Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
658 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 658 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

mamamia12

mamamia12
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Trendy_Mommy έγραψε:To άρωμα Pure White Linen είναι απ' τ' αγαπημένα μου. Επίσης, χρησιμοποιώ προιόντα μακιγιάζ εδώ και χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένη.
Τώρα πήρα την κρέμα Hydrationist Maximum Moisture Creme και είναι καταπληκτική! Εγώ έχω μικτό δέρμα προς το λιπαρό. Η υφή της είναι λίγο πιο βαριά απ' της λοσιόν την οποία χρησιμοποιώ το καλοκαίρι και είναι επίσης πολύ καλή. Δεν είναι βαριά, απορροφάται αμέσως, είναι τέλεια για πριν το μακιγιάζ και πάνω απ' όλα δε δημιουργεί γυαλάδα επειδή έχω μεγάλο πρόβλημα μ' αυτό. Από τιμή, την πήρα γύρω στα 50 ευρώ από το internet και ήταν αρκετά καλή τιμή. Θα την ξανααγόρασω σίγουρα.
Γενικά ναι τα προιόντα της Estee Lauder είναι αρκετά ακριβά. Δοκιμάστε να τα ψάχνετε στο internet και είναι συνήθως πολύ φθηνότερα. Εγώ ψάχνω μέσω skroutz. Τη κρέμα την αγόρασα από http://gr.strawberrynet.com

Καλησπερα!!η συγκεριμενη κρεμα ειναι πολυ ενυδατικη και βοηθα το δερμα να αντιστεκεται στα προωρα σημαδια της γηρανσης!πολυ καλη η επιλογη σου κοπελα μου,και το αρωμα πολυ αισθησιακο κ τολμηρο Wink

mamamia12

mamamia12
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Trendy_Mommy έγραψε:Ποιο concealer χρησιμοποιείς; Ψάχνω ένα καλό για μαύρους κύκλους
καλησπερα!!ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΝ ΟΡΟ ADVANCED NIGHT REPAIR ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ,ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΦΘΟΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗΡΑΝΣΗ,ΤΟΝ ΟΡΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΚΡΕΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ..ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!!ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΔΙΑΘΕΤΩ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ!ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ queen ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙLLOUMINATOR COOLING EYE TO ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΗΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΧΩΡΙΖΕΤΑΙ!! ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ESTEE LAUDER? - Σελίδα 2 328109 ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ESTEE LAUDER? - Σελίδα 2 328109 ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ESTEE LAUDER? - Σελίδα 2 328109

mamamia12

mamamia12
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
MariaPap έγραψε:Αν και είναι λίγο ακριβά τα προϊόντα προσώπου είναι όμως πάρα πολύ καλά!!! Εγώ χρησιμοποιώ πολύ τα είδη μακιγιάζ της Estee Lauder από eye liner, concealer και mascara.
ΠΟΙΟ ΜΑΣΚΑΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ?? Shocked

Trendy_Mommy

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ευχαριστώ. Θα κοιτάξω τις προτάσεις σου και θα πάρω κάτι σίγουρα γιατί την εμπιστεύομαι πολύ την estee lauder

chimay

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
απο μασκαρα η magnascopic είναι η καλύτερη που έχω δοκιμάσι. τέλειο αποτέλεσμα με δυο βουρτσιες.

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ξέρει κάποια κοπέλα αν ισχύει ακόμα η προσφορά με το σετάκι καλλυντικών δώρο με αγορές άνω των 70 ευρώ;

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kleopatra1981 έγραψε:Ξέρει κάποια κοπέλα αν ισχύει ακόμα η προσφορά με το σετάκι καλλυντικών δώρο με αγορές άνω των 70 ευρώ;

Νομιζω πως οχι.Ηταν μονο για μια βδομαδα αν θυμαμαι καλα.

mamamia12

mamamia12
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
οχι εχουν εξαντληθει,απλα να ξερετε οτι εχουν 25%εκπτωση σε ολα τα καλλυντικα!!! cheers

MariaPap

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Από concealer και mascara έχω δοκιμάσει αυτά εδώ:

Double Wear Stay In Place Flawless Wear Concealer SPF 10

Double Wear Zero Smudge Lengthening Mascara

MagnaScopic Maximum Volume Mascara

Πολύ καλά και τα τρία μόνο που το concealer δεν με βολεύει έτσι το θέλω σε στικ

mamamia12

mamamia12
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα!εχει και σε στικ μορφη κονσιλερ!! Very Happy

mamamia12

mamamia12
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τα νεα αρωματα TOM FORD τα γνωρησατε?αχ ειναι υπεροχα!!! ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ESTEE LAUDER? - Σελίδα 2 315810 τα θελω ολα!! Very Happy και το μαυρο μπουκαλι το αντρικο TOM FORD ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ΜΑΥΡΗς ΟΡΧΙΔΕΑς ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ.....LOVE IT ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ESTEE LAUDER? - Σελίδα 2 379767

MariaPap

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
mamamia12 έγραψε:καλημερα!εχει και σε στικ μορφη κονσιλερ!! Very Happy

Α!!! δεν το είχα δει στο σάιτ που ψωνίζω γι'αυτό δεν το πήρα σε στικ. Θα το ψάξω όμως...

MariaPap

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
mamamia12 έγραψε:τα νεα αρωματα TOM FORD τα γνωρησατε?αχ ειναι υπεροχα!!! ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ESTEE LAUDER? - Σελίδα 2 315810 τα θελω ολα!! Very Happy και το μαυρο μπουκαλι το αντρικο TOM FORD ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ΜΑΥΡΗς ΟΡΧΙΔΕΑς ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ.....LOVE IT ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ESTEE LAUDER? - Σελίδα 2 379767

Tom Ford αρώματα δεν έχω δοκιμάσει ποτέ. Πώς είναι βαριά; μ'αρέσουν τα βαριά αρώματα. Από τιμές;

mamamia12

mamamia12
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!!!!ΑΛΛΟ ΤΟ ΝΑ ΣΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΑ ΜΥΡΗΣΕΙΣ!!!ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΟΛΑ!!ΖΗΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΜ ΦΟΡΝΤ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ,ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MariaPap

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Α τώρα μ' έβαλες σε πειρασμό χμμ.. να δω πόσο κάνουν πρώτα Smile

Trendy_Mommy

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Πήρα απ' το internet το Black Orchid του Tom Ford. Τέλειο, έχω κολλήσει!

42ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ESTEE LAUDER? - Σελίδα 2 Empty ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ Τρι Ιαν 15, 2013 12:20 pm

mamamia12

mamamia12
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΑΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΕΙΝΑΙ 40% ΠΙΟ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΑΛΩΤΟ ΣΤΙΣ ΦΘΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΡΗΠΑΝΣΗ?ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΔΡΟΛΙΠΙΔΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ.ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΖΟΝΤΟΣ ΕΙΣΧΩΡΟΥΝ ΒΑΘΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ.ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΘΟΡΕΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ ΤΙΣ ΦΘΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΟΖΟΝ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΡΟΣ-SERUM Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΙΟ ΦΩΤΕΙΝΑ,ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.Η ESTEE LAUDER ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ.!!! ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ESTEE LAUDER? - Σελίδα 2 328109 ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ESTEE LAUDER? - Σελίδα 2 654316

mamamia12

mamamia12
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Trendy_Mommy έγραψε:Πήρα απ' το internet το Black Orchid του Tom Ford. Τέλειο, έχω κολλήσει!
ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΡΩΜΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Wink

ioanna_41

ioanna_41
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμένα αγοράζει (ακόμα) η μαμά μου και τα χρησιμοποιεί δεκαετίες !!!
Είναι πολύ ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα,να φανταστείτε,ακόμα ΖΕΙ και είναι 85 ετών.
Το ίδιο και η γυναίκα μου που τα γνωρίζει πολλά χρόνια αλλά και τα πωλούσε στην επιχείρηση της μέχρι το 2006 Δεκέμβριος που την έκλεισε γιατί τα έξοδα και οι υπάλληλοι ήταν περισσότερα από τα έσοδα της με αποτέλεσμα το κέρδος να είναι μικρότερο αν νοίκιαζε το χώρο , πράγμα που με άκουσε και έπραξε !!!
Laughing Laughing Laughing

ΕΓΩ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΙ , ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΙ ΨΩΝΙΖΩ ΚΑΙ ΔΝΕ ΞΕΡΩ ΤΗ ΤΥΦΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΤΑ STANDS ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ !!!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ESTEE LAUDER ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ !!

ioanna_41

ioanna_41
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΟΡΧΙΔΕΑ ,ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ,62.99 ΛΙΡΕΣ (ΠΕΡΙΠΟΥ 75 ΕΥΡΩ) ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΑΥΤΟ,ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΠΟΝΙ ΜΕ HALF PRICE ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ AFTER SHAVE BALM ΤΗΣ CLINIQUE, ΤΟ CLINIQUE HAPPY FOR MEN ΚΑΙ ΕΤΣΙ "ΤΣΙΜΠΗΣΑ" ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΙΜΗ.

mamamia12

mamamia12
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΤΟΜ FORD TA ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ?CAFE ROSE-LUS FUME-LE NUIT-
AAXXXX EINAI ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!!!!

evi2

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Kαλησπερα!Εγω δε χρησιμοποιω καλλυντικα της estee μιας κι εχω κολλησει με αλλη εταιρεια αλλα θα πω την εμπειρια μου.Ειχα αγορασει μια αντιηλιακη της συγκεκριμενης μαρκας πολυδιαφημισμενη,και μαλιστα την χρησιμοποιουσα και στην αρχη της εγκυμοσυνης.Ακριβη κρεμα,επωνυμη,λεω κι εγω θα ειναι ποιοτικη.Οταν ομως κοιταξα τα συστατικα της ειδα οτι περιεχει ενα συστατικο( χημικο φιλτρο)το οποιο ειχε κατηγορηθει για καρκινογενεση και ορμονικες διαταραχες.Μαλιστα μετα απο ψαξιμο ειδα οτι ορισμενα χημικα φιλτρα,αναμεσα τους και το συγκεκριμενο,ειχαν προταθει να μη χρησιμοποιουνται στα αντιηλιακα...

mamamia12

mamamia12
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
evi2 έγραψε:Kαλησπερα!Εγω δε χρησιμοποιω καλλυντικα της estee μιας κι εχω κολλησει με αλλη εταιρεια αλλα θα πω την εμπειρια μου.Ειχα αγορασει μια αντιηλιακη της συγκεκριμενης μαρκας πολυδιαφημισμενη,και μαλιστα την χρησιμοποιουσα και στην αρχη της εγκυμοσυνης.Ακριβη κρεμα,επωνυμη,λεω κι εγω θα ειναι ποιοτικη.Οταν ομως κοιταξα τα συστατικα της ειδα οτι περιεχει ενα συστατικο( χημικο φιλτρο)το οποιο ειχε κατηγορηθει για καρκινογενεση και ορμονικες διαταραχες.Μαλιστα μετα απο ψαξιμο ειδα οτι ορισμενα χημικα φιλτρα,αναμεσα τους και το συγκεκριμενο,ειχαν προταθει να μη χρησιμοποιουνται στα αντιηλιακα...
ΠΩΣ ΛΕΓΟΤΑΝ Η ΚΡΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ?Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΧΩΡΙΣ PARABENS ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ,ΒΑΣΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ.ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΟΥ ΛΥΘΕΙ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ.ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Very Happy

evi2

Η κρεμα λεγοταν Bronze Goddess αν θυμαμαι καλα και το συστατικο oxybenzone(οξυβενζονη).Αν ψαξεις στο google θα βρεις πληροφοριες για το συγκεκριμενο συστατικο,εγω ειχα ρωτησει κ φιλη μου ενδοκρινολογο.Ανηκει στους γνωστους ενδοκρινικους διαταρακτες.

mamamia12

mamamia12
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Η πραγματικότητα: Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να μάθεις να διαβάζεις σωστά και διεξοδικά τις ετικέτες των προϊόντων στα οποία εμπιστεύεσαι την (επιδερμική) προστασία σου. Σε κάθε περίπτωση, ψάξε για τις δύο ακόλουθες χημικές ουσίες: αβοβενζόνη (avobenzone) και οξείδιο του ψευδαργύρου (zinc oxide). Ωστόσο, η αβοβενζόνη χάνει την ευεργετική δράση της λίγο μετά την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. Αν, λοιπόν, θέλεις να μεγιστοποιήσεις τα οφέλη της, καλό θα ήταν να προσέχεις ώστε το αντηλιακό που αγοράζεις να τη συνδυάζει με κάποιον σταθεροποιητικό παράγοντα, όπως είναι το octocrylen, το Polyester-8, το butyloctyl salicylate και το erhylhexyl methoxycrylene ή με το συστατικό helioplex, το οποίο αποτελεί τη σταθερή μορφή της αβενζόνης. Επιπλέον, για να προστατεύσεις την επιδερμίδα σου πιο αποτελεσματικά, φρόντισε να επιλέγεις αντηλιακά τα οποία περιέχουν αντιοξειδωτικά στοιχεία σε υψηλή συγκέντρωση, όπως είναι η βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ) και η βιταμίνη E (τοκοφερόλη), τα οποία περιορίζουν την παραγωγή των ελεύθερων ριζών έως και 74%.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις