551 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70 Τρι Οκτ 09, 2012 4:59 am
art86
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσαρες μου...θα την πεσω για καμια ωριτσα............θα τα πουμε αργοτερα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
art86 έγραψε:κοριτσαρες μου...θα την πεσω για καμια ωριτσα............θα τα πουμε αργοτερα
maryz-iraklio kritis έγραψε:
Την θηλάζω πρωί , μεσημέρι και βράδυ κ αν το νύχτα ξυπνήσει πάλι θα την θηλάσω! Δεν υπάρχει ωράριο στο θηλασμό απλά τώρα πειδή τρώει κανονικά έχουμε μειώσει τους θηλασμούς! Αν όμως είμαστε εκτός σπιτιού τότε ναι θα την θηλάσω κ άλλες ώρες!
art86 έγραψε:κοριτσαρες μου...θα την πεσω για καμια ωριτσα............θα τα πουμε αργοτερα
ζωάκι έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:
Την θηλάζω πρωί , μεσημέρι και βράδυ κ αν το νύχτα ξυπνήσει πάλι θα την θηλάσω! Δεν υπάρχει ωράριο στο θηλασμό απλά τώρα πειδή τρώει κανονικά έχουμε μειώσει τους θηλασμούς! Αν όμως είμαστε εκτός σπιτιού τότε ναι θα την θηλάσω κ άλλες ώρες!
Μπράβο ρε Μαρία! Σπανιότατο!!
Γεια σου Αφρούλα!! Γιαμμμ φασολάδα! από τα αγαπημένα μου!!
Τι ακούω;; Η Αρτεμις έχει συμπτώματα;;;~!!!! Με το καλό Αρτεμούλα!!
Σας φιλώ όλες! Θα συνεχίσω πλέξιμο και μία κουβεντούλα που έχουμε απο κεί!
maryz-iraklio kritis έγραψε:αφρούλααααα που είσαι??βούτηξες στη φασολάδα?? καλά κάνεις που δεν ασχολείσαι κ δε το σκέφτεσαι τότε θα σου χτυπήσει τη πόρτα!!
αφρουλα έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ! ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ? ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΔΥΟ ΞΕΝΟΥΣ!!! ΤΗ ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ!!!
αφρουλα έγραψε:ΕΓΩ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ! ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΑ!!! ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΕΙ!!!
ΕΜΑΘΕ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ? Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ! ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΤΟΥ ΑΒΑΤΑΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΕΞ?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #70
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης