με παρακολουθεί....είμαι υπερβολικά ευχαριστημένη απο εκείνον!
Δεν νομίζω να τον αλλάξω!!!
Τις εξετάσεις τις έκανες στο νοσοκομείο?
pap@ki έγραψε:καλημερα ομορφες....
λοιπον για το απογευματινο πληρωσα 45 και ηατν ολα σουπερ γρηγορα...
δεν μου ειπε τπτ για λεφτα ο γιατρος ... γενικως δεν φανηκε τετοιος τυπος...πραγμα που τον ανεβασε πολυ ψηλα στα ματια μου!
καλα εννοειτε οτι θα δωσουμε αλλα δεν μπορω τους ζητουλες...ειδικα μετα την πρωτη μου γεννα! ας πανε ολα καλα και απτον αδερφο μου αν βαλουμε μονο θα πληρωθει λες κ ειναι στο καλυτερο ιδιωτικο! την πρωτη φιρα ο αδερφος μου ηθελε να σκοτωσει τον γιατρο
η αναμονη στα πρωινα ιατρεια βλεπω δεν ειναι κ οτι πιο ευκολο...οποτε απτην επομενη εξεταση με κοβω σε ιδιωτη. προσφατα εκανε η νυφη μου τις ιδιες εξετασεις,πληρωσε 29 ευρω και τα 20 θα τα παρει πισω απτο ικα οποτε δεν ειναι μεγαλη διαφορα αν κεφτεις οτι σε δεκα λεπτα ειχε τελειωσει
pap@ki έγραψε:και εγώ αυτό πιστεύω!
Έχω να κάνω και άλλα σχόλια!!!
Λοιπόν μου έχει κάνει τρελή εντύπωση το πόσο ευγενικοί είναι όλοι σε αυτό το νοσοκομείο!
Η καθαρίστρια με βοήθησε να βρω την υπεύθυνη στο μικροβιολογικό
οι κοπέλες που έπαιρναν αίμα ήταν μέσα στην ευγένεια και το χαμόγελο
ο γιατρός τον οποίο πέτυχα στο διάδρομο με εξυπηρέτησε παρόλο που δεν είχα ούτε ραντεβού ούτε τίποτα και ήθελα να τον ρωτήσω κάτι...
στο ταμείο ήταν σούπερ εξυπηρετικές αν και λίγο αργές διότι εντάξει έχουν πολύ κόσμο το πρωί...
δεν ξέρω έχω τα καλύτερα να πω για το νοσοκομείο.... εύχομαι να μείνουν έτσι τα πράγματα!
Μια φίλη μου γιατρός σε νοσοκομείο της Κρήτης μου είπε οτι σκέφτονταν να κλείσουν το συγκεκριμένο νοσοκομείο γιατί είναι πιο πολλά τα έξοδα απτα έσοδα... εκεί πάγωσα!
Έχω πάει και στο Αλεξάνδρα το οποίο θεωρείτε εξίσου καλό...ε συγγνώμη κιόλας αλλά δεν έχει καμία σχέση με το Έλενα!
Χαζομάρα να κλείνουν τα δημόσια
κοριτσια καλησπερα!! γεννησα κ εγω στο Ελενα πριν ακριβως 2 χρονια, στον Καπελλακη κ εγω!!! εχω να πω τα καλυτερα για ολους!! ο γιατρος παρα μα παρα πολυ καλος κ το δωματιο καλυτερο κ απο ιδιωτικο οπως ανεφεραν κ οι αλλες κοπελες!!! κ ειχαν κ τα παντα! απο πανες για το μωρο, σερβιετες για μας, τα παντα! κ η εξυπηρετηση απο το προσωπικο μια χαρα! μην φοβασαι τιποτα, κ αν δεις κατι που δεν σου αρεσει στον γιατρο που πηγαινεις τωρα(πραγμα που φυσικα απευχομαι) να εχεις υπ οψιν σου τον συγκεκριμενο.. καλη γεννα να εχεις κ να σου πανε οοολα καλα!!!!nicole1981 έγραψε:Κοπέλα μου, δεν νομίζω να μην μείνεις ευχαριστημένη από το Νοσοκομείο. Ο δικός μου λέγεται Καπελλάκης. Εσένα ποιος θα σε παρακολουθεί?
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης