Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
110 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 110 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26ΦΙΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΦΙΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ Τετ Οκτ 03, 2012 11:33 pm

didumomama

didumomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τα έγραψα και ξελάφρωσα αλλά τώρα τα σβήνω γιατί τα θυμάμαι και νευριάζω...

Μίλησε πάντως στις φίλες σου και αν σ'αγαπάνε θα σε ακούσουν.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την didumomama στις Πεμ Οκτ 04, 2012 1:58 am, 1 φορά

27ΦΙΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΦΙΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ Τετ Οκτ 03, 2012 11:48 pm

arkoudaki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
smor έγραψε:Καλημέρα σε όλες! Μόλις διάβασα και τα υπόλοιπα μηνύματά σας και καθώς μια νέα μέρα ξεκίνησε έχω και καθαρότερο το μυαλό μου. Ξεθύμανε μέσα μου το αίσθημα της στεναχώριας αλλά μια μικρή πικρία μου έχει μείνει δεν σας το κρύβω.
Για να απαντήσω σε μερικά πραγματάκια....βέβαια κι έχουμε βγει μόνες μας σε αυτούς τους 26 μήνες που είμαι μανούλα με το παιδί να το φυλάει ο άντρας μου. Πάντα πηγαίνουμε όπου προτείνουν γιατί πολύ απλά δεν με νοιάζει τόσο το μέρος που θα καθίσω για καφέ όσο η παρέα τους.
Εννοείται πως δεν μπορώ να ακολουθώ τόσο συχνά στις εξόδους τους μιας και εκτός από τον μικρό, εργάζομαι πολλές ώρες τη μέρα οπότε συνήθως προτιμώ τον ελεύθερο χρόνο μου να είμαι με τον μικρό.
Ποτέ όμως δεν παραμέλησα τις φίλες μου, ό,τι χρειάστηκαν σε χαρές και λύπες ήμουν εκεί.
Η πικρία μου και το παράπονό μου έγκειται στο γεγονός ότι δεν "έκαναν πίσω" την μία και μοναδική φορά που πρότεινα κάτι διαφορετικό.....μια τετάρτη απόγευμα για μια ώρα καφεδάκι σε έναν παιδότοπο και όχι στην καφετέρια του κεντρικού δρόμου.
Ήταν τόσο πολύ αυτό που ζήτησα???? Αυτή θα είναι και η ερώτησή μου την επόμενη φορά που θα μιλήσουμε.
Σας ευχαριστώ ακόμα μια φορά γιατί διαβάζοντας απόψεις και εμπειρίες σας βλέπω την κατάσταση από κάτω από διάφορα πρίσματα.

ΑΝ και είμαι υπέρμαχος της φιλίας, έτσι όπως τα λες έχεις δίκιο. Ειδικά αν δεν τις έχεις παραμελήσει λόγω του παιδιού. Εγώ πιστεύω ότι αν τους μιλήσεις ότι σε πείραξε θα είναι όλα μια χαρά.Κι εγώ προσπάθω να μην παραμελώ τους φίλους μου και να τους βλέπω χωρίς τη μικρή. Αλλά αν δε γίνεται, όταν π.χ ο άντρας μου είχε κάνει εγχείριση και δεν μπορούσε να κρατήσει τη μικρή, πηγαίναμε όπου με βόλευε. Και γενικά βγαίνουμε με φίλους και τη μικρή και προσπαθούμε και οι δυο μεριές κάπως να βρίσκουμε μέση λύση.

28ΦΙΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΦΙΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ Πεμ Οκτ 04, 2012 12:58 am

smor

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
arkoudaki έγραψε:
smor έγραψε:Καλημέρα σε όλες! Μόλις διάβασα και τα υπόλοιπα μηνύματά σας και καθώς μια νέα μέρα ξεκίνησε έχω και καθαρότερο το μυαλό μου. Ξεθύμανε μέσα μου το αίσθημα της στεναχώριας αλλά μια μικρή πικρία μου έχει μείνει δεν σας το κρύβω.
Για να απαντήσω σε μερικά πραγματάκια....βέβαια κι έχουμε βγει μόνες μας σε αυτούς τους 26 μήνες που είμαι μανούλα με το παιδί να το φυλάει ο άντρας μου. Πάντα πηγαίνουμε όπου προτείνουν γιατί πολύ απλά δεν με νοιάζει τόσο το μέρος που θα καθίσω για καφέ όσο η παρέα τους.
Εννοείται πως δεν μπορώ να ακολουθώ τόσο συχνά στις εξόδους τους μιας και εκτός από τον μικρό, εργάζομαι πολλές ώρες τη μέρα οπότε συνήθως προτιμώ τον ελεύθερο χρόνο μου να είμαι με τον μικρό.
Ποτέ όμως δεν παραμέλησα τις φίλες μου, ό,τι χρειάστηκαν σε χαρές και λύπες ήμουν εκεί.
Η πικρία μου και το παράπονό μου έγκειται στο γεγονός ότι δεν "έκαναν πίσω" την μία και μοναδική φορά που πρότεινα κάτι διαφορετικό.....μια τετάρτη απόγευμα για μια ώρα καφεδάκι σε έναν παιδότοπο και όχι στην καφετέρια του κεντρικού δρόμου.
Ήταν τόσο πολύ αυτό που ζήτησα???? Αυτή θα είναι και η ερώτησή μου την επόμενη φορά που θα μιλήσουμε.
Σας ευχαριστώ ακόμα μια φορά γιατί διαβάζοντας απόψεις και εμπειρίες σας βλέπω την κατάσταση από κάτω από διάφορα πρίσματα.

ΑΝ και είμαι υπέρμαχος της φιλίας, έτσι όπως τα λες έχεις δίκιο. Ειδικά αν δεν τις έχεις παραμελήσει λόγω του παιδιού. Εγώ πιστεύω ότι αν τους μιλήσεις ότι σε πείραξε θα είναι όλα μια χαρά.Κι εγώ προσπάθω να μην παραμελώ τους φίλους μου και να τους βλέπω χωρίς τη μικρή. Αλλά αν δε γίνεται, όταν π.χ ο άντρας μου είχε κάνει εγχείριση και δεν μπορούσε να κρατήσει τη μικρή, πηγαίναμε όπου με βόλευε. Και γενικά βγαίνουμε με φίλους και τη μικρή και προσπαθούμε και οι δυο μεριές κάπως να βρίσκουμε μέση λύση.

Αχ το ελπίζω να είναι όλα καλά, η τελευταία σου κουβέντα νομίζω είναι η αρχή και το τέλος σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Να είσαι καλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου και τους φίλους σου!

29ΦΙΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΦΙΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ Πεμ Οκτ 04, 2012 1:29 am

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα,

εγώ θα σου απαντήσω απο την πλευρά της γυναίκας που δεν έχει παιδιά αλλά έχουν οι περισσότερες φίλες της.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως ακριβώς νιώθεις αλλά θα σου πω πως νιώθω εγώ.

Εχω κάτσει αρκετές φορές σε καφέ με το παιδί ή παιδιά κάποιας φίλης μου αρκετές φορές έπαιρνα τα παιδιά και ασχολούμουν όλη την διάρκεια που ήμασταν εκεί για να πιει η μαμά τον καφέ με την ησυχία της, για να την ξεκουράσω λίγο ας πούμε γιατί εγώ μπορώ να πιω τον καφέ μου όποτε θέλω όπως θέλω...
έχω κάτσει και σε παιδότοπο αρκετές φορές τον οποίο καφέ δεν ευχαριστήθηκα καθόλου αλλά το έκανα όπως είπα πάνω για την φίλη την κουμπάρα την νύφη και γιατί ήθελα να τις δω !!

είναι όμως και εκείνες οι μέρες που δεν θέλεις, όταν δλδ ήμουν ακόμα ελεύθερη τα ενδιαφέροντά μου ήταν άλλα, ας πούμε να κάνω φλερτ...
ή να καπνίσω σαν φουγάρο..
ή να έχω τα ντέρτια μου και να θέλω πω τον πόνο μου..
αλλά ακόμα και τώρα που είμαι παντρεμένη έρχονται αυτές οι στιγμές ( εκτός του φλερτ Razz Razz )

κάτι που δεν μπορείς να κάνεις όταν βλέπεις κάποια να είναι συνέχεια - μην θα πέσεις μη εκείνο το άλλο...
και να το κλάμα μετά...
και άντε άρον άρον να πρέπει να φύγεις...

μην καταδικάζεις τις φίλες σου,
αν είναι και ελεύθερες ακόμα περισσότερο.

Συζήτηση θέλει, μπορείτε να συμφωνείται μια φορά την εβδομάδα η συνάντηση να είναι σε παιδότοπο.
Αν σε αγαπούν θα κατανοήσουν πως νιώθεις αλλά μην ξεχνάς ποτέ το πως νιώθουν και αυτές.

30ΦΙΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΦΙΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ Πεμ Οκτ 04, 2012 1:42 am

sofia lara

sofia lara
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΌΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΈΤΡΟ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΎΝ ΤΗ ΦΊΛΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΆΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΆΝΟΥΝ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΈΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΈΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΈΞΟΔΟ ΤΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΆΘΕ ΜΑΝΟΎΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΊΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΓΧΏΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΈΝΑ ΠΑΙΔΆΚΙ.ΒΈΒΑΙΑ Η ΖΥΓΑΡΙΆ ΓΈΡΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΑΜΆ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΠΟΥ ΘΈΛΕΙ ΔΕ ΘΈΛΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΤΙΣ ΚΆΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΊ ΤΗΣ,ΟΠΌΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΎΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ.ΩΡΑΊΟΙ ΟΙ ΠΑΙΔΌΤΟΠΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΆΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΉ ΤΟΥΣ ΒΑΡΙΌΜΑΣΤΕ ΠΌΣΟ ΜΆΛΛΟΝ ΌΣΟΙ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΆ.

31ΦΙΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΦΙΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ Πεμ Οκτ 04, 2012 3:11 am

peppy-mama

peppy-mama
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
λοιπον...εγω θα σου απαντησω ως μανα ετων 23 με ενα τριχρονο γιο που οπου παμε τα μανει μανταρα και που τελειωσα με σπουδες περσι...
η παρεα μου αποτελειται απο ενα τσουρμο φοιτηταρια ..και σε πληροφορω οτι αν κ δεν βγαινω πολυ συχνα ,οοοποτε μπορω και δεν εχω καπου να αφησω το μικρο μαζευομαστε 4,5,και 6 ατομα μη σου πω ηλικιας 20-25 σε παιδοτοπο για καφεδακι με μοναδικο παιδακι της παρεας τον γιο μου...
μην ακουω βλακειες τωρα..οι φιλοι μου δηλαδη ειναι πιο ωριμοι και μπορουν να αντιληφθου καλυτερα την κατασταση μου απο τους δικους σου? ακομη καποιες φορες εχει τυχει να ερθουν στον παιδιτοπο φιλοι-φιλων που γνωριζω για πρωτη φορα και οι οποιοι δεχτηκαν να ερθουν ως εκει αντι για το πιο τρεντυ στεκι της παραλιακης επειδη ενα ατομο της παρεας εχει παιδι...το οποιο πρεπει να παιξει...
μην συμβιβαζεσαι σε αυτο το θεμα
εχω χασει κι εγω φιλες απο τοτε που εκανα παιδι..η μια να λεει πηρα γοβες η αλλη να απανταει πηγα παιδιατρο..
αυτοι που επελεξα να μεινουν ομως με σεβονται αρα σεβονται και την επιλογη να εχω το παιδι μου μαζι,σε ασφαλες περιβαλλον και ευχαριστο.. αλλλωστε βγαινω αρκετα σπανια για καφε αλλα δεν τους καταστρεφω και την κοινωνικη δυκτιωση...εξηγησε τους και συγνωμη για το δοκιμιο αλλα αυτες οι συμπεριφορες μου την δινουν...

32ΦΙΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΦΙΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ Παρ Οκτ 05, 2012 4:50 am

vacky

vacky
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
peppy-mama έγραψε:λοιπον...εγω θα σου απαντησω ως μανα ετων 23 με ενα τριχρονο γιο που οπου παμε τα μανει μανταρα και που τελειωσα με σπουδες περσι...
η παρεα μου αποτελειται απο ενα τσουρμο φοιτηταρια ..και σε πληροφορω οτι αν κ δεν βγαινω πολυ συχνα ,οοοποτε μπορω και δεν εχω καπου να αφησω το μικρο μαζευομαστε 4,5,και 6 ατομα μη σου πω ηλικιας 20-25 σε παιδοτοπο για καφεδακι με μοναδικο παιδακι της παρεας τον γιο μου...
μην ακουω βλακειες τωρα..οι φιλοι μου δηλαδη ειναι πιο ωριμοι και μπορουν να αντιληφθου καλυτερα την κατασταση μου απο τους δικους σου? ακομη καποιες φορες εχει τυχει να ερθουν στον παιδιτοπο φιλοι-φιλων που γνωριζω για πρωτη φορα και οι οποιοι δεχτηκαν να ερθουν ως εκει αντι για το πιο τρεντυ στεκι της παραλιακης επειδη ενα ατομο της παρεας εχει παιδι...το οποιο πρεπει να παιξει...
εχω χασει κι εγω φιλες απο τοτε που εκανα παιδι..η μια να λεει πηρα γοβες η αλλη να απανταει πηγα παιδιατρο..
αυτοι που επελεξα να μεινουν ομως με σεβονται αρα σεβονται και την επιλογη να εχω το παιδι μου μαζι,σε ασφαλες περιβαλλον και ευχαριστο.. αλλλωστε βγαινω αρκετα σπανια για καφε αλλα δεν τους καταστρεφω και την κοινωνικη δυκτιωση...εξηγησε τους και συγνωμη για το δοκιμιο αλλα αυτες οι συμπεριφορες μου την δινουν...

Θα συμφωνήσω μαζί σου απόλυτα!!!
Εγώ στα 23 μου έκανα το κοριτσάκι μου και παράλληλα σπούδαζα. Μετά από 1,5 χρόνο χώρισα. Λοιπόν όλοι οι φίλοι μου κανονίζαν το πρόγραμμά τους σύμφωνα με τις ανάγκες της κόρης μου. Κ όταν δε μπορούσα να βγώ, μαζευόμασταν σπίτι μου, παίζαν με τη μικρή, τη βάζαμε για ύπνο και μέτα αράζαμε. Τόσο απλό. Πότε δε γκρίνιαξε κανείς κ όχι μόνο αυτό, πολλές φορές η κολλητή μου - που δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με παιδια - ερχόταν να κρατήσει το παιδι για να κάνω ένα μπάνιο με την ησυχία μου ή να ξεκουραστώ. Κ πάντα διαλέγαμε μέρη που μπορούσε να παίξει κ η μικρη

33ΦΙΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΦΙΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ Παρ Οκτ 05, 2012 5:31 am

Naselen

Naselen
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
vacky έγραψε:
peppy-mama έγραψε:λοιπον...εγω θα σου απαντησω ως μανα ετων 23 με ενα τριχρονο γιο που οπου παμε τα μανει μανταρα και που τελειωσα με σπουδες περσι...

Εγώ στα 23 μου έκανα το κοριτσάκι μου και παράλληλα σπούδαζα. Μετά από 1,5 χρόνο χώρισα. Λοιπόν όλοι οι φίλοι μου κανονίζαν το πρόγραμμά τους σύμφωνα με τις ανάγκες της κόρης μου. Κ όταν δε μπορούσα να βγώ, μαζευόμασταν σπίτι μου, παίζαν με τη μικρή, τη βάζαμε για ύπνο και μέτα αράζαμε. Τόσο απλό. Πότε δε γκρίνιαξε κανείς κ όχι μόνο αυτό, πολλές φορές η κολλητή μου - που δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με παιδια - ερχόταν να κρατήσει το παιδι για να κάνω ένα μπάνιο με την ησυχία μου ή να ξεκουραστώ. Κ πάντα διαλέγαμε μέρη που μπορούσε να παίξει κ η μικρη

Αυτοί είναι πραγματικοί φίλοι!!!!

34ΦΙΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΦΙΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ Παρ Οκτ 05, 2012 6:13 am

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Naselen έγραψε:
vacky έγραψε:

οντως αυτο λεγεται φιλια!!!!!!!!!!!

35ΦΙΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΦΙΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ Παρ Οκτ 05, 2012 8:07 am

vacky

vacky
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
crazymama27 έγραψε:
Naselen έγραψε:
vacky έγραψε:

οντως αυτο λεγεται φιλια!!!!!!!!!!!
Με πολλούς από αυτους έχω χαθεί πια γιατί απλώς έτσι ήρθαν τα πράγματα, αλλά φαντάσου με μια από τις φίλες μου με την οποία δουλεύουμε μαζι, την πάντρεψα και της βάφτισα τον Ιούνιο την κορούλα της. 'Εχω κάνει και γω και ένα μπόμπιρα και είμαστε σαν οικογένεια πια. Θέλω να πω ότι μερικοί άνθρωποι είναι δίπλα σου no matter what... ;Oxi ότι συμβουλεύω την κοπέλα να κόψει με τις φίλες της αλλά μου φαίνεται λιγάκι εγωιστικό να μην της κάνουν τη χάρη να πάνε σ ένα παιδότοπο... τι στο καλό σε παιδότοπο τους είπε όχι σε κωλάδικο στην εθνική!!!! Smile

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις