26 Απ: ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΒΛΑΒΕΡΗ Η ΟΧΙ? Παρ Νοε 16, 2012 3:49 am
loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ GOOGLE ANAΖΗΤΗΣΗ ΚΙ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΠΟΛΛΑ!ΤΗΑΝΚΣ, ΦΙΛΙΑ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
εμεις το τολμησαμε κ παρα την τσουχτερη τιμουλα του βαλαμε ενα στην κρεβατοκαμαρα μας ειναι τελειο ζεστουλα φοβερη κ οταν το κλεινεις δεν παγωνει το δωματιο αμεσως κραταει ειναι φοβερο μακαρι να ειχαμε τα λεφτα να βαζαμε σε ολο το σπιτι η αληθεια ειναι το σκεφτομαστε κ για το σαλονι θα δουμε.. να βαλεις κανει το δωματιο ζεστο σαν φωλιτσα!!καλυτερα να βαλεις κ θερμοστατη για οικονομια στο ρευμα το κρεμας το βαζεις στην μπριζα κ ετοιμοοοο!!sofia_sofaki έγραψε:Καλησπέρα σε όλες τις μαμάδες!!!
Επειδή βλέπω πως πολλές ενδιαφέρονται για πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης (ανάμεσα τους και εγώ) να πω πως απ'οτι φαινεται τελικά θα καταλήξουμε να βάλουμε παρα την τσουχτερή αρχική τιμή γιατί σίγουρα είναι πιο φτηνή κατανάλωση στο ρεύμα αφού είναι λίγα κιλοβατ. Αυτό που μου άρεσε πολύ είναι πως μπορώ να το φτιάξω σαν πίνακα με όποια φωτογραφία θέλω και έτσι ομορφαίνω και το χώρο μου πέρα από τη ζέστη που θα μου προσφέρουν
Η αλήθεια είναι πως είχα λίγες επιφυλάξεις όσον αφορά το αν είναι βλαβερή η υπέρυθρη ακτινοβολία αλλά όπως είπε και κάποια άλλη κοπέλα, χρησιμοποιείται και σε ιατρεία και νομιζω και στις θερμοκοιτίδες των κλινικών οπότε δεν πιστεύω να είναι βλαβερή αφου τη χρησιμοποιούν σε νεογέννητα ε? Μάλιστα απ'ότι λέει στη σελίδα των πάνελ red-in (που μάλλον θα αγοράσουμε) η υπεριώδης ακτινοβολία είναι αυτή που είναι βλαβερή και όχι η υπέρυθρη. Αν μπορεί κάποια που έχει εγκαταστήσει τέτοια σώματα ας δώσει εντυπώσεις για να δούμε και εμείς τι θα κάνουμε αν και μάλλον κλίνουμε προς την αγορά ενός για την κρεβατοκάμαρα για αρχή.
Α και μια ερώτηση. Απλά το βάζω στην πρίζα και λειτουργεί ή χρειάζεται και κατι παραπέρα για την εγκατάσταση?
Ευχαριστώ
Όντως αυτο που λες για τα 0.80 ευρώ μας το είπαν και στο κατάστημα! Εμείς ψωνίσαμε από εδώ. Στο μοναστηράκι είναι οπότε μάλλον θα σε βολέψειloukia_84 έγραψε: ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΤΕΛΕΙΑ!ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΠΑΝΕΛ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ!8 ΩΡΕΣ 0,80 ΛΕΠΤΑ????????ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ?ΘΑ ΠΑΩ ΤΟ ΑΠΟΓ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ!!!ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΣ CRYSTAL AUDIO ΣΤΟΝ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ, ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΟΥΤΣΙΚΑ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ..ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΛΕΤΕ?ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΥ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ?
sofia_sofaki έγραψε:Τελικά το τολμήσαμε και εμείς και βάλαμε πριν περίπου 10 μέρες και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι! Μια γλυκιά ζέστη και πολύ ικανοποιητική ατμόσφαιρα στο δωμάτιο και ήδη σκεφτόμαστε να πάρουμε και για το σαλονάκι άλλο ένα.. Του βάλαμε και μια φωτογραφία και είναι κουκλί!!! Βάλαμε αυτό των 900W και έχουμε τρελαθείΌντως αυτο που λες για τα 0.80 ευρώ μας το είπαν και στο κατάστημα! Εμείς ψωνίσαμε από εδώ. Στο μοναστηράκι είναι οπότε μάλλον θα σε βολέψειloukia_84 έγραψε: ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΤΕΛΕΙΑ!ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΠΑΝΕΛ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ!8 ΩΡΕΣ 0,80 ΛΕΠΤΑ????????ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ?ΘΑ ΠΑΩ ΤΟ ΑΠΟΓ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ!!!ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΣ CRYSTAL AUDIO ΣΤΟΝ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ, ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΟΥΤΣΙΚΑ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ..ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΛΕΤΕ?ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΥ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ?
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης