Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
486 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 486 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

fonitsa

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ναι!!! ξανα και ξανα!!! υπεροχη μερα ..μα τι λεω...ολη η βδομαδα ηταν φοβερη και οι μερες που ακολουθησαν στο ταξιδι του μελιτος...αχ! τι ομορφα!
αλλα οχι μονο το δικο μου γαμο...πολυ συγκινητικα ηταν και στους γαμους των αδερφιων μου. ποσο περηφανη ενιωθα και χαρουμενη που τους εβλεπα ευτυχισμενους!!!
δεν ειμαι ευσυγκινητη γενικα, αλλα και στα δυο μου αδερφια, οταν παντρευτηκαν βουρκωσα απο χαρα...

kafedaki?

kafedaki?
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πριν λίγο μου έστειλε μια φίλη φώτο από το γάμο, πω πω θέλω κ άλλλο...Δεν περιμένα πότε ότι αυτή η μέρα θα μου άρεσε τόσο πολύ...

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
OXI.

kafedaki?

kafedaki?
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
valerakievelinaki έγραψε:OXI.

τόσο άσχημα ήταν;

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kafedaki? έγραψε:
valerakievelinaki έγραψε:OXI.

τόσο άσχημα ήταν;

ηταν-τυπικο-το-θεμα-για-εμενα-και-ντρεπομουν-τοοοοοσο-πολυ-που-φορουσα-νυφικο-μετα-απο-17-χρονια-σχεσης!!ειχαμε-το-παιδακι-μας-μεναμε-αρκετα-χρονια-μαζι-και-δεν-εβρισκα-τον-λογο-να-κανουμε-γαμο........αλλα-τι-να-κανω-που-δεν-ειμαι-μονη-μου-και-ο-αντρας-ηθελε-να-μπουμε-στον-δρομο-του-θεου-και-να-μας-ευλογησει-ο-πατερ-μιας-που-ειναι-κοντα-στην-εκλησια-και-νηστευει-και-εξομολογειτε-κλπκλπ!!δεχτηκα-να-κανω-τον-γαμο-αλλα-ηθελα-αυτη-η-μερα-να-φυγει-γρηγορα-αν-και-κρατησε-παραπανω-γιατι-αλαξε-η-ωρα-την-ωρα-που-ειμασταν-στο-κεντρο-χιχιχιχιχικαι-πανω-που-ελεγα-δεν-μπορει-πηγε-3-η-ωρα-θα-φυγουν-ολοι-για-να-φυγω-και-εγω-η-ωρα-πηγε-παλι-2-!!!

discordia

discordia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Πριν από μια βδομάδα κλείσαμε ένα χρόνο γάμου. Από την προηγούμενη μέρα έκανα ανασκόπηση στιγμών μέσα στο μυαλό μου.
Τέτοια ώρα χορεύαμε το νυφικό, τέτοια ώρα έκανα μάσκα και αφρόλουτρο, μετά μακιγιάζ, μαλλιά, χορός πάλι, παράδοση στην εκκλησία, γέλια με του ελαφρώς πιωμένο παπά, κόσμος, φωτογραφίες, χοροί, τούρτες, κι άλλοι χοροί, κι άλλος κόσμος, ξεκούραση το ξημέρωμα μετά από πατσά ΜΕ το νυφικό...
μου άρεσε περισσότερο να τα θυμάμαι πάλι ενώ ετοιμάζω ένα ρομαντικό δείπνο υπερπαραγωγή μόνο για τον σύζυγό μου πλέον, ενώ περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι, παρά να ζήσω εκείνη την ημέρα άλλη μια φορά. Προχωράμε μπροστά και φτιάχνουμε όμορφες αναμνήσεις...

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η-μονη-στιγμη-που-μου-αρεσε-σε-ολο-το-σκηνικο-ηταν-οταν-ακουσαμε-το-τραγουδι-μας-και-αγκαλιαστηκαμε-σφιχτα-σφιχταααααα!!!

spyros3

spyros3
καλημερα κοριτσια!!!σημερα κλεινουμε 2 χρονια θρησκευτικου γαμου κ βαφτισης του γιου μας!!!περα απο την πεθ δεν θαλλαζα τιποτα..ηταν ολα παρα πολυ ωραια κ δεν ταλαιπωρηθηκε ουτε κ το παιδι..
τωρα εχει ερθει κ η κορη μας κ συμπληρωθηκε το καρε!!!

Efita

Efita
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μετά από έναν πολιτικό γάμο και 2 κοριτσάκια, αποφασίσαμε και μεις να κάνουμε έναν θρησκευτικό και να ακολουθήσει ένα πάρτυ για πολύ λίγους φίλους. Δεν έβαλα νυφικό (δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου με νυφικό, δεν το ένιωθα), έβαλα ένα ωραίο, άσπρο φόρεμα. Σε ένα μικρό εκκλησάκι το οποίο είχα δει μόνο από έξω αλλά τελικά με εξέπληξε ευχάριστα, με περίμενε ο άντρας μου και με συνόδεψαν οι κορούλες μου. Μετά στείλαμε τα παιδιά για ύπνο με τους παππουδογιαγιάδες και το ξημερώσαμε με χορό και ποτό. Εγώ πέρασα τέλεια και, από ότι μου λένε, και για τους φίλους ήταν ένας ξεχωριστός γάμος γιατί ήταν όπως τον θέλαμε εμείς και όχι όπως έπρεπε να τον κάνουμε. Να την ξαναζήσω δεν θα ήθελα, την έζησα σε κάθε της στιγμή εκείνη την ημέρα. Τώρα συνεχίζουμε την ζωή μας όπως πριν και έχω στο μυαλό μου άλλους στόχους, προχωράμεεεεεεεεε έεεεεελα πάμεεεεε Very Happy Very Happy
ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΕΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΑΣ; - Σελίδα 2 654316 ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΕΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΑΣ; - Σελίδα 2 654316 ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΕΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΑΣ; - Σελίδα 2 654316

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
sε συνοδευσαν οι κορες σας!!!!!!!!!!!τι πιο ομορφο μου αρεσουν αυτοι οι γαμοι ειναι ξερωριστοι τα τελειως τυπικα δεν τα μπορω μακαρι να παντρευομουνα τωρα με τον αντρα μου και να με συνοδευαν τα παιδια μου να με δωσουν στον μπαμπα τους ο μεγαλος δηλαδη γιατι ο αλλος ειναι μωρακι παντως εγω τον παντρευτηκα τον αντρτα μου μονο και μονο γιατι ηθελε εκεινος επειδη ημουν εγκυος στο πρωτο μας παιδι αλλιως δεν θα το εκανα ποιος ο λογος κανενα χαρτι δεν επικυρωνει την αγαπη μου για εκεινον
υγ. πως τα λεω σημερα Very Happy

elenidek

elenidek
ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ. ΤΙ ΝΑ ΖΗΣΩ? ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΠΟΥ ΕΝΩ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΚ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ? ΤΙΣ ΟΡΧΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΙΑΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΑ ΑΦΤΙΑ ΤΟΥ ΟΒΕΛΙΞ? ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ? ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓ. ΚΑΘ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΘΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΡΩΧΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ? ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ Ο ΦΩΤΟΓ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ? Η ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΗΣΕ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΘΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΟ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΑΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ?

path_83

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
elenidek έγραψε:ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ. ΤΙ ΝΑ ΖΗΣΩ? ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΠΟΥ ΕΝΩ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΚ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ? ΤΙΣ ΟΡΧΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΙΑΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΑ ΑΦΤΙΑ ΤΟΥ ΟΒΕΛΙΞ? ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ? ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓ. ΚΑΘ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΘΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΡΩΧΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ? ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ Ο ΦΩΤΟΓ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ? Η ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΗΣΕ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΘΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΟ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΑΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ?

Αχ, όχι... είναι πολύ κρίμα να σου έχουν μείνει μόνο τα ευτράπελα εκείνης της ημέρας... δε γίνεται! Σίγουρα κάτι όμορφο θα υπάρχει, γιατί δεν επικεντρώνεσαι σε αυτό?

path_83

Εννοείται ότι θα ήθελα να τα ξαναζήσω όλα! Και ο κύριος λόγος είναι ότι νιώθω πως πέρασε η βραδιά πολύ γρήγορα και δεν χόρτασα!!!

Υπήρξαν απρόοπτα, δε λέω, αλλά πραγματικά δεν ασχολήθηκα ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου με κανένα από αυτά... Διασκεδάσαμε πολύ, βοηθήσαμε και όλους τους ανθρώπους που μας τίμησαν να περάσουν και αυτοί καλά και να έχουν να το θυμούνται και γενικώς όλα κύλισαν πιο ωραία από ότι αναμενόταν.

Εμείς που κοπιάσαμε για εκείνη την ημέρα έτσι το εισπράξαμε και το ευχαριστηθήκαμε, τώρα και κανα παράπονο να υπήρξε, δεν πειράζει! Ας τα έκαναν αυτοί καλύτερα! Χαλάλι τους!

elenidek

elenidek
αχ ειναι μεγαλη ιστορια που να εξηγω. ενα θα σου πω εξ' αιτιας αυτης που φωναζε (που δυστυχως ειναι συγγενης μου) ειχα μετα για 2 μηνες φασαριες. ενταξει εχουν μεινει και ομορφες αναμνησεις αλλα οχι και να ξαναζησω αυτη την ημερα. Εκτος και αν μια μαγισσουλα εξαφανιζε την λεγαμενη

path_83

elenidek έγραψε:αχ ειναι μεγαλη ιστορια που να εξηγω. ενα θα σου πω εξ' αιτιας αυτης που φωναζε (που δυστυχως ειναι συγγενης μου) ειχα μετα για 2 μηνες φασαριες. ενταξει εχουν μεινει και ομορφες αναμνησεις αλλα οχι και να ξαναζησω αυτη την ημερα. Εκτος και αν μια μαγισσουλα εξαφανιζε την λεγαμενη

Αυτή είναι η βλακεία σε αυτές τις περιπτώσεις... κάθεται το ζευγάρι κοπιάζει, ξοδεύεται, τρέχει και τελικά βρίσκεται ένας τρίτος ή μια τρίτη και τους καταστρέφει μια μέρα που οκ, επι της ουσίας δε σημαίνει και πάρα πολλά για δυο ανθρώπους που ούτως ή άλλως είναι μαζί αγαπημένοι, αλλά τους χαλάει ένα event από το οποίο το μόνο που μένει είναι οι αναμνήσεις...
Δεν ξέρω πόσος καιρός έχει περάσει, αλλά πιστεύω πώς αν βάλεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου αυτή την περίπτωση ίσως και τις άλλες που αναφέρεις, θα δεις με άλλο μάτι το γάμο σας... Ισως να μη θες να το ξαναζήσεις, αλλά τουλάχιστον να μιλάς για αυτόν και να χαίρεσαι!
Και σε μας ένας ξάδερφος του άντρα μου τσατίστηκε που αντί για το διπλανό τραπέζι τον έβαλε στο μπροστινό και σηκώθηκε με την οικογένειά του και έφυγε... έλεος... μήπως μας στάθηκε και πουθενα? τον διέγραψε κι ο άντρας μου και ηρέμησε. Σε τιμάμε δλδ με το να σε θέλουμε κοντά μας και αυτό είναι το ευχαριστώ? Δεν πάει έτσι...
Εγώ προσωπικά δεν ασχολήθηκα εκείνη τη μέρα με κανένα παράπονο. Ενα χρόνο ετοίμαζα, ετοίμαζα και ήθελα να το διασκεδάσω και εγώ και οι ανθρωποι που ήθελαν και ήταν κοντά μου, για όλους τους υπόλοιπους, καλά να είναι, εγώ μέχρι εκεί μπορούσα, αν τους άρεσε, έχει καλώς!

mamamia12

mamamia12
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ,ΞΟΔΕΥΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝΕ,ΟΧΙ ΑΛΜΗΡΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΟΧΙ ΓΛΙΣΤΡΑΕΙ Η ΠΙΣΤΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΑΛΑΤΕΣ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΝΤΙΑΚΑ!!ΕΛΕΟΣ!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

path_83

mamamia12 έγραψε:ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ,ΞΟΔΕΥΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝΕ,ΟΧΙ ΑΛΜΗΡΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΟΧΙ ΓΛΙΣΤΡΑΕΙ Η ΠΙΣΤΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΑΛΑΤΕΣ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΝΤΙΑΚΑ!!ΕΛΕΟΣ!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Ακριβώς!!! Το χαβιάρι πολύ μαύρο, το κρασί παλιό, αστο καλό πια!

Με λίγα λόγια όοοοο,τι μα ό,τι και να κάνει κάποιο ζευγάρι κάποιος θα βρεθεί να σχολιάσει, να δημιουργήσει πρόβλημα, θα ακουστούν παράπονα κλπ. Το θέμα είναι το ζευγάρι να ξέρει πως έκανε ότι καλύτερο μπορούσε και από εκεί και πέρα να ζήσουν τη μέρα τους. Ούτε άγχη ούτε γκρίνιες ούτε τσακωμοι... εμείς ευτυχώς έτσι το ζήσαμε!!

Εδώ εγώ είχα κάτσει και είχα φτιάξει ένα σωρό αναμνηστικά, για άντρες άλλο, για γυναίκες άλλο, οι μπομπονιέρες τίγκα στα καλύτερα κουφέτα, παγωμένο λικέρ για όλους έξω από την εκκλησία να δροσιστούν και αντί να ακούσω και ευχαριστώ από ορισμένους, με είπαν υπερβολική... Απλά ασχολούμαι με αυτους που μου είπαν γεια στα χέρια σου και χαλάλι ο κόπος σου!!!!! Οι άλλοι δε με ενδιαφέρουν! και ας ακούγεται εγωιστικό. Εγώ τα έκανα όλα για να τους ευχαριστήσω που ήρθαν στη χαρά μας!

elenidek

elenidek
path_83 έγραψε:
elenidek έγραψε:αχ ειναι μεγαλη ιστορια που να εξηγω. ενα θα σου πω εξ' αιτιας αυτης που φωναζε (που δυστυχως ειναι συγγενης μου) ειχα μετα για 2 μηνες φασαριες. ενταξει εχουν μεινει και ομορφες αναμνησεις αλλα οχι και να ξαναζησω αυτη την ημερα. Εκτος και αν μια μαγισσουλα εξαφανιζε την λεγαμενη

Αυτή είναι η βλακεία σε αυτές τις περιπτώσεις... κάθεται το ζευγάρι κοπιάζει, ξοδεύεται, τρέχει και τελικά βρίσκεται ένας τρίτος ή μια τρίτη και τους καταστρέφει μια μέρα που οκ, επι της ουσίας δε σημαίνει και πάρα πολλά για δυο ανθρώπους που ούτως ή άλλως είναι μαζί αγαπημένοι, αλλά τους χαλάει ένα event από το οποίο το μόνο που μένει είναι οι αναμνήσεις...
Δεν ξέρω πόσος καιρός έχει περάσει, αλλά πιστεύω πώς αν βάλεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου αυτή την περίπτωση ίσως και τις άλλες που αναφέρεις, θα δεις με άλλο μάτι το γάμο σας... Ισως να μη θες να το ξαναζήσεις, αλλά τουλάχιστον να μιλάς για αυτόν και να χαίρεσαι!
Και σε μας ένας ξάδερφος του άντρα μου τσατίστηκε που αντί για το διπλανό τραπέζι τον έβαλε στο μπροστινό και σηκώθηκε με την οικογένειά του και έφυγε... έλεος... μήπως μας στάθηκε και πουθενα? τον διέγραψε κι ο άντρας μου και ηρέμησε. Σε τιμάμε δλδ με το να σε θέλουμε κοντά μας και αυτό είναι το ευχαριστώ? Δεν πάει έτσι...
Εγώ προσωπικά δεν ασχολήθηκα εκείνη τη μέρα με κανένα παράπονο. Ενα χρόνο ετοίμαζα, ετοίμαζα και ήθελα να το διασκεδάσω και εγώ και οι ανθρωποι που ήθελαν και ήταν κοντά μου, για όλους τους υπόλοιπους, καλά να είναι, εγώ μέχρι εκεί μπορούσα, αν τους άρεσε, έχει καλώς!

ΑΧ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΕΓΙΝΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 4,5 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΤΗ ΒΙΔΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΠΟΥΦΕ ΣΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΑΠΕΖΙ. ΟΧΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΕΚΕΙ , ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΚΑΛΑ, ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ , ΟΧΙ ΦΥΣΟΥΣΕ Ο ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ. ΕΕΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ .... ΠΙΑ. ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ. Ε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ.

path_83

ΑΧ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΕΓΙΝΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 4,5 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΤΗ ΒΙΔΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΠΟΥΦΕ ΣΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΑΠΕΖΙ. ΟΧΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΕΚΕΙ , ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΚΑΛΑ, ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ , ΟΧΙ ΦΥΣΟΥΣΕ Ο ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ. ΕΕΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ .... ΠΙΑ. ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ. Ε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ.

Ετσι μπράβο!!! Να σας ζήσει ο παίδαρος και να είστε πάντα καλά!!! Αντε και στο επόμενο σας εύχομαι!

kafedaki?

kafedaki?
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
path_83 συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!Και μεις είχαμε ευτράπελα αλλά τα διέγραψα αμέσως και είπα ότι είναι η μέρα μας(εμένα κ του άντρα μου) και δε με ενδιαφέρει τίποτα άλλο...Και μάλιστα αυτό βγήκε και στον κόσμο...Με όσους φίλους κ συγγενείς μίλησα τις επόμενες μέρες είτε εγω είτε οι γονείς είπαν το εξής ότι πιο χαμογελαστό ζευγάρι δεν έχουν ξαναδει!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις