1 να συστηθω Δευ Σεπ 24, 2012 2:03 pm
ρινακι
Σιωπηλή δύναμη
κοριτσια γεια και απο μενα....ειμαι ηδη μαμα ενος κοριτσιου 4 χρονων και τωρα ετοιμαζομαι για μια ακομη προσπαθεια για να της χαρισω ενα αδελφακι......
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ευχαριστω πολυ πολυ...ρινακι έγραψε:κοριτσια γεια και απο μενα....ειμαι ηδη μαμα ενος κοριτσιου 4 χρονων και τωρα ετοιμαζομαι για μια ακομη προσπαθεια για να της χαρισω ενα αδελφακι......
ελπιζω να τα λεμε και να ανεβαινει λιγο η ψυχολογια μας κοριτσια....dora74 έγραψε:Καλώς μας ήρθες!!!
ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑρινακι έγραψε:κοριτσια γεια και απο μενα....ειμαι ηδη μαμα ενος κοριτσιου 4 χρονων και τωρα ετοιμαζομαι για μια ακομη προσπαθεια για να της χαρισω ενα αδελφακι......
Naselen έγραψε:Καλησπέρα!!! Και εγω φρέσκια - φρέσκια στο forum, είμαι 31 και εχω ενα κοριτσάκι 8 μηνών, ότι καλύτερο σε όλες και τα υπόλοιπα αναλυτικά... Φιλιά πολλλά!!!
Naselen έγραψε:
ρινακι έγραψε:κοριτσια γεια και απο μενα....ειμαι ηδη μαμα ενος κοριτσιου 4 χρονων και τωρα ετοιμαζομαι για μια ακομη προσπαθεια για να της χαρισω ενα αδελφακι......
Naselen έγραψε:Καλησπέρα!!! Και εγω φρέσκια - φρέσκια στο forum, είμαι 31 και εχω ενα κοριτσάκι 8 μηνών, ότι καλύτερο σε όλες και τα υπόλοιπα αναλυτικά... Φιλιά πολλλά!!!
ρινακι έγραψε:κοριτσια γεια και απο μενα....ειμαι ηδη μαμα ενος κοριτσιου 4 χρονων και τωρα ετοιμαζομαι για μια ακομη προσπαθεια για να της χαρισω ενα αδελφακι......
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης