1 Σπερματέγχυση η εξωσωματικη Παρ Οκτ 19, 2012 10:19 pm
Αταλάντη
Σιωπηλή δύναμη
ειμαι 45 χρονων και παρόλα αυτα εχω καλες ορμονες ακόμα ο φιλος μου όμως που ειναι 32 οχι
βρέθηκε ουρεοπλασμα σε μια εξεταση του στάμευ και πηρε αντιβιωση εκανε κρυοσυντήρηση σπερματος και το σπέρμα ηταν καλο. Παρολα αυτά υποχρεωθηκαμε να έρθουμε σε επαφή πριν να τελειώσω και εγώ την αντιβίωση και οταν ξανάδωσε σπερμα αυτη τη φορά ήταν κακό. Μηπως ξανακόλλησε
εγω ειμαι αρνητική στο ουρεόπλασμα .Πως γίνεται;
Ο φίλος μου έπρεπε να φυγει Σουηδία και για 3 μηνες αδύνατον να γυρίσει!!!
εχω λοιπόν ένα καλό κρυσουντηρημενο σπέρμα φτανει για μια σπερματέγχυση μονο.
Σερπαφάρ εχω πάρει αλλλη μια φορά και μου μικρυναν τον κύκλο και τα φοβαμαι. ειχε καμία παρενέργεις απο το σερπαφάρ ?
Τι προτεινετε σπερματέγχυση η εξωσωματική; ο γιατρός λέει να πάρω 4 σερπαφάρ την ημέρα για σπερματέγχυση
Ειναι καλός ο Γαβαρης στο ¨ελενα ;
τα τέσσερα σερπαφάρ μηπως ειναι υπερβολή;
Αν τα παρω και κάνω περισσότερα ωάρια δεν γινεται να κάνω εξωσωματική;
Εχει κανεις το τηλ του Γάβαρη γιατι πρέπει να τον βρώ Ευχαριστώ για όλα ?
βρέθηκε ουρεοπλασμα σε μια εξεταση του στάμευ και πηρε αντιβιωση εκανε κρυοσυντήρηση σπερματος και το σπέρμα ηταν καλο. Παρολα αυτά υποχρεωθηκαμε να έρθουμε σε επαφή πριν να τελειώσω και εγώ την αντιβίωση και οταν ξανάδωσε σπερμα αυτη τη φορά ήταν κακό. Μηπως ξανακόλλησε
εγω ειμαι αρνητική στο ουρεόπλασμα .Πως γίνεται;
Ο φίλος μου έπρεπε να φυγει Σουηδία και για 3 μηνες αδύνατον να γυρίσει!!!
εχω λοιπόν ένα καλό κρυσουντηρημενο σπέρμα φτανει για μια σπερματέγχυση μονο.
Σερπαφάρ εχω πάρει αλλλη μια φορά και μου μικρυναν τον κύκλο και τα φοβαμαι. ειχε καμία παρενέργεις απο το σερπαφάρ ?
Τι προτεινετε σπερματέγχυση η εξωσωματική; ο γιατρός λέει να πάρω 4 σερπαφάρ την ημέρα για σπερματέγχυση
Ειναι καλός ο Γαβαρης στο ¨ελενα ;
τα τέσσερα σερπαφάρ μηπως ειναι υπερβολή;
Αν τα παρω και κάνω περισσότερα ωάρια δεν γινεται να κάνω εξωσωματική;
Εχει κανεις το τηλ του Γάβαρη γιατι πρέπει να τον βρώ Ευχαριστώ για όλα ?