Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
440 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 440 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:Καλημέρα κουκλίτσες μου!!!Τι κάνετε;;; Εμείς είμαστε super!!!

Χθες πήγαμε στο super market το απόγευμα και κλασικά ο δικός μου πήρε ένα μικρό καροτσάκι και έτρεχε στους διαδρόμους σαν παλαβός! Μετά απο λίγο συναντήσαμε μια συμμαθήτρια του η οποία επίσης τρελλό ταλιμπανάκι, είχε πάρει κι αυτή ένα καροτσάκι και αλώνιζε. Να μην σας τα πολυλογώ πλησίασαν ο ένας τον άλλο και άρχισαν να κάνουν κόντρες και να τρέχουν τσιρίζοντας μέσα στο super market! Μιλάμε για χαμό! Τσιρίζανε και οι δύο απο τη χαρά τους κι εγώ με την άλλη μαμά τρέχαμε να τους μαζέψουμε....
Σε κάποια φάση, ένας μπάρμπας λέει " Ε, ρε παιδιά, λίγο ησυχία, έλεος δηλαδή".....
Δεν είχα καθρέφτη μπροστά μου, αλλά είμαι σίγουρη οτι την ώρα που τον κοίταξα έμοιαζα με το κοριτσάκι που έπαιζε στον "Εξορκιστή"! Δεν ξαναμίλησε φυσικά, κι εμείς με τα χίλια ζόρια καταφέραμε να πληρώσουμε και να φύγουμε! Very Happy

axaxxaxaxκαλοοοοοοοοοο Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
καλημερα doc Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
βρε τα ταλιμπανακια . Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

εμεις εχουμε αλλο θεμα,σπαει ακομα πραγματα,ειναι ανυπακουος σε τρελο βαθμο Shocked Shocked Shocked Shocked και χτες που πηγαμε βολτα ηθελε να οδηγαει αυτος το καροτσι του και να το κοπαναει στα αλλα αμαξια,και του εξηγησα οτι αυτο δεν ειναι σωστο αλλα πουυυυυυυ??ουρλιαζε ρε στο δρομο λες και το σφαζανε,φρικαρησα παλι,τον πηρα αγκαλια να ηρεμησει και το τι κοπανημα μου εκανε δεν λεγετε. Shocked Shocked Shocked αναγκαστικα να του κρατησω τα χερια για να μην χτυπαει και εκει ξεκινησε το τρελο ουρλιαχτο Shocked Shocked Shocked ρε κοριτσια τι θα κανω???γιατι ετσι ???Μιλαμε ξεπερναω τα ορια μου πραγματικα ,ειμαι κουρασμενη ψυχολογικα με αυτο το θεμα παρα πολυυυυυυυ Sad Sad Sad Sad
Γιατι κανει ετσι ?γιατι δεν ειναι καθολου ησυχος??
Κυριολεκτικα ουτε ενα δευτερολεπτο ακινητος .ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ Shocked Shocked Shocked Shocked

Sot2010

Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mamavivo έγραψε:

εμεις εχουμε αλλο θεμα,σπαει ακομα πραγματα,ειναι ανυπακουος σε τρελο βαθμο Shocked Shocked Shocked Shocked και χτες που πηγαμε βολτα ηθελε να οδηγαει αυτος το καροτσι του και να το κοπαναει στα αλλα αμαξια,και του εξηγησα οτι αυτο δεν ειναι σωστο αλλα πουυυυυυυ??ουρλιαζε ρε στο δρομο λες και το σφαζανε,φρικαρησα παλι,τον πηρα αγκαλια να ηρεμησει και το τι κοπανημα μου εκανε δεν λεγετε. Shocked Shocked Shocked αναγκαστικα να του κρατησω τα χερια για να μην χτυπαει και εκει ξεκινησε το τρελο ουρλιαχτο Shocked Shocked Shocked ρε κοριτσια τι θα κανω???γιατι ετσι ???Μιλαμε ξεπερναω τα ορια μου πραγματικα ,ειμαι κουρασμενη ψυχολογικα με αυτο το θεμα παρα πολυυυυυυυ Sad Sad Sad Sad
Κυριολεκτικα ουτε ενα δευτερολεπτο ακινητος .ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ Shocked Shocked Shocked Shocked

Αυτά μάλλον είναι τα terrible two Βιβίκο μου! Νομίζουν οτι μπορούν να κάνουν τα πάντα μόνοι τους και δε σηκώνουν άλλη απάντηση εκτός απο "Ναι"....
Εντάξει, όσο για το Διονυσάκη ειδικά, μάλλον ισχύει αυτό που σου είπε η άλλη κοπέλα προχθές. Η απουσία του μπαμπά, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι επιπτώσεις έχει στην ψυχολογία του παιδιού....Σε λίγες μέρες θα είστε πάλι όλοι μαζί και νομίζω οτι όλα θα στρώσουν!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
mamavivo έγραψε:

Αυτά μάλλον είναι τα terrible two Βιβίκο μου! Νομίζουν οτι μπορούν να κάνουν τα πάντα μόνοι τους και δε σηκώνουν άλλη απάντηση εκτός απο "Ναι"....
Εντάξει, όσο για το Διονυσάκη ειδικά, μάλλον ισχύει αυτό που σου είπε η άλλη κοπέλα προχθές. Η απουσία του μπαμπά, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι επιπτώσεις έχει στην ψυχολογία του παιδιού....Σε λίγες μέρες θα είστε πάλι όλοι μαζί και νομίζω οτι όλα θα στρώσουν!
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ομως? Very Happy Very Happy Very Happy οσο παει και χειροτερευει ρε συ Sad Sad Sad Sad αυτο που δεν ακουει με κανει εξω φρενων.. Sad Sad Sad Sad

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσαρες μου τι κανετε;εμεις σημερα βαλαμε παλι αλλο φορεμα ενα ωραιο βρακακι και φυγαμε μες την τρελη χαρα για το σχολειο.ουτε γεια δε μου ειπε οταν ηρθε η δασκαλα της να την παρει.
α ρε σωτο σε φανταζομαι απορω πως δε μιλησες κιολας.μα τι ζωα ειναι αυτα ρε;
βιβη υπομονη λιγες μερες εμειναν και φευγετε.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσαρες μου τι κανετε;εμεις σημερα βαλαμε παλι αλλο φορεμα ενα ωραιο βρακακι και φυγαμε μες την τρελη χαρα για το σχολειο.ουτε γεια δε μου ειπε οταν ηρθε η δασκαλα της να την παρει.

καλημερα κοριτσακιιιιιιι Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ειδες βρε η μυρσινουλα και πολυ γρηγορα τελικα προσαρμοστηκε Very Happy Very Happy Very Happy μπραβο σας Very Happy Very Happy Very Happy

Το βρακακι ειναι για να ειναι προκλητικη??????τα ειδε αυτα ο πατερας της??? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσαρες μου τι κανετε;εμεις σημερα βαλαμε παλι αλλο φορεμα ενα ωραιο βρακακι και φυγαμε μες την τρελη χαρα για το σχολειο.ουτε γεια δε μου ειπε οταν ηρθε η δασκαλα της να την παρει.

καλημερα κοριτσακιιιιιιι Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ειδες βρε η μυρσινουλα και πολυ γρηγορα τελικα προσαρμοστηκε Very Happy Very Happy Very Happy μπραβο σας Very Happy Very Happy Very Happy

Το βρακακι ειναι για να ειναι προκλητικη??????τα ειδε αυτα ο πατερας της??? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

χαχαχαχαχαχαχα της το εβαλα γιατι παραηταν μινι το φορεμα.το ειδε γιατι πηγε και του εδειξε το βρακι της.οποτε λεω στον αντρα μου σημερα θα δειχνει σε ολο το σχολειο το βρακι της σιγουρα.εγκεφαλικα ο αντρας μου

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,κοριτσάκια μου!!!!
Τι μου κάνετε???
αχχαχαχαχ!!!!Ρε Τιτικάκι,τι πλάκα που θα κάνετε με το κοριτσακι σας!!!!
Εντωμεταξύ,όλα έχουν κόλλημα με το να δείχνουν το βρακάκι τους!!
Σήμερα,είναι πολύ αργή η σύνδεση,και μου έχει σπάσει τα νεύρα...
Βιβήκα μου,κι εγώ έχω ολίγον τι πρόβλημα με τον μικρό και μάλιστα ο άντρας μου λέει ότι μόνο το δικό μας παιδί είναι έτσι..
Βρε του λέω πού να ακούσεις και τις ιστορίες με τα παιδάκια των φιλενάδων μου,χαχαχαχ!!!!
Εγώ πάντως όσο μπορώ γιατί νευριαζω και εύκολα προσπαθώ να πάω με τα νερά του.Δηλαδή θες να κάνεις λαμογιά???Να την κάνεις αλλά με τους δικούς μου όρους.
Ευχαριστώ και για τα χθεσινά φιλάκια σας κορίτσια,τα πήρα!!!!!!!!!

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

χαχαχαχαχαχαχα της το εβαλα γιατι παραηταν μινι το φορεμα.το ειδε γιατι πηγε και του εδειξε το βρακι της.οποτε λεω στον αντρα μου σημερα θα δειχνει σε ολο το σχολειο το βρακι της σιγουρα.εγκεφαλικα ο αντρας μου

Χαχχαχαχαχχχαχχχα.....τέλεια η Μυρσινούλα!!!
Τιτικάκι δεν πρόλαβα να μιλήσω γιατί κυνηγούσα τον Χρήστοοοοοοοο!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:

Χαχχαχαχαχχχαχχχα.....τέλεια η Μυρσινούλα!!!
Τιτικάκι δεν πρόλαβα να μιλήσω γιατί κυνηγούσα τον Χρήστοοοοοοοο!!!

α οκ τοτε.με τα ζωα τους παππουδες.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Καλημέρα,κοριτσάκια μου!!!!
Τι μου κάνετε???
αχχαχαχαχ!!!!Ρε Τιτικάκι,τι πλάκα που θα κάνετε με το κοριτσακι σας!!!!
Εντωμεταξύ,όλα έχουν κόλλημα με το να δείχνουν το βρακάκι τους!!
Σήμερα,είναι πολύ αργή η σύνδεση,και μου έχει σπάσει τα νεύρα...
Βιβήκα μου,κι εγώ έχω ολίγον τι πρόβλημα με τον μικρό και μάλιστα ο άντρας μου λέει ότι μόνο το δικό μας παιδί είναι έτσι..
Βρε του λέω πού να ακούσεις και τις ιστορίες με τα παιδάκια των φιλενάδων μου,χαχαχαχ!!!!
Εγώ πάντως όσο μπορώ γιατί νευριαζω και εύκολα προσπαθώ να πάω με τα νερά του.Δηλαδή θες να κάνεις λαμογιά???Να την κάνεις αλλά με τους δικούς μου όρους.
Ευχαριστώ και για τα χθεσινά φιλάκια σας κορίτσια,τα πήρα!!!!!!!!!

ε οχι δα πες τους αντρα σου.για να ερθει μια βολτα να δει και τα δικα μας.εγω να δεις τι νευρα εχω ειδικα αυτο το διαστημα.αλλα ευτυχως η δικια μου πλεον με το που θα της πω θα σε βαλω τιμωρια καπως συμμορφωνεται.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τιτίκα μου,και εμείς έτσι τον καλμάρουμε κάπως.Με την τιμωρία ή με εκβιασμό.Και όσον τον δυνατόν περισσότερα "ναι" και λιγότερα "όχι"

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Τιτίκα μου,και εμείς έτσι τον καλμάρουμε κάπως.Με την τιμωρία ή με εκβιασμό.Και όσον τον δυνατόν περισσότερα "ναι" και λιγότερα "όχι"

δυσκολα τα πραγματα δυσκολα.τρωει και κατι φλασιες η δικια μου και πεταει οτι βρει μπροστα της απο παιχνιδι το οποιο μου τη δινει αφανταστα.ειδικα οταν καταστρεφει παιχνιδι μου γυρναει το ματι γιατι εγω απο μικρη τα ειχα ολα μου τα παιχνιδια στην τριχα.η μανα μου βεβαια με λεει τρελη αλλα οκ. Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:Τιτίκα μου,και εμείς έτσι τον καλμάρουμε κάπως.Με την τιμωρία ή με εκβιασμό.Και όσον τον δυνατόν περισσότερα "ναι" και λιγότερα "όχι"

δυσκολα τα πραγματα δυσκολα.τρωει και κατι φλασιες η δικια μου και πεταει οτι βρει μπροστα της απο παιχνιδι το οποιο μου τη δινει αφανταστα.ειδικα οταν καταστρεφει παιχνιδι μου γυρναει το ματι γιατι εγω απο μικρη τα ειχα ολα μου τα παιχνιδια στην τριχα.η μανα μου βεβαια με λεει τρελη αλλα οκ. Very Happy

Αχου!!!Κι εγώ έχω κόλλημα με αυτό!!!Δεν έιχα χαλάσει κανένα παιχνίδι μου και μου κακοφαίνεται και μένα!Αλλά μπορεί επειδή είναι μικρά,ε???? Very Happy Θα δείξει!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Αχου!!!Κι εγώ έχω κόλλημα με αυτό!!!Δεν έιχα χαλάσει κανένα παιχνίδι μου και μου κακοφαίνεται και μένα!Αλλά μπορεί επειδή είναι μικρά,ε???? Very Happy Θα δείξει!!

αρα με καταλαβαινεις.μα ουτε μικρη χαλαγα μου εχει πει η μανα μου.δε ξερω αυτο το παιδι οσο μεγαλωνει σιγουρευω το ποσο πολυ εχει μοιασει σε ολα με τον πατερα της.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ε,τότε ας το ξεπερασουμε..Μπορούμε να τους βάλουμε μυαλό????Εγώ στεναχωριόμουν πολύ όταν έβλεπα και χάλαγε ένα από τα παιχνίδια του,αλλά πλέον με τόοοοοσα άλλα προβλήματα,γενικά μιλάω,σιγά μην κάτσω να σκάσω και γι αυτό!!!!
ας ΚΆΝΕΙ Ό,ΤΙ ΘΈΛΕΙ!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Ε,τότε ας το ξεπερασουμε..Μπορούμε να τους βάλουμε μυαλό????Εγώ στεναχωριόμουν πολύ όταν έβλεπα και χάλαγε ένα από τα παιχνίδια του,αλλά πλέον με τόοοοοσα άλλα προβλήματα,γενικά μιλάω,σιγά μην κάτσω να σκάσω και γι αυτό!!!!
ας ΚΆΝΕΙ Ό,ΤΙ ΘΈΛΕΙ!!!

καλα ναι δεν το συζητω.απλα συζητηση να γινεται.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:Ε,τότε ας το ξεπερασουμε..Μπορούμε να τους βάλουμε μυαλό????Εγώ στεναχωριόμουν πολύ όταν έβλεπα και χάλαγε ένα από τα παιχνίδια του,αλλά πλέον με τόοοοοσα άλλα προβλήματα,γενικά μιλάω,σιγά μην κάτσω να σκάσω και γι αυτό!!!!
ας ΚΆΝΕΙ Ό,ΤΙ ΘΈΛΕΙ!!!

καλα ναι δεν το συζητω.απλα συζητηση να γινεται.

Very Happy Very Happy Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πως γινετε η λαμογια με τους δικους μας ορους?
πως?

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:πως γινετε η λαμογια με τους δικους μας ορους?
πως?

τι θελει να πει ο ποιητης;

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:πως γινετε η λαμογια με τους δικους μας ορους?
πως?

τι θελει να πει ο ποιητης;

ΠΩς ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ?δλδ πως τον αφηνεις να το κανει?? Shocked

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!! Δουλίτσες σήμερα στο σπίτι και άργησα να μπω... Τώρα περιμένω να γίνει το κοτόπουλο γιατί ήδη λιμοκτονώ...!

Λοιπόν, άντε, θα σας απαγγείλω και το φεγγαράκι μου λαμπρό, όπως το λέει η κόρη μου:
"Μπεγγαλάκι μου λαμπό
Μπέγγε μου να πεπατώ
να πηγκαίνω το χχχχολιό
να ματαίνω γάματα
γάματα πουδάματα
του Τεού τα παματα"

Χαχαχα Razz Έχω κι άλλα, θέλετε; Very Happy Very Happy Very Happy

Λοιπόν, για ταλιμπανιές διαβάζω σήμερα!!! Τι περίεργο...! Βιβήκο στην περίπτωσή σου κάνε λίγη υπομονή, όπως σου είπαν και τα κορίτσια, πού ξέρεις, μπορεί όταν δει το μπαμπά του να ηρεμήσει!!! Καλά... μη φανταστείς πως θα ηρεμήσει και τρελά... Διονυσάκος είναι αυτός!!! Wink Σωτηρία μου κι εγώ θα του απαντούσα, άντε από εκεί που περίμενε μωρό παιδί να κάθεται ήσυχο... Razz Τιτικάκι μου εδώ γελάμε: η Δανάη όχι μόνο δείχνει το βρακάκι της (οκ, την πάνα της, χαχαχα, αλλά είπαμε θα της πάρω βρακάκιαααααα) και καμαρώνει, δείχνει όμως και τα βυζάκια της, χαχαχα! Γι' αυτό σας λέω, δεν της βάζω ακόμα φορεματάκι στον παιδικό, άσε γιατί πολλή παρέα κάνει με το Νικολάκη... Rolling Eyes Και μιας και είπα Νικολάκη, μου είπε χτες η δασκάλα ότι ο Νικολάκης τσακωνότανε με την ξαδερφούλα της Δανάης γιατί της έλεγε ότι είναι δικιά του η Δανάη!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #10 - Σελίδα 23 585182 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #10 - Σελίδα 23 585182 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #10 - Σελίδα 23 585182 Επίσης, μου είπε ότι ενώ είναι αυστηρός με τα άλλα παιδάκια, όταν πρόκειται για τη Δανάη δεν της χαλάει χατήρι, εν ολίγοις μου είπε ότι η Δανάη τον κάνει ο,τι θέλει!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #10 - Σελίδα 23 4872 Επικίνδυνη γυναίκα, χαχαχα!

Αυτά... και ακόμα περιμένω το κοτόπουλο, πεινάωωωωωωω!!!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!! Δουλίτσες σήμερα στο σπίτι και άργησα να μπω... Τώρα περιμένω να γίνει το κοτόπουλο γιατί ήδη λιμοκτονώ...!

Λοιπόν, άντε, θα σας απαγγείλω και το φεγγαράκι μου λαμπρό, όπως το λέει η κόρη μου:
"Μπεγγαλάκι μου λαμπό
Μπέγγε μου να πεπατώ
να πηγκαίνω το χχχχολιό
να ματαίνω γάματα
γάματα πουδάματα
του Τεού τα παματα"

Χαχαχα Razz Έχω κι άλλα, θέλετε; Very Happy Very Happy Very Happy

Λοιπόν, για ταλιμπανιές διαβάζω σήμερα!!! Τι περίεργο...! Βιβήκο στην περίπτωσή σου κάνε λίγη υπομονή, όπως σου είπαν και τα κορίτσια, πού ξέρεις, μπορεί όταν δει το μπαμπά του να ηρεμήσει!!! Καλά... μη φανταστείς πως θα ηρεμήσει και τρελά... Διονυσάκος είναι αυτός!!! Wink Σωτηρία μου κι εγώ θα του απαντούσα, άντε από εκεί που περίμενε μωρό παιδί να κάθεται ήσυχο... Razz Τιτικάκι μου εδώ γελάμε: η Δανάη όχι μόνο δείχνει το βρακάκι της (οκ, την πάνα της, χαχαχα, αλλά είπαμε θα της πάρω βρακάκιαααααα) και καμαρώνει, δείχνει όμως και τα βυζάκια της, χαχαχα! Γι' αυτό σας λέω, δεν της βάζω ακόμα φορεματάκι στον παιδικό, άσε γιατί πολλή παρέα κάνει με το Νικολάκη... Rolling Eyes Και μιας και είπα Νικολάκη, μου είπε χτες η δασκάλα ότι ο Νικολάκης τσακωνότανε με την ξαδερφούλα της Δανάης γιατί της έλεγε ότι είναι δικιά του η Δανάη!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #10 - Σελίδα 23 585182 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #10 - Σελίδα 23 585182 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #10 - Σελίδα 23 585182 Επίσης, μου είπε ότι ενώ είναι αυστηρός με τα άλλα παιδάκια, όταν πρόκειται για τη Δανάη δεν της χαλάει χατήρι, εν ολίγοις μου είπε ότι η Δανάη τον κάνει ο,τι θέλει!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #10 - Σελίδα 23 4872 Επικίνδυνη γυναίκα, χαχαχα!

Αυτά... και ακόμα περιμένω το κοτόπουλο, πεινάωωωωωωω!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχα ελα ρε συ.ατιμα θηλυκα πωπω.υπομονη με το κοτοπουλο θα γινει που θα παει

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα το ποιημα τα σπαει λεμεεεε Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Η δαναη ειναι Indeed επικυνδινο θηλυκο Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy απο τωρα τους σερνει Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

λιωνω στην δουλεια...τα εχω παρει Sad Sad Sad Sad παναγια μου κανε να τελειωσω συντομαααααααααααααα Sad Sad Sad Sad Sad

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάκια καλησπέρα... σήμερα μεγάλο χωσιμο...

Ακούω για ταλιμπανιές Βιβήκο μου, υπομονη εμένα έτσι ήταν περισυ, τωρα μπορώ να πω έχει ηρεμήσει πάρα πολύ... με το που ακούει την λέξη τιμωρία κατα 90% θα σταματήσει ότι και αν κάνει, το υπολοιπο 10 ή θα έχει απλά γκρινια και δεν θα θελει να ακούσει τίποτα ή θα θέλει πάρα παρα πολύ αυτο κανεί!!!
Ασε που τωρα τελευταια τον βλέπω και αν τον μαλώσεις τον πιάνει το παραπονο και πάει και κάθετε μόνος του τιμωρία (στην ακρη του καναπε που τον βάζω!) Ταλαιπωρηθηκαμε πολυ όλοι για να το καταφέρουμε και ειδικά ο αντρας μου που μιλαμε στην αρχη τον είχε βάλει στον καναπε για να κάτσει τιμωρια πάνω από 60 φορές!
Βέβαια ακόμα καμια φορά πετάει πράγματα κάτω!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις