1 Τι να φταίει τελικά; Δευ Οκτ 22, 2012 2:55 am
Stavroula_81
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα μανούλες! Χρειάζομαι τα φώτα σας... Ο μικρός μου είναι 16 μηνών. Πριν από 20μέρες πέρασε μία στοματίτιδα και μάλλον λόγω του πόνου που είχε δεν δεχόταν την πιπίλα. Του την έδωσα κάνα δυο φορές, δεν την πήρε και έκτοτε δεν του την ξαναέδωσα. Σκέφτηκα πως είναι ευκαιρία να την κόψουμε. Εκείνες τις μέρες ήμασταν διακοπές και θες λόγω του πυρετού-πόνου, θες λόγω της αλλαγής περιβάλλοντος, για 4-5 μέρες ο μικρός κοιμόταν μαζί μου. Τον μπαμπά τον είχαμε "εξορίσει" σε άλλο δωμάτιο. Έχουμε 2 βδομάδες τώρα που επιστρέψαμε σπίτι μας και εννοείται ότι την πιπίλα δεν του την ξαναέδωσα. Μας βγήκανε όμως άλλα και δεν ξέρω πού οφείλονται.Μέχρι πριν φύγουμε για διακοπές τον έβαζα στο κρεβάτι, του έδινα την πιπίλα, του άνοιγα το μόμπιλε, του έκλεινα την πόρτα και κοιμόταν μόνος του. Οι ίδιες κινήσεις είτε ήταν μεσημέρι είτε ήταν βράδυ. Και κοιμόταν όλη νύχτα χωρίς να ξυπνάει για γάλα, πιπίλες ή οτιδήποτε άλλο. Από την ημέρα που γυρίσαμε από τις διακοπές, η ώρα του ύπνου έχει γίνει βασανιστήριο και για το μωρό και για εμάς. Όποτε πάω να τον βάλω στο κρεβάτι ουρλιάζει λες και τον σφάζουν και δεν κοιμάται αν δεν κάτσω δίπλα του να με βλέπει. Επίσης ξυπνάει πάντα φωνάζοντας, ακόμα και μέσα στη νύχτα και δεν ξανακοιμάται εάν δεν πιει γάλα!! Το είπα στην παιδίατρο και μου είπε ότι λόγω του ότι με τη στοματίτιδα έχασε βάρος, τώρα το αναπληρώνει και ίσως γι' αυτό ξυπνάει. Το αποκορύφωμα όμως ήταν χτες το βράδυ. Ήπιε 330ml γάλα στις 10 και με λίγα κλάματα, τελικά κοιμήθηκε στις 10:30 για να ξυπνήσει στις 12:30 και να μου ζητάει πάλι γάλα!!! Τρελάθηκα! Τελικά του έφτιαξα και ήπιε άλλα 300ml! Και μετά ξανά στις 7 το πρωί άλλα 330ml. Το θέμα είναι ότι τα έχουμε τα κιλάκια μας και δεν θέλω να πίνει τόσο γάλα. Τι να κάνω; να του ξαναδώσω πιπίλα; Ή μήπως δεν φταίει συτό; Δεν ξέρω τι να κάνω για να τον βοηθήσω και να βοηθηθώ. Συγγνώμη εάν σας κούρασα, αλλά έχω φρικάρει...