Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
630 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 630 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

576Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 24 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τετ Οκτ 10, 2012 9:24 am

ariadnh

ariadnh
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΙΣΩΣ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ...ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ??
ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ...ΤΩΡΑ ΗΠΙΑ ΕΝΑ ΧΥΜΟΥΛΗ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΥΣ ΠΑΛΙ...

577Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 24 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τετ Οκτ 10, 2012 9:29 am

Nancy82

Nancy82
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Να τα κουρέψουμε αγορέ Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 24 679259 Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 24 679259 Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 24 679259 , να εξαφανιστεί το βαμμένο και να μείνουμε με το φυσικό χρώμα! Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες! Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 24 534787 Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 24 534787 Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 24 534787 Μια χαρά θα έχετε παρεούλα! Εγώ θέλω να σιδερώσω Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 24 517142 αλλά βαριέμαι αφάνταστα! Εμείς κοινωνικές υποχρεώσεις μόνο τα Σαβ/κα που δεν δουλεύουμε! Τις καθημερινές έχει ύπνο Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 24 850933 , πολύ ύπνος όμως για να γεμίζω μπαταρίες!

578Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 24 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τετ Οκτ 10, 2012 9:35 am

ariadnh

ariadnh
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΑ Κ ΜΕΙΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΠΤ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ...ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΕΤΥΧΕ ΤΩΡΑ Κ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΠΟΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝ...ΕΜΑΣ Κ ΤΟ ΒΕΒΕ!!! Razz
ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΕΣΥ ΝΑΝΣΥ Μ...ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΩΜΑ...
ΚΑΛΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ(ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΧΘΕΣ..)Κ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥΥΥ

579Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 24 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τετ Οκτ 10, 2012 9:38 am

Nancy82

Nancy82
Καλά να περάσετε Έλσα μου σήμερα! Θα τα πούμε αύριο! Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 24 531909

580Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 24 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τετ Οκτ 10, 2012 9:40 am

ariadnh

ariadnh
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!ΦΙΛΙΑΑΑΑΑ Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 24 417472

581Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 24 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τετ Οκτ 10, 2012 10:53 am

Nifitsa

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλα να περασετε με την παρεουλα σας Ελσα μου, οσο για τις υπολοιπες υπνος γρηγορα!!! Καταρρεω.... Καληνυχτουδια!!!

582Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 24 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τετ Οκτ 10, 2012 11:41 am

stalitsa1980

stalitsa1980
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ego eime ptoma alla sigoura tha koimitho meta tis 01.00 opos panda.vre elsa mou ki allo koino ki ego avafta kai polla ta eho,alla poli sgoura taftohrona kai simera loustika kai viazomoun na figo kai evala pistolaki kai den evlepa apo to foudoma.

elsa feran tpt sto moro i tsipides??? hahaha

georgia mou tha perimeno na beis sto forum kai na peis oti sta stamatise afta ta hapia.aman! ehe hari pou eine gia toooso kalo.....ouf edo eho aghothei ego!

583Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 24 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τετ Οκτ 10, 2012 9:35 pm

Nancy82

Nancy82
Καλημέρα κοριτσάκια! Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 24 334590 Πως ήταν το βράδυ σας; Έλσα πως τα περάσατε; Εγώ τελικά απείχα από το σπορ του σιδερώματος Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 24 517142 ! Αλλά σήμερα δεν το γλιτώνω ούτε αυτό ούτε το πλυντήριο και το άπλωμα Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 24 93981 ! Τι σπαρίλα είναι αυτή βρε κορίτσια τα απογεύματα! Έχει αλλάξει και ο καιρός! Διάθεση μόνο για ξάπλα έχω! Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 24 850933
Έφη πως πήγαν εχθές οι μεταφορές- μετακομίσεις; Φαντάζομαι το βράδυ δεν θα μπορούσες να μαζέψεις το σώμα σου από την κούραση! Εδώ κουραζόμαστε έτσι χωρίς να κάνουμε τίποτα! Όχι να κάνουμε και δουλειές!

584Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 24 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τετ Οκτ 10, 2012 10:29 pm

stalitsa1980

stalitsa1980
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερααα! Πηγε καλα,αλλα εγω κουραστηκα απλα που εφτιαξα τα πακετα και μετα σερνομουν μεχρι να φτασουμε Αθηνα να τα αφησουμε και μετα επρεπε να παμε σε εναν γιατρο και ποναγε η μεση μου και δεν κατεβηκα καν απο το αυτοκινητο πηγε μονος του.
Μετα περασαμε απο την πεθερα μου κι εγω ειχα γινει ενα με τον καναπε.Στο σπιτι ενω δεν κοιμομουν το ματι δεν ανοιγε cyclops . Σημερα εχω 2 πλυντηρια,το εναμπηκε,λεω να χωσω καναν αλλον στο 2ο για απλωμα...χιχιχι

585Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 24 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τετ Οκτ 10, 2012 10:32 pm

Nancy82

Nancy82
Τουλάχιστον ξεκουράστηκες; Βρε παιδάκι μου δεν κοιμάσαι νωρίς το βράδυ και ξυπνάς νωρίς το πρωί! Πως αντέχεις; Εγώ ξυπνάω στις 6.30 για να έρθω δουλειά αλλά το βράδυ μέχρι τις 10.30 έχω πάει στο κρεβάτι! Ασε που και στο ενδιάμεσο ρίχνω τον υπνάκο μου το απόγευμα! Εγώ με τόσο λίγο ύπνο έτσι όπως είμαι με κόβω να είχα μείνει από μπαταρίες! Έχει και σήμερα κουβάλημα;

586Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 24 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τετ Οκτ 10, 2012 10:47 pm

stalitsa1980

stalitsa1980
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kai na eihe....den tha ehei! molis me pire i simvolaiografos na pao na vro ena soro hartia! kai poios stekete orthios tora stin oura stin eforia..sto ktimatologio kai stous dimous??pffff sas filo gt eho treximata pou apokleiete na ta teleioso simera..stoihima o,ti thelete!

587Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 24 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τετ Οκτ 10, 2012 10:51 pm

Nancy82

Nancy82
Καλό κουράγιο Έφη και καλό ξεμπέρδεμα! Είναι μεγάλη ταλαιπωρία όντως! Αλλά όπως είπαμε να σκέφτεσαι το αποτέλεσμα όλων αυτών για να παίρνεις τ' απάνω σου! Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 24 125586 Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 24 334590

588Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 24 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τετ Οκτ 10, 2012 11:42 pm

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα σε ολες.ειμαι καινουρια και ακομα προσπαθω να προσαρμοστω στο forum.δεν θα σας πω πως ξεκινησα και ποσες προσπαθειες εγιναν θα σας πω το σημερινο αποτελεσμα.Ναι ειμαι εγκυος,το ποσο ειμαι δεν ξερω ακομα εκανα χοριακη και βγηκε 100 αρα καπου στην αρχη ειμαι.μου ειπε ο γιατρος να κανω αλλη μια την τεταρτη που θα μας ερθει και μετα να παω απο εκεινον να με δει.η τελευταια μου περιοδος ηταν 8-9.βεβαια το θεμα ειναι οτι ποναω χαμηλα οπως οταν μας ερχεται περιοδος και βλεπω κατι ροζ στο σερβιετακι μου,τα ειπα στον γιατρο και μου ειπε ξεκουραση να μην κανω τπτ,βεβαια αυτο δεν γινεται γτ δουλευω,απλα προσπαθω να μην κουραζομαι πολυ.Φοβαμαι λιγο με τον πονο γτ πριν λιγουσ μηνες ειχα μια αποβολη anyway 7 εβδομαδων δεν ειμαι με τπτ αλλα θα κατσω στην παρεα σας μιας και ειμαστε ολες κοντα κοντα εγκυμονουσες

589Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 24 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Πεμ Οκτ 11, 2012 12:09 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευα καλως όρισες στην παρέα μας! Κοριτσούδια καλημέρα! Χθες το απογευμα εξαφανηστικα γιατι περασα πολυ άσχημα!Εφτιαξα κατι ζαμπονοτυρόπιτες και ξερναγα όοολο το απογευμα..μηπως ηταν χαλασμενες..;μπορει..αλλα δεν ηταν πραγμα αυτο!
Οσο για τα UTROGESTAN πηρα το γιατρο χθες και τ λεω γιατρε τι θα γινει εχω καταναλωσει ΚΟΥΤΙΑ! και μ λεει-α γι αυτο υπαρχει έλλειψη στα φαρμακεια;;Λεω γιατρε θα μπω στη 12η εβδομαδα..μ λεει-θα παιρνεις ενα καθε βραδυ..
Εφη μας την εκανες παλι πρωινιατικα!
οποτε παλι δεν γλίτωσα!Ε την αλλη βδομαδα που θα το δούμε κιολας μαλλον θα μου το κοψει..απ οτι καταλαβα..
Εφη μας την εκανες παλι πρωινιατικα!

590Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 24 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Πεμ Οκτ 11, 2012 12:16 am

Nancy82

Nancy82
Καλως ήρθες Ευάκι! Να έχεις μια εύκολη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη! Η παρέα μας είναι ανοιχτή για όλες τις εγκυούλες και μη! Είμαστε λίγο τρελούτσικες όλες και εδώ μέσα μοιραζόμαστε από τα πιο σοβαρά μέχρι τα πιο ασήμαντα! Λοιπόν ξέχνα τα παλιά, ότι έγινε, έγινε και κοίτα το τώρα!Τώρα λοιπόν έχεις ένα σποράκι που ξεκινάει να μεγαλώνει μέσα σου. Εμένα μου είχε πει ο γιατρός τις πρώτες βδομάδες να μην σκέφτομαι τίποτε άλλο, να αποβάλλω κάθε άγχος και να είμαι ξένοιαστη! Δεν το πέτυχα εκατό τοις εκατό αλλά ακόμη προσπαθώ να μην αγχώνομαι με τίποτα εκτός από τα απολύτως απαραίτητα! Όσο για την ξεκούραση να την προσέξεις. Εγώ στην πέμπτη και έκτη βδομάδα είχα έντονες συσπάσεις στη μήτρα και ο γιατρός ήταν απόλυτως. Ξεκούραση. Η δουλειά μου είναι δουλειά γραφείου καθαρά, όλη μέρα μπροστά σε έναν υπολογιστή! Όμως πάλι ταλαιπωριόμουν σύμφωνα με το γιατρό. Και έτσι έβαλα άδεια και καθόμουν όλη μέρα ξάπλα! Δεν το μετάνιωσα! Οι συσπάσεις περάσαν, το σποράκι μεγάλωσε και προχωράμε και μακάρι να πάνε όλα καλά, πρώτα ο Θεός. Κοίτα να απολαύσεις αυτό που σου συμβαίνει χωρίς άγχος και κούραση και να ακούς τις συμβουλές του γιατρού σου. Έχε πίστη στο σποράκι σου και θα πάνε όλα καλά. Κι εμείς θα είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα σώψυχά μας!

591Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 24 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Πεμ Οκτ 11, 2012 12:20 am

Nancy82

Nancy82
Γεωργία καλημέρα! Ταλαιπωρήθηκες εχθές ε; Καλά κάνω εγώ και το ρίχνω στην αφαγία- ξεροφαγία τα απογεύματα! Wink Λίγες βδομάδες έμειναν κουράγιο μας! Έφαγε κανένας άλλος ζαμπονοτυρόπιτες ή μόνο εσύ; Οι άλλοι έπαθαν τίποτα; Και τα utrogestan συνεχίζονται! Crying or Very sad Τουλάχιστον δεν είναι καλύτερα που σου μείωσε τη δόση; Ίσως την άλλη βδομάδα στα κόψει! Εδώ εμάς μας είπε ότι από το άλλο τρίμηνο, μόλις γεμίσει η μήτρα, ίσως και να επιτρέπεται το σεξ! Αλλά εγώ νομίζω ότι μου έχει μείνει ο φόβος οπότε δεν... ούτως ή άλλως! Μήοως και σένα περιμένει το ίδιο πράγμα για να στα κόψει;

592Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 24 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Πεμ Οκτ 11, 2012 12:30 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν ξερω Νανσουλα..μπορει!Μακαρι! Ειδες που ελεγες οτι σας το απαγορευσε;Ε ενταξει δεν ηταν δια παντος!Και μεις φοβομαστε αλλα γενικα εχω ακουσει πως κανει καλο το σεξ και ο λόγος ειναι πως το εμβρυακι νιωθει χαρα και ζεστασια οταν οι γονεις του περνανε ομορφα..δεν ξερω μπορει να ναι βλακεια της μαιας φιλης μας που εχει γενικα αντιληψεις περι συμπαντος και οτι τα μωρακια διαλεγουν τους γονεις τους κλπ.Βεβαια ειναι 50αρα δεν ειναι καμια μικρη για να μην την πιστευω..τωρα λειπει μαλλον τελος του μηνα θα ρθει κ μ πε θα κανουμε κ μαθηματα ανωδινου τοκετου..αυτη ειναι εναντιον καισαρικης αλλα και επισκληριδίου..καλα δεν παιζει να μην κανω επισκληριδιο! Εκανες τιποτα με ρουχα;Πηρα τις μπαλαρινουλες και ενα φοραματακι χθες..πρεπει να δουμε και τα καλσον του H&M..
Kai το στομαχι του αντρα μου δεν ειναι πολυ καλα by the way..Δεν ξανατρωω ζαμπον ποτε στη ζωη μου!!!!Λεω του αντρα μου μαλλον στο μωρο μας δεν αρεσουν τα ζαμπονια..κ μ λεει-γιατι αρεσουν στους γονεις του;
Εμεις γενικα ειμαστε του υγιεινου. δεν τρωμε ουτε αλλαντικα,ουτε πολλα αλατια..την πατησαμε χθες,τι να πω..

593Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 24 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Πεμ Οκτ 11, 2012 12:46 am

Nancy82

Nancy82
Περαστικά σας Γεωργία και στους δύο! Ελπίζω να συνήλθατε! Καλοφόρετα το φουστανάκι και τα παπουτσάκια! Άσε το είπε προχθές που κάναμε τον υπέρηχο! Γυρίζει στον άντρα μου και του λέει: "Μολίς γεμίσει κι αυτό το κομματάκι στη μητρα (κι έδειχνε με τον κένσορα μία μαυρίλα στη μητρα μέσα) είσαι εντάξει. Μέχρι τότε του λέει, πήγαινε στα καφενεία, στα γήπεδα, κάνε ότι θες, μακρυά από τη γυναίκα σου!!!". Και μου κλείνει το μάτι! Αλλά και οι δύο το έχουμε πάρει λίγο από φόβο το θέμα της επαφής οπότε είδωμεν! Εγώ τα ζαμπονοειδή τα έχω κόψει από τότε που έμαθα για την εγκυμοσύνη. Ίσως που και που λίγη γαλοπούλα αλλά και πάλι όχι καθημερινά! Και πάλι όμως δεν ξέρεις τι μπορεί να σε πειράξει με τέτοιο στομάχι που έχουμε. Και το πιο αθώο φαί μπορεί να κάνει το στομάχι σου πύραυλο! Με τα ρούχα ακόμη τίποτα. Έχω επιστρατεύσει κάτι ζακετάκια που είχα και όλες τις μπλούζες μου τις λίγο πιο ριχτές! Ξέθαψα και από τον πάτο της ντουλάπας ένα τζιν και ένα μαύρο υφασμάτινο παντελόνι που είχα από τον καιρό που το έτρωγα όλο το φαί μου και του άντρα μου Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 24 679259 Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 24 679259 Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 24 679259 και είναι δυο νούμερα μεγαλύτερα από το κανονικό μου και βολεύτηκα προσωρινά. Έχω και άλλα δυο τρία υφασμάτινα παντελονάκια που φοράω στη δουλειά λίγο πιο αυστηρά (κυριουλίστικα) οπότε είμαι νομίζω εντάξει για λίγο ακόμη. Από παπούτσια φοράω μπαλαρίνες από την αρχή! Και για τη δουλεια έχω δύο γοβάκια με πολύ χαμηλό τακούνι που με βγάζουν. Κυρίως έχω θέμα με τη δουλειά όσον αφορά τα ρούχα! Και από τον άλλο μήνα βλέπουμε. Σε κάνα δυο βδομάδες θα ξεσκαρτάρω και τα χειμωνιάτικα για να δω και από κει πως θα βολευτώ. Πρέπει να έχω και σε χειμωνιάτικα κρατημένα παντελόνια σε μεγαλύτερο νούμερο. Πως με φώτισε τότε ο Θεός που επανήλθα στα φυσολογικά μου κιλά και δεν τα πέταξα, πάλι καλά! Οπότε από Νοέμβρη λέω να πάω μια βόλτα κι εγώ να δω αν θα πάρω κανένα κομμάτι! Τα καλσόν που λες είναι εγκυμοσύνης;

594Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 24 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Πεμ Οκτ 11, 2012 12:51 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

595Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 24 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Πεμ Οκτ 11, 2012 1:01 am

Nancy82

Nancy82
Πλάκα έχουν! Σίγουρα θα πάω να πάρω κι εγώ! Ένα φορεματάκι, μια φούστα σίγουρα θα φοράω! Μη σου πω σαν κρυουλιάρα που είμαι θα το βάζω και κάτω από παντελόνια! Το κακό με τα H&M είναι ότι έχουν ρούχα εγκυμοσύνης μόνο αυτά στη Ερμού και στο Mall. Και από τον Πειραιά και τα δυο είναι ταξίδι. Θα πρέπει να διαλέξω ένα πρωινό και να το κάνω εκδρομή! Χα,χα,χα! Από πότε λες να ξεπεταχτεί η κοιλιά μας;

596Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 24 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Πεμ Οκτ 11, 2012 1:07 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δεν ξερω..σε κανα μηνα μας βλεπω ψιλοτουμπανα..πηγαινε στο Η&Μ στο RIVER WEST..νομιζω με αυτοκινητο ειναι καλυτερα..πιο κοντα..
Σιδερωνεις όρθια ή καθιστη;Καθιστη δεν αντεχω καθολου..
Σημερα παω να κουρεψω λιγο την αφανα..να ελαφρώσουν λίγο!Δεν θα χαλασω το μακρος γιατι τωρα με την εγκυμοσύνη ειναι ευκαιρια να μακρυνουν τα μαλλια μας!

597Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 24 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Πεμ Οκτ 11, 2012 1:29 am

stalitsa1980

stalitsa1980
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
TSAAAAA!Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 24 654316 IRTHA KI EGO GEORGIS POU THA GLITONES APO MENA TOSO EFKOLA!!!!

ehasa to stoihima vevea xeberdepsa apola pos pira tin forologiki enimerotita to apospasma apo to ktimatologio kai ta pistopoiitika thanatou oute ki ego to xero! ase pou petahtika kai dokimaza kilotes ...tpt den ebene ektos apo kati panakrives teleies omos Sad Sad Sad Sad Sad evala mehri kai egimosinis gia 7-10 mmines periseve kato ena keno pou horage apo arh.....a terastia eos 3 poulia mazi...signomi vre evi mou eiese kai kainourgia alla tosos horos kai me pieze kato hamila!! NEVRAAAAAAAAAA sto telos mou edeixe kati sexoualikes tha elega me 30 euro hamilokavales ebrime ti kouklia itan afta kai den me piezane katholou!!! afou leo epitides to kano? 60 euro gia 2 kilotes? aftes me ta 7 kai me ta 13 gt me piezoune kai fimologoume gia mi spatali...ouf den xero itan toooso orees afou to skeftome...klaps...

evaki kalos irthes alla den xeberdepses etsi efkola pes ilikia tora!

598Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 24 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Πεμ Οκτ 11, 2012 1:35 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
30ε;;;;;;;;;;;;Εισαι τρελλη..να σου πω την αλήθεια απο χθες με τα ξερασματα που εκανα κιολας κυκλοφορω ανευ!Με ενοχλουν ολα!Αλλωστε μεσα στο σπιτι ειμαι,τ απογευμα που θα βγω θα φορεσω!

599Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 24 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Πεμ Οκτ 11, 2012 1:48 am

stalitsa1980

stalitsa1980
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ah georgia na eniothes poso apali itan........
leei tha stin afiso 25 kai mias allis markas 20....den pira tpt alla as oneirefto ligo...

600Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 24 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Πεμ Οκτ 11, 2012 2:02 am

stalitsa1980

stalitsa1980
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις