Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
656 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 656 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

651Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Οκτ 12, 2012 12:12 am

ariadnh

ariadnh
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!
ΕΥΑΚΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!!

652Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Οκτ 12, 2012 12:13 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εχουμε πεσει σαν ομαδα..ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ!!!!

653Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Οκτ 12, 2012 12:18 am

ariadnh

ariadnh
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΧΑΧΑΧΧΑ....Η ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΡΙΣΗ!!! Razz

654Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Οκτ 12, 2012 12:20 am

stalitsa1980

stalitsa1980
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
hahaha ego hthes milaga moni mou sto site! Very Happy pale tongue cyclops
ehei 3 apadiseis kapaki dikes mou i 4...

oh vre c georgia taleporithikes toso poli? kai tin mera etsi se paei?...ah aftes oi egimosines ena standar den ehoune...

kalimera elsakiiiii

nai mas epiase mania mia me ta vrakia mia me ta soutien den vlepo na agorazoume tpt omos!!!! affraid

655Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Οκτ 12, 2012 12:24 am

ariadnh

ariadnh
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑ...ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΣ Μ ΤΙΣ ΒΡΑΚΑΡΕΣ!!! Razz
ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΠΟΤΑΚΙ ΧΘΕΣ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ!!!ΩΡΑΙΑ ΗΤΑΝ....ΗΠΙΑ ΜΙΑ ΜΠΥΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΛΚΟΟΛ Very Happy

656Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Οκτ 12, 2012 12:29 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κολλησαμε εκει..σωβρακοφανελες! Εχει η λαικη τελεια κυλοτακια χωρις ραφες με 1ε..οχι απο τσιγκουνια αλλα επειδη αυτες ειναι οι πραγματικες τιμες και οχι 20αρικα!

657Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Οκτ 12, 2012 12:31 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πρωινο τι τρώτε;

658Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Οκτ 12, 2012 12:34 am

stalitsa1980

stalitsa1980
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
na sou po georgia ego stis 12 tha pao mehri tin laiki outos i allos na do gt to eho kanonisei apo hthes,alla an kapoios ehei provlima apodedeigmeno kai den to nomizei apla,den eine thema spatalis osa kai na dosei pou ego mallon tsigouna eime alla eho apelpistei.kai prepei kati na valo den ginete na kikloforo sineheia horis vraki.to servietaki pou tha bei?

659Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Οκτ 12, 2012 12:36 am

stalitsa1980

stalitsa1980
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ariadnh έγραψε:ΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑ...ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΣ Μ ΤΙΣ ΒΡΑΚΑΡΕΣ!!! Razz
ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΠΟΤΑΚΙ ΧΘΕΣ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ!!!ΩΡΑΙΑ ΗΤΑΝ....ΗΠΙΑ ΜΙΑ ΜΠΥΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΛΚΟΟΛ Very Happy

thelo ki ego na pio bira horis alkool me pareaaaaaaaaa.(tis vrakares tis mamas kai tis giagias tis evala 3-4 vradia kiolas..) kai to kato meros epefte mehri to miso bouti

660Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Οκτ 12, 2012 1:06 am

ariadnh

ariadnh
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ...ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΟΥΝ Ε???ΠΑΝΤΩΣ GEORGIA ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ...ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΡΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ...ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΤΑ ΧΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ INTIMISSIMI K TA ΧΩ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Κ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ...ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΤΑ ΧΕΙ 1 ΕΥΡΩ!!!ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ Κ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ???
ΠΡΩΙΝΟ ΕΓΩ ΤΡΩΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,ΑΝ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΡΩΩ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ...ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ Μ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΟΥΛΕΣ!!!ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΦΑΕΙ ΜΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙ Κ ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩ ΦΑΕΙ Shocked )Κ 1 ΠΟΤΗΡΙ ΓΑΛΑ
ΣΤΟ ΓΑΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ Μ ΕΡΧΟΤΑΝ ΝΑ ΞΕΡΑΣΩ ΠΗΡΑ Κ ΒΑΖΩ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ CAOTONIC K MPΟΡΩ NA ΠΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...

661Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Οκτ 12, 2012 1:15 am

Nancy82

Nancy82
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας πάλι! Ξυπνήσατε όλες ε; Εμένα γύρω στις 9 μ΄έπιασε ένας πόνος σαν βάρος στην κοιλιά, πήγα τουαλέτα είχα και κίτρινη βλέννη (συγγνώμη κορίτσια), φοβήθηκα (το περιγράφω επιεικώς), πήρα το γιατρό, πήρα ένα yutopar κι από εκείνη την ώρα ήμουν ξάπλα στον καναπέ του γραφείου! Τώρα σηκώθηκα! Λοιπόν εγώ σίδερο μόνο καθιστή και όσο μπορώ! Μόλις νιώθω κούραση σταματάω (ή βαρεμάρα Wink ). Πρωινό παίρνω με δώσεις. Το πρωί που παίρνω χάπια τρώω μια φέτα με βιτάμ και μέλι ή μαρμελάδα ή ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης και πίνω ένα ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι! Πιο μετά κατά τις 11 τρώω ένα τοστ με τυρί και ντομάτα ή όποτε λιγουρεύομαι ένα κουλούρι ολικής από το φούρνο με ανθότυρο και γαλοπούλα. Και στο ενδιάμεσο όποτε γκρινιάξει το στομάχι τρώω κανένα κράκερ ή φρυγανιά! Βρε κορίτσια ο πόνος στο στήθος σας έχει υποχωρήσει καθόλου ή μόνο εγώ το νομίζω;

662Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Οκτ 12, 2012 1:29 am

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσακια τι κανετε?εγω ειμαι λιγο χαλια σημερα ανακατοσουρες εχω δεν ξερω τι να φαω μου φαινεται θα ξερασω με το οτι δηποτε.εφτιαξα μοσχαρι κοκκινιστο και με χαλασε η μυρωδια απο το μπαχαρι και το βγαλα.απο τωρα εχω τετοια νομιζω νωρις τα ξεκινησα ολα.ειμαι λιγο καλυτερα οσον αφορα τον πονο της κοιλιας αλλα σε κανα δυωρο που θα ξεκινησω δουλεια παλι θα με πιασει.ρε σεις γαλα δεν επινα γενικοτερα αλλα ουτε το σιχαινομουνα ,τωρα που πινω αναγουλιαζω ,μου μυριζει πολυ.σκεφτομαι να αλλαξω γαλα και να παιρνω αλλη μαρκα μπας και μπορω να το πινω.εσεις για πειτε κανενα νεο?δουλευετε ολες?

663Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Οκτ 12, 2012 1:33 am

Nancy82

Nancy82
Καλημέρα Εϋα! Εγώ στη δουλειά είμαι άλλα όπως είπα παραπάνω "υπο-δουλεύω"!!! Welcome to the club κοριτσάκι! Το στομάχι μου εμένα είναι τόσο ότι να' ναι που τη μία μέρα μπορεί να τρώω κάτι και να είμαι καλά και την επόμενη να με κάνει χάλια! Και τις προηγούμενες βδομάδες ήταν χειρότερα! Όσο για το γάλα, αυτη την περίοδο μόνο που το σκέφτομαι...μπλιαχ!!! Ανεξαρτήτου εταιρείας παραγωγής! Κατά τα άλλα όλα τέλεια! Κάνε λίγο υπομονή. Το πρώτο τρίμηνο είναι!

664Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Οκτ 12, 2012 1:38 am

ariadnh

ariadnh
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΝΑΝΣΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΙ Σ ΕΙΠΕ??ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ....
ΕΥΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ...ΟΛΕΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΙΣ ΠΕΡΝΑΜΕ...
ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ 13/9 ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ Κ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΞΑΠΛΑ.ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΒΕΒΑΙΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΗΡΑ ΑΔΕΙΑ Κ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ 29/10 ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ(ΔΕΝ ΘΕΛΩΩΩΩ Sad )ΕΣΥ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ Ε???
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΑΚΙΚΟ??ΟΛΟ ΞΕΧΝΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΩ...

665Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Οκτ 12, 2012 1:41 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγω το γάλα ουτε να το δω!και γω με δοσεις τρωω..μολις ξυπνησω τρωω ενα τοστακι με τυρι και τσαι τ βουνου με μελι,μετα στύβω κανα χυμο πορτοκαλι και τρωω με καμια φρυγανια..πριν λιγο εφαγα και μια μπανανα..Εχω αρχισει και τις ανακατωσουρες πρωι-βραδυ..τα ειπα κ πριν μην σας κουραζω..
Νανσυ μου εισαι καλυτερα; Τι ηταν αυτο που επαθες;

666Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Οκτ 12, 2012 1:44 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν λεγαμε την αλλη φορα Ελσα μου για την κουνιαδα μου π μ ειπε-μην πινεις ανθρακουχα-θα κουφαθει το μωρο!
Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα εγω τα εκοψα ολα που κ νερο ανθρακουχο επινα!
P.S. Πάω για σίδερο!

667Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Οκτ 12, 2012 1:50 am

Nancy82

Nancy82
Εγώ δεν ρώτησα Έλσα μου αλλά δεν πίνω κιόλας!Τσάμπα θερμίδες! Προτιμώ να φάω κάτι άλλο! Γεωργία μου το πρωί ένιωσα πόνο και βάρος στην κοιλιά (όπως όταν θες έντονα να πας τουαλέτα για...) και πήγα. Έκανα και τις δύο ανάγκες μου (sorry για την περιγραφή) και σκουπίστηκα είδα στο χαρτί αρκετή κίτρινη βλέννη.Πήρα το γιατρό μου τηλέφωνο, μου είπε να πάρω ένα χάπι yutopar, να ξαπλώσω και να τον πάρω μετά από καμιά ώρα! Ο πόνος πέρασε, βλέννη δεν ξαναείχα μετά που πήγα άλλες δύο φορές, ξάπλωσα ένα τριωράκι στον καναπέ της δουλειάς και τώρα νιώθω καλύτερα. Έλσα μου το πρωί όταν πήρα το γιατρό αγχώθηκε λίγο αλλά τη δεύτερη φορά που μιλήσαμε τον άκουσα πιο ήρεμο και χαλαρό, επειδή δεν πόναγα και δεν είχα βλέννη! Μου είπε ότι δεν ήταν τίποτα το ανησυχητικό! (Αν και με ρώτησε εάν είχαμε κάνει τίποτε το απαγορευμένο χθες με τον άντρα μου Wink ).Το θέμα είναι ότι τα χάπια αυτά είναι πολύ απαίσια στις παρενέργειές του και δεν αντέχονται! Προκαλούν ταχυκαρδία και τρέμουλο και κρατάει κανένα δίωρο. Θα ξαναπάρω κι άλλο το απόγευμα και θα τον πάρω το βράδυ τηλέφωνο ξανά! Εγώ όμως αγχώνομαι με κάτι τέτοια και μέχρι το επόμενο ραντεβού είναι έντεκα μέρες για να δούμε το φασολάκι και να ησυχάσω!

668Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Οκτ 12, 2012 1:58 am

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δουλευω ναι και το κακο ειναι οτι πρεπει καθε λιγο και λιγακι να κουβαλαω μια τριπατη βαλιτσα αλουμινιου απο δω και απο κει(νυχια φτιαχνω).ειχα και γω κατι ροζ 3-4 ημερες και πονο και μ ειπε ο γιατρος να μην σηκωνω βαρη Crying or Very sad .κατι που δεν γινεται.αλλοι γιατροι λενε οχι στα αναψυκτικα αλλοι οτι δεν υπαρχει προβλημα ξερω εγω εμενα δεν μου χει πεικατι ακομα ισως επειδη ειναι νωρις ακομα δεν εχω παει στον γιατρο για τον 1 υπερηχο.

669Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Οκτ 12, 2012 2:03 am

stalitsa1980

stalitsa1980
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nansy otan sholaseis pese gia ipno i xapla kai min sikotheis katholou mehri na sapiseis ki esi evi

670Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Οκτ 12, 2012 2:06 am

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγκυουλες μου να σας ευχηθω να εχετε ολες μια πολυ ομορφη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!! και συντομα αγκαλια με τα μωρακια σας! οτι καλυτερο Very Happy

671Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Οκτ 12, 2012 2:07 am

Nancy82

Nancy82
Εύα το πρώτο τρίμηνο να προσέχεις όσο μπορείς! Και να προσέχεις με τα βάρη κούκλα μου. Είναι δύσκολη περίοδος για την εγκυμοσύνη και κατά την γνώμη μου και η πιο σημαντική μιας και το πρώτο τρίμηνο σχηματίζεται το μωράκι μας, το σωματάκι του, τα οργανάκια του, ο εγκέφαλός του! Μετά το τέλος του πρώτου τριμήνου είναι ένα κανονικο ανθρωπάκι που συνεχίζει να αναπτύσσεται και να μεγαλώνει!
Έφη αυτό έχω σκοπό να κάνω! Σήμερα δεν έχει τίποτα! Είχα σκοπό για λίγη άθληση το βραδάκι Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 27 517142 μιας που έχει στεγνώσει το χθεσινό πλυντήριο αλλά παίρνει αναβολή!

672Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Οκτ 12, 2012 2:08 am

Nancy82

Nancy82
Χριστινάκι σε ευχαριστούμε πολύ. Κι εσύ ότι επιθυμείς κοπέλα μου Περιμένεις κι εσύ παιδάκι (λόγω φώτο ρωτάω);

673Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Οκτ 12, 2012 2:12 am

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
το ξερω νανσυ θα προσπαθησω οσο μπορω αυτο που εχω σκεφτει αρχικα ειναι να μου κουβαλανε για αρχη οι πελατισσες τη βαλιτσα(χοντρο ειναι)?με τη δουλεια δεν κουραζομαι λιγο στο pedicure που πρεπει να βαζω δυναμη αλλα στα χερια ειναι καλα.λες να με βριζουνε Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 27 311356 χαχαχ

674Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Οκτ 12, 2012 2:13 am

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nancy82 έγραψε:Χριστινάκι σε ευχαριστούμε πολύ. Κι εσύ ότι επιθυμείς κοπέλα μου Περιμένεις κι εσύ παιδάκι (λόγω φώτο ρωτάω);

Νανσυ μου ναι περιμενω κοριτσακι!! αργησε λιγο δηλαδη, δε θελει να βγει αν και περασαμε τις μερες μας, αλλα στη χειροτερη περιπτωση θα παω τη δευτερα να γεννησω με προκληση!

Το πρωτο τριμηνο ειναι ''δυσκολο'' κοριτσακια μου, να προσεχετε τον εαυτο σας τη διατροφη σας και οπως ειπες και εσυ νανσυ μου να μη σηκωνετε βαρη..
Η μητροτητα ειναι παντως το πιο ομορφο συναισθημα του κοσμου!

675Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Οκτ 12, 2012 2:16 am

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αναψυκτικα εγω πινω καθε μερα ενα σχεδον. ο γιατρος μου ειπε δεν υπαρχει κανενα προβλημα. επισης επινα και ενα κρασακι η μπυρα μεσα μεσα, το ζητουσε ο οργανισμος μου πολυ!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις