Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
623 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 623 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

151Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 7 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Σαβ Σεπ 29, 2012 6:49 am

stalitsa1980

stalitsa1980
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kala molis to doume oti filo kai na nai....

re paidia ta dika sas edera pezane katholou stis 8 evdomades madolino?

152Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 7 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Σαβ Σεπ 29, 2012 12:14 pm

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμένα όχι μόνο μαντολίνο αλλά ολόκληρη ορχήστρα. Και το στομάχι μου στο 2ωρο χωρίς ξηρή τροφή αρχίζει να διαμαρτύρεται.
Προσπαθώ να ξεγελιέμαι μαι φρούτα και γάλα γιατί προσπαθώ να μην πάρω κιλά αλλά είναι κι αυτό το πρήξιμο ρε κορίτσια!!! Φουσκωμένη κοιλιά και στήθος!

153Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 7 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Κυρ Σεπ 30, 2012 12:25 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Οντως πολύ πρήξιμο..γιατι κοιλια στην 9η εβδομάδα ειναι λίγο κουλό..ειναι κατι μερες..ειδικα τα απογευματα που καραφαινομαι εγκυος!Ουτε εγω δεν το πιστεύω!Αλλ ρε Σταλίτσα με τα εντερα αστα εγω δεν ειμαι 2 μερες που ποναω χαμηλα και υποπτευομαι πως ειναι το εντερο;Εκει κατω τωρα γενικα γίνεται χαμός πιστευω.. Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 7 215994 Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 7 215994

154Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 7 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Κυρ Σεπ 30, 2012 3:12 am

ariadnh

ariadnh
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΜΕΙΣ ΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ Κ Μ ΛΕΓΑΝ ΟΛΟΙ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ 3??ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ...ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΔΥΜΑ???...ΞΕΦΤΙΛΑ!!! Embarassed
...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ...ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΗΞΙΜΟ Κ ΤΥΜΠΑΝΙΣΜΟΣ...ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ Κ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ...ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

155Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 7 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Κυρ Σεπ 30, 2012 6:11 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χαχα!Θα νομίζουν οτι τουρλώνουμε και τις κοιλιές μας επίτηδες!Καλά έκανα εγώ σήμερα και έκατσα σπίτι!

156Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 7 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Κυρ Σεπ 30, 2012 10:21 am

stalitsa1980

stalitsa1980
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ego ekopsa to proino elahisto gala telika.mou ekane to edero na horevei perissotero apoti eprepe.tha paro me meiomeni laktozi afou dokimaso kai avrio na min to paro.vevea simera ekana polles paraspondies efaga 2 fores giaoyrti pou den peirazoun toso oso to gala kai efaga kai 2 fores apo ligo lahano(pou oi salates kai ta frouta tarazoun to edero otan eine evesthito kai to apagorevoun,emena toulahiston o giatros kai i gastrederologos mou eipe na ta xehaso gia ligo)
.To eihane kopsei me lemoni kai ladaki kai mou fonaze apo tin piatela mazi me to agouraki...apapa den eho xanapathei etsi oute me gliko.

Kai pali eine kalitera to stomahi apoti otan epina gala,malon einei evesthito stin laktozi.

Dexia ponese simera 5-6 fores,to edero klasika tragoudage kai troo ana dioro paroti ehasa 2 kila apo tote pou emeina egios. Shocked afou lene oti 300 me 500 thermides mono keme parapano pos egine afto den xero,oli mera kathome sinithos kai kratao to stomahi mou pou anakatevete.mallon epeidi troo me to zori apo tis anagoules pou fenete oti troo poli alla troo ligotero apo prin.

Oson afora tin koilitsa epsaxa na vro simera oti boxerakia XL eiha gt eine kai stena ta ginekeia kai evala ton adra mou na xehilosei 2 agapimenes mou vamvakeres kilotes gt arnoume akoma na dehto na agoraso kati gia egimosini eleos stous 2 mines? avrio beno trito kai eho adinatisei pos ginete na mi mou benoune ta rouha mou? forao mia vermouda pou mou itan fardia,mono afti den me piezei hamila.. Rolling Eyes Crying or Very sad

mia mera eiha 36 vathmous kelciou(kai simera dil oli mera, alla ekeini kriona) kai pira tin forma tou adra mou kai tin evala itan medium kai me pieze toso poli pou xipnisa ston ipno mou kai tin evgala.

157Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 7 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Κυρ Σεπ 30, 2012 10:34 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαλλον παίρνουμε στην περιφέρεια και κοιλια..οχι αλλού..και εμένα μ ενοχλουν τα ρούχα αλλά ρούχα εγκυμοσύνης αρνούμαι να φορέσω ακόμα κ όταν φτάσω στον 9ο!Πάντα τα συχαινόμουν!Τώρα απο κυλοτάκια μόνο βαμβακερά, δεν αντέχω τιποτ αλλο!

158Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 7 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Κυρ Σεπ 30, 2012 10:39 am

stalitsa1980

stalitsa1980
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kala ennoeite afto to apalo ifasma poios to allazei? pos eise simera? den piges pouthena e?

despoinaki emena mou eipe o giatros oti ta frouta kai ta llahanika prizoun kai tarazoun to edero perisotero logo fitikon inon kai kanoun to stomahi pio oxino kai mou ta kopse.oson afora tin PHT den vgazeis kai akrivos akri giati pianoun ena peripou mou fenete gt den xeroun pote akrivos itan i gonimi,edo piga stis 7 evdomades+3 kai mou egrapse +1 kai tou leo gt afou 1/8 adiathetisa teleftea fora kai mou leei min koitas akrivos tis meres 2 pano 2 kato...(to eleges stis manoules maiou apla sou apadao apo edo)

159Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 7 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Κυρ Σεπ 30, 2012 10:51 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Που να παω?!Φίλοι συναντηθηκαν σημερα μαζι με τον αντρα μου,,φαγανε ολοι μαζι και γω ημουν σπίτι..χαλια..δεν αντεχω την μαυρη ριζα μου!Εγω παντα ημουν περιποιημενη δεν μπορω τωρα τον εαυτο μου,,με βλεπω τοσο τερας και ατιμέλητη!Εσυ πηγες πουθενα; Επίσης ο σίδηρος με εχει διαλύσει..τον παίρνω και μ ρχεται εμετος!Αχ πως κατανταει ο ανθρωπος!!!!!!!!!!!

160Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 7 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Κυρ Σεπ 30, 2012 11:06 am

stalitsa1980

stalitsa1980
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ego anakatevome kai den eho orexi na kounitho sin tou oti psilorevome kai den niotho aneta,avrio tha pao na kano tis exetaseis opote tha vgo,alla an den stamatisoun oi anagoules...ego den ta eho vamena allios tha sou lega ego an tha me peiraze...hehe

161Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 7 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Κυρ Σεπ 30, 2012 11:36 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τυχερή!!!!!Εμένα ειναι κατάξανθα...
Αντε με το καλό οι εξετάσεις αυριο..μα καλά οι άλλες που είναι;Ξετσουμησαν και βγηκαν εξω;

162Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 7 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Κυρ Σεπ 30, 2012 11:59 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ είμαι εδώ!!!
Είχαμε μεγάλο τραπέζι με πεθερικά και γονείς σήμερα κι ευτυχώς μου κανε την χάρη και δεν με ανακάτεψε καθόλου. Αυτό με το ρέψιμο όμως το προσέχω κι εγώ γιατί είναι ανεξέλεγκτο κι άμα ξεχαστώ με κάνει ρεζίλι!!! Χαχαχαχα
Ρε κορίτσια εμένα η βαφή δεν με πολυαπασχολεί γιατί είναι σκούρα, μόνο για τις άσπρες τα βαφα. Αλλά θέλω να κάνω laser αποτρίχωση κι ενώ έχω πάρει οκ από τον γιατρό μου και απ την δερματολόγο που μου κάνει, εξακολουθώ να φοβάμαι... Rolling Eyes

163Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 7 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Κυρ Σεπ 30, 2012 12:00 pm

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να σημειώσω ότι μιλάω για αποτρίχωση laser στο πρόσωπο μόνο! Όχι μπικίνι, μασχάλες κτλπ.

164Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 7 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Κυρ Σεπ 30, 2012 12:05 pm

stalitsa1980

stalitsa1980
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ama deis mesa sto forum poses kanane eno itan egios.....ououououou eho arhisei kai troo ana dioro opos kaneis ki esi bas kai do diafora alla ego den peinao troo me to zori esi? tin mera pou me afise gia 3 ores i anagoula efaga ton abako! meta to trimino me vlepo na pefto me ta moutra sto fai!

re koritsia ti ipsos kai posa kila eiste? poso eisastan otan meinate egios kai poso tora?

165Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 7 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Κυρ Σεπ 30, 2012 12:11 pm

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αλήθεια ε? Θα το κάνω μωρέ το laser και στην τελική αν δω ότι νιώθω κάπως ή ότι ενοχλούμαι θα το σταματήσουμε. 5 λεπτά υπόθεση είναι έτσι κι αλλιώς!
Αχ αυτό για τα κιλά άστο βρε κορίτσι μου, εγώ μια ζωή στις δίαιτες είμαι και μια ζωή +5-7 κιλά.
Όπως και να χει το πρήξιμο είναι λογικό τους πρώτους μήνες, το θέμα είναι γενικά αν είσαι στα κανονικά ή λίγο παραπάνω να προσέχεις να μην βάλεις πάνω από 9-12 κιλά.
Γενικά προσπαθώ να τρώω ότι έτρωγα πριν που ήταν ισορροπημένα αλλά χωρίς να τρώω βράδυ, γλυκά και τηγανητά.
Εντάξει για να πω την αλήθεια σήμερα με το τραπέζι και γλυκό έφαγα και ξαναέφαγα και ξαναέφαγα αλλά μέρα είναι θα περάσει! Χαχαχαχ!

166Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 7 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Κυρ Σεπ 30, 2012 12:38 pm

stalitsa1980

stalitsa1980
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kala gia to perno hano 5 kila afto kai gia mena eine sigouro alla kila to kalokairi (an eime tiheri)alla to heimona me megales diafores.perisi to kalokairi imoun 58 kai ton heimona 68!

alla apo tin mera pou arhisan ta anakatemata kai ohi apo tote pou emeina egios lathos egrapsa,ehasa 2 kila(pou eiha liges meres pou ta eiha parei),les na eine kai afto? sin ta igra pou den pino? mallon e?

167Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 7 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Κυρ Σεπ 30, 2012 12:45 pm

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σίγουρα αν έχεις κόψει το φαγητό που έτρωγες θα έχει χάσει!
Γενικά όμως καλό θα ήταν να ζυγιζόμαστε μια φορά την εβδομάδα νομίζω χωρίς να μας αγχώνει κάθε μέρα αυτό. Αυτό μου πε κι ο γιατρός μου.
Πάντως είναι λίγο νωρίς για ν αρχίσουμε να βάζουμε έτσι δεν είναι ?

168Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 7 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Κυρ Σεπ 30, 2012 9:32 pm

stalitsa1980

stalitsa1980
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
na sou po...otan ematha oti eime egios arhisa na troo pio elefthera horis na proseho as poume min pahino,alla kala pragmata,pira dil kana kilaki sigoura,alla meta me tis anagoules to ehasa sin 1.ondos eine noris giati alimono meta tha trome sigoura parapano apo ligoura i epeidi den tha kanoume oti prin kai den nomizo na meinoume stis peripou 300 me 500 thermides,tha doume vevea,edo tha eimaste kai tha ta leme. gia to proto trimino outos i allos sou leei i 1 kilo pare i boreis kai na haseis opote apo meion mehri na parei kapoia kana dio kilakia an den ehei anakatosoures pali fisiologiko eine.

to priximo ondos iparhei ki as min pahenoume.re koritsia ehei vgalei kamia fotografia to plai tis koilias tis? giati ego evgala prin ton mina otan to ematha dil kai simera pou bika ston trito kai hamila eine prismeno poli hamila omos,an valeis dil rouho ligo pio fardi habari kanenas den tha parei.
tin kalimera mou giati pao se alli periohi gia tis exetaseis ,opote to mesimeraki tha ta poume.georgia an vlepeis menegaki xekinaei simera stis 13.00 Very Happy

169Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 7 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Κυρ Σεπ 30, 2012 10:54 pm

ariadnh

ariadnh
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΗ....ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΗΡΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΚΙΛΑΚΙΑ
ΣΙΓΟΥΡΑ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ..ΔΙΑΚΟΠΕΣ,ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΟΡΕΞΗ Razz
ΟΤΑΝ ΜΕ ΖΥΓΙΣΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΗΜΟΥΝ 52...ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΟΥ ΖΥΓΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΖΥΓΑΡΙΑ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ)ΜΕ ΕΔΕΙΞΕ 52.2...ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ 3ΜΗΝΟ,ΧΑΝΟΥΝ ΚΙΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ Κ ΤΟΥΣ ΕΜΕΤΟΥΣ....
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΑ ΠΟΛΥΣΥΜΠΑΘΟΥΣΑ...ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΑ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ Η&Μ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ...ΠΗΡΑ 2 ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΚΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Κ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΔΙΑ ΔΛΔ,ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΛΑΣΤΙΧΟ Κ ΔΕΝ ΣΕ ΣΦΙΓΓΟΥΝ Very Happy

170Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 7 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Κυρ Σεπ 30, 2012 11:41 pm

Nancy82

Nancy82
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κορίτσια καλημέρα!Τι κάνετε; Εγώ το weekend δεν τα κατάφερα να μπω!Το Σαββατο έπηξα στη δουλειά και δεν μου έμεινε καθόλου ώρα το πρωί και το απόγευμα σουρτούκεψα λίγο και εχθές το έριξα όλη μέρα στον ύπνο Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 7 850933 και στην ξάπλα! Το Σάββατο το μεσημέρι είχα μια επαφή πάλι μεταξύ στομαχιού και λεκάνης αλλά μετά τίποτα!Ήμουν φυσιολογικά!Μέχρι εχθές το μέσημέρι που άρχισαν οι ζαλάδες και οι αναγούλες!Εσείς πως είστε; Διάβασα τα posts σας όλα! Georgia υπομονή! Είναι εξοντωτική η κλεισούρα!Εγώ πέντε μέρες έκατσα και την έκτη βγήκα σαν κυνηγημένη! Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 7 875502 Stallitsa μου τα κιλά είναι πονεμένη ιστορία! Εγώ όπως είπα το τρώω το φαί μου (και το γλυκό μου) και είμαι στα 78 με ύψος 1.70cm. Κιλά δεν έχω πάρει, ίσα ίσα έχασα 1 1/2 κιλό, αλλά τα παντελόνια με σφίγγουν λες και έχω πάρει 5-6 κιλά.Κρατιέμαι αρκετά με το φαγητό γιατί είχα τα παραπανίσια μου, μην ξεφύγω τελείως! Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 7 4872 Ariadnh μεγιά τα παντελονάκια!!! Very Happy Σε ποια H&M πήγες;Εγώ όλο σκέφτομαι να πάω να χτυπήσω κανένα παντελονάκι αλλά όλο το αναβάλλω για την επόμενη εβδομάδα...Μέχρι που δεν θα έχω ρούχα!!! Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 7 679259
Despoina καλως όρισες στην παρέα μας!Με το καλό κι εσύ να αγκαλιάσεις το μωράκι σου!
Να σας ρωτήσω και κάτι άσχετο!Το στήθος σας πως είναι;Έχει πρηστεί;Το δικό μου έχει μεγαλώσει σίγουρα κατά 1 νούμερο για να μην πω λίγο παραπάνω από το πρήξιμο! Έχετε σκεφτεί να αλλάξετε σουτιέν;Εγώ κάθομαι και το σκέφτομαι. Να πάρω από τώρα ή είναι νωρίς; Κι αν πάρω από τώρα τι νούμερο να πάρω;Εσείς έχετε τέτοιες ανησυχίες;

171Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 7 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Κυρ Σεπ 30, 2012 11:48 pm

kakao_28

kakao_28
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
KORITSIA KALHMERA!!!
EIMAI H MARIA KAI EIMAI STHN 5H EBDOMADA THS KYHSHS MOY!!!
THN TETARTH THA PAW STH GIATRO MOY NA DOYME TO SAKO KAI AN ONTWS ODEOYN OLA KALWS...
HTHELA NA SAS RWTHSW AN YPARXEI STHN OMADA SAS KAPOIA ASFALISMENH TOY IKA KAI AN NAI HTHELA NA MOY PEI POSO PLHRWNEI THN EKSETASH SE GIATRO TOY EOPYY. RWTHSA THLEFWNIKWS TON ENA KAI MONADIKO IATRO POY YPARXEI EDW KAI EIPE 40 EYRW. STHN EKSWTERIKH IATRO PLHRWNW 30. EINAI DYNATON? EXOYME ASFALEIA H DEN EXOYME?

172Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 7 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Κυρ Σεπ 30, 2012 11:54 pm

Nancy82

Nancy82
Μαρία εγώ δεν είμαι στο ΙΚΑ και δεν ξέρω να σου πω. Άσε που και ο γιατρός μου δεν είναι στον ΕΟΠΠΥ οπότε και να ήμουν θα του πλήρωνα κανονικότατα τις επισκέψεις!

173Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 7 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Δευ Οκτ 01, 2012 12:05 am

ariadnh

ariadnh
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΝΑΝΣΥ Μ!!!ΛΟΙΠΟΝ,ΑΡΧΙΚΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ MALL ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Η&Μ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΡΟΥΧΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ Κ ΕΤΣΙ ΠΗΓΑ ΣΤΗΣ Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ Κ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΠΝΙΚΑΡΕΑΣ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ.ΕΧΕΙ ΠΡΗΣΤΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Κ Η ΑΔΕΡΦΗ Μ Μ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ!!!! Embarassed ΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑ...ΑΔΕΡΦΗ ΝΑ Σ ΠΕΤΥΧΕΙ!!!
ΑΠ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΤΑ ΣΟΥΤΙΕΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΟΑΚΡΙΒΑ...ΣΤΑ Η&Μ ΕΙΧΕ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ(ΑΠΟ 14-15 ΕΥΡΩ),ΑΛΛΑ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΑΝ Κ ΕΙΠΑ ΑΣ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ...ΤΑ ΔΙΚΑ Μ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΑ ΚΟΥΜΠΩΝΩ!!!
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ...ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΙΚΑ,ΑΛΛΑ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΠΑΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ,ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ Σ ΠΩ... Crying or Very sad

174Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 7 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Δευ Οκτ 01, 2012 12:25 am

Nancy82

Nancy82
Μπορεί να πάω να δω!Είμαι λίγο αναποφάσιστη γιατί λέει να περάσει λίγο ο καιρός, να πάρω ακόμη κανένα μήνα αλλά από την άλλη δεν έχω ρούχα για να πάω κάπου βόλτα και μου τη δίνει. Για τη δουλειά έχω κάτι παντελόνια σε κλασσική γραμμή και το παλεύω αλλά δεν είναι για έξω απόγευμα- βράδυ με φίλους κλπ.
Πορνοσταρ ε; Wink Μια από τα ίδια! Πάμελα Άντερσον και λίγα λέω! Η χαρά των αντρών μας!!! Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 7 4872 ΕΡΟ δικός μου είναι λίγο άτυχος γιατί δεν μπορεί να τα πολυχαρεί σε αυτή τη φάση! Πονάω και δεν αντέχω ούτε εγώ να τα αγγίζω! Για σουτιέν είδα αυτή τη διαφήμιση στο eimai mama της Carriwell ή όπως τα λένε και γυροφέρνω να παραγγείλω από εκεί. Είναι αρκετά οικονομικά και σκέφτομαι μήπως παραγγείλω ένα να δω πως είναι και μετά να αποφασίσω. Απλά λέω μήπως είναι νωρίς; Με τα δικά μου όμως δεν ξέρω πόσο καιρό θα αντέξω ακόμη!

175Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 7 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Δευ Οκτ 01, 2012 12:27 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια και καλό μηνα!..πριν λίγο ξύπνησα..Μαρία μια χαρά ειναι τα 30ε του γιατρού σου..μην τη ψάχνεις με ΕΟΠΥΥ-χωρίς προσωπική εμπειρία αλλά απο φίλες που πηγαίνουν για τεστ ΠΑΠ με ΕΟΠΥΥ πληρώνουν 40ε..εμένα άλλο με καίει ακουσα κάτι για στάση πληρωμων..αν γίνει ετσι τι θα κανουμε;πως και που θα γεννήσουμε;;Χθες μίλαγα με μια φίλη μου Ιταλίδα που γέννησε πριν 3 μηνες..λοιπόν εκείνη πληρωνε 90ε επισκεψη σε ιδιώτη γιατρό και γέννησε σε δημόσιο νοσοκομείο, με επισκληρίδιο(οχι εδώ που λένε πως δεν κάνουν επισκληρίδιο στα δημόσια)και δεν πληρωσε ουτε σεντ,ουτε στο νοσοκομείο ,ουτε στο γιατρό!Μου λέει ελα να γεννησεις εδω-μα με τοσα λεφτά μένεις και ενα μηνα σε ξενοδοχειο!
Είμαστε πολύ ξεφτιλισμένη χώρα και θελουμε 100 χρόνια να γινουμε χώρα της προκοπής!Δεν μπορεί ο γιατρός μου να μου ζητάει τετοιες εποχές 2000ε να με ξεγεννήσει λες και βρίσκεται αλλου και δεν ξέρει τι γίνεται!Ασε που όλη τη δουλειά δεν τη κανει ο γιατρός αλλά η μαία!ολα εξαρτόνται απο μας και το παιδί μας εκεινη την ωρα οχι απ το γιατρό..ο γιατρός απλα του κραταει το κεφάλι να βγει!Τα χω παρει τωρα ..σορρυ κοριτσια..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις