476 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #72 Τρι Οκτ 16, 2012 1:54 pm
eirini7
Πρωταγωνιστής!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Σαβ Μαρ 01, 2014 9:06 am, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
eirini7 έγραψε:ερχεται φωτο φυλαχτειτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τρι Μαρ 04, 2014 12:09 am, 1 φορά
eirini7 έγραψε:αφρουλα έγραψε:eirini7 έγραψε:odysseia έγραψε:
οριστε εμεις ΄΄κλαιμε΄΄ γιατι θελουμε στηθος και εσεις το εχεε και δεν το θελετε!τι να πω!
χαχα!δεν είναι ότι δεν το θέλω αλλά δε βρίσκω σουτιεν με τίποτα...ούτε μαγιο..
ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΑ CALZEDONIA ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ MIX AND MATCH!
αυτό το είπες για να αυτοκτονήσω;;μέχρι 4 νούμερο βγάζουν
οντως!Mariaz1984 έγραψε:ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΓΟΥΡΑ Η' ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΛΕΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ! ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑαφρουλα έγραψε:ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ (65) ΚΑΙ B Η' C CUP ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ 70 ΚΑΙ ΠΑΝΩ! ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΤΙΡΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΖΕΨΩ! ΣΠΑΣΤΙΚΟ!
odysseia έγραψε:εισαι μικρωκαμωμενη,ε?αφρουλα έγραψε:ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ (65) ΚΑΙ B Η' C CUP ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ 70 ΚΑΙ ΠΑΝΩ! ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΤΙΡΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΖΕΨΩ! ΣΠΑΣΤΙΚΟ!
τι υψος εχεις?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τρι Μαρ 04, 2014 12:09 am, 1 φορά
eirini7 έγραψε:αφρουλα έγραψε:eirini7 έγραψε:ερχεται φωτο φυλαχτειτε
Ω ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ!!!
Υ.Γ: ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑ!
εσύ τη βλέπεις δηλαδή;;;;;;;ε δεν είμαστε καλά!
Οδύσσεια δεν είναι πολύ κλασικά όμως;;;
και εσυ μια χαρα εισαι, κυρια μου!Mariaz1984 έγραψε:ΕΒΑΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΤΕ!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τρι Μαρ 04, 2014 12:10 am, 1 φορά
Mariaz1984 έγραψε:ΕΒΑΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΤΕ!!!
δεν εισαι μικροκαμωμενη τοτε,ψηλη εισαι!μπραβο!και τι τρως, βρε?αερα?αφρουλα έγραψε:odysseia έγραψε:εισαι μικρωκαμωμενη,ε?αφρουλα έγραψε:ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ (65) ΚΑΙ B Η' C CUP ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ 70 ΚΑΙ ΠΑΝΩ! ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΤΙΡΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΖΕΨΩ! ΣΠΑΣΤΙΚΟ!
τι υψος εχεις?
ΕΙΜΑΙ 1,69 (ΠΟΝΗΡΟΥΛΑ Ε?) ΚΑΙ 48 ΚΙΛΑ!
ειναι λιγο, αλλα αμα κανεις τι δουλεια σου... εσυ τα θες να ειναι και σεξυ?δυσκολο το βλεπω!eirini7 έγραψε:αφρουλα έγραψε:eirini7 έγραψε:ερχεται φωτο φυλαχτειτε
Ω ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ!!!
αφρουλα έγραψε:eirini7 έγραψε:αφρουλα έγραψε:eirini7 έγραψε:ερχεται φωτο φυλαχτειτε
Ω ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ!!!
ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ!!!
ΚΙ ΕΓΩ ΤΡΙΓΩΝΑΚΙ ΦΟΡΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ... ΚΙ ΕΓΩ 75 ΜΕ 80 C ΦΟΡΑΩ!eirini7 έγραψε:αφρουλα έγραψε:eirini7 έγραψε:αφρουλα έγραψε:eirini7 έγραψε:odysseia έγραψε:
οριστε εμεις ΄΄κλαιμε΄΄ γιατι θελουμε στηθος και εσεις το εχεε και δεν το θελετε!τι να πω!
χαχα!δεν είναι ότι δεν το θέλω αλλά δε βρίσκω σουτιεν με τίποτα...ούτε μαγιο..
ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΑ CALZEDONIA ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ MIX AND MATCH!
αυτό το είπες για να αυτοκτονήσω;;μέχρι 4 νούμερο βγάζουν
ΟΥΤΕ ΕΚΕΙΝΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ? ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΚΙΛΑ! ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!
μαρή τι να μου κάνει;;που το τριγωνάκι είναι μόνο για να καλύπτει τα βασικά!
3 θέλω να χάσω..μου το είπε και ο γυμναστής
odysseia έγραψε:δεν εισαι μικροκαμωμενη τοτε,ψηλη εισαι!μπραβο!και τι τρως, βρε?αερα?αφρουλα έγραψε:odysseia έγραψε:εισαι μικρωκαμωμενη,ε?αφρουλα έγραψε:ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ (65) ΚΑΙ B Η' C CUP ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ 70 ΚΑΙ ΠΑΝΩ! ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΤΙΡΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΖΕΨΩ! ΣΠΑΣΤΙΚΟ!
τι υψος εχεις?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τρι Μαρ 04, 2014 12:10 am, 1 φορά
θα με πεθανεις αποψε!αφρουλα έγραψε:odysseia έγραψε:δεν εισαι μικροκαμωμενη τοτε,ψηλη εισαι!μπραβο!και τι τρως, βρε?αερα?αφρουλα έγραψε:odysseia έγραψε:εισαι μικρωκαμωμενη,ε?αφρουλα έγραψε:ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ (65) ΚΑΙ B Η' C CUP ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ 70 ΚΑΙ ΠΑΝΩ! ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΤΙΡΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΖΕΨΩ! ΣΠΑΣΤΙΚΟ!
τι υψος εχεις?
ΣΗΜΕΡΑ ΤΣΑΚΙΣΑ 2 ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΗΘΕΛΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΙΟΝ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ! ΤΗΝ ΕΦΑΓΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ!
ΝΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!odysseia έγραψε:και εσυ μια χαρα εισαι, κυρια μου!Mariaz1984 έγραψε:ΕΒΑΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΤΕ!!!
ντρεπομαι που το λεω αλλα οι κοιλιακοι του αντρα σου ειναι?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Mariaz1984 στις Τρι Οκτ 16, 2012 2:08 pm, 1 φορά
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #72
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης