26 Απ: ΤΟ ΙΑΣΩ σταματάει τη σύμβαση με ΕΟΠΥΥ Πεμ Οκτ 11, 2012 11:33 am
Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Rinoula έγραψε:Έχω ΕΟΠΥΥ και θα γεννήσω στο Ρέα. Μέχρι στιγμής, ο γατρός μου έγραψε τον προγεννητικό και πλήρωσα μονο συμμετοχή, εκτός από την κυστική ίνωση και τα αντισώματα έρπητα που δε γράφονται. Επίσης, θα μου γράφει τις εξετάσεις αίματος κάθε μήνα να τις κάνω. Αυχενική και β επιπέδου δε γράφονται απ΄'ό,τι κατάλαβα. Επίσης, τα συμ πληρώματα σιδήρου κτλ μου είπαν στο φαρμακείο ότι γράφονται κανονικοτατα αλλά δε μου τα έγραψε - με είδε κουβαρντού φαίνεται. Όσο για τη γέννα δεν ξερω ακόμα ακριβώς πώς πάει αλλά μπορείς να τους πάρεις ένα τηλέφωνο να σου εξηγήσουνdinaki88 έγραψε:dinaki88 έγραψε:ρε κορίτσια τι γινοταν ως τώρα (ρωτάω και για το ρεα που λέτε ότι είναι μέσα ακόμα, και μέχρι να κάνω άλλο δεν ξέρετε μπορεί να ξαναμπουν αυτα)
τι πληρώνατε σε αυτά.
είμαι στον εοππυ, στο ικα είμαστε. τι σου πληρώνουν αυτοί, δηλαδή ποιά είναι τα δικά σας έξοδα κυρίως, από εξετάσεις γιατρούς γέννα και νοσηλεία?
έχω αποφασίσει το επόμενο να το παλέψω να το γεννήσω στο σπίτι αλλιώς σε ιδιωτικό γιατί οι συνθήκες στο έλενα κατά τη γέννα ήταν συνθήκες ζώου. αλλά πάντα με απέτρεπε ότι τα ιδιωτικά σε χρεώνουν πολλάαααααααααα λεφτά
όποια μπορέσει κάποια στιγμή να μου απαντήσει θα είμαι πολύ ευγνώμων, έστω και πμ, γιατί με καίει πολύ το ζήτημα
ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωω
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΓΕΝΝΑΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΑΛΛΑ ΠΟΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΑ!ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΤΟ ΜΑΙΥΤΗΡΙΟ(ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ)ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ(ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ),ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΛΕΦΤΑ(1000€)ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΕΟΠΥΥ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ!ΑΠΛΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟΚΕΤΟΥ!ΕΑΝ ΚΟΠΕΙ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΟΥ ΤΠΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΚΟΜΑ,ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΑΠΟΤΟ ΙΚΑ!Η ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΚΑΙ Η Β΄ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ DOPPLER ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ,ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ,ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ,ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΚΕΙ!!!!ΑΥΤΑ!!!!