Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
615 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 615 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

1ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Empty ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Παρ Οκτ 26, 2012 6:31 am

eua gk

eua gk
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΜΕ ΛΕΝΕ ΕΥΑ ΕΙΜΑΙ 26 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ ΕΝΟΥΣ ΜΠΟΜΠΙΡΑ 3ΜΗΝΩΝ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ Ν ΑΦΗΝΩ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΛΙΓΟ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥΣ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΠΙΔΗ ΚΑΝΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ .ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ?ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΩ 50 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 50 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΛΕΙΠΩ?ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ,

2ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Empty Απ: ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Παρ Οκτ 26, 2012 7:42 am

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΛΙΑΣ

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
eua gk έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΜΕ ΛΕΝΕ ΕΥΑ ΕΙΜΑΙ 26 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ ΕΝΟΥΣ ΜΠΟΜΠΙΡΑ 3ΜΗΝΩΝ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ Ν ΑΦΗΝΩ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΛΙΓΟ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥΣ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΠΙΔΗ ΚΑΝΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ .ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ?ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΩ 50 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 50 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΛΕΙΠΩ?ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ,
καλησπερα κοριτσι, να σου ζησει το μπεμπε σου!!!εγω δεν εβγαλα ποτ εμου γαλα με το θηλαστρο και θηλαζω ηδη 17 μηνες αλλα καλο θα ηταν κατα την γνωμη μου να βγαζεις γαλα το πρωι που το στηθος ειναι αρκετα γεματο και να το αποθηκευεις στο ψυγειο μεχρι να ερθει η ωρα του ταισματος.εξαρταται απο το ποσο γαλα εχεις.αν βγαζεις αρκετο πιστευω μι αφορα την ημερα αντληση αρκει.

3ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Empty Απ: ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Σαβ Οκτ 27, 2012 11:21 am

eua gk

eua gk
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΛΙΑΣ έγραψε:
eua gk έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΜΕ ΛΕΝΕ ΕΥΑ ΕΙΜΑΙ 26 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ ΕΝΟΥΣ ΜΠΟΜΠΙΡΑ 3ΜΗΝΩΝ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ Ν ΑΦΗΝΩ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΛΙΓΟ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥΣ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΠΙΔΗ ΚΑΝΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ .ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ?ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΩ 50 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 50 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΛΕΙΠΩ?ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ,
καλησπερα κοριτσι, να σου ζησει το μπεμπε σου!!!εγω δεν εβγαλα ποτ εμου γαλα με το θηλαστρο και θηλαζω ηδη 17 μηνες αλλα καλο θα ηταν κατα την γνωμη μου να βγαζεις γαλα το πρωι που το στηθος ειναι αρκετα γεματο και να το αποθηκευεις στο ψυγειο μεχρι να ερθει η ωρα του ταισματος.εξαρταται απο το ποσο γαλα εχεις.αν βγαζεις αρκετο πιστευω μι αφορα την ημερα αντληση αρκει.
Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΒΓΑΖΩ 100 Π.Χ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΥΛΑΖΩ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΓΑΛΑ?

4ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Empty Απ: ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Σαβ Οκτ 27, 2012 1:04 pm

cleo!

cleo!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
eua gk έγραψε:
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΛΙΑΣ έγραψε:
Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΒΓΑΖΩ 100 Π.Χ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΥΛΑΖΩ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΓΑΛΑ?
σε εμενα η μαια μου ειχε πει οτι δεν μπορεις να βαλεις συμπληρωμα γιατι θα εχουν διαφορετικη θερμοκρασια.καλο ειναι να τα βαζεις σε διαφορετικα μπουκαλια.ελπιζω να βοηθησα καπως.να χαιρεσαι το αντρακι σου!

5ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Empty Απ: ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Σαβ Οκτ 27, 2012 1:26 pm

eua gk

eua gk
cleo! έγραψε:
eua gk έγραψε:
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΛΙΑΣ έγραψε:
σε εμενα η μαια μου ειχε πει οτι δεν μπορεις να βαλεις συμπληρωμα γιατι θα εχουν διαφορετικη θερμοκρασια.καλο ειναι να τα βαζεις σε διαφορετικα μπουκαλια.ελπιζω να βοηθησα καπως.να χαιρεσαι το αντρακι σου!
...Α Α Α ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΝΤΩΣ .ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

6ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Empty Απ: ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Κυρ Οκτ 28, 2012 4:06 am

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οπως ειπαν κ παραπανω να τα βαζεις σε διαφορετικα μπουκαλια η οπου αλλου το συλλεγεις .γαλα το οποιο ειχει ηδη κρυωσει στο ψυγειο καλο ειναι να μην το ανακατευεις σε γαλα που μολις το εχεις αντλησει

7ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Empty Απ: ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Κυρ Οκτ 28, 2012 4:44 am

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου να χαιρεσαι το παιδακι σου, οχι δεν γινεται ν βγαζεις γαλα το πρωι να το εχεις αποθηκευμενο κ τ μεσημερι που θα ξανα βγαλεις ν περνες τ αποθηκευμενο κ ν τ βαζεις εκει μεσα διοτι το μητρικο γαλα ξυνιζει αμεσως .μπορειςν εχεις το πρωινο γαλα σε ενα μπουκαλι κ μετα που θα βγαλεις σε αλλο μπουκαλι ν τ αποθηκευεις

8ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Empty Απ: ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Κυρ Οκτ 28, 2012 5:58 am

eua gk

eua gk
ΜΜΜΜ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΝΟΥΛΕΣ....

9ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Empty Απ: ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Κυρ Οκτ 28, 2012 7:53 am

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το σημαντικο ειναι καθε φορα που αντλεις γαλα να αποθηκευεται σε διαφορετικο μπουκαλι ή σακουλακι κ αυτο για λογους αποστηρωσης.Αν η εξαγωγη ειναι λιγη για να καλυψει ενα γευμα μπορεις την ωρα που ειναι να ταισεις το παιδι να αναμιξεις τα 2 ή περισσοτερα σακουλακια σε ενα μπιμπερο το οποιο θα ζεστανεις σε μπεν μαρι.Αν περισσεψει γαλα το πετας.Δεν ξαναμπαινει στο ψυγειο.Τωρα οσον αφορα το διαστημα συντηρησης, μεχρι 24 ωρες αντεχει στο ψυγειο.Στην καταψυξη αλλες μαιες λενε μεχρι 6 μηνες κ αλλες μονο 3.

10ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Empty Απ: ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Κυρ Οκτ 28, 2012 1:21 pm

eua gk

eua gk
doritaki έγραψε:Το σημαντικο ειναι καθε φορα που αντλεις γαλα να αποθηκευεται σε διαφορετικο μπουκαλι ή σακουλακι κ αυτο για λογους αποστηρωσης.Αν η εξαγωγη ειναι λιγη για να καλυψει ενα γευμα μπορεις την ωρα που ειναι να ταισεις το παιδι να αναμιξεις τα 2 ή περισσοτερα σακουλακια σε ενα μπιμπερο το οποιο θα ζεστανεις σε μπεν μαρι.Αν περισσεψει γαλα το πετας.Δεν ξαναμπαινει στο ψυγειο.Τωρα οσον αφορα το διαστημα συντηρησης, μεχρι 24 ωρες αντεχει στο ψυγειο.Στην καταψυξη αλλες μαιες λενε μεχρι 6 μηνες κ αλλες μονο 3.
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΚΑΤΑΤΟΠΟΙΣΤΙΚΟ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΗ ΜΟΥ

11ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Empty Απ: ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Κυρ Οκτ 28, 2012 2:12 pm

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Παρακαλω.Δεν κανει τπτ.Κ εγω τις ιδιες ανησυχιες εχω κ αρχισα να συλλεγω πληροφοριες γιατι θα πρεπει να γυρισω στη δουλεια 3 μηνες μετα τη γεννα. Sad

12ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Empty Απ: ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Δευ Οκτ 29, 2012 3:59 am

eua gk

eua gk
doritaki έγραψε:Παρακαλω.Δεν κανει τπτ.Κ εγω τις ιδιες ανησυχιες εχω κ αρχισα να συλλεγω πληροφοριες γιατι θα πρεπει να γυρισω στη δουλεια 3 μηνες μετα τη γεννα. Sad
ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ?

13ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Empty Απ: ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Δευ Οκτ 29, 2012 4:10 am

elenidek

elenidek
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Εμένα μου ειχαν πει ότι στο ψυγειο το κρατάμε εως 48 ωρες και το ζεσταινουμε σε μπεν μαρι. στην καταψυξη απο οτι ξερω 6 μηνες.

14ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Empty Απ: ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Δευ Οκτ 29, 2012 7:54 am

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
24 ώρες στο ψυγείο και στην κατάψυξη 3 μήνες. 6 Μήνες σε καταψύκτη

15ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Empty Απ: ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Δευ Οκτ 29, 2012 11:34 am

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eua gk έγραψε:
doritaki έγραψε:Παρακαλω.Δεν κανει τπτ.Κ εγω τις ιδιες ανησυχιες εχω κ αρχισα να συλλεγω πληροφοριες γιατι θα πρεπει να γυρισω στη δουλεια 3 μηνες μετα τη γεννα. Sad
ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ?

Ναι!!!Το πρωτο μου παιδακι ειναι κ θελω πολυ να θηλασω αποκλειστικα.Αν κ θα προσπαθησω δεν ξερω αν θα τα καταφερω δεδομενου οτι τα πραγματα θα ειναι δυσκολα οταν θα δουλευω.

16ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Empty Απ: ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Παρ Νοε 02, 2012 12:24 am

Popisofia

Popisofia
eua gk έγραψε:
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΛΙΑΣ έγραψε:

ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΕ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΘΥΛΑΣΤΡΟ ΑΛΛΑ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΥΡΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 24 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ. ΡΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ 3 ΜΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ. Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ? ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΕΙΣ? ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΩ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ. ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΙ ΣΟΥ! ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ 417472

17ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Empty Απ: ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Παρ Νοε 02, 2012 12:45 am

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το θήλαστρο δεν πονάει όλες τις γυναίκες, μη φοβάσαι.
Απ'ό,τι ξέρω δεν πειράζει να ανακατέψεις το γάλα το πρωινό με το μεσημεριανό αλλά πρέπει να είναι στην ίδια θερμοκρασία. μπορείς απλά να έχεις δύο διαφορετικά μπιμπερό και όταν τελειώνει το ένα να δίνει ο άντρας σου το δεύτερο, αλλιώς ας μας πει και καμία μαμά με εμπειρία στις αντλήσεις τη γνώμη της.
Πόση ωρα θα λείπεις; Αν είναι για μια ωρίτσα, ίσως και να μη χρειάζεται να βγάζεις αν θηλάζεις ακριβώς πριν φύγεις και μόλις έρθεις.

18ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Empty Απ: ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Παρ Νοε 02, 2012 12:54 am

Popisofia

Popisofia
ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΕΔΩ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΕΙ Η ΙΔΙΑ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ. ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ 417472

19ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Empty Απ: ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Παρ Νοε 02, 2012 1:17 am

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σε ουροσυλλέκτες δε βάζουμε γάλα γιατί ενω είναι αποστειρωμένοι, δεν είναι κατάλληλοι για τρόφιμα. Γιατί όχι σε μπιμπερό, αποστειρωμένο εννοείται, αφού θα δοθεί την ίδια μέρα;
Ρώτα κι το γιατρό σου αλλά πολλές φορές δεν ξέρουν κι εκείνοι με σιγουριά.

20ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Empty Απ: ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Παρ Νοε 02, 2012 1:29 am

Popisofia

Popisofia
Rinoula έγραψε:Σε ουροσυλλέκτες δε βάζουμε γάλα γιατί ενω είναι αποστειρωμένοι, δεν είναι κατάλληλοι για τρόφιμα. Γιατί όχι σε μπιμπερό, αποστειρωμένο εννοείται, αφού θα δοθεί την ίδια μέρα;

ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΥΡΟΣΥΛΛΕΚΤΗ ΑΛΛΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΟΥΡΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΣΕ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.

21ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Empty Απ: ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Παρ Νοε 02, 2012 1:31 am

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Popisofia έγραψε:
Rinoula έγραψε:Σε ουροσυλλέκτες δε βάζουμε γάλα γιατί ενω είναι αποστειρωμένοι, δεν είναι κατάλληλοι για τρόφιμα. Γιατί όχι σε μπιμπερό, αποστειρωμένο εννοείται, αφού θα δοθεί την ίδια μέρα;

ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΥΡΟΣΥΛΛΕΚΤΗ ΑΛΛΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΟΥΡΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΣΕ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.
Τι διαφορά έχει το ποτηράκι από τον ουροσυλλέκτη; Το ίδιο πράγμα πρέπει να λέμε αλλά με άλλο όνομα.
Πάντως και τα μπιμπερό αποστειρώνονται!
Κοίτα, ειδική στο θήλαστρο δεν είμαι, δεν έχω βγάλει και πολλές φορές, αλλά λέω αυτά που έχω διαβάσει από πηγές που σχετίζονται με το θηλασμό. Η κάθεμιά λέει αυτό που γνωρίζει. Καλύτερα να βρίσκουμε οι ίδιοι τις πηγές που εμπιστευόμαστε για να μην ακούμε 1000 γνώμες.

22ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Empty Απ: ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Παρ Νοε 02, 2012 1:58 am

Popisofia

Popisofia
Rinoula έγραψε:
Popisofia έγραψε:

Τι διαφορά έχει το ποτηράκι από τον ουροσυλλέκτη; Το ίδιο πράγμα πρέπει να λέμε αλλά με άλλο όνομα.
Κοίτα, ειδική στο θήλαστρο δεν είμαι, δεν έχω βγάλει και πολλές φορές, αλλά λέω αυτά που έχω διαβάσει από πηγές που σχετίζονται με το θηλασμό. Η κάθεμιά λέει αυτό που γνωρίζει. Καλύτερα να βρίσκουμε οι ίδιοι τις πηγές που εμπιστευόμαστε για να μην ακούμε 1000 γνώμες.

ΟΥΡΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΛΕΒΑΙΝ ΣΤΗΝ ΟΥΡΗΘΡΑ ΟΤΑΝ Ο ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑ.

23ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Empty Απ: ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Παρ Νοε 02, 2012 2:45 am

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Popisofia έγραψε:
Rinoula έγραψε:
Popisofia έγραψε:

ΟΥΡΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΛΕΒΑΙΝ ΣΤΗΝ ΟΥΡΗΘΡΑ ΟΤΑΝ Ο ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑ.
Ε δε λέω αυτό, το ποτηράκι λέω εγώ τότε. Αυτό ξέρω ότι δεν είναι κατάλληλο.

24ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Empty Απ: ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Παρ Νοε 02, 2012 3:22 am

Popisofia

Popisofia
Rinoula έγραψε:
Popisofia έγραψε:
Rinoula έγραψε:
Popisofia έγραψε:

Ε δε λέω αυτό, το ποτηράκι λέω εγώ τότε. Αυτό ξέρω ότι δεν είναι κατάλληλο.

ΕΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕ. ΤΩΡΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ.

25ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Empty Απ: ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Κυρ Νοε 04, 2012 2:16 pm

eua gk

eua gk
ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΛΕΣ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις