Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
627 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 627 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 40]

476Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 20 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τρι Οκτ 09, 2012 9:31 pm

Nancy82

Nancy82
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλό κουράγιο κοριτσάκι και καλή μετακόμιση! Κοίταξε να μην κουράζεσαι πολύ κι ας τα κάνουν οι υπόλοιποι τα δύσκολα και κουραστικά! Εμείς θα μετακομίσουμε όταν με το καλό έρθει το μπεμπάκι γιατί τώρα δεν παίζει με την καμία να κάνω μετακόμιση. Θα το βολέψουμε για κανένα τρίμηνο στην κρεβατοκάμαρά μας γιατί το σπίτι έχει ένα υπνοδωμάτιο και στη συνέχεια θα πάμε σε λίγο πιο μεγάλο σπίτι!

477Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 20 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τρι Οκτ 09, 2012 9:36 pm

stalitsa1980

stalitsa1980
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
a emas den eine thema horou,eine aniparktou spitiou..den menoume mazi! o kathenas sto diko tou.!!!
se alli periohi o kathenas.

opote horizo to patriko mou se 2 meri,avrio eho r/w me simvoleografo xana,oste na htistei kai toihos kai meta na paroume daneio kai meta anakenisi..sigoura tha me hanete meres an tha eho ipologisti ekei pou tha meno kata tin diarkeia tis anakenisis ,pou akoma den xero pou tha eine...
ouf aghothika pou to skeftika...

478Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 20 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τρι Οκτ 09, 2012 9:42 pm

Nancy82

Nancy82
Σκέψου όμως ότι στην κορυφή αυτού του βουνού που υψώνεται μπροστά σου, θα είναι ένα όμορφο σπιτάκι με τον άντρα σου και το παιδάκι σου και θα κοιτάς πίσω χαμηλά από όπου ξεκίνησες και θα γελάς! Αυτά είναι όμορφα και χαρούμενα πράγματα! Και έχεις ήδη κάνει την αρχή που είναι το ήμισυ του παντός! Πάρε μια βαθιά ανάσα και ξεκίνα!Μακάρι να μπορούσαμε να βοηθήσουμε στο κουβάλημα αλλά στο χάλι που είμαστε όλες είναι για να μας κουβαλάνε όχι για να κουβαλάμε!

479Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 20 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τρι Οκτ 09, 2012 9:48 pm

stalitsa1980

stalitsa1980
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
HAHAHAHAHAHa efharisto akoma kai gia tin skepsi!!!! epeidi to proteines omos,tin glitoses, Very Happy tha hoso tin elsa me tin georgia,gt tin nelly kai tin nifitsa tis vlepo na grafoun pio spania apo mena.hahahaha

480Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 20 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τρι Οκτ 09, 2012 9:53 pm

Nancy82

Nancy82
Μας φαντάζεσαι με τις κοιλιές μας, τα χάπια μας, τα χάλια μας τα μαύρα, μαζε μένες όλες να κάνουμε δουλειά; Σε βλέπω να γεννάς και το επόμενο κι εμείς ακόμη να μην έχουμε κάνει τίποτα! Θα είμαστε απλωμένες φαρδιές πλατιές και θα χαχανίζουμε και θα μιλάμε για τα φασολάκια μα;! Very Happy

481Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 20 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τρι Οκτ 09, 2012 9:55 pm

stalitsa1980

stalitsa1980
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
na ehei piasei arage megethos fasoloiou? hthes me rotisane ti osprio eine tora to sporaki kai eipa kokos riziou

482Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 20 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τρι Οκτ 09, 2012 10:00 pm

Nancy82

Nancy82
Έφη μου τα φασολάκια μας έχουν μεγαλώσει αγαπητή μου πάααααρα πολύ και νομίζω πλέον έχουν ξεφύγει από το μέγεθος κόκκου. Λοιπόν έχω στο κινητό μου μια εφαρμογή που περιγράφει ανά βδομάδα την εγκυμοσύνη αι το έμβρυο και για τη δέκατη εβδομάδα λέει ότι το έμβρυο έχει μήκος από 3,2 έως 4,3 cm, έχει βάρος γύρω στα 5,7 gr και είναι περίπου όσο ένα κουμκουάτ! Όπως καταλαβαίνεις έχουμε μεγαλώσει και είμαστε ή ολοκληρες κοπέλες ή ολόκληροι άντρες!Χα,χα,χα! Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 20 215994 Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 20 215994 Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 20 215994 Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 20 215994

483Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 20 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τρι Οκτ 09, 2012 10:02 pm

stalitsa1980

stalitsa1980
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
les kai to diko mou pou eime 9+4 na egine koum kouat? hahaha

484Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 20 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τρι Οκτ 09, 2012 10:07 pm

stalitsa1980

stalitsa1980
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
re c georgia diavaza tora kati gia to tsai pou legame hthes..koita
Ροφήματα
Αν και γενικά μπορείς να πίνεις ροφήματα από ελληνικά βότανα καλό είναι να συμβουλευτείς τον γιατρό σου γιατί κάποιες έρευνες αναφέρουν ότι Shocked το χαμομήλι και το ginseng αυξάνουν τις πιθανότητες για πρόωρες συσπάσεις. Shocked Επίσης, η μέντα μπορεί να επιδεινώσει γαστρεντερικές ενοχλήσεις ενώ αν υποφέρεις από εμετούς, τα ροφήματα θα πρέπει ν’ αποφεύγονται.

485Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 20 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τρι Οκτ 09, 2012 10:11 pm

Nancy82

Nancy82
Λοιπόν στην ένατη βδομάδα γράφει ότι το έμβρυο έχει μήκος 2,5 cm, δεν αναφέρει βάρος και είναι όσο κεράσι! Άρα είσαι κάπου μεταξύ κερασιού και κουμκουάτ! Χα,χα,χα! Όσο για την 11η βδομάδα που είναι η Γεωργία λέει ότι έχει μήκος από 4,4 έως 5,7 cm, βάρος γύρως στα 8,5 gr και είναι όσο ένα κάστανο! Να πω την αλήθεια κουμκουάτ εν έχω δει ποτέ για να καταλάβω πόσο είναι το φασολάκι, μόνο το έχω πιει αλλά αν το φανταστω σαν κάστανο με πιάνουν τα γέλια! Είναι τόσο μικρό και όμως έχει από όλα, κεφάλι, χέρια, πόδια, εγκέφαλο, καρδιά... Οπότε όπως καταλαβαίνει φύγαμε όλες από τα όσπρια και μεταπηδήσαμε στην κατηγορία καρποί δέντρων!

486Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 20 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τρι Οκτ 09, 2012 10:12 pm

Nancy82

Nancy82
Έφη ρωτήστε το γιατρό σας καλύτερα γιατί στο ίντερνετ οι απόψεις διίστανται! Κάπου και μέσα στο φόρουμ είχα δει μία συζήτηση. Θα ψάξω να τη βρω να στη δείξω!

487Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 20 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τρι Οκτ 09, 2012 10:14 pm

Nancy82

Nancy82
http://forum.eimaimama.gr/t14715-topic Αυτό είχα δει. Δεν γράφουν και πάρα πολλά οι κοπέλες αλλά πάρε μια ιδέα.

488Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 20 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τρι Οκτ 09, 2012 10:16 pm

stalitsa1980

stalitsa1980
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kala se polla diistade...apla me rotise kai den ixera na apadiso gt mou eipe genika tsai pies ki ohi poio eidos tsagiou,giafto link eiha valei kai tote..kala ohi oti an piname enan kafe i ena apagorevmeno tsai oti tha ginotan kai zimia oposdipote..

489Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 20 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τρι Οκτ 09, 2012 10:20 pm

Nancy82

Nancy82
Νομίζω ότι εμείς γινόμαστε πιο υπερβολικές σε πολλά από τους γιατρούς μας! Εγώ πιστεύω ότι τα απαγορευμένα μας τα λένε από την πρώτη στιγμή. Όταν είχα ρωτήσει στην αρχή το γιατρό μου τι πρέπει να τρώω και τι όχι, μου είχε πει από όλα μέτρο! Να προσέξω να μην πάρω κιλά, να μην ανεβάσω ζάχαρο και να μην αποκτήσω αιμορροΐδες από τη δυσκοιλιότητα! Οπότε κι εγώ κανονίζω και τη διατροφή μου. Αλλά και πάλι όποτε έχω απορίες τις ρωτάω αν και τις περισσότερες φορές ο άνθρωπος κουφαίνεται και χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο και κάθε φορά αναρωτιεται που μπορεί να φτάσει η φαντασία μιας εγκύου! Τι να του πω του ανθρώπου! Φαντάσου τι ακούει και τι ακούνε γενικά οι γυναικολόγοι!

490Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 20 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τρι Οκτ 09, 2012 10:25 pm

stalitsa1980

stalitsa1980
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kamia den paei se ginekologo ginaika?
eho aporia an mia gineka tha tha adidrouse allios stis apories mas,kirios an ehei genisei..

491Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 20 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τρι Οκτ 09, 2012 10:34 pm

Nancy82

Nancy82
Τι να σου πω; Εγώ πριν πήγαινα σε γυναίκα γυναικολογο για αρκετά χρόνια. Ωστόσο πέρισυ με την αποβολή δεν μου άρεσε η αντιμετώπισή της και έφυγα! Η έρμη είχα τον πανικό των ετοιμασιών του σπιτιού και του γάμου, μου είχε τύχει κι αυτό κι εκείνη αντί να κοιτάξει να με ηρεμήσει, να μου δώσει να καταλάβω τι είχε συμβεί, να μου εξηγήσει τα παρακάτω, ήταν πολύ ψυχρή και τυπική! Μάλιστα όταν της είπα ότι την προηγούμενη το βράδυ που πόναγα με είχε πάει ο άντρας μου στο Τζάνειο που εφημέρευε γιατί φοβήθηκε και μου κάναν εξετάσεις και υπέρηχο μου έβαλε και χέρι! Της είπα τι είχε συμβεί και γυρνάει και μου λέει "Εγώ δεν σου είπα ότι δεν χρειάζεσαι υπέρηχο"! Είχα μείνει μ@.....! Στην πραγματικότητα όμως!Και τότε αποφάσισα ότι όταν μείνω ξανά έγκυος με το καλό θα πάω σε άντρα! Δεν ξέρω αν έτυχε ο συγκεκριμένος ή είναι όλοι έτσι, αλλά αντιμετωπίζει με μεγάλο σεβασμό αυτό που συμβαίνει μέσα μου, αναγνωρίζει ότι οι γυναίκες είμαστε μοναδικά πλάσματα που μπορούμε και δημιουργούμε και φέρνουμε ζωή στον κόσμο, κάτι που δεν μπορούν οι άντρες και γενικά φροντίζει να με ηρεμεί, να με χαλαρώνει, να ακούει κάθε παλαβομάρα μου και να φεύγω ήσυχη από το ιατρείο του ότι ο γιατρός μου ξέρει και τι του γίνεται και τι γίνεται σε μένα!

492Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 20 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τρι Οκτ 09, 2012 11:01 pm

stalitsa1980

stalitsa1980
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
TI M@_@K__M__H pou itan??

den tis zitises ki esi signomi pou den tin xipnises mesa ston paniko sou na tin rotiseis? den xero poia eine i sosti kinisi kai ti tha ekana alla sigoura den itan sostos tropos adimetopisis,gt to iperiho zimia ekane,ti nevriase?

ki akoma kai na to pire oti tin meioses pou den tin pires tilefono as to elege evgenika gt piges sto nosokomeio k den me pires,evgenika omos,gt ston paniko tou den xereis o kathenas pos leitourgei..

eihe ginei meta ta mesanihta? tin eihes parei tilefono kai den to sikose?les na nevriase giafto?

493Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 20 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τρι Οκτ 09, 2012 11:16 pm

Nancy82

Nancy82
Εγώ τότε ήθελα να με δει γιατρός κι αυτή μου έλεγε όχι ακόμη, όχι ακόμη και όταν θα είναι θα σου πω να έρθεις και τώρα δεν χρειάζεται και κάτι τέτοια! Και φαντάσου ότι εγώ είχα αίμα σαν περιόδου για 10 μέρες περίπου μέχρι να τελειώσει η αποβολή. Κι αφού εκείνη δεν ήταν διαθετιμένη να με δει ένα βράδυ που πόναγα κιόλας με πήρε ο άντρας μου σηκωτή και με πήγε νοσοκομείο! Είχε νευριάσει ήδη με τη γιατρό που έκανε διάγνωση από το τηλέφωνο, φοβόταν μην έχω τίποτα σοβαρό και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι και έτσι πήγαμε. Εκεί μου έκαναν εξετάσεις αίματος και υπέρηχο. Επιβεβαίωσαν την εγκυμοσύνη, δεν είδαν κάτι ανησυχητικό, μου έδωσαν οδηγίες και πήγα σπίτι. Ήμουν στην αρχή ακόμη, 5-6η βδομάδα. Η γιατρός με εξέτασε όταν τελείωσαν όλα και σταμάτησε το αίμα! Τώρα αν είχε θυμώσει, τότε ξύδι. Δεν φτάνει που παρακαλούσα να πάω να με δει (και η επίσκεψη δεν ήταν τζάμπα, την πληρωνα) ήθελε κα τα ρέστα από πάνω!

494Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 20 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τρι Οκτ 09, 2012 11:25 pm

ariadnh

ariadnh
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ Μ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??ΞΕΡΩ ΧΑΘΗΚΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ,ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Κ ΜΕΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΛΕΣ ΕΥΤΥΧΩΣ...ΛΙΓΟ Ο ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ ΗΤΑΝ ΧΑΜΗΛΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ...
ΝΑΝΣΥ Μ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ Κ ΕΦΥΓΕΣ ΑΠ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ...Κ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ.Η ΔΙΚΙΑ Μ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ...ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!
ΕΦΗ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ,ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ Μ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Κ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΜΕ Razz

495Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 20 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τρι Οκτ 09, 2012 11:34 pm

Nancy82

Nancy82
Καλώς την Έλσα! Μπράβο κοπέλα μου! Όσο για τον αιματοκρίτη και μένα είναι στο όριο αλλά έχω πλακωθεί στα πορτοκάλια και στο σπανάκι και το καλό που του θέλω...Από ότι βλέπω όλες αργά ή γρήγορα θα μετακομίσουμε έ; Εσύ πριν γεννήσεις; Να βάλουμε ένα πρόγραμμα για να βοηθάμε η μία την άλλη! Χα,χα,χα! Όσο για τη γιατρό ήταν όντως απαράδεκτη! Οπότε όπου φύγει, φύγει...

496Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 20 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τρι Οκτ 09, 2012 11:35 pm

stalitsa1980

stalitsa1980
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
hahaha elsa ennoeite tha voithiso!
alla ondos tha eimastan apistefta asteies kathismenes apo makria na haidevoume tis koilies mas kai na vlepoume tous allous na kanoun ta panda.

nansy ego eime ligo nevriki tha tis fonaza apo to tilefono otan tha fovomoun toso ohi apla kala ekanes kai den xanapiges,,,pfff liga eipes...

akou tin pires na pas kai eipe den hreiazete!

herome elsa pou eheis apithani giatro mono tetoioi prepei na iparhoun!

497Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 20 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τρι Οκτ 09, 2012 11:43 pm

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσακια καλημερα και απο μενα! Πριν λιγο ξυπνησα και ειχα να αδειασω πλυντηριο πιατων και ρουχων! Εγω γενικα τις γυναικες γυναικολογους δεν τις εμπιστευομαι..Γενικα ενας γιατρος πρεπει να ναι ταγμενος στην επιστημη του και μια γυναικα ειναι δυσκολο διοτι γενικα η ζωη της γυναικας ειναι δυσκολη και πολυπλευρη..οικογενεια,παιδια,εννοιες για τα παντα μεσα στο σπιτι βεβαια η παιδιατρος μας με το καλο γυναικα θα ναι γιατι ειναι φιλη..αλλα γυναικολογο γυναικα απαπα!Οστωσο η Ελσα λεει οτι η δικη της ειναι καλη..δεν αντιλεγω σ αυτο,υπαρχουν και εξαιρεσεις!
Εφη μου ευχομαι καλη μετακομιση και καλη επιτυχια στη νεα ζωη που ανοιγεται μπροστα σου!Μη σηκωνεις βαρη μονο!Νανσυ μου δεν ξερω για τους καρπους δεντρων αλλα να δεις τη μερα της αυχενικης που δεν θα ναι πια ουτε σπορακια ουτε καρποι..θα ναι ολοκληρα παιδακια!

498Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 20 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τρι Οκτ 09, 2012 11:47 pm

ariadnh

ariadnh
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ!ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ...ΚΑΤΙ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΙΣΩΣ,ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ Κ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ ΞΑΦΝΙΚΑ...ΕΝΝΟΩ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ...ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ..ΤΕΣΠΑ..
ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ Κ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΓΑΜΟΒΑΠΤΙΣΗ...ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ Κ ΣΠΙΤΙ,ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ 2ΑΡΙ ΚΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ ΒΟΛΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΒΑΤΟΚΑΡΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ...ΕΔΩ ΜΕΤΑΒΙΑΣ ΧΩΡΑΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΡΟΥΧΑ ΣΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ...ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΩ??ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΑΛΛΑΞΙΕΡΕΣ ΚΤΛ ΚΤΛ
ΟΠΟΤΕ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ ΤΟ ΝΙΝΙ,ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ... Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 20 272517

499Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 20 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τρι Οκτ 09, 2012 11:50 pm

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τελεια Ελσα!Ωραια ειναι τα ομορφα απροοπτα!Ολα με το καλο κουκλα μου!

500Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 20 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τρι Οκτ 09, 2012 11:51 pm

Nancy82

Nancy82
Πω,πωωωω! Καλημέρα Γεωργία! Όλες οι τσούπρες μαζεμένες εδώ σήμερα! Καιρό είχαμε να το πετύχουμε! Χα,χα,χα Very Happy Πως είσαι Γεωργία! Πλυντήριο ε; Πως λειτρουργεί; Πως λειτουργεί; Έχω κι εγώ να βάλω αλλά όταν γυρίζω σπίτι νυστάζω και βαριέμαι και δεν έχω καθόλου όρεξη!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις