1 Καταργήθηκε το 6μηνο? Τρι Σεπ 04, 2012 7:19 am
n@n@
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια κοντεύω να τρελαθώ.Σήμερα πήγα στον οαεδ να ρωτήσω τη χρειάζεται για το 6μηνο ή το 9μηνο και μου είπαν ότι έχει καταργηθεί.Μήπως κάποια κοπέλα γνωρίζει κάτι?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
bebek6 έγραψε:plaka kaneis!!! tha parw til avrio! pote gennises?
bebek6 έγραψε:twra eida to stickeraki sou. egw perimena na sarantisw k meta na paw oaed k twra perimenw na m ftiaksei ta xartia o ergodotis.
bebek6 έγραψε:επιτελους απαντησαν! στο καταστημα της περιοχης μου. μου ειπαν οτι δεν εχει παει καποια εγκυκλιος ακομα και δεν εχουν ακουσει κατι τετοιο. ουφ(προς το παρον)...
α!κ το επιδομα για πληρες ωραριο ειναι 514Ε.
emilou έγραψε:εμενα ευτυχως μου απαντησαν κατευθειαν κατα της 10 στα κεντρικα στον αλιμο... τα ιδια μου ειπαν κ εκει οτι ισχυει κανονικα!
514€ ε? καλα με αυτα τα λεφτα μεγαλωνουμε μωρακι, στηριζουμε την οικογενεια... και περισσευουν κ για αποταμιευση!!! μ αρεσει που λεγεται κ επιδομα προστασιας μητροτητας!!! μεγαλη στηριξη!!!
mamavivo έγραψε:emilou έγραψε:εμενα ευτυχως μου απαντησαν κατευθειαν κατα της 10 στα κεντρικα στον αλιμο... τα ιδια μου ειπαν κ εκει οτι ισχυει κανονικα!
514€ ε? καλα με αυτα τα λεφτα μεγαλωνουμε μωρακι, στηριζουμε την οικογενεια... και περισσευουν κ για αποταμιευση!!! μ αρεσει που λεγεται κ επιδομα προστασιας μητροτητας!!! μεγαλη στηριξη!!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΙΩΤΙΣΣΑ .
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟ
n@n@ έγραψε:Κορίτσια sorry που σας ανησύχησα.Έπεσα σε πολύ μα---- υπάληλο.Πήγα σήμερα και μου είπαν ότι το 6μηνο δεν έχει καταργηθεί απλά επειδή εγώ δουλεύω στον ευρίτερο δημόσιο τομέα αν και έχω ικα δεν το δικαιούμαι.Έχει καταργηθεί το 9μηνο που έδηνε ο οαεδ για το δημόσιο.Αλλά το μειωμένο ωράριο αν το πάρεις μαζεμένο βγαίνει γύρω στους 9 μήνες.Ουσιαστικά δηλαδή έγινε εξισρόπηση στο ιδιοτικό και στον δημόσιο τομέα.Συγνώμη και πάλι για την αναστάτωση.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης