26 Απ: Έχουμε ευχάριστα!! Πεμ Ιουλ 22, 2010 4:52 am
Αννα Κ.
Πανταχού παρούσα!
Συγχαρητήρια!!! Με το καλό και το δεύτερο νινιι!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
despina1984 έγραψε:να σου ζησει!!!
νομιζω οτι ζουμε ακριβως το ιδιο !!!και μενα ο γιος μου ειναι 9 μιση μηνων και ειμαι κ εγω εγκυος 2 μηνων κ κατι!!!
δεν εχεις αγχωθει καθολου!??εγω δεν ξερω αν τα καταφερω.....η αν παω κατα δαφνη μερια....
natassa έγραψε:despina1984 έγραψε:να σου ζησει!!!
νομιζω οτι ζουμε ακριβως το ιδιο !!!και μενα ο γιος μου ειναι 9 μιση μηνων και ειμαι κ εγω εγκυος 2 μηνων κ κατι!!!
δεν εχεις αγχωθει καθολου!??εγω δεν ξερω αν τα καταφερω.....η αν παω κατα δαφνη μερια....
Ωχ πραγματικά ζούμε το ίδιο!!Αν έχω αγχωθεί λέει??Με πιάνουν και λίγο τύψεις που δεν έχω τον ίδιο ένθουσιασμό με τη πρώτη φορά.Όμως είμαι πολύ λιγότερο αγχωμένη και σκοπεύω να την ευχαριστηθώ στο έπακρο. Όσο για το Δαφνί έχω κρατημένη μια θέση......
Despoinaki έγραψε:Mpravo Natassa mou! Ante me to kalo na erthei ston kosmo to mwraki sou! Kai egw eimai 7 evdomadwn pleon! To mathame prin apo ligo kairo kai petame sta sunnefa!!! Einai to prwto mas! Pithanh hmeromhnia 11.3.2011!! Konda eimaste!!!Akoma den exw oute anagoules oute tipota!!! Esy??? Kai genika h erwthsh einai pros oles sas!!! Pote peripou arxisan oi anagoules sas kata thn periodo ths egkymosynhs sas!!! ... Oxi oti me xalaei vevaia pou den exw... ;Ο)
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης