Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
479 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 479 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

1Έκανε και το μωρό σας έτσι???? Empty Έκανε και το μωρό σας έτσι???? Τρι Ιουλ 20, 2010 9:52 pm

Μαρία Σ.

Μαρία Σ.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέ4ρα κορίτσια τι μου κάνετε σήμερα?????εγωψ κλασικά στη δουλεια με το άγχος στο φούλ. χθες ήταν η δευτερη μέρα που φάγαμε ρυζαλευρο που δεν φάγαμε δηλαδη!!!!!!! εβγαλα γάλα δικό μου το εβαλα στο παιδικό πιατάκι πόυ του πήρα το οποίο είναι πάρα πολυ όμορφο ετοιμάζω το ρυζάλευρο τον βάζουμε στην κουνια τουκαι βγαίνουμε στο μπαλκόνι. Κάτω έπαιζαν τα αν΄ληψια μου οπότε λέω θα ξεχαστει με τα παιδια και θα φάει καμια κουταλια αμ δε!!!!!!! του δινω ελάχιστο και μόλις καταλαβαίνει τι είναι το βγάζει ξαναδίνω τα ίδια στο ενδιάμεσο έτρωσε τη σαλιάρα, τη μπλούζα του!!!! ξαναδίνω τα ίδια και μετα αρχίζει να κλαίει με λιγμούς αφου τον λυπήθηκα. έχω και τον άντρα μου που μου λεει μην το πιεζεις το μωρο αυτο το είπε στην πρωτη κουταλια με αποτελεσμα να αγχονομαι ακόμη περισσότερο.
κοριτσια και σας έκαναν έτσι στην αρχη???? τι να κάνω??? λέτε να μην του αρέσει η γευση?? να πάρω άλλο ρυζάλευρο?? εγω λέω να το κανω 21-3 μέρες ακόμη και να του βάλω φρουτόκρεμα μπας και του αρέσει περισσότερο και το φαει. αλλα όταν λέμε για κλάμα να μην σταματα αφου πήγα στη νυφη μου μπας και ξεχαστε δεν σταματούσε πουθενα. ειναι φυσιολογικο???μετα του έδωσα γάλα και όλα μια χαρα!!

vikimama

vikimama
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
to exeis dokimasei??????? ta paidakia den einai xaza:Prwthse gia allh kremoula thn vanilia px an mporeis kalhmera

Αννα Κ.

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Απο ο,τι θυμαμαι και η δικια μου δεν το ηθελε και παρα πολυ στην αρχη. Μετα δεν την προλαβαινα...Θελει μια περιοδο προσαρμογης.
Ρυζαλευρο βανιλια φαγατε?
Ειναι πιο νοστιμο.

sktv

sktv
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
kalimera!!!!emas banilia efage prwta o andreas k den tou arese katholou!!!!misi koutalia k tin ebgaze to koitouse san na itan exwgiinos!!!ton exw trabixei k binteaki otan to koitame gelame!!!
an mporeis allaxe tou marka!

athi

athi
κορίτσια επειδή τον άλλο μήνα θα ξεκινήσουμε κι εμείς.. αυτή η βιολογική κρέμα ρυζάλευρο ειναι καλή; έχει γεύση; μπορώ να κάνω κάτι για να νοστιμήσει;
ή ειναι τελικά καλύτερη του εμποριου;
υπαρχει και σκέτο ρυζάλευρο και ρυζάλευρο βανίλια;

http://lovinghorses.pblogs.gr/

tsourekaki

tsourekaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
athi έγραψε:κορίτσια επειδή τον άλλο μήνα θα ξεκινήσουμε κι εμείς.. αυτή η βιολογική κρέμα ρυζάλευρο ειναι καλή; έχει γεύση; μπορώ να κάνω κάτι για να νοστιμήσει;

και εμεισ τον αλλο μηνα ξεκιναμε με ρυζαλευρο βανιλια.Υπαρχει και το σκετο ρυζαλευρο χωρις γευση αλλα νομιζω οτι το βαζεις μονο σε χορτοσουπες

athi

athi
και επειδή τοζω διαβάσει κάπου, ειναι αλήθεια οτι δεν έχει να προσφέρει τίποτα στο μωρό μας το ρυζάλευρο;
αυτό του εμπορίου έχει σκόνη γάλα μέσα, ε; γιατί εγώ θα ήθελα να βάζω δικό μου γαλατάκι μέσα...

http://lovinghorses.pblogs.gr/

Αννα Κ.

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
athi έγραψε:και επειδή τοζω διαβάσει κάπου, ειναι αλήθεια οτι δεν έχει να προσφέρει τίποτα στο μωρό μας το ρυζάλευρο;
αυτό του εμπορίου έχει σκόνη γάλα μέσα, ε; γιατί εγώ θα ήθελα να βάζω δικό μου γαλατάκι μέσα...

Απο οσο ξερω δεν προσφερει παρα μονο κιλακια! παχαινουν και ειναι καλες για το περασμα στις στερεες τροφες. Η μαμα μου μας εκανε ανθος οριζυς Γιωτης. Νοστιμο.
Επισης ξερω απο την κορη μου οτι προοκαλει και δυσκοιλιοτητα. Αλλα χρειαζεται να φαει εστω κανα μηνα. Μετα θα τρωετε αλλα ωραια πραγματα!

Μαρία Σ.

Μαρία Σ.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
athi μου δεν ξερω αν εχει γευση γαιτι δεν την εχω δοκιμασει τις σιχαινομαι μονο που τις βλεπω αυτες τις κρεμες και τα αλεσμενα δεν ξερω γιατι μου εχουν κατσει ετσι ενω τρωω τα παντα. αλλα μου μυριζει βανιλια. εγω βαζω δικο μου γάλα στην κρεμουλα.
οσο για το ρυζαλευρο και γω αυτο ακουσα οτι δνε προσφερει τιποτα απλα ειναι ενας τροπος για αν μαθει να τρωει. ομως η γιατρος μου ειπε οτι δινει σιδηρο στον οργανισμο. ομως αυτο δεν το περνει απο το θηλασμο δεν ξερω!!!! εσας εκλαιγε βρε κοριτσια??

protoula

protoula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εφοσον θηλαζεις το ρυζαλευρο δεν το χρειαζεται. παιρνει ολες τις βιταμινες κ θρεπτικες ουσιες απο εσενα, οποτε μην αγχωνεσαι.
επειδη ειναι πολυ μικρο το μωρακι σου (συνηθως οι θηλαζουσες μανουλες ξεκινουν μετα τον 6ο η 7ο μηνα τις στερεες τροφες) πρεπει εφοσον συνεχισει να αντιδραει τοσο πολυ να ξαναδοκιμασεις αργοτερα.
σιγουρα μπορεις να δοκιμασεις πρωτα μηπως απλα δεν του αρεσει η συγκεκριμενη κρεμα, αλλα αν δεις οτι κανει το ιδιο κ με τις υπολοιπες, ειναι ενδειξη οτι δεν ειναι ετοιμο.

http://nov08mommies.forumotion.net

k.evridiki

k.evridiki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
αλλαξε του μαρκα ...και εμενα ετσι εκανε εκλαιγε γιατι πεινουσε αλλα δεν ετρωγε γιατι τελικα δε του αρεσε το ρυζαλευρο ,μοσοετρωγε βανιλιαρυζαλευρο της νουνου τελικα (τα αλλα δε τα πλησιαζε )οταν πια μπηκε η φαρι λακτε ξετρελαθηκε...μεχρι τοτε συπληρωνα με γαλα...

bk-et

bk-et
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
αχ κορίτσια και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω...Μόνο της ΝΟΥΝΟΥ μισοτρώει...και αυτή με χίλια ζόρια..την φρουτόκρεμα με γκρίνια..καλά για το μοσχάρι με τα λαχανικά ούτε λόγος...Μας ακούει όλη η γειτονιά!!!Και είμαστε και στην τρίτη εβδομάδα φανταστείτε...Δεν ξέρω τι θα κάνω....Φοβάμαι μήπως μισήσει το φαγητό...Κορίτσια τις συμβουλές σας παρακαλώ!!!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athi έγραψε:κορίτσια επειδή τον άλλο μήνα θα ξεκινήσουμε κι εμείς.. αυτή η βιολογική κρέμα ρυζάλευρο ειναι καλή; έχει γεύση; μπορώ να κάνω κάτι για να νοστιμήσει;

η βιολογικη ειναι καλη,της Holle χρησιμοποιω εγω,την σκετη χωρις γαλα και γλουτενη μεσα.

συμφωνω με την protoula,δεν υπαρχει λογος να αγχωθεις,το ρυζαλευρο το δινουν κυριως για να προετοιμασουν το στομαχι για τις στερεες,στη δικια μου που εφαγε 4η μερα αρχισε να μην αρεσει,γκρινιαζε σημερα και δεν ηθελε.Την θηλαζω πρωτα και μετα της δινω οσο θελει.Μην πιεζεις το παιδι,δεν υπαρχει λογος,θα μαθει με τον ρυθμο του.Μπορει να μην του αρεσει.
Εμενα παρατηρησα οτι της προκαλει δυσκοιλιοτητα Crying or Very sad ειναι που ειναι η μικρη μια στο τοσο αν ειναι αν παιδευεται κι αλλο θα το κοψω,θα αρκεστω στο κεχρι.

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΜΕΝΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ....ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΙΛΙΕΣ!ΟΣΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΙ ΜΕ ΤΗ
ΜΕΓΑΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΘΕΜΑ.....ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ Η ΣΤΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!

NATASHA

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κ εγω πιστευω πως δεν αρεσει στο μωρο σου η γευση του....δοκιμασε κατι αλλο η αλλαξε του μαρκα. I love you

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bk-et έγραψε:αχ κορίτσια και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω...Μόνο της ΝΟΥΝΟΥ μισοτρώει...και αυτή με χίλια ζόρια..την φρουτόκρεμα με γκρίνια..καλά για το μοσχάρι με τα λαχανικά ούτε λόγος...Μας ακούει όλη η γειτονιά!!!Και είμαστε και στην τρίτη εβδομάδα φανταστείτε...Δεν ξέρω τι θα κάνω....Φοβάμαι μήπως μισήσει το φαγητό...Κορίτσια τις συμβουλές σας παρακαλώ!!!

κανε δοκιμες,αφαιρεσε καποια λαχανικα,προσθεσε κατι αλλο,καντο πιο αραιο ή πιο πηχτο και δωστο με παιχνιδι.Παρε καποιο απο τα παιχνιδακια που αρεσουν στο μωρο,και αστο αν παιζει οσο τρωει.Δωσε και ενα κουταλακι στο μωρο να παιζει και ας γινει χαλια.Του φορας σαλιαρα απο αυτες τις ναυλον?εμενα ο γιος μου με τις σαλιαρες εκανε παταγο,οταν καταλαβα οτι τον ενοχλουν και τις εβγαλα ετρωγε ολο χαρα. Smile

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:ΕΜΕΝΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ....ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΙΛΙΕΣ!ΟΣΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΙ ΜΕ ΤΗ
ΜΕΓΑΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΘΕΜΑ.....ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ Η ΣΤΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!

η μεγαλη σου ειναι μια κουκλιτσα,ζωηρη και με εξυπνο βλεμμα,δεν νομιζω να της λειπει φαι Very Happy Very Happy

bk-et

bk-et
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
οπότε για να καταλάβω όλες τα ίδια αντιμετωπίζουμε...Έχω αγχωθεί τρομερά με το θέμα αυτό....Τρώει 5 κουταλίτσες και μετά αρχίζει τη γκρλιναι...δεν με νοιάζει αν θα φάει το ρυζάλευρο...αλλά με αγχώνει που δεν τρώει α φρούτα και το κρέας με τα λαχανικά clown

bk-et

bk-et
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ευχαριστώ litsakos για τη συμβουλή....θα προσπαθήσω να κάνω αλχημείες για να δω αν θα πιάσει..απλά παραξενεύομαι γιατι πάντα ήταν εύκολο παιδί ήρεμο και ήσυχο και τώρα έχω αγχωθεί τρομερά Embarassed

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ.....ΦΑΙ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ.....Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΙΚΡΗ!ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ.......

grousi

grousi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω παντως δεν εδωσα καθολου ρυζαλευρο...
δε νομιζω οτι ειναι απαραιτητο ειδικα οταν θηλαζουμε!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις