Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
649 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 649 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

pigkoulinaki

pigkoulinaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
pigkoulinaki έγραψε:
irininis έγραψε:Γεια σας κορίτσια τι κάνετε;έχω και εγω το ίδιο πρόβλημα με εσάς..έχω σχεδόν όλα τα συμπτώματα, πόνους χαμηλά, πρησμένή κοιλιά, αναγούλα, και γενικά αδιαθεσία όλη μέρα. Έχω σταθερό κύκλο 29 ημερών και σήμερα ειμαι αισίος στην 2η μέρα καθυστέρησης. .Φοβάμαι μήπως είναι όλα στο μυαλό μου και επειδή το σκέφτομαι συνέχεια βλέπω παντού συμπτώματα!!!έκανα ένα τεστ 2 μέρες πριν την αναμενόμενη ημέρα περιόδου και ήταν αρνητικό. . Έχουν σπάσει τα νεύρα μου λέω να περιμένω 1 μέρα ακόμα μήπως και αλλάζει ο κύκλος μου μην πάω για χορήγκή και απογοήτευτω. . Τι
λέτε και εσείς;

καλησπερα κοπελα μου!!!!αφου εχεις σταθερο κυκλο 29 μερες και εχεις 1 μερα καθηστεριση αυτο ειναι πολυ θετικο!
τα τεστ δεν ειναι εγκυρα....!αυριο κανε μια χοριακη!!!!ευχομαι να εισαι εγκυουλα!!!!!καλα αποτελεσματα!!!!να μας εχεις ενημερες!!!!!!

2 ΜΕΡΕς ΚΑΘΗΣΤΕΡΙΣΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ!!!! 1ο σύμπτωμα εγκυμοσύνης η απουσία περιόδου - Σελίδα 2 417472 1ο σύμπτωμα εγκυμοσύνης η απουσία περιόδου - Σελίδα 2 417472 1ο σύμπτωμα εγκυμοσύνης η απουσία περιόδου - Σελίδα 2 417472 1ο σύμπτωμα εγκυμοσύνης η απουσία περιόδου - Σελίδα 2 417472 1ο σύμπτωμα εγκυμοσύνης η απουσία περιόδου - Σελίδα 2 417472

irininis

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη

καλησπερα κοπελα μου!!!!αφου εχεις σταθερο κυκλο 29 μερες και εχεις 1 μερα καθηστεριση αυτο ειναι πολυ θετικο!
τα τεστ δεν ειναι εγκυρα....!αυριο κανε μια χοριακη!!!!ευχομαι να εισαι εγκυουλα!!!!!καλα αποτελεσματα!!!!να μας εχεις ενημερες!!!!!![/quote]

2 ΜΕΡΕς ΚΑΘΗΣΤΕΡΙΣΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ!!!! 1ο σύμπτωμα εγκυμοσύνης η απουσία περιόδου - Σελίδα 2 417472 1ο σύμπτωμα εγκυμοσύνης η απουσία περιόδου - Σελίδα 2 417472 1ο σύμπτωμα εγκυμοσύνης η απουσία περιόδου - Σελίδα 2 417472 1ο σύμπτωμα εγκυμοσύνης η απουσία περιόδου - Σελίδα 2 417472 1ο σύμπτωμα εγκυμοσύνης η απουσία περιόδου - Σελίδα 2 417472 [/quote]

Από το στόμα σου και στο θεού το αυτή κοπέλα μου. . Μακάρι όλες μας να έχουμε ευχάριστα νέα . . !!!!εννοείται θα σας ενημερώσω. . !!!φιλιά

Μίνι

Μίνι
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εσείς πότε σκοπεύετε να κάνετε τεστ; Ξέρετε να τα τεστ της hometest δείχνουν νωρίτερα από την αναμενόμενη; Έχω δει πολλά στο ιντερνετ που ενώ κάποια κοπέλα είναι με 2 μέρες καθυστέρηση βγάζει πολύυυυ αχνή θετική γραμμή! Μήπως δεν είναι και πολύ ευαίσθητα; Να πάρω κανένα clear blue να το κάνω στις 30 που δεν περιμένω ή να κρατηθώ κι άλλο και να κάνω της hometest? Τι προτείνετε;;;;

pigkoulinaki

pigkoulinaki
Μίνι έγραψε:Εσείς πότε σκοπεύετε να κάνετε τεστ; Ξέρετε να τα τεστ της hometest δείχνουν νωρίτερα από την αναμενόμενη; Έχω δει πολλά στο ιντερνετ που ενώ κάποια κοπέλα είναι με 2 μέρες καθυστέρηση βγάζει πολύυυυ αχνή θετική γραμμή! Μήπως δεν είναι και πολύ ευαίσθητα; Να πάρω κανένα clear blue να το κάνω στις 30 που δεν περιμένω ή να κρατηθώ κι άλλο και να κάνω της hometest? Τι προτείνετε;;;;

μινι μου,εγω λεω με 3 μερες καθηστεριση να κανω ενα τεστακι clear blue digital!!!(αν εχω καθηστεριση....μακαρι να εχω!!!!!)
μου αρεσει πολυ!!!ειναι ηλεκρονικο και σου λεει και ποσο εβδομαδων εισαι!!!το χω παρατηρισει..οταν μου βγαινει αρνητικο το τεστ δεν με ριχνει απο κατω επειδη το παιρνω σαν παιχνιδι!!!
(το διασκεδαζω κι ολας η τρελη!)

pigkoulinaki

pigkoulinaki
το hometest δεν το ξερω....δεν το εχω παρει ποτε.....

Μίνι

Μίνι
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
pigkoulinaki έγραψε:το hometest δεν το ξερω....δεν το εχω παρει ποτε.....
Καλή ιδέα!!!! Λέω να την ακολουθήσω κι εγώ! Σου εύχομαι μια τεράστια καθυστέρηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pigkoulinaki

pigkoulinaki
Μίνι έγραψε:
Καλή ιδέα!!!! Λέω να την ακολουθήσω κι εγώ! Σου εύχομαι μια τεράστια καθυστέρηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ μινι μου....μακαρι....!ΕΠΙΣΗΣ!!!!!!!!!!!!ναι παρτο!εχει πλακα!!!εγω δεν το αλλαζω με τιποτα!!!!
δεν μου χαλαει μετα την διαθεση!πως γινεται αυτο δεν ξερω Shocked Shocked Shocked Shocked Very Happy Very Happy Very Happy !

Μίνι

Μίνι
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
pigkoulinaki έγραψε:
Μίνι έγραψε:

αχ μινι μου....μακαρι....!ΕΠΙΣΗΣ!!!!!!!!!!!!ναι παρτο!εχει πλακα!!!εγω δεν το αλλαζω με τιποτα!!!!
δεν μου χαλαει μετα την διαθεση!πως γινεται αυτο δεν ξερω Shocked Shocked Shocked Shocked Very Happy Very Happy Very Happy !
Θα το πάρω, να παίζουμε παρεούλα! Χεχε! Καλά μας αποτελέσματα!!! Με το καλό όποτε και να'ρθει!!!!

pigkoulinaki

pigkoulinaki
Μίνι έγραψε:
pigkoulinaki έγραψε:
Μίνι έγραψε:

Θα το πάρω, να παίζουμε παρεούλα! Χεχε! Καλά μας αποτελέσματα!!! Με το καλό όποτε και να'ρθει!!!!

χαχαχαχχα!ναι,εγω σαν παιχνιδι το εχω παρει....!καλα μας αποτελεσματα!!!5 μερες υπομονη εγω....................πππφφφφ!ρε μνι δεν περνανε οι μερες!!!!!τι πραμα και αυτο?????????

Μίνι

Μίνι
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
pigkoulinaki έγραψε:
Μίνι έγραψε:
pigkoulinaki έγραψε:
Μίνι έγραψε:

χαχαχαχχα!ναι,εγω σαν παιχνιδι το εχω παρει....!καλα μας αποτελεσματα!!!5 μερες υπομονη εγω....................πππφφφφ!ρε μνι δεν περνανε οι μερες!!!!!τι πραμα και αυτο?????????
Δεν περνάνε και πραγματικά όσα πράγματα και να έχεις να κάνεις βρίσκεις χρόνο να το σκεφτείς κι αυτό!!!!!!!!!!! Υπομονή!!!! Θα αντέξουμε!!!! 1ο σύμπτωμα εγκυμοσύνης η απουσία περιόδου - Σελίδα 2 215994

pigkoulinaki

pigkoulinaki
ναι οντως!!!!!!
αντε να δουμε αν ''ψαρεψαμε'' τιποτα αυτο το μηνα...30 ειπες ΔΕΝ περιμενεις?

Μίνι

Μίνι
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
pigkoulinaki έγραψε:ναι οντως!!!!!!
Ναι,30!!! Ελπίζω να έχει γίνει το θαύμα!!! Πάντως μια φίλη μου,μου είπε ότι αν παίρνεις filicine δε νιώθεις έντονα συμπτώματα περιόδου, οπότε ίσως δε νιώθω πονάκια κλπ λόγω του filicine! Βέβαια, μέχρι πριν λίγες μέρες είχα τραβηγματάκια, τώρα δεν έχω, που πλησιάζουν οι μέρες! Άντε να δούμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pigkoulinaki

pigkoulinaki
Μίνι έγραψε:
Ναι,30!!! Ελπίζω να έχει γίνει το θαύμα!!! Πάντως μια φίλη μου,μου είπε ότι αν παίρνεις filicine δε νιώθεις έντονα συμπτώματα περιόδου, οπότε ίσως δε νιώθω πονάκια κλπ λόγω του filicine! Βέβαια, μέχρι πριν λίγες μέρες είχα τραβηγματάκια, τώρα δεν έχω, που πλησιάζουν οι μέρες! Άντε να δούμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και γω περνω filicine,αλλα γενικα εχω πονακια!τον προηγουμενο μηνα,ειχα ολα τα συμπτωματα!πονακια χαμηλα δεξια αριστερα,κεντρικα,πρισμενο στηθος πολυυυυ,και ημουν και λιγο δυσκοιλια!τωρα και γω τιποτα!!!!μακαρι βρε μινι μου,να εισαι εγκυουλα!!!!3 μερες εμειναν!!!εγω 5!!!!!!θα περασουν οι μερες.....μου ειπε ο αντρας μου,να παρω ενα τεστ εγκυμοσυνης μηπως διξει και απο τωρα...αγωνια!!!!!

Μίνι

Μίνι
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
pigkoulinaki έγραψε:
Μίνι έγραψε:
Αχ τι γλυκό!!! Έχει κι εκείνος αγωνία!!!! 5 μέρες νωρίτερα δύσκολο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Αχ, μακάρι να έχουμε ευχάριστα!!!!!

και γω περνω filicine,αλλα γενικα εχω πονακια!τον προηγουμενο μηνα,ειχα ολα τα συμπτωματα!πονακια χαμηλα δεξια αριστερα,κεντρικα,πρισμενο στηθος πολυυυυ,και ημουν και λιγο δυσκοιλια!τωρα και γω τιποτα!!!!μακαρι βρε μινι μου,να εισαι εγκυουλα!!!!3 μερες εμειναν!!!εγω 5!!!!!!θα περασουν οι μερες.....μου ειπε ο αντρας μου,να παρω ενα τεστ εγκυμοσυνης μηπως διξει και απο τωρα...αγωνια!!!!!
Αχ τι γλυκό!!! Έχει κι εκείνος αγωνία!!!! 5 μέρες νωρίτερα δύσκολο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Αχ, μακάρι να έχουμε ευχάριστα!!!!!

angelinamm

angelinamm
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
βρε κοριτσια τι ειναι αυτο που περνετε? filicine?δεν το εχω ξανακουσει εγω περνω τα σεπαρφαμ η τα κλομιφεν...ωραια η μια περιμενει στις 30 εγω 1η...αντε να δουμε....εγω παντως αρχιζω να νιωθω πονακια χαμηλα και θελω να φαω πολυ γλυκο κατι που σημαινει οτι ερχεται παλι η ακαλεστη... Crying or Very sad

Μίνι

Μίνι
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
angelinamm έγραψε:βρε κοριτσια τι ειναι αυτο που περνετε? filicine?δεν το εχω ξανακουσει εγω περνω τα σεπαρφαμ η τα κλομιφεν...ωραια η μια περιμενει στις 30 εγω 1η...αντε να δουμε....εγω παντως αρχιζω να νιωθω πονακια χαμηλα και θελω να φαω πολυ γλυκο κατι που σημαινει οτι ερχεται παλι η ακαλεστη... Crying or Very sad
Αυτά που παίρνεις εσύ για ποιο λόγο τα παίρνεις; Τα filicine είναι φυλλικό οξύ!

Το φυλλικό οξύ (folic acid) είναι απαραίτητο δια την σύνθεση του DNA και λειτουργία του πυρήνος των κυττάρων. Έλλειψη φυλλικού οξέως έχει σαν αποτέλεσμα την μη ταυτόχρονο ωρίμανση και λειτουργία του πυρήνος σε σύγκριση με την σύνθεση του DNA και της πρωτεΐνης του κυτταροπλάσματος. Ακολουθούν μεγαλοβλαστικές αλλοιώσεις κυττάρων οι οποίες δεν περιορίζονται μόνο στα ερυθροκύτταρα, αλλά σε άλλα κύτταρα όπως του γαστροεντερικού βλεννογόνου, του κόλπου και του τραχήλου της μήτρας μεταξύ άλλων.

Πηγή: www.galinos.gr

Σαν βιταμινούλα είναι, την παίρνεις και πριν μείνεις έγκυος!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Μίνι στις Πεμ Σεπ 27, 2012 11:19 am, 1 φορά

pigkoulinaki

pigkoulinaki
αχαχαχαχχα!και γω στις 2!!! οποτε στις 30 η μινι,στις 1 εσυ και στις 2 εγω!αχχααχαχ!τελευταια και καταυδρωμενη!!!
και γω σημερα τσακισα μια σοκολατα!ηθελα να φαω κατι γλυκο!
το filicine το περνουμε για να προετοιμασουμε καλυτερα τη μητρα μας για να φυλοξενησει το σπορακι μας και να ξεκινησει με τις καλυτερες προυποθεσεις.και σε κατι αλλο...που δεν θυμαμαι...αλλα ειναι σημαντικο!

pigkoulinaki

pigkoulinaki
Μίνι έγραψε:
angelinamm έγραψε:βρε κοριτσια τι ειναι αυτο που περνετε? filicine?δεν το εχω ξανακουσει εγω περνω τα σεπαρφαμ η τα κλομιφεν...ωραια η μια περιμενει στις 30 εγω 1η...αντε να δουμε....εγω παντως αρχιζω να νιωθω πονακια χαμηλα και θελω να φαω πολυ γλυκο κατι που σημαινει οτι ερχεται παλι η ακαλεστη... Crying or Very sad
Αυτά που παίρνεις εσύ για ποιο λόγο τα παίρνεις; Τα filicine είναι φυλλικό οξύ!

Το φυλλικό οξύ (folic acid) είναι απαραίτητο δια την σύνθεση του DNA και λειτουργία του πυρήνος των κυττάρων. Έλλειψη φυλλικού οξέως έχει σαν αποτέλεσμα την μη ταυτόχρονο ωρίμανση και λειτουργία του πυρήνος σε σύγκριση με την σύνθεση του DNA και της πρωτεΐνης του κυτταροπλάσματος. Ακολουθούν μεγαλοβλαστικές αλλοιώσεις κυττάρων οι οποίες δεν περιορίζονται μόνο στα ερυθροκύτταρα, αλλά σε άλλα κύτταρα όπως του γαστροεντερικού βλεννογόνου, του κόλπου και του τραχήλου της μήτρας μεταξύ άλλων.

Πηγή: www.galinos.gr

αυτα ειναι!!!!!!χαχαχαχα!σωστη!

angelinamm

angelinamm
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
αχα...κι εγω γτ δεν το περνω???πρεπει να μου το γραψει ο γιατρος η πηγαινω κ το παιρνω απο το φαρμακειο?αυτα που περνω με βοηθανε να κανω ωορηξια...μινι εσυ γιατρος εισα???με κουφανες!!! Smile

Μίνι

Μίνι
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
angelinamm έγραψε:αχα...κι εγω γτ δεν το περνω???πρεπει να μου το γραψει ο γιατρος η πηγαινω κ το παιρνω απο το φαρμακειο?αυτα που περνω με βοηθανε να κανω ωορηξια...μινι εσυ γιατρος εισα???με κουφανες!!! Smile
Όχι καλέ, δε μπορούσα να το εξηγήσω καλά και το έκανα copy paste από ένα site!!!! Τα filicine πάντως, δε βλάπτουν πουθενά! Ρώτα το γιατρό σου τηλεφωνικά! Θα σου πει να πάρεις λογικά! Δεν είναι κάτι που επιβαρύνει τον οργανισμό!

irininis

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
irininis έγραψε:

τα τεστ δεν ειναι εγκυρα....!αυριο κανε μια χοριακη!!!!ευχομαι να εισαι εγκυουλα!!!!!καλα αποτελεσματα!!!!να μας εχεις ενημερες!!!!!!

2 ΜΕΡΕς ΚΑΘΗΣΤΕΡΙΣΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ!!!! 1ο σύμπτωμα εγκυμοσύνης η απουσία περιόδου - Σελίδα 2 417472 1ο σύμπτωμα εγκυμοσύνης η απουσία περιόδου - Σελίδα 2 417472 1ο σύμπτωμα εγκυμοσύνης η απουσία περιόδου - Σελίδα 2 417472 1ο σύμπτωμα εγκυμοσύνης η απουσία περιόδου - Σελίδα 2 417472 1ο σύμπτωμα εγκυμοσύνης η απουσία περιόδου - Σελίδα 2 417472 [/quote]

Από το στόμα σου και στο θεού το αυτή κοπέλα μου. . Μακάρι όλες μας να έχουμε ευχάριστα νέα . . !!!!εννοείται θα σας ενημερώσω. . !!!φιλιά
[/quote]

Κορίτσια καλημέρα. . . Τι καλή δηλαδή που άδικα έκανα την χαρά τόσες μέρες. . Ήρθε τελικά η ακατανόμαστη εχθεσ το βράδυ. . Πήρα τέτοια απογοήτευση. . Έσπασαν τα νεύρα μου. .:@ τελικά όλα στο μυαλό μας είναι, πρέπει να είμαστε ήρεμες και χαλαρές και να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή. . Γιατι αλλιώς δεν κάνουμε τίποτα. .τώρα περιμένω να περάσουν οι μέρες και θα του δώσω να καταλάβει ο άντρας μου είπε οτι θα ξεκινήσουμε εντατικές προσπάθειες αυτό το μήνα. . !!!χαχαχαχα. .
Εύχομαι σε όλες τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. . .

angelinamm

angelinamm
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
κριμα irininis,δεν το βαζουμε κατω ομως τον αλλον μηνα μπορει να εισαι τυχερη που ξερεις!!!στο ευχομαι(παντως τα καρυδια με το μελι βοηθανε πολυ ε!εγω δεν το πιστευα Razz )....εγω ακομη τπτ απο καφε...3μερες ακομη...σημερα ξυπνησα με πολυ πονοκεφαλο και ψιλοζαλαδες,αλλα μαλλον επειδη κοιμηθηκα με βρεγμενα μαλλια....αντε να δουμε να μην ερθει η ακατανομαστη...

irininis

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
angelinamm έγραψε:κριμα irininis,δεν το βαζουμε κατω ομως τον αλλον μηνα μπορει να εισαι τυχερη που ξερεις!!!στο ευχομαι(παντως τα καρυδια με το μελι βοηθανε πολυ ε!εγω δεν το πιστευα Razz )....εγω ακομη τπτ απο καφε...3μερες ακομη...σημερα ξυπνησα με πολυ πονοκεφαλο και ψιλοζαλαδες,αλλα μαλλον επειδη κοιμηθηκα με βρεγμενα μαλλια....αντε να δουμε να μην ερθει η ακατανομαστη...

Ελπίζω τον άλλο μήνα να έχουμε ευχάριστα νέα. . . Που βοηθάει το μέλη με καρύδια;;;;για πείτε τα μυστικά του επαγγέλματος. . Χαχαχαχα!!!!

angelinamm

angelinamm
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Razzγια τις εντατικες προσπαθειες λεω....μελι και καρυδια για να αντεξει ο ερημος...

irininis

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
angelinamm έγραψε:Razzγια τις εντατικες προσπαθειες λεω....μελι και καρυδια για να αντεξει ο ερημος...

xaxaxa Razz Razz Razz ok θα το φροντισω....!!!!! Embarassed Embarassed

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις