126 Απ: ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ-ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ Σαβ Νοε 24, 2012 1:24 pm
SOTIANNA
Είναι σε καλό δρόμο!
ΕΦΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙΜΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ HELLO KITY ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ? ΕΧΕΙΣ ΜΑΓΑΖΙ Ή ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ?? ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
fasolis έγραψε:elfoula έγραψε:έτοιμο και το βιβλίο-σπιτάκι για την βάφτιση της Ελευθερίας και της Ειρήνης να σταλεί μαζί με τα προσκλητήρια με θέμα βάφτισης μπουγάδα:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΑΑΑΑ πολυ μαρεσει.
SOTIANNA έγραψε:ΕΦΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙΜΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ HELLO KITY ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ? ΕΧΕΙΣ ΜΑΓΑΖΙ Ή ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ?? ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ
SOTIANNA έγραψε:ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΚΟΜΑΨΑΧΝΟΜΑΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ...Η ΒΑΦΤΙΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΟΥΝΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΤΟΝ Π.ΡΑΦΤΗ.
ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΣΑΝ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑΣΥΝΔΥΑΣΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ? ΑΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ?? ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΖΑΛΙΖΩ
SOTIANNA έγραψε:YES PLEASE. ΒΕΒΑΙΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ.........
SOTIANNA έγραψε:ΕΦΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΙΟ ΦΟΥΣΚΩΤΟ... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΟΥΓΚΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟ SITE PINK-BLUE.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΜΕ ΓΛΕΙΦΟΤΖΟΥΡΙ. ΤΙ ΤΙΜΗ ΕΧΟΥΝ? ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ!
ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΕΧΕΙΣ ΤΠΤ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ?? ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ!!!
ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΣ... ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ή ΚΑΤΙ ΜΕ ΑΣΤΕΡΙΑelfoula έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
είδα την μπομπονιέρα που μου είπες..μπορεί να γίνει σε ότι χρώματα θές με 0.80 λεπτά, με κουφέτα ή smarties...
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ PLEASE???????elfoula έγραψε:για το πουγκάκι-καραμελίτσα σου είπα τιμούλα!!για τον αστερία μπουκαλάκι και κουτάκι βγαίνει σε ροζ με τέτοιο αστερία ή λίγο πιο μικρό: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
και εννοείται γίνεται χωρίς το μπουκαλάκι δηλαδή να είναι ο πάπυρος με τον αστερία τυλιγμένος με κορδελίτσα!
μπορεί να γίνει και μπομπονιέρα κρεμαστή αστερίας..όπως την βλέπεις στη φώτο αλλά ροζ ο αστερίας και αντίστοιχου χρώματος κορδέλες!! είναι πολύ ωραία αυτή η κρεμαστή !!!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΤΟΝ ΠΑΠΥΡΟ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΗ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΑΣΤΕΡΙΑ. ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ?elfoula έγραψε:φυσικά!! το μπουκαλάκι με αστερία είναι 1.30 αλλά χωρις μπουκαλάκι είναι 0.90 και το κουτάκι είναι στα 1.20 με τα κουφέτα κλπ. βρήκα πάντως και ακρυλικό ροζ αστερία πολύ πιο οικονομικό αν σου αρέσει...η κρεμαστή μπομπονιέρα αστερίας είναι 1.00 euro κι αυτή με κουφέτα κλπ....
ΟΚ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ???? ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ?? ΑΜΑ ΣΕ ΕΠΡΗΞΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ Π.Μ. ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΕΙΣΑΙ ΑΘΗΝΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?elfoula έγραψε:Τέλεια επιλογή!! Για τα προσκλητήρια καλό είναι κανα-δυο μήνες πριν ίσως και παραπάνω γιατί τα δίνουν και πιο νωρίς. Για τις μπομπονιέρες θα έλεγα ένα εναμησι μήνα πιο πριν...
SOTIANNA έγραψε:ΟΚ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ???? ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ?? ΑΜΑ ΣΕ ΕΠΡΗΞΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ Π.Μ. ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΕΙΣΑΙ ΑΘΗΝΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?elfoula έγραψε:Τέλεια επιλογή!! Για τα προσκλητήρια καλό είναι κανα-δυο μήνες πριν ίσως και παραπάνω γιατί τα δίνουν και πιο νωρίς. Για τις μπομπονιέρες θα έλεγα ένα εναμησι μήνα πιο πριν...
ΟΚ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΒΡΗΚΑ ΤΑ ΤΗΣ ΒΑΦΤΙΣΗΣ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ........ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩelfoula έγραψε:SOTIANNA έγραψε:ΟΚ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ???? ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ?? ΑΜΑ ΣΕ ΕΠΡΗΞΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ Π.Μ. ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΕΙΣΑΙ ΑΘΗΝΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?elfoula έγραψε:Τέλεια επιλογή!! Για τα προσκλητήρια καλό είναι κανα-δυο μήνες πριν ίσως και παραπάνω γιατί τα δίνουν και πιο νωρίς. Για τις μπομπονιέρες θα έλεγα ένα εναμησι μήνα πιο πριν...
χαχαχαχα δεν με επρηξες καθόλου!! μπορώ να κάνω βιβλίο ευχών και φυσικά μπορώ να σου κάνω αστερία που νομίζω θα είναι και το θέμα της βάφιτσης!!μπορώ να αναλάβω μαρτυρικά, στολισμό, οτιδήποτε άλλο θες!! ναι αθηνα ειμαι!
elfoula έγραψε:ευχομαι να βρείτε ένα ωραίο ονοματάκι!! περιμένω να μου στείλεις όποτε θες!! φιλια και καλό βράδυ!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την elfoula στις Τετ Δεκ 19, 2012 11:28 am, 1 φορά
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης