26 Απ: ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ!!!! Τρι Οκτ 09, 2012 12:43 pm
buttonaki
Είναι σε καλό δρόμο!
να τη χαίρεστε την κοριτσάρα σας κ να είστε πάντα τοοοοσο αγαπημένοι κ πάντα ενωμένοι!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Evita1988 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ AntoniaA.να σε καλα κοπελα μου.(για το σχολιο) τελικα πως τα περασατε χθες??? ειχατε κοσμο...??? τα πρωτα γενεθλια ετσι? εμεις εχουμε 25 ιανουαριου, αργουμε αλλα απο τωρα τα σχεδιαζω
Naselen έγραψε:Evita1988 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ AntoniaA.να σε καλα κοπελα μου.(για το σχολιο) τελικα πως τα περασατε χθες??? ειχατε κοσμο...??? τα πρωτα γενεθλια ετσι? εμεις εχουμε 25 ιανουαριου, αργουμε αλλα απο τωρα τα σχεδιαζω
Εβίτα μου τα πρώτα του γενέθλια? αν ναι είμαστε πολύ κοντά. εμείς 20 Ιανουαρίου και εγώ τα περιμένω πως και πως!!! Τα χειμωνιάτικα ζουζούνια μας
Evita1988 έγραψε:Naselen έγραψε:Evita1988 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ AntoniaA.να σε καλα κοπελα μου.(για το σχολιο) τελικα πως τα περασατε χθες??? ειχατε κοσμο...??? τα πρωτα γενεθλια ετσι? εμεις εχουμε 25 ιανουαριου, αργουμε αλλα απο τωρα τα σχεδιαζω
Εβίτα μου τα πρώτα του γενέθλια? αν ναι είμαστε πολύ κοντά. εμείς 20 Ιανουαρίου και εγώ τα περιμένω πως και πως!!! Τα χειμωνιάτικα ζουζούνια μας
ναι μωρε τα μωρακια μας μεγαλωσαν. αντε εσεις ειστε πρωτοι να μας δωσετε καμια ιδεα
Naselen έγραψε:Evita1988 έγραψε:Naselen έγραψε:Evita1988 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ AntoniaA.να σε καλα κοπελα μου.(για το σχολιο) τελικα πως τα περασατε χθες??? ειχατε κοσμο...??? τα πρωτα γενεθλια ετσι? εμεις εχουμε 25 ιανουαριου, αργουμε αλλα απο τωρα τα σχεδιαζω
ναι μωρε τα μωρακια μας μεγαλωσαν. αντε εσεις ειστε πρωτοι να μας δωσετε καμια ιδεα
Από ιδέες άλλο τίποτα!! θα τα πουμε αναλυτικά όσο περνάνε οι μέρες. Όμως μου έχει καρφωθεί, σε αυτό το θέμα ο άντρας μου με λέει τρελή πλέον και ίσως να μην έχει άδικο, την προηγούμενη εβδομάδα σκεφτόμουν τα γενέθλιά της και θέλω πολλά - πολλά παιδάκια κάτι το οποίο έγινε και στα βαφτίσια της σαν παιδικό πάρτυ - ένας χαμός- εκείνο τον καιρό θα έχει πολλές ιώσεις και φοβάμαι. Από τότε που γέννησα και ειδικά από τότε που αρρώστησε το μωρό νεογέννητο και μήναμε στο παίδων μέχρι να γίνει καλά έχω γίνει μικροβιοφοβική. Την βγάζω βόλτα ακούω κάποιον να φτερνίζεται και στρίβω γωνία, δεν μου έχει αρρωστήσει από τότε αλλά φοβάμαι πολύ τον χειμώνα που έρχεται
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης