26 Απ: μαμαδεσ απο ηπειρο!!! Κυρ Ιουλ 25, 2010 1:02 pm
adda
Είναι σε καλό δρόμο!
Η μαμα μου ειναι απο τον Αγ.Σπυριδωνα Αρτας! Ολα μου τα καλοκαιρια τα περναγα εκει! Σκεφτομαι να παω μια επισκεψουλα τον Αυγουστο εχω να παω κανα χρονο!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
ΜΑΡΙΑ και εγω στα γιαννενα εχω γεννηθει και εχω μεγαλωσει!! ΖΩΣΙΜΑΙΑ (ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ)MARIAZOI έγραψε:ΑΠ'Ο,ΤΙ ΞΕΡΩ ΕΙΜΑΣΤΕ 2 ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΚΟΜΑ
ΤΟ Μαντζατο το θυμασαι?nadina έγραψε:ΜΑΡΙΑ και εγω στα γιαννενα εχω γεννηθει και εχω μεγαλωσει!! ΖΩΣΙΜΑΙΑ (ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ)MARIAZOI έγραψε:ΑΠ'Ο,ΤΙ ΞΕΡΩ ΕΙΜΑΣΤΕ 2 ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΚΟΜΑ
τελεια!!! (το τζακι ποιο ειναι?) εγω ειχα φυγει για 10 χρονια περιπου (αθηνα) και με το που γεννηθηκε ο πιτσιρικοσ μου( ειναι 19 μηνων)πηρε μεταθεση ο μπαμπασ μασ και γυρισαμε στα πατρια εδαφη! μενουμε μιχαηλ αγγελου,κοντα στο ζαρα!!!MARIAZOI έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΣΥ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΟ 92 ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ. ΤΟ ΜΑΤΖΑΤΟ ΤΟΘΥΜΑΜΑΙ ΣΑΝ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΑ. ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΖΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ.ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΣΕ ΠΙΟΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΝΕΙΣ? ΕΓΩ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΗ -ΣΤΟΝ ΚΑΤΩ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης