551 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #10 Τρι Σεπ 25, 2012 10:36 pm
mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:Καλημέρα κουκλίτσες μου!!!Τι κάνετε;;; Εμείς είμαστε super!!!
Χθες πήγαμε στο super market το απόγευμα και κλασικά ο δικός μου πήρε ένα μικρό καροτσάκι και έτρεχε στους διαδρόμους σαν παλαβός! Μετά απο λίγο συναντήσαμε μια συμμαθήτρια του η οποία επίσης τρελλό ταλιμπανάκι, είχε πάρει κι αυτή ένα καροτσάκι και αλώνιζε. Να μην σας τα πολυλογώ πλησίασαν ο ένας τον άλλο και άρχισαν να κάνουν κόντρες και να τρέχουν τσιρίζοντας μέσα στο super market! Μιλάμε για χαμό! Τσιρίζανε και οι δύο απο τη χαρά τους κι εγώ με την άλλη μαμά τρέχαμε να τους μαζέψουμε....
Σε κάποια φάση, ένας μπάρμπας λέει " Ε, ρε παιδιά, λίγο ησυχία, έλεος δηλαδή".....
Δεν είχα καθρέφτη μπροστά μου, αλλά είμαι σίγουρη οτι την ώρα που τον κοίταξα έμοιαζα με το κοριτσάκι που έπαιζε στον "Εξορκιστή"! Δεν ξαναμίλησε φυσικά, κι εμείς με τα χίλια ζόρια καταφέραμε να πληρώσουμε και να φύγουμε!
axaxxaxaxκαλοοοοοοοοοο
καλημερα doc
βρε τα ταλιμπανακια .
εμεις εχουμε αλλο θεμα,σπαει ακομα πραγματα,ειναι ανυπακουος σε τρελο βαθμο και χτες που πηγαμε βολτα ηθελε να οδηγαει αυτος το καροτσι του και να το κοπαναει στα αλλα αμαξια,και του εξηγησα οτι αυτο δεν ειναι σωστο αλλα πουυυυυυυ??ουρλιαζε ρε στο δρομο λες και το σφαζανε,φρικαρησα παλι,τον πηρα αγκαλια να ηρεμησει και το τι κοπανημα μου εκανε δεν λεγετε. αναγκαστικα να του κρατησω τα χερια για να μην χτυπαει και εκει ξεκινησε το τρελο ουρλιαχτο ρε κοριτσια τι θα κανω???γιατι ετσι ???Μιλαμε ξεπερναω τα ορια μου πραγματικα ,ειμαι κουρασμενη ψυχολογικα με αυτο το θεμα παρα πολυυυυυυυ
Γιατι κανει ετσι ?γιατι δεν ειναι καθολου ησυχος??
Κυριολεκτικα ουτε ενα δευτερολεπτο ακινητος .ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ