126 Απ: ΤΕΣΤ ΩΟΡΗΞΙΑΣ Τρι Οκτ 23, 2012 12:55 pm
ellibaloni
Πανταχού παρούσα!
ΑΝΤΕ ΜΩΡΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΑΩ ΓΙΑ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΘΕΛΩ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ΕΧΩ ΑΝΧΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ellibaloni έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΑ...ΤΕΛΙΚΑ ΤΣΑΜΠΑ ΑΝΧΟΝΟΜΟΥΝΑ...ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΑ...ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ...ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΛΥΠΗΜΕΝΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ....ΚΛΑΙΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΤΩΡΑ ΥΠΟΜΟΝΗ...Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΝΑ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΗΚΗ...ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΠΥΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΑΜΕΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΗΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΟΡΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΑΜΕΣΩΣ...ΑΝ ΕΙΧΑ ΟΡΜΟΝΙΚΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ...ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ...ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΩ...ΓΙΑΤΙ???????
ΧΑ bouboy ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΝΙΩΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΗΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ...ΝΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΩ..ΤΩΡΑ ΠΗΣΜΟΣΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝΕ ΟΣΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝΕ...ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΑ....boubou έγραψε:μη στεναχωριέσαι κοριτσάκι μου, να σκέφτεσαι ότι ολα για καλό ειναι..και που ξέρεις με την εξωσωματική μπορει αντι για ένα να ερθουν 2 γλυκά θαυματάκια!!!! να σκέφτεσαι θετικά !! ιδιαιτερα αφου σου ειπε ο γιατρος σου ότι οι πιθανότητες ειναι με το μερος σου!!!!
miki ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ...ΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΛΛΑ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ..ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΕΤΣΙ...ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΡΘΡΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ..ΘΑ ΕΡΘΡΕΙ....miki2009 έγραψε:ellibaloni έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΑ...ΤΕΛΙΚΑ ΤΣΑΜΠΑ ΑΝΧΟΝΟΜΟΥΝΑ...ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΑ...ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ...ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΛΥΠΗΜΕΝΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ....ΚΛΑΙΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΤΩΡΑ ΥΠΟΜΟΝΗ...Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΝΑ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΗΚΗ...ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΠΥΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΑΜΕΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΗΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΟΡΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΑΜΕΣΩΣ...ΑΝ ΕΙΧΑ ΟΡΜΟΝΙΚΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ...ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ...ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΩ...ΓΙΑΤΙ???????
Δες την θετική πλευρά του θέματος ότι δηλαδή έμαθες ποιο είναι το πρόβλημα .Με εξωσωματική αποχτήθηκαν τόσα παιδιά σε όλο τον κόσμο και αφού δεν έχεις κανένα άλλο πρόβλημα όπως είπε και η boubou θα αποκτήσεις 2 θαυματάκια μαζί.
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ boubou ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΓΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΗ ΕΣΤΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΥΓΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΩ.ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ...ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΩΣΩΜΑΤΗΚΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΙΣΚΟ...ΣΥΜΦΩΝΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ....ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΠΗΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΡΜΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ...ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ...ΤΙ ΛΕΣ ΕΣΥ???boubou έγραψε:Eλλη τωρα ειδα οτι εισαι κι εσυ στην Λαρισα!!!!
κι εγω το εμπιστευομαι το Πανεπιστημιακο και τους γιατρους που εχουν στο γυναικολογικο τμημα, εχω ακουσει τα καλυτερα, και ειδικα τον Νταφοπουλο τον θελω πολυ για γιατρο μου...αλλα ο αντρας μου δν θελει οποτε για την ωρα εχω εξωτερικο...βεβαια επειδη κι εμας τα οικονομικα ειναι αστα να πανε..δν ξερω αν θα καταληξω σε αυτον στο τελος!!
εχω ακουσει για περιπτωση που ειχαν κατι σαν υγρο οι σαλπιγγες που δηλητηριάζει το εμβριο και γινεται αποβολη απο αλλη κοπελα!!! που εκανε την επεμβαση και εδεσε τις σαλπιγγες... και τωρα ειναι εγκυος με εξωσωματικη σε δυο κορουλες!!!με την πρωτη προσπαθεια!!αν σου εχει πει αυτο ο γιατρος σου τοτε ναι! ξερω αναλογη περιπτωση ... ηταν εδω στο φορουμ πριν μισο χρονο!!!
ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΛΥ...ΝΑΙ ΥΔΡΟΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ...ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟ...ΦΑΙΝΟΤΑΝΑΙ ΠΕΝΑΚΑΘΑΡΑ ΣΤΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ...ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΑΚΙΑ...ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ...ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ...αφρουλα έγραψε:ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΣΟΥ!!! ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ? ΑΠ' ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΥΔΡΟΣΑΛΠΙΓΓΕΣ? ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΣΤΟ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ!
boubou ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ???ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΑΛΠΙΓΓΩΝ?ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ????boubou έγραψε:Εγω τον Νταφοπουλο τον εχω επισκεφτει παλιοτερα και τον ΛΑΤΡΕΨΑ!!!! μου εκανε κλικ αμεσως..ειναι απιστευτα καλος και ευγενικος σαν ανθρωπος και πολυ ομιλητικός σε οτι απορια εχεις!!!
το μονο κακο που εχει ειναι οτι πληρωνεις 60€ σε καθε επισκεψη (δεν ξερω αν οταν θα εισαι ηδη εγκυος παιζει να γλυτωσεις κατι απο αυτα , αλλα δν νομιζω!) και μπορει να καθυστερήσεις να μπεις ακομη και 3 ωρες απο την ωρα που θα κλεισεις το ραντεβου!! ειναι ο ΜΟΝΟΣ λογος γιατι ο αντρας μου δν θελει να παμε σε αυτον!!!και επειδη ειναι πολυ μακρια απο εκει που μενω και θα με πηγαινει ο αντρας μου, δν ηθελε!!
γιατι κατα τ αλλα εκτος απο καλος σαν ανθρωπος εχει και πειρα και εγω προσωπικα αυτον θα ηθελα σαν γιατρο μου!! ειλικρινα σου λεω μου εκανε αυτο το κλικ!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης