1 Κοριτσια... Δευ Οκτ 08, 2012 3:01 am
Ant_Chr88
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Κοριτσια τι γνωμη εχετε για τον προγεννετικο ελεγχο? ειναι καλο να το κανει ενα ζευγαρι πριν προσπαθησει για παιδακι?εχει κανει καμια απο σας πριν μεινει εγκυος?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
συμφωνω!τζαμπα αχγος!αντε να μας πεις συντομα καλα νεα!mamamia12 έγραψε:ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ Κ ΔΕ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟ ΕΧΕΙ. Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΛΗΡΟΝΟΙΚΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΟΠΟΤΕ ΕΣΥ ΘΑ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΓΧΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ. ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΙΓΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΗ ΚΑΤΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!mariameint έγραψε:Καλησπέρα.
Εγώ από την άλλη θα σου έλεγα να κάνεις σίγουρα τις 2 εξετάσεις που έκανα και εγώ πριν αρχίσουμε τις προσπάθειες.
1. Για στίγμα μεσογειακής αναιμίας (εκτός αν ήδη γνωρίζετε ότι δεν το έχετε και οι 2, γιατί μόνο τότε δημιουργείτε το πρόβλημα)
2. Εαν έχεις περάσει ερυθρά (εκτός αν το θυμάσαι στα σίγουρα, αλλιώς καλό είναι να εμβολιαστείς πρώτα)
Με το καλό!!!
ζουμπι έγραψε: Θα σου ελεγα κ εγω να κανεις αυτες τις βασικες εξετασεις,που καλο ειναι να γινουν(μεσογειακη αναιμια,ερυθρα,τοξοπλασμα).Δεν νομιζω οτι θα αγχωθεις σε κατι αν τις κανεις...απλες εξετασεις ειναι...
Καλη επιτυχια στις προσπαθειες!!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης