Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
567 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 567 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

26ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! Πεμ Σεπ 27, 2012 6:24 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
astrellita έγραψε:πως λεγεται αυτο το σκευασμα stefi;;;

Κοριτσια θα ρωτησω την κουμπαρα μου και θα σας πω το συντομοτοτερο! οκ?

27ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! Πεμ Σεπ 27, 2012 8:13 am

mhtsaina

mhtsaina
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
stefy έγραψε:Εμενα παντως η κουμπαρα μου το εκοψε και στα δυο της παιδια με αυτο το σκευασμα απο τα φαρμακεια (δεν ξερω αν υπαρχει μονο ενα .. μπορει να ειναι δυο-τρια) μεσα σ ενα βραδυ! Το κοψαν και οι δυο! Και η μεγαλη 3 1/2 χρονων και ο μικρός 22 μηνων ! Και αυτο θα κανω κι εγω οταν η δικη μου παει 2 ετων γαιτι ηδη τα δοντακια εχουν αρχισει και πεταγοντε προς τα εξω. Εμενα η κουμπαρα μου ειπε οτι ειναι τελειως ασφαλες γιατι προκειται για 100% φυτικο προιον.. Θα ρωτησω εννοειται και την παιδιατρο οταν ειναι το χρησιμοποιησω. Ισως να δημιουργει προβλημα αν καποιο παιδακι παρα την συνεχη χρηση εξακολουθει να βαζει το δαχτυλο στο στομα ... Τι να πω...
stefi μου, καλησπέρα. Ναι, έτσι ήξερα κι εγώ από τη φίλη μου, ότι είναι απολύτως ασφαλές, αλλά εδώ έγραψαν τα κορίτσια ότι υπάρχει ανησυχία.. Θα ρωτήσω κι εγώ τη φίλη μου, να δω αν θυμάται την ονομασία του σκευάσματος

28ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! Πεμ Σεπ 27, 2012 8:14 am

mhtsaina

mhtsaina
elenidek έγραψε:αχ άτιμο δάχτυλο. και μεις 19 μηνών αλλά έχουμε ελαττώσει κατά πολυ τη συνήθεια αυτή. Στην άρχή του βάζαμε χανζαπλαστ. κατι πολυ γερα τα extreme. αλλά τελικά ανακάλυψε ότι αν τραβήξει με δύναμη με τα δοντια θα βγει.οποτε και τα έβγαζε. και δωστου και αγόραζα τα κουτια χανζαπλαστ με το κιλό. τώρα έχει λίγο καιρό το κάνει μόνο όταν βαρεθεί οπότε δεν τον αφήνουμε να βαριέται, η αν χτυπησει πχ και θελει παρηγοριά. Του ειχα βάλει λεμόνι κια του αρεσε με αποτελεσμα να ζηταει λεμονια να τα φαει έτσι. του έβαλα πιπερι καυτερο και ξετρελάθηκε και τώρα μου ζητάει πιπερι στα φαγητά του!!!! τυ ελεγα ότι θα έρθει το ποντίκι αλλά τελικά ειδε μια μερα τον μικι μαους και σταματησε να το φοβάται. Τώρα φοβάται τη ΔΕΗ!!!!!! έτσι του λεμε οτι θα έρθε ιη ΔΕΗ
Χαχαχαχαχα να μου τον φέρεις να κάνουμε παρέα. Εγώ να δεις πόσο φοβάμαι τελευταία όταν ερθει η ΔΕΗ! Shocked

29ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! Πεμ Σεπ 27, 2012 9:05 am

astrellita

astrellita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αυτο που εχω εγω λεγεται nyhoforτ αλλα δεν της το βαζω με τιποτα.ενω λεει οτι ειναι απολυτως ασφαλες στα συστατικα του γραφει φορμαλδευδη
καμφορα,και αλλα που δεν μου φαινονται και τοσο αθωα!!! affraid ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! - Σελίδα 2 606100

30ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! Πεμ Σεπ 27, 2012 10:21 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λοιπον αυτο που λεει η κουμπαρα μου ειναι φυρικο και 100% ασφαλες... Τουλαχιστον οσο μπορουμε να γνωριζουμε και λεγεται Mavala Stop! Καπως ετσι το θυμαται η φιλη μου... γιατι σας λεω το χρησιμοποιησε μονο μια φορα και τερμα. Συνισταται για παιδακια ανω των δυο ετων για να ειναι πιο αποτελεσματικο. Πανω απο τα δυο ετη η γευση ειναι πιο εντονη στα παιδια. Ενω αν το προσπαθησετε νωριτερα μπορει να μην εχει αποτελεσμα καθως το παιδι μπορει να συνηθισει την γευση του! Η κουμπαρα μου ωστοσο το δοκιμασε και στον γιο της που ειναι 22 νηνων και επιασε με την πρωτη!

31ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! Πεμ Σεπ 27, 2012 10:59 am

elenidek

elenidek
mhtsaina έγραψε:
elenidek έγραψε:αχ άτιμο δάχτυλο. και μεις 19 μηνών αλλά έχουμε ελαττώσει κατά πολυ τη συνήθεια αυτή. Στην άρχή του βάζαμε χανζαπλαστ. κατι πολυ γερα τα extreme. αλλά τελικά ανακάλυψε ότι αν τραβήξει με δύναμη με τα δοντια θα βγει.οποτε και τα έβγαζε. και δωστου και αγόραζα τα κουτια χανζαπλαστ με το κιλό. τώρα έχει λίγο καιρό το κάνει μόνο όταν βαρεθεί οπότε δεν τον αφήνουμε να βαριέται, η αν χτυπησει πχ και θελει παρηγοριά. Του ειχα βάλει λεμόνι κια του αρεσε με αποτελεσμα να ζηταει λεμονια να τα φαει έτσι. του έβαλα πιπερι καυτερο και ξετρελάθηκε και τώρα μου ζητάει πιπερι στα φαγητά του!!!! τυ ελεγα ότι θα έρθει το ποντίκι αλλά τελικά ειδε μια μερα τον μικι μαους και σταματησε να το φοβάται. Τώρα φοβάται τη ΔΕΗ!!!!!! έτσι του λεμε οτι θα έρθε ιη ΔΕΗ
Χαχαχαχαχα να μου τον φέρεις να κάνουμε παρέα. Εγώ να δεις πόσο φοβάμαι τελευταία όταν ερθει η ΔΕΗ! Shocked

τη ΔΕΗ μάλλον έχουν αρχίσει να την φοβούνται πολλοί ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! - Σελίδα 2 328109 ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! - Σελίδα 2 328109 ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! - Σελίδα 2 328109 ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! - Σελίδα 2 328109 ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! - Σελίδα 2 328109

32ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! Παρ Σεπ 28, 2012 1:41 am

astrellita

astrellita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Mavala Stop:
Ethyl Acetate, Butyl Ester of PVM/MA Copolymer, Phthalic Anhydride/Trimellitic Anhydride/Glycols Copolymer, Isopropyl Alcohol, Alcohol Denat. Denatonium Benzoate, Acetyl Tributyl Citrate, Benzophenone-3, Violet No. 2.
βρε κοριτσια σας φαινεται αυτο για φυσικο προιον;;;;

33ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! Παρ Σεπ 28, 2012 1:50 am

eleni2526

astrellita έγραψε:Mavala Stop:
Ethyl Acetate, Butyl Ester of PVM/MA Copolymer, Phthalic Anhydride/Trimellitic Anhydride/Glycols Copolymer, Isopropyl Alcohol, Alcohol Denat. Denatonium Benzoate, Acetyl Tributyl Citrate, Benzophenone-3, Violet No. 2.
βρε κοριτσια σας φαινεται αυτο για φυσικο προιον;;;;

Οξικό Αιθυλεστέρα, Βουτυλ Εστέρας του PVM / MA Συμπολυμερές, φθαλικού ανυδρίτη / Τριμελλιτικός ανυδρίτης / Γλυκόλες Συμπολυμερή, Ισοπροπυλική Αλκοόλη, Αλκοόλη Denat. Denatonium βενζοϊκό, κιτρικό ακετυλο τριβουτύλιο, Benzophenone-3, Βιολετί

τι ειναι ολα αυτα?????????????φυσικα προιοντα???????????

34ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! Παρ Σεπ 28, 2012 2:00 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυτο γραφει μια μανουλα σ ενα αλλο φορουμ που βρηκα... δεν ξερω στ αληθεια... ξερω οτι δουλεψε μονο... και οτι η κουμπαρα μου μου το ειπε για 100% ασφαλες.. μονο αυτο.

" κορούλα μου είναι 2 χρονών και 10 μηνών. Μέχρι πριν 1 εβδομάδα έκανε πιπίλα το δαχτυλό της... Αφού ρώτησα ψυχολόγο του παιδικού και το παιδίατρο μας, της πήρα το Mavala Stop από το φαρμακείο... είναι το μανό που είναι πολύ πικρό και βοηθάει στην ονυχοφαγία αλλά και στο πιπίλισμα του αντίχειρα.... Αυτό ήταν! Τρεις μέρες της το έβαλα στον αντίχειρά... και σταμάτησε το δαχτυλοπιπίλισμα! Το πρώτο βράδυ είχαμε μόνο εκνευρισμό γιατί αποζητούσε το δάχτυλό της για να κοιμηθεί...τελικά τα καταφέραμε! Από το δεύτερο πήρε αγκαλιά μια κούκλα Dora που έχουμε και το σεντονάκι της και κοιμήθηκε σαν πουλάκι! Πριν το χρησιμοποιήσω φυσικά ρώτησα όπως σας είπα την ψυχολόγο του παιδικού αλλά και τον παιδίατρο και μου είπαν και οι δυο πως δεν είναι κατά αυτής της μεθόδου και ότι δεν έχω να χάσω κάτι να το δοκιμάσω... Και εννοείται πως πριν καταφύγω σε αυτή τη μέθοδο είχα δοκιμάσει το παραμύθι "Ο Βασιλιάς Δαχτυλένιος και το Δάχτυλό μου", δοκίματα να της βάζω χανζαπλάστ στους αντίχειρες, το οποίο όταν ήθελε να κοιμηθεί το έβγαζε μόνη της ..... και φορούσα και εγώ στους αντίχειρές μου για να την πείσω πως πρέπει να γίνει καλά το δαχτυλάκι της.... πολύ κουβέντα για το ότι δεν χρειάζεται πιά να πιπιλάει το δαχτυλάκι της γιατί έχει μεγαλώσει... χωρίς κανένα αποτέλεσμα! Με αυτό το πικρό μανό... τα καταφέραμε πανεύκολα!"

Δεν παιρνω ποσοστα απο αυτε εεεεεε!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Απλα οταν εχεις δοκιμασει τα παντα.....

35ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! Παρ Σεπ 28, 2012 2:25 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Επισης το δοκιμασε σε 2 παιδια και Ω ΝΑΙ δεν επαθαν τιποτα! Μην το συνεχισουμε και πολυ γιατι ειμαι εγκυος και μαλλον οι ορμονες μου δεν πανε καλα. Μην βγω και κατηγορουμενη απο πανω οτι θελω να δηλητηριασω τα παιδια σας ! ΕΛΕΟΣ! ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΣ ΕΙΠΑ! ΕΠΙΑΣΕ ΣΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ! Ο καθενας ειναι υπευθυνος για το δικο του παιδι!

36ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! Παρ Σεπ 28, 2012 2:32 am

astrellita

astrellita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
οχι βρε κοπελιτσα μου...δεν σε κατηγορησε κανεις,απλα αναφερθηκε νομιζω πως ειναι φυτικο το προιον αλλα δεν ειναι τελικα...μοιαζουν τα συστατικα με αυτο που εχω,το οποιο μου το απαγορεψε η παιδιατρος...δεν σημαινει πως ντε κ καλα θα παθει κατι το παιδακι απλα το ψαχνουμε λιγο μπας και βρουμε την καλητερη λυση...ξερω πως ειναι οι ορμονες...κ γω τα ιδια περναω...χαχα!!!!μια ειμαι ετσι και μια γιουβετσι...

37ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! Παρ Σεπ 28, 2012 2:55 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
astrellita έγραψε:οχι βρε κοπελιτσα μου...δεν σε κατηγορησε κανεις,απλα αναφερθηκε νομιζω πως ειναι φυτικο το προιον αλλα δεν ειναι τελικα...μοιαζουν τα συστατικα με αυτο που εχω,το οποιο μου το απαγορεψε η παιδιατρος...δεν σημαινει πως ντε κ καλα θα παθει κατι το παιδακι απλα το ψαχνουμε λιγο μπας και βρουμε την καλητερη λυση...ξερω πως ειναι οι ορμονες...κ γω τα ιδια περναω...χαχα!!!!μια ειμαι ετσι και μια γιουβετσι...

Ασ τα να πανε!!! Και με πιασαν κι απο νωρις! Να δω μετα τι θα γινει... Με το καλό! ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! - Σελίδα 2 417472

38ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! Παρ Σεπ 28, 2012 3:02 am

astrellita

astrellita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
με το καλο και σε σενα...τι να κανουμε...υπομονη...εγω σπαω κ κανα ποτηρι για ν εκτονωθει λιγο η κατασταση...και χω ακομα 5 μηνες!!! θα παρω μερικα απο το τζαμπο για να χω να σπαω...

39ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! Παρ Σεπ 28, 2012 3:04 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
astrellita έγραψε:με το καλο και σε σενα...τι να κανουμε...υπομονη...εγω σπαω κ κανα ποτηρι για ν εκτονωθει λιγο η κατασταση...και χω ακομα 5 μηνες!!! θα παρω μερικα απο το τζαμπο για να χω να σπαω...

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy χαχαχαχαχα ναι! Στην 1η μου εγκυμοσινη ειχα λιγοτερα νευρα στην αρχη... πιο μετα μ επιασαν... Γι αυτο ανησυχω που τωρα με επιασαν τοσο νωρις! Τον καημενο τον αντρα μου σκεφτομαι!!!

40ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! Τετ Οκτ 31, 2012 10:06 am

astrellita

astrellita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εμεις ξανακυλησαμε...ουφφφφφφφφ!!!!η τελευταια μου ελπιδα ειναι η καυτερη πιπερια αλλα φοβαμαι!!!λετε να παθει τιποτα με την πιπερια;;;αχχχχ!!!!τι να κανω;;;;;;

41ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! Τετ Οκτ 31, 2012 12:25 pm

elenidek

elenidek
οχι μωρε καυτερη πιπερια μην τυχον και πιασει μετα το ματακι του το παιδι και παθει τιποτα. εγω περιμενω να παει 2 ο μικρος και μετα να του βαλω αυτο το σκευασμα που βαζουν στα νυχια για να μην τα τρωνε. εχει κανει κάλο το δαχτυλακι του

42ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! Τετ Οκτ 31, 2012 12:29 pm

astrellita

astrellita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elenidek έγραψε:οχι μωρε καυτερη πιπερια μην τυχον και πιασει μετα το ματακι του το παιδι και παθει τιποτα. εγω περιμενω να παει 2 ο μικρος και μετα να του βαλω αυτο το σκευασμα που βαζουν στα νυχια για να μην τα τρωνε. εχει κανει κάλο το δαχτυλακι του

και γω το εβαλα αυτο με αποτελεσμα να το γλυφει αηδιαζοντας μεχρι να φυγει ολη η γευση και μετα συνεχιζει ακαθεκτη..και αυτο το σκεβασμα δεν ειναι για να το τρωει καθε μερα...ειναι χημικο...δεν ξερω τι να κανω...το ξερει οτι δεν πρεπει αλλα το κανει ασυναισθητα...αχχχχ!!! επρεπε ναμαι πιο αυστηρη οσο ηταν μωρο ακομα!!!

43ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! Τετ Οκτ 31, 2012 12:51 pm

elenidek

elenidek
εγω που ημουν αυστηρη τι καταλαβα?

44ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! Τετ Οκτ 31, 2012 3:40 pm

mamamia12

mamamia12
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ο ΒΑΦΤΙΣΙΜΙΟΣ ΜΟΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ,ΜΙΑ ΜΕΡΑ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΠΑΝΩ ΑΛΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΛΕ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΓΕΥΣΗ[ΤΟ ΣΙΧΕΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ]ΚΙ ΕΤΣΙ ΑΛΛΕΣ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ Κ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΚΟΨΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Wink

45ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! Τετ Οκτ 31, 2012 10:48 pm

elenidek

elenidek
σε μας ακυρο. εχω δοκιμασει και το αλατι, και το λεμονι και καυτερο πιπερι. ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΕ και ζητουσε κι αλλο

46ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! Πεμ Νοε 01, 2012 1:09 am

astrellita

astrellita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elenidek έγραψε:σε μας ακυρο. εχω δοκιμασει και το αλατι, και το λεμονι και καυτερο πιπερι. ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΕ και ζητουσε κι αλλο

ουτε και σε μας πιανουν αυτα...εδω δεν επιασε το φαρμακο που μολις το δοκιμασα στο δικο μου χερι μου ηρθε ανακατεμα!!!γιαυτο σκεφτηκα την πιπερια αλλα ακομα δεν τολμισα να το κανω...εχει δικιο μια κοπελα:αν βαλει το χερακι στο ματι,τι θα γινει με την καυτερη πιπερια,αν και συνηθως δεν βαζουμε τον αντιχειρα στο ματι αλλα ποτε δεν ξερεις...λετε αν της το βαλω και το γλυψει και να παθει καμια ζημια;;;

47ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! - Σελίδα 2 Empty . Πεμ Νοε 01, 2012 1:58 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μηπως να δειχνατε στα παιδια σας εικονες στο ιντερνετ απο παιδακια με δαχτυλα παραμορφωμενα απο το πιπιλισμα και να πειτε οτι ετσι θα γινουν και τα δικα σας αν δεν το σταματησετε?βεβαια εξαρταται και απο την ηλικια του παιδιου,δλ να καταλαβαινει...λεω εγω τωρα,μια ιδεα..

48ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! Πεμ Νοε 01, 2012 2:22 am

astrellita

astrellita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
KRISTI 1 έγραψε:μηπως να δειχνατε στα παιδια σας εικονες στο ιντερνετ απο παιδακια με δαχτυλα παραμορφωμενα απο το πιπιλισμα και να πειτε οτι ετσι θα γινουν και τα δικα σας αν δεν το σταματησετε?βεβαια εξαρταται και απο την ηλικια του παιδιου,δλ να καταλαβαινει...λεω εγω τωρα,μια ιδεα..

θα το δοκιμασω και θα σου πω...αν και οταν συμβαινει ασυναισθητα...αστα να πανε!!!σαν το τσιγαρο,οσα μαυρα πνευμονια και να δεις δυσκολα το κοβεις...παρολαυτα παω να ψαξω οικονες!!!

49ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! Πεμ Νοε 08, 2012 12:05 pm

vicky75

vicky75
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ειμαι κι εγω μια παθουσα μαμα δυκτυλοπιπιλιζοντος παιδιου ! Αχ...σε εμας τα κολπα δυστυχως δεν πιανουν. ΚΙ αφου ειδα κι αποειδα, ειπα να το ριξω στο μιλητο. ΘΑ γινει 3 χρονων το Ιανουαριο και συννενοουμαστε απολυτα. Την επεισα λοιπον οτι αν βαζει συνεχεια το δαχτυλο στο στομα, θα χαλασει ηγλώσσα της, με αποτελεσμα να μην μπορει ουτε να μιλησει, ουτε να φαει, ουτε να κοιμηθει. Η αληθεια ειναι οτι απο τοτε το βαζει λιγοτερο στο στόμα, Τώρα πως θα το κόψουμε τελειως...?!!! Εδω σας θελω...! ΔΕν ξερω...αλλα αν τα καταφερουμε θα σας ενημερωσω για τον τροπο !

50ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! Παρ Νοε 09, 2012 12:08 am

Popisofia

Popisofia
vicky75 έγραψε:Ειμαι κι εγω μια παθουσα μαμα δυκτυλοπιπιλιζοντος παιδιου ! Αχ...σε εμας τα κολπα δυστυχως δεν πιανουν. ΚΙ αφου ειδα κι αποειδα, ειπα να το ριξω στο μιλητο. ΘΑ γινει 3 χρονων το Ιανουαριο και συννενοουμαστε απολυτα. Την επεισα λοιπον οτι αν βαζει συνεχεια το δαχτυλο στο στομα, θα χαλασει ηγλώσσα της, με αποτελεσμα να μην μπορει ουτε να μιλησει, ουτε να φαει, ουτε να κοιμηθει. Η αληθεια ειναι οτι απο τοτε το βαζει λιγοτερο στο στόμα, Τώρα πως θα το κόψουμε τελειως...?!!! Εδω σας θελω...! ΔΕν ξερω...αλλα αν τα καταφερουμε θα σας ενημερωσω για τον τροπο !

ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΡΝΑΩ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΝΥΣΤΑΞΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΙΠΑ ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ... ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΑ ΛΕΓΕ ΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ??? ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΝΤΟΥΖΩΝΕΙ ΤΡΑΒΑΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ... ΑΧ ΔΕΝ ΞΕΡΩ... ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! - Σελίδα 2 585182

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις