Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
567 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 567 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σε ευχαριστώ πολύ Τζοβάννα μου!Την άλλη εβδομάδα θα κάνω...μακάρι να πάνε όλα καλά.Περιμένω και τις εξετάσεις για θρομβοφιλία...Κάνε ότι έλεγχο σου προτείνει ο γιατρός και σκέψου θετικά.Κουράγιο και θα τα καταφέρουμε! Ευχομαι σύντομα με καλά νέα! Very Happy

stalitsa1980

stalitsa1980
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
pragmatika stenahorithika para poli me afto pou perasate.Efhome olopsiha na min sas xanasimvei pote kai se oses den to ehoun perasei kai eine egioules i theloun na meinoun na min tous simvei.Omos poli kouragio kai epeidi opoios den to ehei perasei den katalavenei kai eheis apolito dikio na min thes na to sizitiseis,edo na beneis kai na milas se parakaloume pistevo oles kai gia opoian gouglarei sto internet kai to vlepei tihea,na ginei melos sto site kai na mas milisei gia o,ti thelei.mia parea eimaste kai eimaste edo.

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Νάσια* έγραψε:Δημητρούλα και amazona κοριτσάκια μου είναι πολύ δύσκολο αυτό που περνάτε και πιστέψτε αυτό που θα σας πώ (έχασα το πρώτο μου παιδάκι στις 25 εβδομάδες κύησης και τώρα έχω δύο κοριτσάκια 3 χρονών και 11 μηνών).....ο χρόνος είναι ο μόνος γιατρός!!!!!!!! Και η πίστη.....Όλα θα πάνε καλά και θα γίνετε μανούλες, μην χάνετε την πίστη σας!!!!
Καταλαβαίνω απόλυτα πώς νιώθετε γιατί το έχω νιώσει κι εγώ όμως θα το δείτε όλα θα πάνε καλά!!!!!!!

Σας φιλώ και περιμένω να ακούσω από σας τα ευχάριστα πολύ σύντομα!!!

Εγώ στην 36η Nasia, η amazona την ξέρει την ιστορία,αυτό που εχω να πω είναι μην απελπίζεστε και μην το βάζετε κάτω κορίτσια...

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ30 πριν ενάμιση χρόνο είχα κι εγώ μια πολυαναμενόμενη εγκυμοσύνη μετά από περίπου 4 χρόνια προσπαθειών, η οποία έληξε στην 7η εβδομάδα, και με έκανε κουρέλι...
Πριν λίγους μήνες, τον Ιούνιο, έχω και πάλι θετικό τεστ, με χαμηλή χοριακή, η οποία λίγες μέρες μετά πάτωσε και πάλι...
Είχα κάνει από πέρυσι τις εξετάσεις για θρομβοφιλία (το ζήτησα εγώ από τη γιατρό μου) από τις οποίες όμως δε φάνηκε ξεκάθαρα κάποιο πρόβλημα. Κάτι όμως έκανε τη γιατρό μου να θέλει έστω και προληπτικά να κάνω ενέσεις ηπαρίνης στην επόμενη εγκυμοσύνη.
Λίγες μερες μετά τη δεύτερη παλλίνδρομη πήγαμε διακοπές με τον άντρα μου, οι οποίες από ότι φαίνεται μας έκαναν πολύ καλό, και έμεινα και πάλι έγκυος! Τώρα διανύω τη 12η εβδομάδα της εγκυμοσύνης μου (κάνοντας ενέσεις ηπαρίνης, οι οποίες τελικά χρειαζόντουσαν)και ελπίζω να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος Smile

Γι'αυτό κοπέλα μου,κι εσύ και όποια άλλη έχει περάσει από αυτή την πολύ δύσκολη κατάσταση, μη χάνετε το κουράγιο σας, γιατί θα έρθει αυτή η στιγμή που θα κρατήσετε το μωρό σας αγκαλιά και θα υποσκιάσει κάθε άσχημη που πέρασε!!!

Νάσια*

Νάσια*
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nikoletta10 έγραψε:
Νάσια* έγραψε:Δημητρούλα και amazona κοριτσάκια μου είναι πολύ δύσκολο αυτό που περνάτε και πιστέψτε αυτό που θα σας πώ (έχασα το πρώτο μου παιδάκι στις 25 εβδομάδες κύησης και τώρα έχω δύο κοριτσάκια 3 χρονών και 11 μηνών).....ο χρόνος είναι ο μόνος γιατρός!!!!!!!! Και η πίστη.....Όλα θα πάνε καλά και θα γίνετε μανούλες, μην χάνετε την πίστη σας!!!!
Καταλαβαίνω απόλυτα πώς νιώθετε γιατί το έχω νιώσει κι εγώ όμως θα το δείτε όλα θα πάνε καλά!!!!!!!

Σας φιλώ και περιμένω να ακούσω από σας τα ευχάριστα πολύ σύντομα!!!

Εγώ στην 36η Nasia, η amazona την ξέρει την ιστορία,αυτό που εχω να πω είναι μην απελπίζεστε και μην το βάζετε κάτω κορίτσια...
Στην 36η?????? Πωπω βρε κορίτσι μου τί πέρασες κι εσύ....στην 36η περιμένεις να γεννήσεις όχι να χάσεις το μωρό.....ανατρίχιασα!!!!!!

31ΕΙΧΑ  ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ  ΚΥΗΣΗ  ΠΡΙΝ  15ΜΕΡΕΣ   ΕΓΙΝΕ  Η  ΑΠΟΞΕΣΗ  - Σελίδα 2 Empty ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Πεμ Σεπ 20, 2012 10:55 pm

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ30

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΞΑΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.....ΔΕΝ ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ....... ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ, ΠΟΣΟ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!

Constantin@

Constantin@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ30 έγραψε:ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΞΑΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.....ΔΕΝ ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ....... ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ, ΠΟΣΟ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!

Σύντομα θα μας πεις ότι είσαι πάλι εγκυούλα, θα δεις. Είμαστε όλες δίπλα σου, και σε όσες κοπέλες πέρασαν μια ατυχία και προσπαθούν πάλι. Μακάρι κι εγώ όταν είχα την παλινδρόμηση να είχα ανακαλύψει την παρέα σας και να το μοιραζόμουν. Θα το είχα ξεπεράσει πιο εύκολα.

xrisa1978

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
συμφωνω με τη κοπελα απο πανω πολυ πιθανο να φταιει η θρομβωφιλια ολεσψ οσες ξερω αποβαλανε κ μετα κανανε αυτη την εξετασει κ μετα με ενεσεισ ηπαρινησ πηγανε ολα καλα

danaymylove

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ30 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤHN ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ
ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΜΠΩ. ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΡΙΝ 15ΜΕΡΕΣ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ 2,5 ΜΗΝΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΗΝ 9ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΠΟΤΕ, ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΑΚΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΞΑΝΑ ΕΓΚΥΟΣ, Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΜΕ ΕΙΔΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΚΥΚΛΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 17/11/2012 , ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ, ΑΝ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ? ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΝ ΨΑΞΩ ΣΕ ΧΡΩΜΟΣΩΜΙΚΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ.

kalispera sinonomati...loipon kai egw eixa aaythn thn poly asxhmh empiria prin ena xrono...apevala akrivws thn idia evdomada xwris na exw katholou aima,oute kan ponous...profanos logw tou untrogestan pou epina tote...genikotera den eixa kalo enstiktoapo thn arxi kai den mou vgike se kalo...telwspantwn ayto pou thelw na sou pw einai na eisai dynath kai na xereis oti tha exeis thn eykairia k pali na xanamineis egyos...gnwmh mou einai na min psaxteis pereterw giati egine kai pws egine....i mitera fysi na xereis oti prwnwei...kai an den egine den egine gia kapoio logo.ponesa,eklapsa alla eipa oti tha iremisw na perasei ligos kairos kai tha na xanaprospathisw.kai etsi kai egine meta meta apo 5 mines emeina xana egyos tin glykia mou tin koroula!stin arxi imoun ligo tromagmeni alla me ton kairo mou perase kai kataeyxaristithika oli mou tin egymosini!mou arese toso poly pou imoun egyos....diladi elega fantasou antexw akoma kai as eixa mia kilara na!!!itan yperoxi empireia kai sou eyxomai na tin ziseis kai esy me ti seira soy:):)na exeis pisti kai ola tha pane kala tin epomeni fora!Smile:)filia!

pokopikos

pokopikos
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Δυστηχώς και εγώ μια από τα ίδια.Περίμενα μες την καλή χαρά να ακούσω την καρδούα του την Πεμπτη που μας πέρασε αλλά άδικα παλίνδρομη κύηση είπε ο γιατρός την Παρασκευή το πρωί πήγα για απόξεση.Ψυχολογία στα πατώματα είναι και γιορτές και πάντα τις μέρες αυτές τα συναισθήματα είναι πιο έντονα.Ασε που όλοι κλαίγανε και εγώ έπρεπε να τους παρηγορώ,είναι δυνατόν? Και το καλύτερο είναι ότι σήμερα ο γιος μου ήθελε να φιλήσει το αδερφάκι του και άντε τώρα να εξηγήσεις σ'ενα παιδί 2,5 χρονών που είναι το αδερφάκι του.Συγγνώμη αν σας κούρασα.

bluerose

bluerose
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
pokopikos έγραψε:Δυστηχώς και εγώ μια από τα ίδια.Περίμενα μες την καλή χαρά να ακούσω την καρδούα του την Πεμπτη που μας πέρασε αλλά άδικα παλίνδρομη κύηση είπε ο γιατρός την Παρασκευή το πρωί πήγα για απόξεση.Ψυχολογία στα πατώματα είναι και γιορτές και πάντα τις μέρες αυτές τα συναισθήματα είναι πιο έντονα.Ασε που όλοι κλαίγανε και εγώ έπρεπε να τους παρηγορώ,είναι δυνατόν? Και το καλύτερο είναι ότι σήμερα ο γιος μου ήθελε να φιλήσει το αδερφάκι του και άντε τώρα να εξηγήσεις σ'ενα παιδί 2,5 χρονών που είναι το αδερφάκι του.Συγγνώμη αν σας κούρασα.

Λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου κοπέλα μου.... όντως είναι δύσκολο να το εξηγήσεις στο μικρό σου παιδάκι, αλλά αυτά τελικά καταλαβαίνουν καλύτερα από εμάς. Να σκέφτεσαι το γιο σου και θα πάρεις κουράγιο, και θα έρθει ξανά ένα μωρό στη ζωή σας. Όσο για το ότι χρειάστηκε να παρηγορείς εσύ τους άλλους, ισχύει σε πολλές περιπτώσεις - καμιά φορά εμείς είμαστε πιο δυνατοί. Εμένα το πιο μεγάλο μου πρόβλημα ήταν ότι έπρεπε να πω σε όσους το γνώριζαν ότι το μωρό μου χάθηκε.

pokopikos

pokopikos
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι και δυστηχώς οι πιο κοντινοί μας νομίζουν ότι αυτόι στεναχωρήθηκαν πιο πολύ από εμάς.Πραγματικά τα παιδια έχουν τρομερή αντίληψη.Είπα στον γιό μου ότι το μωράκι μας έφυγε και είναι αγγέλάκι και μου απαντάει είναι μαζί με τον Αγιο Βασίλη μαμά, του λέω ναι αγορί μου και μου απαντάει αχ ωραία θα μου φέρει δώρο αλλά έφυγε και δεν το είδα.Οπότε καταλαβαίνει ότι τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα από την μια να σκέφτεσαι την απώλεια σου και από την άλλη να γελά με το πως αντιλαμβάνεται τα πράγματα.

κατινα

κατινα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ30 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤHN ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ
ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΜΠΩ. ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΡΙΝ 15ΜΕΡΕΣ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ 2,5 ΜΗΝΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΗΝ 9ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΠΟΤΕ, ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΑΚΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΞΑΝΑ ΕΓΚΥΟΣ, Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΜΕ ΕΙΔΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΚΥΚΛΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 17/11/2012 , ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ, ΑΝ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ? ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΝ ΨΑΞΩ ΣΕ ΧΡΩΜΟΣΩΜΙΚΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ.

τον οκτωμβριο περασα και'γω μια ιδια κατασταση...παλλινδρομη κυηση ,ημουν 3μιση μηνων και αυτο ηταν το δυσκολο γιατι επρεπε να γεννησω κανονικα.Ηταν πολυ δυσκολη εμπειρια αλλα το ξεπερναμε,θα ηταν το 2ο παιδακι.ο γιατρος με διαβεβαιωσε οτι μεχρι την πρωτοχρονια θα τον ξαναδω γιατι θα ειμαι παλι εγκυος...μακαρι!!
να ξερεις οτι στατιστικα σε 1 στις 25 γυναικες τυχαινει να συμβει,ισως ειναι και καλυτερα γιατι ο οργανισμος αναγνωριζει οτι κατι δεν παει καλα και το αποβαλλει.καλη σου τυχη και κουραγιο!!!!!μην στεναχωριεσαι και μην αγχωνεσαι,καθε εμποδιο για καλο,θα δεις οτι ολα θα πανε καλα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις