26 Απ: Πάνελ Υπέρυθρης θέρμανσης. Γνωρίζει καμία για το θέμα; Τρι Οκτ 08, 2013 9:46 pm
gallida
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
700 ευρώ πανάκριβα δεν είναι? Εγώ πέρυσι για τη δουλειά με 700 ευρώ έβαλα 2 κλιματιστικά inverter!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Όχι γαλλιδούλα μου.Δεν είναι το ίδιο.Κάνουν την ίδια δουλειά αλλά διαφέρουν σε πολλά.gallida έγραψε:Αυτά τα πάνελ είναι το ίδιο πράμα με τους θερμοπομπούς?
Στο υπόλοιπο σπίτι όμως τι θα κάνεις?gallida έγραψε:Εγώ θέλω κάτι μόνο για το δωμάτιο του μωρού....
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ ΣΑΝ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.ΠΕΡΣΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛ ΥΠΕΡΥΘΡΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ,ΦΕΡΑΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΜΕΤΡΗΣΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΑΥΤΩΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΡΕΥΜΑ ΖΕΣΤΕΝΟΥΝ ΜΕ ΥΓΕΙΗΝΟ ΤΡΟΠΟ ΟΠΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΕΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΥΣ,ΑΥΤΟΙ ΚΑΙΝΕ ΠΟΛΥ,ΕΧΕΙ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ.ΕΜΕΙΣ ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΥΔΡΑ.Η ΣΑΛΟΚΟΥΖΙΝΑ ΖΕΣΤΕΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΖΑΚΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΔΕ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 500-600ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ,ΔΗΛΑΔΗ 4 ΤΟΝΟΙ ΞΥΛΑ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ 5-6ΜΗΝΕΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ.ΠΟΥ ΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΔΙΝΑΜΕ 300ΕΥΡΩ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗgallida έγραψε:Για το σαλόνι έχουμε τζάκι...επίσης λείπουμε 10 ώρες τη μέρα από το σπίτι άρα η θέρμανση σε όλο το σπίτι είναι περιττή.
ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ Ο ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΝΘΥΓΕΙΗΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ.ΜΠΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ SITE STO GOOGLE ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΕΛ...PINAKIII έγραψε:το μονο που ξερω ειναι πολυ ανθυγιεινά ειναι ουσιαστικα σα να εισαι σε φουρνο μικροκυματων δλδ εσυ ζεστενεσαι ενω ο χωρος παραμενει κρυος.
καλυτερα κλιματιστικο χιλιες φορες...
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Είμαι μαμά! » Είμαι μαμά! » Θέματα για όλες τις ηλικίες!! » Πάνελ Υπέρυθρης θέρμανσης. Γνωρίζει καμία για το θέμα;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης