26 Απ: ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! Πεμ Σεπ 27, 2012 6:24 am
stefy
Πρωταγωνιστής!!
astrellita έγραψε:πως λεγεται αυτο το σκευασμα stefi;;;
Κοριτσια θα ρωτησω την κουμπαρα μου και θα σας πω το συντομοτοτερο! οκ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
astrellita έγραψε:πως λεγεται αυτο το σκευασμα stefi;;;
stefi μου, καλησπέρα. Ναι, έτσι ήξερα κι εγώ από τη φίλη μου, ότι είναι απολύτως ασφαλές, αλλά εδώ έγραψαν τα κορίτσια ότι υπάρχει ανησυχία.. Θα ρωτήσω κι εγώ τη φίλη μου, να δω αν θυμάται την ονομασία του σκευάσματοςstefy έγραψε:Εμενα παντως η κουμπαρα μου το εκοψε και στα δυο της παιδια με αυτο το σκευασμα απο τα φαρμακεια (δεν ξερω αν υπαρχει μονο ενα .. μπορει να ειναι δυο-τρια) μεσα σ ενα βραδυ! Το κοψαν και οι δυο! Και η μεγαλη 3 1/2 χρονων και ο μικρός 22 μηνων ! Και αυτο θα κανω κι εγω οταν η δικη μου παει 2 ετων γαιτι ηδη τα δοντακια εχουν αρχισει και πεταγοντε προς τα εξω. Εμενα η κουμπαρα μου ειπε οτι ειναι τελειως ασφαλες γιατι προκειται για 100% φυτικο προιον.. Θα ρωτησω εννοειται και την παιδιατρο οταν ειναι το χρησιμοποιησω. Ισως να δημιουργει προβλημα αν καποιο παιδακι παρα την συνεχη χρηση εξακολουθει να βαζει το δαχτυλο στο στομα ... Τι να πω...
Χαχαχαχαχα να μου τον φέρεις να κάνουμε παρέα. Εγώ να δεις πόσο φοβάμαι τελευταία όταν ερθει η ΔΕΗ!elenidek έγραψε:αχ άτιμο δάχτυλο. και μεις 19 μηνών αλλά έχουμε ελαττώσει κατά πολυ τη συνήθεια αυτή. Στην άρχή του βάζαμε χανζαπλαστ. κατι πολυ γερα τα extreme. αλλά τελικά ανακάλυψε ότι αν τραβήξει με δύναμη με τα δοντια θα βγει.οποτε και τα έβγαζε. και δωστου και αγόραζα τα κουτια χανζαπλαστ με το κιλό. τώρα έχει λίγο καιρό το κάνει μόνο όταν βαρεθεί οπότε δεν τον αφήνουμε να βαριέται, η αν χτυπησει πχ και θελει παρηγοριά. Του ειχα βάλει λεμόνι κια του αρεσε με αποτελεσμα να ζηταει λεμονια να τα φαει έτσι. του έβαλα πιπερι καυτερο και ξετρελάθηκε και τώρα μου ζητάει πιπερι στα φαγητά του!!!! τυ ελεγα ότι θα έρθει το ποντίκι αλλά τελικά ειδε μια μερα τον μικι μαους και σταματησε να το φοβάται. Τώρα φοβάται τη ΔΕΗ!!!!!! έτσι του λεμε οτι θα έρθε ιη ΔΕΗ
mhtsaina έγραψε:Χαχαχαχαχα να μου τον φέρεις να κάνουμε παρέα. Εγώ να δεις πόσο φοβάμαι τελευταία όταν ερθει η ΔΕΗ!elenidek έγραψε:αχ άτιμο δάχτυλο. και μεις 19 μηνών αλλά έχουμε ελαττώσει κατά πολυ τη συνήθεια αυτή. Στην άρχή του βάζαμε χανζαπλαστ. κατι πολυ γερα τα extreme. αλλά τελικά ανακάλυψε ότι αν τραβήξει με δύναμη με τα δοντια θα βγει.οποτε και τα έβγαζε. και δωστου και αγόραζα τα κουτια χανζαπλαστ με το κιλό. τώρα έχει λίγο καιρό το κάνει μόνο όταν βαρεθεί οπότε δεν τον αφήνουμε να βαριέται, η αν χτυπησει πχ και θελει παρηγοριά. Του ειχα βάλει λεμόνι κια του αρεσε με αποτελεσμα να ζηταει λεμονια να τα φαει έτσι. του έβαλα πιπερι καυτερο και ξετρελάθηκε και τώρα μου ζητάει πιπερι στα φαγητά του!!!! τυ ελεγα ότι θα έρθει το ποντίκι αλλά τελικά ειδε μια μερα τον μικι μαους και σταματησε να το φοβάται. Τώρα φοβάται τη ΔΕΗ!!!!!! έτσι του λεμε οτι θα έρθε ιη ΔΕΗ
astrellita έγραψε:Mavala Stop:
Ethyl Acetate, Butyl Ester of PVM/MA Copolymer, Phthalic Anhydride/Trimellitic Anhydride/Glycols Copolymer, Isopropyl Alcohol, Alcohol Denat. Denatonium Benzoate, Acetyl Tributyl Citrate, Benzophenone-3, Violet No. 2.
βρε κοριτσια σας φαινεται αυτο για φυσικο προιον;;;;
astrellita έγραψε:οχι βρε κοπελιτσα μου...δεν σε κατηγορησε κανεις,απλα αναφερθηκε νομιζω πως ειναι φυτικο το προιον αλλα δεν ειναι τελικα...μοιαζουν τα συστατικα με αυτο που εχω,το οποιο μου το απαγορεψε η παιδιατρος...δεν σημαινει πως ντε κ καλα θα παθει κατι το παιδακι απλα το ψαχνουμε λιγο μπας και βρουμε την καλητερη λυση...ξερω πως ειναι οι ορμονες...κ γω τα ιδια περναω...χαχα!!!!μια ειμαι ετσι και μια γιουβετσι...
astrellita έγραψε:με το καλο και σε σενα...τι να κανουμε...υπομονη...εγω σπαω κ κανα ποτηρι για ν εκτονωθει λιγο η κατασταση...και χω ακομα 5 μηνες!!! θα παρω μερικα απο το τζαμπο για να χω να σπαω...
elenidek έγραψε:οχι μωρε καυτερη πιπερια μην τυχον και πιασει μετα το ματακι του το παιδι και παθει τιποτα. εγω περιμενω να παει 2 ο μικρος και μετα να του βαλω αυτο το σκευασμα που βαζουν στα νυχια για να μην τα τρωνε. εχει κανει κάλο το δαχτυλακι του
elenidek έγραψε:σε μας ακυρο. εχω δοκιμασει και το αλατι, και το λεμονι και καυτερο πιπερι. ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΕ και ζητουσε κι αλλο
KRISTI 1 έγραψε:μηπως να δειχνατε στα παιδια σας εικονες στο ιντερνετ απο παιδακια με δαχτυλα παραμορφωμενα απο το πιπιλισμα και να πειτε οτι ετσι θα γινουν και τα δικα σας αν δεν το σταματησετε?βεβαια εξαρταται και απο την ηλικια του παιδιου,δλ να καταλαβαινει...λεω εγω τωρα,μια ιδεα..
vicky75 έγραψε:Ειμαι κι εγω μια παθουσα μαμα δυκτυλοπιπιλιζοντος παιδιου ! Αχ...σε εμας τα κολπα δυστυχως δεν πιανουν. ΚΙ αφου ειδα κι αποειδα, ειπα να το ριξω στο μιλητο. ΘΑ γινει 3 χρονων το Ιανουαριο και συννενοουμαστε απολυτα. Την επεισα λοιπον οτι αν βαζει συνεχεια το δαχτυλο στο στομα, θα χαλασει ηγλώσσα της, με αποτελεσμα να μην μπορει ουτε να μιλησει, ουτε να φαει, ουτε να κοιμηθει. Η αληθεια ειναι οτι απο τοτε το βαζει λιγοτερο στο στόμα, Τώρα πως θα το κόψουμε τελειως...?!!! Εδω σας θελω...! ΔΕν ξερω...αλλα αν τα καταφερουμε θα σας ενημερωσω για τον τροπο !
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης